Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
25.11.2024 19:47:33
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
sa pole isegi suutnud oma probleemi sõnadesse panna. |
Sa lihtsalt pole minu mõttele pihta saanud. Tulistamismehaanika on sitt - väga algeline. 75% laskudest läheb mööda kuna pole hitmarkerit vms. Vastane on suht bulletsponge. Mitu lasku peab pähe tegema, et sureks - terve salv kerre, et sureks. Relva tunnetus on halb - kui juba scope on siis on väheke parem aga isegi 1 snaipri tabamus ei võta meest maha. Ja see relvade pidev kinnikiilumine on kah liiast - natuke liiga palju. Ju ma siis olen ära rikutud COD-i suurepärasest gunplayst. Oleks Stalkeris midagi a la Cyberpunki või Dead Island 2 taolist siis poleks ka nurinat.
-Kaivo- kirjutas: |
Dj-E, Sa ei saa lihtsalt hakkama  |
Tuleb nii välja jah.
_________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
25.11.2024 20:20:01
|
|
|
Dj-E kirjutas: |
DeTHiCa. kirjutas: |
sa pole isegi suutnud oma probleemi sõnadesse panna. |
Sa lihtsalt pole minu mõttele pihta saanud. Tulistamismehaanika on sitt - väga algeline. 75% laskudest läheb mööda kuna pole hitmarkerit vms. Vastane on suht bulletsponge. Mitu lasku peab pähe tegema, et sureks - terve salv kerre, et sureks. Relva tunnetus on halb - kui juba scope on siis on väheke parem aga isegi 1 snaipri tabamus ei võta meest maha. Ja see relvade pidev kinnikiilumine on kah liiast - natuke liiga palju. Ju ma siis olen ära rikutud COD-i suurepärasest gunplayst. Oleks Stalkeris midagi a la Cyberpunki või Dead Island 2 taolist siis poleks ka nurinat.
-Kaivo- kirjutas: |
Dj-E, Sa ei saa lihtsalt hakkama  |
Tuleb nii välja jah.  |
*headshotil on "hitmarker heli"
*bandiite, zombisid saab tappa ühe lasuga. kui sa ei suuda, siis vaata oma relvad üle - upgradetud relvad üldiselt lasevad sinna, kuhu sihid. ära arva et see on mingi " 360 noscope" mäng, kus jooksu pealt lappad headshote kõigele, mis liigub.
*ilma armorita vastased surevad kiiresti, armoriga vastased vajavad AP moona kasutamist, mida sul ilmselgelt pole. inimeste vastu soovitan kasutada pumppüssi ja haavleid (pähe laskmine töötab VÄGA HÄSTI), mutantide vastu kasuta väledaid jalgu.
*relvad ei kiilu kinni, kui sa oled neid hooldada lasknud.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
26.11.2024 09:10:12
|
|
|
Vòtsin selle eurose gamepassi…nüüd ma olen kuskil 10h mänginud…nvidia dlss on peal kuid ikka on fps langused sees. See selleks kus juures ma ei oskagi öelda kas osta vòi mitte osta, kuna mulle meeldib steamis mǎnge omada siis tähendab see seda et ma peaksin sel juh nullist alustama mida ma väga ei viitsiks. Ostma ajendaks see, et ma olen selline tegelinski et mängin mängin ja siis jääb asi seisma kuni uuesti tuju tuleb. Kùsimus nùùd suuremale ringile, alas on hunnikus kùsimàrke kas ùlesanded viivad mingi moment nendeni vòi tuleb need ise lihtsalt minna ja avastada?
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flab
HV Guru
|
26.11.2024 10:30:49
|
|
|
Päris mitmed sidequestid erinevate kúsimärkide juurde viivad, aga kindlasti mitte kòigi juurde ja mònest kohast saab omakorda ise sidequesti.
Endal 10h pelatud. Framegen tuli maha kakkuda, läks tulistamine/sihtimine paremaks. Enne oli ikka ilge input lag.
|
|
Kommentaarid: 984 loe/lisa |
   |
778 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
26.11.2024 11:09:44
|
|
|
input lagi vastu aitab ini tweak ning vaata et reflex ka enabled oleks kui nvidia kaarti kasutad. AMD puhul ma ei tea kas ka midagi sellist olemas on.
