Kui neid OS-e palju on, siis softiarendajatel ka raskem. Tekib olukord, kus teatud platvormidel pole äppi. Näiteks Telia äppi ei pidanud vist Apple TV peal olema? Plex äppi olen vanema Tizeni peal proovinud, jubedalt loivas ja kasutajaliides oli imelik. Uutel Samsadel ehk parem seis nüüd.
Just täpselt.
Kuna hetkel on enamus asju olemas Android TV jaoks siis minu jaoks on ostunimekirjast maas telekad, millel Android TV puudub.
mida jvc-st arvata? seal saaks suht odavalt ka androidiga telku
Minu omal suri tasutavalgus 1 kuu peale garantii lõppu ära. Ei taha seda brändi enam, vähemalt peamiseks elutoa teleriks mitte. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Konkurents on ju ainult hea? Päris jube kui valikus olekski ainult Android.
Jah, las inimestel olla valikuvõimalus...
Sunnib ka tootjaid liigutama natuke.
Just mul ka valikuvõimalus osta kelle iganes tootja teler sõltumata mis OS. Selleks valikuks on nvidia shield seade
Olgu telekas LG või Samsung, ei ole vahet mis OS seal on tulevikus. Shield on Androidi peal ja seal Telia äpp jne olemas. Kui nüüd vaadata palju maksab isegi kasutatud shield, siis see on palju parem lahendus, kui olla sunnitud ostma ainult androidi OS telereid. Aga nagu öeldud valikute asi. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Kuidas värvid on? Kas on lõpuks üle saadud sellest liigsest erksusest ja punase asemel roosast, mida teleri seadetes õigeks ei saa? _________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Kõlab nagu vandenõuteooria... Kommentaarid ka video all keelatud.
Videos olev telekas on muidu Sony KD-55XF8796, esitlusaasta 2018
>> Backlight type - Edge LED
>> Backlight dimming type - Frame Dimming _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
eks igasuguste kaitselahenduste mahamõrvimine muidugi aitab suremas asjade mõnda aega töös hoidmise osas.
siinkohal - need ledid peaks olema mitte mv vaid paarikümne v kandis ja arvestades, et sellise teleka voolutarve on kuskil max 200w alla ja lede pole seal just palju, siis ei ole ka need voolud päris käega lüüa.
see juhtskeem reageerib ka muude asjade korral peale selle, et "taustvalgus läbi". _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kas keegi viitsib üle mõõta oma Samsung The Frame (2024 / LS03D) One Connect boxi? Plaan oleks see seina sisse ära peita aga kipsi sisse augu tegemiseks oleks mõõte vaja.
Kuidas seda mõista? Kui paneeli native on 120hz, siis kuidas saab "up to 144hz" olla? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Võibolla see segadus on sellest, et konsoolid toetavad kuni 120Hz ainult. PC gaminguga saab ainult 144Hz monitorina kasutades. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Ei, segadus on selles, et tootja kirjutab oma kodukal "native 120hz", mitte "native 144hz". _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.