praegune kellaaeg 17.06.2025 19:42:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millega mängid? |
Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 34 ] |
50/50 |
|
5% |
[ 24 ] |
Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 64 ] |
Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 238 ] |
|
hääli kokku : 411 |
|
autor |
|
Aeron
HV Guru

|
24.10.2024 11:26:51
|
|
|
SKG kirjutas: |
On ikka. Kui see aktiveerimata Windows arvuti kasutamise ajal, olgu selleks mängimine või mis iganes, häirib, siis puutub asjasse küll.
Ja need, kes soovitavad teistel Windowsi aktiveerimata jätta või pooldavad aktiveerimata Windowsi, on endal see ilmselt aktiveeritud. Miks?  |
Kuidas sind täpselt aktiveerimata windows mängimise ajal häirib? <segaduses>
Ma kunagi ammu ostsin 2.7 € eest windows 10 või vb isegi 8 pro vist India regiooni retail key, mida sai tasuta 11ks upgrade-ida ja ei olnud seotud emaplaadiga
Mitmes buildis mis olen ehitanud on aktiveerimata windows sees, oletan, et tänini.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
24.10.2024 11:47:52
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Kuidas sind täpselt aktiveerimata windows mängimise ajal häirib? <segaduses> |
Loeb siis uuesti kui segaduses.
Ma kunagi ammu ostsin 2.7 € eest windows 10 või vb isegi 8 pro vist India regiooni retail key, mida sai tasuta 11ks upgrade-ida ja ei olnud seotud emaplaadiga  |
Kas see tähendab, et arvestame ka konsoolimängude ja -teenuste India, Türgi vms hindasid, sest need on kohati kordades soodsamad? Näiteks India regiooni Game Pass maksab alla €20/aasta. EU oma €39/aasta.
Spoiler 
Huvitav palju Microsoft sellest €2.70-st nägi või see on valikuline, milliste arendajate toetamine sulle korda läheb?
Mitmes buildis mis olen ehitanud on aktiveerimata windows sees, oletan, et tänini. |
Kui ise kasutama ei pea, mis siis viga.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.10.2024 11:57:57
|
|
|
SKG, mis sa keerutad nüüd, mäng käib, ajan kolle taga suure püssiga ja windows on aktiveerimata. What happens?
Mis Windowsi puutub, siis see oli kindlasti tänaseks 10+ aastat tagasi ja täna ma vb valiks teisiti. Ilmselt mingi cloud upgrade resellable key vms.
Mis tootaja toetamisse puutub, siis silmas pidades,et MS lubab ka aktiveerimata kasutada pole ehk hullu, silmas pidades mitu MS subscriptionit minul ja mul perel on, on raske ennast halvasti tunda.
Töö asjadest üldse ei räägi ja palju ma seal MS tooteid müün, las need olla.
Aga minu peas on muidu hierarhia küll natuke olemas mingis mõttes. Tahan toetada mänge, mis pakuvad teatud tüüpi sisu või innovatsiooni ennekõike, siis lootustandvaid deve /eelistatult pisemaid ja siis muu.
Ja mis subsidesse puutub, siis kui need töötavad ilma jama tegemata, siis pole ju vahet, kas sul on saksa, uk, us või india subs. Kuni content on tarbitav normaalsel kujul.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
24.10.2024 12:08:27
|
|
|
SKG, mis sa keerutad nüüd, mäng käib, ajan kolle taga suure püssiga ja windows on aktiveerimata. What happens?
Mis Windowsi puutub, siis see oli kindlasti tänaseks 10+ aastat tagasi ja täna ma vb valiks teisiti. Ilmselt mingi cloud upgrade resellable key vms. |
Do as I say, not as I do.
Ma soovin teada, et kui vahet pole, siis mis põhjusel sa endal Windowsi aktiveerid?
Mis tootaja toetamisse puutub, siis silmas pidades,et MS lubab ka aktiveerimata kasutada pole ehk hullu, silmas pidades mitu MS subscriptionit minul ja mul perel on, on raske ennast halvasti tunda.
Töö asjadest üldse ei räägi ja palju ma seal MS tooteid müün, las need olla.