"~/SteamLibrary/steamapps/compatdata/1643320/pfx/drive_c//users/steamuser/AppData/Local/Stalker2/Saved/Config/Windows/Input.ini" |
windoozas ilmselt see location otse drive c ja users all kuskil
[/Script/Engine.InputSettings]
bDisableMouseAcceleration=True
bViewAccelerationEnabled=False
RawMouseInputEnabled=Enabled
RawMouseInputEnabled=1
bEnableMouseSmoothing=False |
nii kannatab famegeniga mängida. vähemalt acceptable on minu jaoks.
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
fgth
Kreisi kasutaja
|
26.11.2024 11:44:20
|
|
|
Muhekas kirjutas: |
Vòtsin selle eurose gamepassi…nüüd ma olen kuskil 10h mänginud…nvidia dlss on peal kuid ikka on fps langused sees. See selleks kus juures ma ei oskagi öelda kas osta vòi mitte osta, kuna mulle meeldib steamis mǎnge omada siis tähendab see seda et ma peaksin sel juh nullist alustama mida ma väga ei viitsiks. Ostma ajendaks see, et ma olen selline tegelinski et mängin mängin ja siis jääb asi seisma kuni uuesti tuju tuleb. Kùsimus nùùd suuremale ringile, alas on hunnikus kùsimàrke kas ùlesanded viivad mingi moment nendeni vòi tuleb need ise lihtsalt minna ja avastada? |
Vähemalt praegu veel saab gamepassi savegame tõsta ka steami:
https://www.reddit.com/r/stalker/comments/1gxpmd1/how_to_transfer_a_stalker_2_save_game_from/
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
aap14
Kreisi kasutaja

|
26.11.2024 16:39:39
|
|
|
Täitsa pekkis vaatasin, et 3080Ti on hea GPU mängu jaoks ent CPU pudelikael on korralik
Pole varem Ryzen 3700X-iga veel hätta jäänud ent nüüd näitavad benchmarkid, et suuremates külades, kus rohkem npc-sid on, langeb FPS 20 peale puhtalt prose tõttu
_________________ Slow is smooth and smooth is fast |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
26.11.2024 17:00:54
|
|
|
Mu 5800x3d kütab ka pidevalt 60% peal;)
Külla sisse jooksed siis väike langus on aga taastub kiirelt.
Mulle pumpa siin mängus meeldib, küünitad trepil nurga tagant välja, kütad lasu pähe ja tüüp langeb. Või kui tead et viimased matsid, siis sprindid nina alla ja annad hagu.
See AKM, mis saad alguses kõrvalmissioonilt toidab päris pikalt, paar HS ja vastaseid langeb nagu loogu. Pole raatsinud recoil mode ka osta eriti, nüüd saigi snaipri juba kui pappi rohkem.
Püstoliga ka väga bueno ringi hiilida, ja summutiga esimesed maha võtta.
Ega see hooldatud "paadiaer" kipub jah kinni kiiluma, pumpa on hulga töökindlam, see pole kordagi kinni kiilunud...
Tasub kõrvalmissioone ka teha, mõnes kohas leiab moditud relvi ka.
Selline extraction shooteri tunne veits, 4uleb asja rahulikult ja taktikaliselt võtta...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
26.11.2024 17:08:59
|
|
|
5700x3d on veel normi hinnaga poest saadaval, 200€, kui vaja AM4 süsteemi toita.
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
end889
HV kasutaja

|
26.11.2024 18:03:02
|
|
|
Vael kirjutas: |
Mu 5800x3d kütab ka pidevalt 60% peal;)
Külla sisse jooksed siis väike langus on aga taastub kiirelt.
Mulle pumpa siin mängus meeldib, küünitad trepil nurga tagant välja, kütad lasu pähe ja tüüp langeb. Või kui tead et viimased matsid, siis sprindid nina alla ja annad hagu.
