Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Magic
HV Guru

|
23.10.2024 08:50:06
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Võiks vähemalt näidata, mida rentida saab |
Eks neil on soov sellega lisaraha teha, siis parem kui valikut pole.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
23.10.2024 09:01:13
|
|
|
Iseteenindus>seadmete üür>vali millist soovid.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
23.10.2024 09:03:17
|
|
|
vigurvänt kirjutas: |
Nii et 2 aasta rendikulu eest saaksin vast endale vajalikud seadmed kätte. |
Aga selle pärast ju renditaksegi, et raha tuleb rohkem sisse, saab omanikule dividende või mida iganes maksta.
See kõik on ju "parema kasutajakogemuse" huvides, nagu kliendid loodetavasti isegi aru saavad.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
23.10.2024 09:09:02
|
|
|
Päris 10 aastat ei läinud ruuteri uuenduseni... raske näha seal mingit kasutuskogemust. Lihtsalt seni puudus neil isegi elementaarne WPA3 toega wifi
Keegi seda uut E650 rendib? mis leping ütleb kui ära lõhud ehk mis hinnaga omale osta saab?
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran

|
23.10.2024 09:49:34
|
|
|
Magic kirjutas: |
Päris 10 aastat ei läinud ruuteri uuenduseni... raske näha seal mingit kasutuskogemust. Lihtsalt seni puudus neil isegi elementaarne WPA3 toega wifi
Keegi seda uut E650 rendib? mis leping ütleb kui ära lõhud ehk mis hinnaga omale osta saab? |
Sellised numbrid on lepingus:
Seadme maksumus (km’ga): 209.00 EUR
Seadme maksumus (km’ta): 171.31 EUR
Kahjuhüvitis (seadmelepingu rikkumine) 1. aastal 209.00 EUR
Kahjuhüvitis (seadmelepingu rikkumine) 2. aastal 156.75 EUR
Kahjuhüvitis (seadmelepingu rikkumine) alates 3. aastast 52.25 EUR
Tagastamise koht Pakiautomaat või Telia esindus
Komplektsus: seade, toiteadapter
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
23.10.2024 09:54:54
|
|
|
tänud
siis nagu vanadel tingimustel ära kaotada saaks
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
23.10.2024 13:34:56
|
|
|
Keegi ei ütle et su kaotatatud asi musta nimekirja ei lähe
Mul õnnestus ikka boks 15.10 välja osta, 14.10 õhtul näitas hinnaks veel 106.-, kui kell kukkus et kolmas aasta jooksma hakkas siis nobedad näpud ja 36vms hinnaga käes
Aga ruutereid ma olen ammu vaadanud et mobiilse jaoks on rendis ainult väliruuterid nagu mismõttes
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
3 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
23.10.2024 18:27:51
|
|
|
Magic, Elementaarne WPA3 toega wifi no kes mida elementaarseks peab. WPA2 ilmselt oli siis sama nagu avatud wifi, et kurjamid kohe kallal?
elukaz, Kahjuhüvitis on tingimustes kirjas põhjusega, see ei ole väljaostu jääkväärtus. Seade rikneb, on kadunud jms. = mingist hetkest enam ei tööta, isegi kui tahaksid edasi kasutada.
Väliruuterite rent on puhtalt kliendi teenuse ja kvaliteedi tagamiseks, kui asjaolud on tehniku visiidil paigalduse osas keerulised ehk pigem võimatud, siis pakub tehnik teist lahendust.
Mingit sellist võta tubane karp sim kaardiga ja "kutsuga metsatallu" kiiret interneti kasutama, Telia niisama ei paku.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
23.10.2024 19:19:02
|
|
|
indrpo kirjutas: |
Seade rikneb, on kadunud jms. = mingist hetkest enam ei tööta, isegi kui tahaksid edasi kasutada. |
Tahaks näha.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
23.10.2024 19:23:50
|
|
|
No mul on mitu 4g kodunetti kasutusel ja kõik on tubase ruuteriga, muud häda pole kui mõni vahel kokku jookseb et tahaks välja vahetada, pean siis mingi jura poest ostma et telial ei kõlba just nende jaoks konfitud asja müüa? Või isegi rentida.