Aga minu peas on muidu hierarhia küll natuke olemas mingis mõttes. Tahan toetada mänge, mis pakuvad teatud tüüpi sisu või innovatsiooni ennekõike, siis lootustandvaid deve /eelistatult pisemaid ja siis muu. |
Mis mõte seda 2.70 siis üldse maksta kui sama hästi võib tasuta kasutada?
Ja mis subsidesse puutub, siis kui need töötavad ilma jama tegemata, siis pole ju vahet, kas sul on saksa, uk, us või india subs. Kuni content on tarbitav normaalsel kujul. |
Mitte et ma ise nii teeks, aga võtab siis siin teemas edaspidi arvesse.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.10.2024 12:41:40
|
|
|
SKG, omaarust just vastasin sellele...
1. Mul on iidamast aadamast key, mis töötab
2. Mõned väikesed lisad on väikest kulu minu jaoks väärt, aga need pole kohustuslikud, eks kui tuleb aeg, kus on vaja valik teha, siis kindlasti proovin seda tasuta versiooni kogemuse ka ära, eks siis kommenteerin
Konsooli subside osas nii või naa kasutavad täna kõik mitut kontot eri regioonidega ja ostavad eri regioonide krediiti jne.
Ma ei tea kas Eesti täna üldse on ametlikult riik juba MS/Sony maailmas...? Steami mängude mõttes Sony jaoks ju ei ole pool maailma olemas.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
24.10.2024 13:12:19
|
|
|
Mõned väikesed lisad on väikest kulu minu jaoks väärt... |
Bingo!
Konsooli subside osas nii või naa kasutavad täna kõik mitut kontot eri regioonidega ja ostavad eri regioonide krediiti jne.
Ma ei tea kas Eesti täna üldse on ametlikult riik juba MS/Sony maailmas...? Steami mängude mõttes Sony jaoks ju ei ole pool maailma olemas. |
Seda on siin juba väga palju lahatud. Võiks juba teada
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.10.2024 14:19:18
|
|
|
Natuke uudiseid ka, mis vist ei ole siit kellelgi uudistena tho...
1. 64% of game developers have a preference for PC titles
2. Between 2008 and 2018, the number of global PC gamers rose by 41.27%.
3. The number of major PC games released/planned for release between late 2022 and once again, PC leads the way with a total of 156 releases. That’s at least 35% more than the PlayStation 5 (115) or the Xbox Series X/S (113).
4. PC games revenue continues to increase, climbing from $5.38 billion in 2008 to an estimated $26.33 billion in 2024
5. Since 2011, the online PC gaming market has grown from $21.1 billion to an estimated $41.8 billion - an increase of around 98.1%.
Mis on vb kõige olulisem gameritele on see, et 65% devidest eelistavad pc-d vs ca 30% kandis on Sony ja MS
Kui 80+ rated mängude puhul oli metacriticu järgi suhe PC ja Sony vahel ca 50% PC kasuks, siis paistab, et plaanutud suurte reliiside puhul on vahe natuke vähem pc kasuks, aga rohkem kui 1/3 ikka.
...ja noh, all in all PC turg lihtsalt kasvab retsilt, mis on asi millega vist elukaarega konsoolid ei saa konkureerida, sest alustavad ju iga generatsiooni 0-st pmt...
Allikas: https://explodingtopics.com/blog/pc-gaming-stats
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 25.10.2024 09:38:05, muudetud 1 kord |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
24.10.2024 14:36:22
|
|
|
Aeron, võiks allika ka panna
...ja noh, all in all PC turg lihtsalt kasvab retsilt, mis on asi millega vist elukaarega konsoolid ei saa konkureerida, sest alustavad ju iga generatsiooni 0-st pmt... |
Kas vanemad konsoolid ei lähe arvesse, või miks peab "nullist alustama"?
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.10.2024 21:29:14
|
|
|
Devide seisukohast on tühi kest ja palju lubadusi...või noh, selle pärast kõik alguses ongi mängud xgen...
Kasutajate hulk ka laega so far olnud, palju sa ikka jõuad 7a müüa...