See AKM, mis saad alguses kõrvalmissioonilt toidab päris pikalt, paar HS ja vastaseid langeb nagu loogu. Pole raatsinud recoil mode ka osta eriti, nüüd saigi snaipri juba kui pappi rohkem.
Püstoliga ka väga bueno ringi hiilida, ja summutiga esimesed maha võtta.
Ega see hooldatud "paadiaer" kipub jah kinni kiiluma, pumpa on hulga töökindlam, see pole kordagi kinni kiilunud...
Tasub kõrvalmissioone ka teha, mõnes kohas leiab moditud relvi ka.
Selline extraction shooteri tunne veits, 4uleb asja rahulikult ja taktikaliselt võtta... |
Ainuke asi mis väga häirib on see, et poes asjad kallid ja ise essugi rubla ei teeni, enamus aega peale reidi armor ribadeks ja remontida ei jõua. Siis seikle jälle mööda hooneid ringi lootuses et pole mõnda bloodsuckerit või ehk keegi muu sind ei märka ja kuhja looti kokku ning müü olematu hinna eest.
_________________ Tiktok pole elu. |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
26.11.2024 18:39:29
|
|
|
jep, hinnad on tõesti paigast. noh kui seda kaalu teemat poleks siis poleks nii hull. saaks rohkem sodi lihtsalt müüa, aga praegu on tõesti nii et vaevu jõuad oma asjad ära parandada nende kopikate eest mis saanud oled missionide eest või asjade müümise, upgrademiseks ei jagu eriti.
peab vist ikka modi peale panema et seda veits balanseerida.
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
end889
HV kasutaja

|
26.11.2024 18:53:12
|
|
|
xpander kirjutas: |
jep, hinnad on tõesti paigast. noh kui seda kaalu teemat poleks siis poleks nii hull. saaks rohkem sodi lihtsalt müüa, aga praegu on tõesti nii et vaevu jõuad oma asjad ära parandada nende kopikate eest mis saanud oled missionide eest või asjade müümise, upgrademiseks ei jagu eriti.
peab vist ikka modi peale panema et seda veits balanseerida. |
Ma kasutasin mingit traderi glitchi, et raha teha veidikene. Tegi elu veitsa lihtsamaks küll, aga päris kõige vastu ei aita. Surma saab ikka sama kergelt kui hooletu oled, aga pigem asjade parandamiseks jahtisid veidi.
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
26.11.2024 22:36:38
|
|
|
ma ei kujuta ette, mis inimene mängib sellist LOOTIMISE ja TRADEMISE mängu nii, et ta ei võta omal modiga seljakotil kaalupiirangut maha lihtsalt võimatu ette kujutada sellist sadomaso...miks ennast niimoodi piinata??? mismoodi see teeb mängu paremaks või nauditavamaks?
anyway "langeb FPS 20 peale puhtalt prose tõttu" - noh ju see on selle hirmus targa ja asjaliku Alife2.0 tõttu ega see pole kerge ülesanne sulle ümberringi bot'e spawnida. aga no naljad kõrvale jätta siis tegelikult ikka päris masendav lugu kui põmst ikkagi väga korraliku ja kiire CPU'ga niivõrd massiivse bottlenecki otsa komistad. paistab, et mäng vajab seda optimeerimist suht igast võimalikust otsast
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
26.11.2024 23:24:16
|
|
|
xpander kirjutas: |
peab vist ikka modi peale panema et seda veits balanseerida. |
https://store.steampowered.com/news/app/1643320/view/4455843903878203415
Varsti peaks update ka tulema.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
27.11.2024 00:13:12
|
|
|
Kaardil on hunnikus küsimärke kas ülesanded viivad nendeni või tuleb ise lihtsalt läbi käia?
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
end889
HV kasutaja

|
27.11.2024 00:19:51
|
|
|
Kaardil on hunnikus küsimärke kas ülesanded viivad nendeni või tuleb ise lihtsalt läbi käia? |
Enamus on lihtsalt landmarkid n-ö, kuhu saab sisse minna ja ka osad missioonid viivad nendeni.