Kui ma tahan seeniorile elementaarset juhe digiboksi ja juhe läpakasse netti siis palju mul selleks seadmeid ja seinakuubikuid vaja on?
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
23.10.2024 21:48:10
|
|
|
elukaz kirjutas: |
No mul on mitu 4g kodunetti kasutusel ja kõik on tubase ruuteriga, muud häda pole kui mõni vahel kokku jookseb et tahaks välja vahetada, pean siis mingi jura poest ostma et telial ei kõlba just nende jaoks konfitud asja müüa? Või isegi rentida.
Kui ma tahan seeniorile elementaarset juhe digiboksi ja juhe läpakasse netti siis palju mul selleks seadmeid ja seinakuubikuid vaja on? |
link
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
26.10.2024 11:56:25
|
|
|
Kas teliatv hakkab nüüd tasuta olema? Paned teleka käima, üle ekraani on reklaam, ise ära ei lähe. Tunnikese vaatasin seda panin kinni ära. Tükk aega seisis panen uuesti käima, sama lugu, nagu wtf
indrpo kirjutas: |
elukaz kirjutas: |
Kui ma tahan seeniorile elementaarset juhe digiboksi ja juhe läpakasse netti siis palju mul selleks seadmeid ja seinakuubikuid vaja on? |
link |
Aga renti taolist asja ei pakuta, miks? Ja kui võtan renti väliruuteri siis palju kuubikuid ikkagi kokku tuleb?
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.10.2024 18:39:17
|
|
|
Vaatan snuukrit eurospordis....android boks, 500 telia ühendus.....
Vahetan pildi kvaliteeti hd-sd-hd....mul vist prille vaja....pilt on jummala piix olemata valikust.
Muudel kanalites on vahe ikka märgata, aga no eurosporti kvaliteet küll ei kannata kriitikat
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
31.10.2024 19:24:13
Re: Telia android app pilt viskab mustad servad TV-s, kas Telia ülekoormus jalgpalliga? |
|
|
Philips Android telekas hakib Telia äpiga (proovitud ka Chromecast 4K) õhtul peale 19 Elisa 4G võrgus, kohati u 5min tagant jääb pilt seisma 10sek ja hääl käib edasi.
kiirusetest näitab 10-15mbit ja ping 80-300 (Telia mast on kaugel ja Tele2 on proovimata) [elisa lõpetas Antenniga tv teenuse ja ilmselt koormus kasvas 4G] (optilise lootust pole ja 5G jääb kaugele 500m)
dtv-static.glb.estpak.ee == 127.0.0.1 mõjutab ainult käivitamist?
Netflix jookseb puhtalt, uuendused tehtud, Telia reinstall tehtud,
vana postitus minult:
Spoiler 
mikulaine kirjutas: |
kaupz kirjutas: |
Telia android app pilt viskab mustad servad TV-s, kas Telia ülekoormus jalgpalliga?
Korraks surub pildi 4:3 formaati siis läheb täis ekraani ja siis surub ülevalt ja alt kokku mustade servadega.
Vahest hangub lihtsalt 8sek.
4g Elisa ühendus võib ka pidur olla, praegu 27mbit alla ja ping 53 aga ikka paar korda viskas.
Telia apk vahemälu olen tühjendanud ja uuesti installinud ning teleka uuendused tehtud, pildiparandused kõik väljas.
PHILIPS 55OLED706/12
Netflix, Disney, Youtube nii ei tee.
Telia olen pausile pannud, 50sek oodanud ja käima pannud, aga ka siis viskab.
 |
Mul sama asi vahepeal jalka ajal. Need mustad servad tähendavad ka madalamat resolutsiooni pildil. Eks see 8-10 pildiseisakut, kus heli edasi käib, on mingi bufferdamine. Mul on probleemiks Telia enda 4G internet, mis tipptunnil vähe aeglane on. |
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
01.11.2024 08:27:56
Re: Telia android app pilt viskab mustad servad TV-s, kas Telia ülekoormus jalgpalliga? |
|
|
Philips Android telekas hakib Telia äpiga (proovitud ka Chromecast 4K) õhtul peale 19 Elisa 4G võrgus, kohati u 5min tagant jääb pilt seisma 10sek ja hääl käib edasi.
kiirusetest näitab 10-15mbit ja ping 80-300 (Telia mast on kaugel ja Tele2 on proovimata) [elisa lõpetas Antenniga tv teenuse ja ilmselt koormus kasvas 4G] (optilise lootust pole ja 5G jääb kaugele 500m)
dtv-static.glb.estpak.ee == 127.0.0.1 mõjutab ainult käivitamist?