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.10.2024 01:24:46
|
|
|
Ja mis subsidesse puutub, siis kui need töötavad ilma jama tegemata, siis pole ju vahet, kas sul on saksa, uk, us või india subs. Kuni content on tarbitav normaalsel kujul. |
Enam seda ohtu siis pole?
tsitaat: |
Valve deactivated accounts with CD keys that were purchased outside of the consumer's territory in order to maintain the integrity of region-specific licensing. This generated complaints from North American customers who had circumvented their Steam end-user license agreement by purchasing The Orange Box through cheaper, Asian retailers. |
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Orange_Box
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.10.2024 11:17:32
|
|
|
Natuke uudiseid ka, mis vist ei ole siit kellelgi uudistena tho...
1. 64% of game developers have a preference for PC titles
2. Between 2008 and 2018, the number of global PC gamers rose by 41.27%.
3. The number of major PC games released/planned for release between late 2022 and once again, PC leads the way with a total of 156 releases. That’s at least 35% more than the PlayStation 5 (115) or the Xbox Series X/S (113).
4. PC games revenue continues to increase, climbing from $5.38 billion in 2008 to an estimated $26.33 billion in 2024
5. Since 2011, the online PC gaming market has grown from $21.1 billion to an estimated $41.8 billion - an increase of around 98.1%.
Mis on vb kõige olulisem gameritele on see, et 65% devidest eelistavad pc-d vs ca 30% kandis on Sony ja MS
Kui 80+ rated mängude puhul oli metacriticu järgi suhe PC ja Sony vahel ca 50% PC kasuks, siis paistab, et plaanutud suurte reliiside puhul on vahe natuke vähem pc kasuks, aga rohkem kui 1/3 ikka.
...ja noh, all in all PC turg lihtsalt kasvab retsilt, mis on asi millega vist elukaarega konsoolid ei saa konkureerida, sest alustavad ju iga generatsiooni 0-st pmt...
Allikas: https://explodingtopics.com/blog/pc-gaming-stats |
Ma ei tea kas sa ise neid alusandmeid vaatasid, ilmselt mitte, aga seal tundub olema väge kergekäeliselt liigitatud inimesi "gameriteks" ja sellest ka suured numbrid.
Sinu viidatud statistika väidab, et:
- 46% ehk peaaegu pooled "gameritest" on naissoost. Peaaegu iga teine. Sooviks teada, kus nad on ja kus nad end peidavad?
- 68% ameeriklastest on liigitatud "gameriks".
Samas kui sinna sisse arvestatakse ka vanaisad-vanaemad, kes arvutil Soiltaire, Minesweeperit ja Candy Crush Sagat vms mängivad, siis on arusaadav, kus need numbrid tulevad. Aga siis on neid üpris imelik konsoolimänguritega võrrelda, sest need soetatakse ainult ühe kindla eesmärgiga kindlaks tegevuseks.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.10.2024 11:45:57
|
|
|
Seda ma silmas peangi, et siis on minu 60+ ema ka "gamer" kui ta nädalas korra-kaks Solitaire oma tagasihoidlikus arvutis lahti teeb. Ja ka mina, kel on 6 mängukonsooli, mis on teadlikult soetetud ainult mängimise eesmärgil.
Selle statistika järgi oleme mõlemad "gamerid" ja ühte patta pandud. Kas see pole kergelt naljakas?
Palju huvitavam oleks näha võrdlust nende PC gameritega, kes on oma riistvara ostnud eesmärgil, et sellega mängida ja põhitegevus sel riistvaral on mängimine. Teadlikult soetatud gaming PC-d. Kui kodus on mingi tagasihoidlik netimasin või tööarvuti, millega vahest ka mängitakse, siis on väheke imelik kui neid võrreldakse konsoolimänguritega, kes on teadlikult oma riistvara ostnud ainult mängimiseks ja ainult seda seal ka tehakse. Ehk siis kui võrdlus on selline, siis elame edasi teadmisega, et iga konsoolil mängija on nö. rohkem "gamer" kui keskmine PC peal mängija.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
25.10.2024 23:28:48
|
|
|
PC peal endiselt alles (resource monitor, suspend process) |
Kuidas need kaks isegi natuke seotud on?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
tofay
HV kasutaja
|
26.10.2024 10:06:26
|
|
|
Alt-tab, tuleb meelde mingisugune resource - kirjutad otsingusse, otsid protsessi jne? Selle asemel lihtsalt mäng kinni panna. Ma usun, et keegi ei kahtlegi arvuti võimalustes, natuke oskustes, pigem viitsimises. Suspendid igapäevaselt?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
26.10.2024 10:56:49
|
|
|
Aeron, Sa ei lugenud artiklit nagu tavaliselt?