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
27.11.2024 14:36:01
|
|
|
end889 kirjutas: |
Kaardil on hunnikus küsimärke kas ülesanded viivad nendeni või tuleb ise lihtsalt läbi käia? |
Enamus on lihtsalt landmarkid n-ö, kuhu saab sisse minna ja ka osad missioonid viivad nendeni. |
Nagu ma aru saan siis kõrvalmissioonid(ja vist ka peamissioonid) ehitatud nii, et kui kellegi otsa komistad, siis algul tuleb ümarat juttu, ala tere, juhtus selline jama ja siis seotakse jutt teista kohtade ja tegelastega.... ehk kunagi ei tea mis ? Taga peitub. Leidsin keset pärapürgut linna koos kaupmeestega näiteks, teisest kohast tutika moditud relva jne...
Kas keegi tõesti mängumaailma ei süüvi või on contoller ajud ära kiiritand ja zombidena lennatakse püssid käes paukumas suvalistele vastastele peale?
Igal poole räägidakse, et Lesser Zone on algajaid rohelisi täis(ka sinu tegelane) jaa nüüd ongi sinu teha kas jääd ellu ja sinust saab STALKER edasistes alades, üks vägestest küvadest tegijatest.
Ei tasu träna vedida, isegi kuule ja arstimeid saab suuremas linnas isiklikku kirstu ladustada, see reisib kaasa mugavalt.
Tasub jahtida artifakte, nagu Stalkerile kombeks, selle eest saab pappi.
Mul olid ka vahel näpud põhjas ja loading screenil surma nr kasvasid, mõtlesin refyndi teha;)
Aga mäng läheb lõbusamaks, näiteks sai 4 Bloodsuckerit tunnelis ribadeks lastud 860 Crackeriga.
RPG võlud ja valud. Mida raskem algus, seda magusam hea varandus hiljem tundub.
Aga samas on tegemist SP mänguga ja juba Wolf3d oli ILM teemaks;)
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
27.11.2024 19:12:47
|
|
|
igasugu med stuffi ning erinevaid kuule koguneb kirstudesse küll kõvasti jah mida kogu aeg kaasas kanda pole vaja. Ma võtsin modi mis 50% väiksemaks asjade parandamise kulu muudab. Nüüd tundub suht ok. kaalu jätsin esialgu defaultiks ikka. artifactidega saab kaalu juurde ka kui neid otsida. Mingid tabletid on ka millega ajutiselt 3ks minutiks carrry weight kõvasti juurde saab.
32 tundi mängitud. kordagi crashinud veel pole. Küll aga sattusin suure bugi otsa. Mingi punkri uks kus NPC peaks sidemissioni lõpetama ei avane. Aga sellest vb saab siis mööda, kui torm tuleb ja kõik NPCd varju jooksma hakkavad. Peab uurima.
edit:
Kas keegi Zaton'is Icarus Campis seda graafilist glitchi märganud on? Või see on linux specific (nvidia)? Ainuke koht, kus selline glitch.
https://www.youtube.com/watch?v=mXa9lU571J0
edit2: juba leidsin et jah mängu bug
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
27.11.2024 20:02:51
|
|
|
labidas...see "this is all you need" jutt on suht ilmselge BS. eriti kui probleem ei ole mitte selles, et mida sa mingil suvalisel hetkel kellegi maha laskmiseks vajad...vaid selles, et mängus on kogu trade'mine ja kraami hinnad täiesti unbalanced ja ajuvaba.
pealegi, stalker on...on alati olnud ja jääb alatiseks olema eelkõige just selline exploration/loot collection tüüpi mäng. see tähendab, et automaatselt on mängus üliolulisel kohal lootimine/trademine. igasuguste asjade upgrademine jne. see tähendab, et "raha tegemine" on VÄGA olulisel kohal ning reward igasugusele exploremisele ning kõikvõimalike pahalaste maha kõmmutamisele ongi see, et sa saad pärast need vanad ära lootida ning oma epic lootiga joosta kuskile hoiukapi juurde või otse traderi manu.
ma ei viitsi sellist mängu isegi mitte pool tundi mängida kui ma olen sunnitud oma raske vaevaga välja teenitud looti 90% ulatuses igale poole maha jätma sest see "ei mahu ära" mingisuguse lapseajuga noob game designeri välja mõeldud ja jõuga peale surutud "kaalupiirangusse".