Netflix jookseb puhtalt, uuendused tehtud, Telia reinstall tehtud,
vana postitus minult:
Spoiler 
mikulaine kirjutas: |
Telia android app pilt viskab mustad servad TV-s, kas Telia ülekoormus jalgpalliga?
Korraks surub pildi 4:3 formaati siis läheb täis ekraani ja siis surub ülevalt ja alt kokku mustade servadega.
Vahest hangub lihtsalt 8sek.
4g Elisa ühendus võib ka pidur olla, praegu 27mbit alla ja ping 53 aga ikka paar korda viskas.
Telia apk vahemälu olen tühjendanud ja uuesti installinud ning teleka uuendused tehtud, pildiparandused kõik väljas.
PHILIPS 55OLED706/12
Netflix, Disney, Youtube nii ei tee.
Telia olen pausile pannud, 50sek oodanud ja käima pannud, aga ka siis viskab.
 |
Mul sama asi vahepeal jalka ajal. Need mustad servad tähendavad ka madalamat resolutsiooni pildil. Eks see 8-10 pildiseisakut, kus heli edasi käib, on mingi bufferdamine. Mul on probleemiks Telia enda 4G internet, mis tipptunnil vähe aeglane on. |
|
Ühenduse kiirus on madal, siis Telia äpp viskab mustad servad. Elisa äpiga on sama lugu, pilt jääb seisma ja hääl jookseb edasi. Kodus ja maal ka Android telekas. Elisaga oli ühendus 10-20Mbit/s. Teleka vaatamise ajal sai pereliikmetele sõnad peale loetud, et keegi internetis ei käiks. Muidu telekat ei näe. Panin Telia 4G asemele, nüüd on kiirus 150-250Mbit/s. Antenn katusel ja vana 4G ruuter mis osta.ee maskis 25€. Kiirused on nii head, et isegi ei mõtle ka 5G peale Nüüd pole teleka vaatamisega mitte mingit probleemi ja saab samal ajal internetis käia. Ainuke lahendus on sul organiseeerida parem kiirus, alles siis saad segamatult TV vaadata.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
02.11.2024 10:43:26
|
|
|
Telia iseteenindus on väga nutune.
Lisasoodustuste valimine:
Valin Suurem TV-pakett –50%:
Edasiliikumise nupule vajutades veateade: Edasi liikumiseks palun tee valik.
Tule taevas appi!
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
02.11.2024 10:46:42
|
|
|
Kas viimasel ajal keegi Telia teenuseid pole üritanud lõpetada. Viimane kord kui lõpetas, pakkus mingit teenust 50% või lausa tasuta 6 kuuks? Peaks jälle proovima.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
slax
HV kasutaja
|
02.11.2024 10:52:04
|
|
|
pois11 kirjutas: |
Kas viimasel ajal keegi Telia teenuseid pole üritanud lõpetada. Viimane kord kui lõpetas, pakkus mingit teenust 50% või lausa tasuta 6 kuuks? Peaks jälle proovima. |
Infoliinile helistades andsin teada, et Elisa tegi omapoolt parema pakkumise. Siis tuldi vastu ja tehti -25% 6 kuud internet ja TV.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qufi
HV kasutaja
|
04.11.2024 17:35:25
|
|
|
Hei,
Nii äkki see teema juba siit läbi käinud aga ehk keegi teab kas kuidagi saab telia uut digiboksi juhtida ka teleka enda puldiga, ei soovi kasutada telia pulti, pigem tahaks kasutada teleka pulti, kuna see juhib mul ka soundbar. telekaks on LG C2.
