praegune kellaaeg 15.06.2025 12:57:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Renka
HV Guru

|
05.12.2024 18:54:32
Portatiivsed monitorid |
|
|
Tekkis huvi omale haarata üks lisamonitor mida seljakotti pista reisides ja läpaka taga vajadusel kasutada.
Soovid on muidugi väga suured. Tahaks 4k resot (et HiDPI pilti kuvada, eks vajadusel sobib ka natuke madalam reso), väikest kaalu, kompaktsust (kuid mis kõige vastuolulisem - võimalikult suurt diagonaali ... ).
Viimase soovi osas kujutan ette, et kui oleks miski kokkuklapitav variant. Aga neid ei tundu ilma kahe poole vahelise bezelita eksisteerivat
Igal juhul suuruse osas ~16" vast oleks ok.
Hetkel on silma jäänud Sotsu FlipAction 16" gen2: https://www.sotsu.com/products/flipaction-pro-16?variant=45367774576866
Aga see on natukene liiga kallis, et lihtsalt katsetamiseks omale tellida. On kellelgi sellega mingisuguseid kogemusi?
Või üldse kogemusi selliste monitoridega? See Sotsu on hetkel lihtsalt üks mis silma jäi ja noh ega ma nüüd meeletult suurt eeltööd ei ole teinud.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olava
HV kasutaja
|
06.12.2024 10:31:57
|
|
|
Olen päris mitut katsetanud, aga kõik on nad olnud FHD pildiga. Kõige parem neist Lenovo Thinkvision m14. Olen katsetanud ka erinevaid Asuse mudeleid ja ka paari vähem tuntud tootja oma.
Ise hindan Lenovo puhul kergust, mugavalt reguleeritavat jalga, head ja erksat pilti ning ka kahte usb-c sisendit, mis võimaldab samaaegselt ka seinakontaktist laadida, isegi kui läptopil või tahvlil on vaid üks usb-c sisend.
Kui 2k või veel parem resolutsioon on oluline, siis Lenovol peaks ka 2k mudeleid olema, samuti olema ka puutetundlik versiooni. 4k vist mitte. Aga Asusel vist oli.
Mulle endale oli olulisem pigem see, et mahuks samasse kotti, kus sülearvutigi ning kui on laual kõrvuti, siis sama ekraani suurus võimaldab mugavamat hiire tõmbamist erinevate ekraanide vahel. Vahel tahan ekraani ka püstiasendis hoida, selleks pean Lenovo puhul kasutama lisatuge. Mõnel teisel tootjal on kohe ka sellele mõeldud.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|