mingi piir võib muidugi asjal olla...päris 20 erinevat automaatrelva vast ei pea olema ilmtingimata võimalik kaasas vedada, või 20 erinevat armor setti. või 1000+ unitit ammot jne. aga asi peab olema balansis. kui looti dropib siis peab mäng ja mängumehaanika ka võimaldama seda kaasa võtta. kui ei võimalda siis ärgu droppigu! kui 500 padruni kaasas kandmine täidab pool "weight limitist" siis ärgu tehku ka mingeid mutante, kelle maha võtmiseks kulub 100+ padrunit per nägu eksole. see, et kuidagi moodi saab mängida nende ette antud ja peale surutud piirangute piires, ei tähenda et nii peabki olema ainuke võimalus mängida. at the very least võiks siis teha mängu menüüdesse vabalt valitavad optsioonid, et kas tahad mängida selliste ajuvabade piirangutega või mitte. pole nagu keeruline. selle asemel peavad modijad pool asja ümber tegema, et mängukogemus oleks kuidagi mõistuspärane ja vastaks sedatüüpi mängult oodatavale. see on ikka suhteliselt masendav...seda enam, et suurem osa igasuguseid casuale ja uusi ja noori mängijaid ilmselt ei teagi nendest võimalikest modidest midagi ega oska ka ise failides vastavaid parameetreid muuta
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
28.11.2024 00:46:48
|
|
|
Ma ise ei ole veel alustanud aga juba valisin mod'id välja nexusest, mis peale lähevad igal juhul
Seda just sellepärast, et tohutus koguses on tagasidet kus trade ja weight on liiga karm ning bullet sponge mutandid.
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
28.11.2024 16:07:59
|
|
|
Võimalik isiklik GOTY ilmselt, pole mingeid tõsiseid probleeme olnud.. aga neil on veel terve detsember aega tegeleda sellega.
Mõned probleemid, mis ise täheldanud olen.
- economy on tõesti veits sitt, eriti repair hind. Upgrade hind iseenesest on suht ok, aga kuna kõik raha läheb repairile koguaeg siis njaah. Modid või trade exploit hetkel. Tegelikult ei olegi otseselt vaja isegi Veteran pealmingieid upgradesi kasutada, aga kuna olemas nad on, siis võiks ju kasutada ? Mingi progression peaks ikka olema.
- flickering, eriti varjude ja peegeldustega hoonete sees.
- memory leak. Iseenesest pole hullu midagi, kiire restart mängule ja saab paar tundi rahulikult lasta.
- stashi kasutamine on veits koomiline vahest, eriti asjade ümberliigutamine.
- asjade müümine sorteerib iseenesest inventory ümber ? suht tüütu vahest.
- ilmselged A-life probleemid, veits idiootone on küll kuidas asjad lihtsalt ilmuvad ümberringi kogueg.
- artifact spawnid. Vahest asjad spawnivad kas seina sees või kuskil lambiposti otsas.
- audio glitchid
- drawn distance võiks suurem olla
- stealth system tundub ka veits kahtlane. Selline tunne, et vennad näevad läbi seina vahest. Aga ausalt pole piisavalt stealthi kastanud, et mingi korraliku arvamust asja kohta anda.
Kindlasti on midagi veel probleeme, aga hetkel ei tule midagi meelde ette.
Carry weight on suht-koht ok, pole vaja 20 medkiti, bandge, toitu ja 500 ammot kaasa vedada. 8 ja mingi 100-150 ammot rifle, püstolile ja mingi 50 shottyle on täiesti piisav, kui mitte liiga palju. Kui selle Weird Water 40kg artifacti saad,siis on täiesti lill.
Mutandid on täiesti ok, kaasaarvatud bloodsuckerid, eriti kui mingi semi-auto shotty saad. Ei näe mingit pointi asja nerfida.