Hetkel kaalutlen varianti uus digibox vahetada vana motorolla digibox vastu kuna seda ma tean saab kasutada ka teleka puldiga.
_________________ Origin: Qufi |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
04.11.2024 18:59:24
|
|
|
Kui kõik seadmed on HDMI-ga ühendatud ja CEC kõikidel korrektselt sisse lülitatud, peaks Telia Androidiga boksi puldiga ilusti töötama Soundbari heli juhtimine. Selleks ei ole teleri pulti vaja.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zuumbox
HV kasutaja
|
04.11.2024 19:38:33
|
|
|
Qufi, Motorola VIP1003? Unusta ära, ammu juba vanaraud, sellega saab veel ainult lutsu visata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Qufi
HV kasutaja
|
04.11.2024 19:47:39
|
|
|
vortex kirjutas: |
Kui kõik seadmed on HDMI-ga ühendatud ja CEC kõikidel korrektselt sisse lülitatud, peaks Telia Androidiga boksi puldiga ilusti töötama Soundbari heli juhtimine. Selleks ei ole teleri pulti vaja. |
No teoorias vb jah, tho mul soundbar on opticaliga ühendatud, bluetooth ja hdmiga olid kunagi mingid probleemid ja optical on töötanud veatult.
Kuigi no isegi kui kuidagi saaks tööle siis päeva lõpuks jätkuvalt ma ei ole huvitatud sellest telia puldist, tahaks pigem kasutada LG enda pulti Oleks siis ainult Telia nii armuline nagu Elisa ja teeks enda appi, ka LG ja samsungidele
_________________ Origin: Qufi |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.11.2024 20:45:50
|
|
|
tsitaat: |
Oleks siis ainult Telia nii armuline nagu Elisa ja teeks enda appi, ka LG ja samsungidele
|
Seda õnnetust ei taha kellelegi, saaks mõne aasta pärast jälle hädaldada, et ei toimi korralikult ja võta boks. LG ja Samsa support on hädine. Seda on kuulda ju ka teemades kus kurdetakse, et mõnel mudelil äppidega probleeme.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
04.11.2024 20:56:39
|
|
|
Äkki siis ei peaks oma app-i mingil fancyl moel ülesse ehitama? Teeks sellise mis töötab?
Mu 10+ aasta vanusel Panal mis jooksutab omaenese OS-i toimivad tollased app-d kenasti praegugi.
Huvitav et teised tegijad saavad aga vot Telia, tootjad kohe ekstra kiusavad neid.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.11.2024 22:28:49
|
|
|
Sai ju, Telial oli LG ja Samsungi rakendus kunagi, kogemus käes.
Prooviti uuesti korrata, pikas pildis tundus täiesti mõttetu ajaloo kordamine. Androidi asjad lihtsalt omavad pikemat supporti.
Küll aga nägite just kus Android 8 telerid said äpiga lõpu.
Sisuliselt kui sul on hea teler mida plaanid 10 aastat vähemalt kasutada, siis tea, et tootja tarkvara tugi on vaid kuni 5 aastat, kui see lõppeb, on ka äppide tootjatele tugi lõppenud. Isegi Youtube ja Netflix tugi hääbub vanades seadmetes, nende rakendused näevad isegi erinevad välja eri teleritel sest nad lihtsalt ei saa midagi värskendada, tõsi, sisu lihtsalt tiksub seal mingi vana süsteemi põhjal aga see on ka kõik.
Kurta saab siin ju kahel põhjusel, üks, et ei tehta, kaks, et tehti ja nüüd rullib ekraanil ja ei toimi.
Sisuliselt on kasutajal kes ei viitsi oma telerit tihti vahetada, lihtsam vahetada siis seda boksi või pulka teleri järel.
Ise kasutan 2008 aasta Sony W3000 ja 2009 aasta W4000 telereid, olemas 2012 Samsung 7000 seeria, 2013 Samsung F6400
Kõik on head FHD telerid ja näitavad ühel või teisel viisil AndroidTV sisu, kiire nobe, värske.
Põhiliseks ekraaniks 2017 LG OLED B7 ja selle äppides poleks midagi kasutada kui mul poleks taas AndroidTV boksi.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|