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
26.10.2024 11:43:38
|
|
|
See oli max segane ja ma actually otsisin teise artikli
,et paremini aru saada ja lõpuks ikka ei saanud. A sa võid selgitada, kas resume siis töötab või mitte? Sony lingo non-native-ile segane...
Suspend osas pc peal olen aeg-ajalt kasutanud, kui vaja pooleli jätta ja save pointi ei ole. Igapäevaselt panen ikka 90% ajast tavaliselt kinni, aga üllatavalt vähe võtavad suspended mängud ressurssi küll...
Btw, küsisin sõbralt, tal ps5 ja ta ei saanud aru mis see on. A see no tavaline resume on nähtavasti alles.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
26.10.2024 11:50:19
|
|
|
Aeron, Töötab, activities on mingi achievementi sarnane toode, mis siis osades mängudes trackis progressi ja siis oli võimalik minna eraldi mingisse punkti kus see jäi pooleli... sisuliselt laeb save game kuskil mujal punktis. Ei olnud väga populaarne v.a. need 3 inimest kes seda kasutasid. Tõenäoliselt oli ka mängutootjatel 3rd party toe sinna ehitamine suhteliselt vaevaline eriti arvestades, et seda väga ei kasutatud.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.10.2024 04:11:22
|
|
|
Sina õigustasid loogikat, et kuniks tegu ei avastata, seega peab legaalne olema. |
"Tegu" ei tahetagi avastada. Nagu ma ütlesin, siis mina ei ole kellegi moraalipolitsei või vabatahtlik politsei. Kui firma ise oma võtmete levitamist ei kontrolli, siis mina ei pea öösel und kaotama sellise võtme kasutamise pärast.
Pealegi sa räägid legaalsest vs illegaalsest. Kas rohkem üle dramatiseerida enam ei anna? Meenutab juba ühte teist kasutajat siin foorumis kes soovitab petturitele tagasi helistada, et nendega "kõnelusi" pidada ja räägib kuidas Youtube reklaamide blokkimine on varastamine.
Eesti seadused ja tegelikult usutavasti enamus riikide seadused ei keela halle võtmeid. Nende jälgimine ja piiramine on eelkõige ikka tootjafirma vastutus, mitte eraisikute ega jõustruktuuride vastutus.
Pealegi jutt käib koodist. See on moraalselt väga erinev füüsilisest asjast a'la teadlikult varastatud füüsilise eseme ostmisest.
Jama ajad. Kood karbis on harv juhus ja see on enne ostu tuvastatav, sellepärast pole sel mõtet ka peatuda. Mida need patchid siia puutuvad lol? Neid on võimalik aktiivselt saada kasvõi Xbox 360 ja PS3 mängudele, siiani toetatud. Mida aga ei saa öelda sama ajastu PC mängude kohta.
Kui sa neid installifaile varem ei varundanud ja mäng delistitakse, siis hiljem pole neid kuskilt võtta. |
"harv juhus". On sul mingeid kinnitavaid andmeid sellele väitele?
Patchid on järjest olulisemad. Eriti tänapäeval kui mänge müüakse alfa ja beeta staadiumis ja parandatakse pärast reliisi vahel aastate jooksul. Paljudel juhtudel on patchi puudumine vahe mängitava ja täiesti katkise mängu vahel.
Mis rumal jutt see on, et vanade PC mängude patche pole saada või "äkki unustas inimene GOG installika varundada". Ja isegi kui unustas, siis alati on võimalik alla laadida mitteametlikust allikast omal vastutusel.
Kui nt hash võrdlust kasutada, siis saab ka kindel olla, et installikat pole muudetud.
Et Linux populaarsemaks muutuks peab ta turuosa Windowsilt ära võtma. Nii lihtne see ongi. |
Või siis Windows turuosa kaotama oma kasutajate kottimisega...
Võrreldes Windowsiga on ja jääb väikeseks entusiastide turuks |
Windowsi turuosa PC mängude osas on tegelikult anomaalia, sest serverid, suur osa nutitelefone, portatiivseid mängukonsoolid, ruuterid jms jookseb mingil Linuxi distrol.