Isiklikult pole mingieid performance probleeme olnud, jookseb 3440x1440 peal kõik maxed Quality DLSSiga umbes 100 peal, ilma framegenita. Aga jah sitasti on asi optimiseeritud küll, arvestades performance ja graafika tasakaalu, mingi mid tier või minimum speciga oleks absoluutselt probleemaatiline asi.
Gunplay on väga ok minuarust, mingid CoD vennad kurdavad või? need samad kes ei saa esimesest bloodsuckerist mööda ilma 50 surmata ?
Day-Night cycle on ka väga normaalne minu arust, voodid on mängus põhjusega olemas.
Endale meeldib isiklikult just pimedas ringi lasta, nii et ei näe üldse probleemi.
Map markeri limiit võiks suurem olla, tahaks kõik respawnivad artifactid ingame kaardil ära märkida, mis siiani leidnud olen.
Eks näeb, mis nad siin lähiajal teevad veel.
_________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr |
|
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
28.11.2024 16:33:33
|
|
|
Mulle on ka meeldima hakanud. Alguses tekitas vastandlikke tundeid aga nostalgia mõttes sundisin ennast ikka uuesti ja uuesti proovima. Vastased küll lasevad läbi seinte, vahest on dialoogid teiselpool seina asuva npc-ga, lambist spawnivad vahest vastased jne. Eks seda kõike tuleb "anomaaliatena" võtta. Õppisin ka selle ära et vahest on targem lihtsalt jooksu panna, mitte nende juurde spawnivate vastastega kakelda. 1 huvitav olukord oli kus teemaga oli juba endex, friendlyd võtsid maja üle aga kuskilt nurga tagant ilmus/spawnis 1 kurjam veel välja kes hirmsasti tahtis mulle kuuli anda. Liitlasi see üldse ei huvitanud, pigem vastupidi. Nii kui ma teda vastu tulistasin, sain liitlastelt ka veel lisaks tina, ühesõnaga kindel surm. Aitas jälle vana hea "jookse lihtsalt minema" taktika. Viperit üritasin ka igat pidi upgradeda et saaks relvale sihiku peale. Ei tekkinud kuidagi see rail sinna, vahest viskas laser lambi alla ning järgmine hetk oli see samamoodi kadunud, ju on tegu bugiga.
_________________ Tasuta 50$pokkeri kontole. Registreeri, õpi strateegiat ja vasta küsimustele. Saad valitud pokkerituppa 50$+veel boonust, kui mängida oskad. Isiklikult saanud 285$ sealt. |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Overkilla
HV veteran
|
28.11.2024 18:19:28
|
|
|
Velociraptor kirjutas: |
Isiklikult pole mingieid performance probleeme olnud, jookseb 3440x1440 peal kõik maxed Quality DLSSiga umbes 100 peal, ilma framegenita. Aga jah sitasti on asi optimiseeritud küll, arvestades performance ja graafika tasakaalu, mingi mid tier või minimum speciga oleks absoluutselt probleemaatiline asi.
Gunplay on väga ok minuarust, mingid CoD vennad kurdavad või? need samad kes ei saa esimesest bloodsuckerist mööda ilma 50 surmata ? :o :D
|
Sama graafika ilusti lippab, pole täheldanud jamasid, kuigi mäng ise on tehtud 'veniv' - võrreldes mõne FPS-iga. Relva salve vahetus tundub nagu tunde läheks aega.
Ma ei saa mööda nendest kollidest, see sihtimine ja ja liikumine nii tuim, et pool salve läheb seina kuhugi ja siis kui vahetan salve tuleb koll hammustab. Loodan, et parandatakse ära see sihtimine/liikumine.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
28.11.2024 19:30:00
|
|
|
vaevalt, et seda muudetakse...ainuke lootus jääb modderitele nende asjade osas.
kahju jah, et iseenesest väga mitmes mõttes nii hea ja paljulubav mäng on samas ikkagi arenduse (eelkõige ilmselt testimise) poolest nii poolikuks jäänud ja mitmeid lihtsalt väga imelikke mängudisaini lahendusi saanud. kindlasti osa nendest asjadest lahendatakse aga märgid juba näitavad, et sellega läheb ikka kuid, ilmselt isegi pool aastat + aega
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |