praegune kellaaeg 18.06.2025 21:13:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
miq1988
HV kasutaja

|
07.12.2024 08:28:31
|
|
|
Hiid kirjutas: |
Sten003, ja leidsid sellise?  |
Pmst see minu viidatud lamp paar posti tagasi on selline.
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
07.12.2024 10:01:39
|
|
|
see on kolmereziimiline ja mingi puudutusega aktiveeritav, ligi 100 eur. Kallis mänguasi.
Äpist reguleeritavat ei ole ka saada?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
miq1988
HV kasutaja

|
07.12.2024 17:52:18
|
|
|
Hiid kirjutas: |
see on kolmereziimiline ja mingi puudutusega aktiveeritav, ligi 100 eur. Kallis mänguasi.
Äpist reguleeritavat ei ole ka saada?  |
Ma siin lihtsalt siin vastasin küsimusele. Mul seda uut versiooni pole sellest(vana on). Mänguasjaks nimetada nii ja naa, vana versioon olnud ca 7 aastat.
Kuna pole seda uut kasutanud ei määri ka pähe, lihtsalt selgituseks kuidas tegelikult on.
Ma eeldan, et kindlasti on äpiga lampe ka olemas.
See puudutuse reziimi aktiveerimine on eraldi nupust mida sa ei pea aktiveerima. Vanal mudelil on nupud vasakul ja paremal pool. Parem on üks vajutus lamp poole võimsusega käima, teine vajutus, lamp täisvõimsusel, ja kolmas vajutus lamp kinni.
Vasakul pool teine nupp millest saab aktiveerida liigutuse reziimi. St tõmbad kãega lambi eest läbi ja põlema, uuesti ja kustu. Paar korda olen kasutanud aga enamasti seda vaja pole olnud.
E: minumeelest see 3 reziimiline on positiivne. Alati pole täisvõimsust vaja, poole võimsusega kestab kauem.
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sten003
HV kasutaja

|
07.12.2024 20:30:10
|
|
|
Suprabeam lambid. Taskulambil üks vajutus tööle, üks vajutus kustu. Kui nuppu all hoiad, siis saad valgustugevust reguleerida ja selle salvestada. Mitu aastat juba kasutuses iganädalaselt ja kümneid kordi betoonile kukkunud ja seni töötab. Kui peaks uut vaja minema, vaataksin sama. Vist oli Suprabeam Q4 või 5. Pealambiks Praegu S2 või S4, järgmiseks võtaks ilmselt Suprabeam M6.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|