Paneb siis rohkem tähele. Jutt käib kuskilt firma tagant näpatud Volume License võtme edasimüüki ja selle kasutamist kodus. |
Peale ostu saab kolmanda osapoole programmiga kontrollida oma võtme allikat. Näiteks minu "Win 11" võti osutus vanaks Win 8.1 Retail võtmeks. Tasuta kampaania käigus sai see Win11 võtmeks tehtud ja MS kontoga seotud.
Kahtlustan, et paljude võtmete odavus ei tulene sellest, et need on kuskilt varastatud vaid, et need on lihtsalt vanemate legaalsete Windowsi versioonide võtmed mis ongi nii odavad.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
28.10.2024 05:00:44
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
"Tegu" ei tahetagi avastada. Nagu ma ütlesin, siis mina ei ole kellegi moraalipolitsei või vabatahtlik politsei. Kui firma ise oma võtmete levitamist ei kontrolli, siis mina ei pea öösel und kaotama sellise võtme kasutamise pärast.
Pealegi sa räägid legaalsest vs illegaalsest. Kas rohkem üle dramatiseerida enam ei anna? Meenutab juba ühte teist kasutajat siin foorumis kes soovitab petturitele tagasi helistada, et nendega "kõnelusi" pidada ja räägib kuidas Youtube reklaamide blokkimine on varastamine.
Eesti seadused ja tegelikult usutavasti enamus riikide seadused ei keela halle võtmeid. Nende jälgimine ja piiramine on eelkõige ikka tootjafirma vastutus, mitte eraisikute ega jõustruktuuride vastutus.
Pealegi jutt käib koodist. See on moraalselt väga erinev füüsilisest asjast a'la teadlikult varastatud füüsilise eseme ostmisest. |
See, et vahele ei jää ei tee tegu legaalseks. Mõttetult pikk heietus.
"harv juhus". On sul mingeid kinnitavaid andmeid sellele väitele?
Patchid on järjest olulisemad. Eriti tänapäeval kui mänge müüakse alfa ja beeta staadiumis ja parandatakse pärast reliisi vahel aastate jooksul. Paljudel juhtudel on patchi puudumine vahe mängitava ja täiesti katkise mängu vahel.
Mis rumal jutt see on, et vanade PC mängude patche pole saada või "äkki unustas inimene GOG installika varundada". Ja isegi kui unustas, siis alati on võimalik alla laadida mitteametlikust allikast omal vastutusel.
Kui nt hash võrdlust kasutada, siis saab ka kindel olla, et installikat pole muudetud. |
Jah, enamus füüsilistel mängudel on plaat karbis, mitte allalaadimiskood. Mis need patchid siia puutuvad. Täiesti segast ajad.
Jah, vanadel PC mängudel otsi ise patche taga, sest mingit auto-updaterit pole. Hash peab olema ametlikust allikast, et seda üldse usaldada. Jama jutt.
Või siis Windows turuosa kaotama oma kasutajate kottimisega... |
Mis on sama asi, teiste sõnadega.
Windowsi turuosa PC mängude osas on tegelikult anomaalia, sest serverid, suur osa nutitelefone, portatiivseid mängukonsoolid, ruuterid jms jookseb mingil Linuxi distrol. |
Kuidas see teemasse puutub. Jutt oli gaming PC-dest.
Peale ostu saab kolmanda osapoole programmiga kontrollida oma võtme allikat. Näiteks minu "Win 11" võti osutus vanaks Win 8.1 Retail võtmeks. Tasuta kampaania käigus sai see Win11 võtmeks tehtud ja MS kontoga seotud.
Kahtlustan, et paljude võtmete odavus ei tulene sellest, et need on kuskilt varastatud vaid, et need on lihtsalt vanemate legaalsete Windowsi versioonide võtmed mis ongi nii odavad. |
Osad on pärit riikidest, kus nad on odavad, aga pole mõeldud müügiks väljaspool neid riike. Osad on varastatud, olgu seda siis mingi firma tagant või kasutades kellegi kaardiandmeid. Osad on OEM võtmed, mida ei saa riistvara muutes korduvalt aktiveerida.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
28.10.2024 18:46:23
|
|
|
Äkki peaks selle vaidluse kuskile discordi kanalisse kolima..
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|