SKG, ma mõtlesin konkreetselt game steam kvlaiteeti, mis on väga halb. Minu kogemusel ka hea ühenduse taga. Pole veebikaameraga kokku puutunud ja selle saab asendada soovi korral telefoni omaga ka, mis on anyway kvaliteetsem kui 95% veebikaameratest.
Mis muudesse lisadesse puutub, siis mingid youtube-i superstaarid ostavad igast asju, aga jüril maril on vb gaming headset ja teine pult tundub mulle. Muud pole ju vaja mängimseks tegelt. Aga huvitav oleks muidugi mingit statistikat näha.
Linuxi osas on lihtsalt see, et pc kasvab mühinal ja isegi kui proportsioonid on samad, siis on see linuxile väga tugev tulemus.
Paar aastat tagasi kui streamis oli a la 100 milj monthly users ja Linux osakaal 1%, siis oli linuxi masinaid kokku 1 milj.
Täna on pea-aegu 2 %, aga steamis on 132 milj monthly users ja seega Linux masinaid kokku pea 2.5 milj. Kasv on rets, eriti timeframe vaadates.
Ma ei ole näinud siin eriti non-name juppide panemis ja OSi puhul küll midagi katki või halvemini ei ole kui see on aktiveerimata.
Kui see sul paremini aitab magada kuidagi , siis võid endale rääkida mis lugu tahad sellest, miks see nii, simple truth on see, et kui MS ei tahaks, et inimesed ilma aktiveerimata windowsi kasutaks, siis ta teeks nii ,et see ei tööta.
Kuna tal on aga tegelt suva, talle lihtslt meeldiks, kui inimesed ostaks, siis ta lihtsalt näägutab, aga ei tee midagi ja on kasutaja enda otsustada, kas tahab näägutamisega leppida või mitte.
Seega iga kasutaja saab ise otsustada, kas tahab osta OSi või leppida sellega. Kohustuslik see pole ja midagi tegemata mängimse seisukohast ei jää. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Linuxi osas on lihtsalt see, et pc kasvab mühinal ja isegi kui proportsioonid on samad, siis on see linuxile väga tugev tulemus.
Paar aastat tagasi kui streamis oli a la 100 milj monthly users ja Linux osakaal 1%, siis oli linuxi masinaid kokku 1 milj.
Täna on pea-aegu 2 %, aga steamis on 132 milj monthly users ja seega Linux masinaid kokku pea 2.5 milj. Kasv on rets, eriti timeframe vaadates.
Mis seal ikka nii väga retsi või märkimisväärset on, pigem loomulik asjade kulg kui inimesi tuleb maailma juurde, on ka rohkem arvuteid vaja. Ja ega Windows siis samal ajal paigal seisa. Windows gaming PC-sid lisandub veel rohkem ja nende omavaheline suhe on paigal püsinud. Nö. turuosad on olnud suht muutumatud..
Aeron kirjutas:
Ma ei ole näinud siin eriti non-name juppide panemis ja OSi puhul küll midagi katki või halvemini ei ole kui see on aktiveerimata.
Kui see sul paremini aitab magada kuidagi , siis võid endale rääkida mis lugu tahad sellest, miks see nii, simple truth on see, et kui MS ei tahaks, et inimesed ilma aktiveerimata windowsi kasutaks, siis ta teeks nii ,et see ei tööta.
Kuna tal on aga tegelt suva, talle lihtslt meeldiks, kui inimesed ostaks, siis ta lihtsalt näägutab, aga ei tee midagi ja on kasutaja enda otsustada, kas tahab näägutamisega leppida või mitte.
Seega iga kasutaja saab ise otsustada, kas tahab osta OSi või leppida sellega. Kohustuslik see pole ja midagi tegemata mängimse seisukohast ei jää.
Konsoolide puhul on sarnased pisiasjad "vaev ja ebamugavus", aga PC peal ollakse valmis leppima igasugu veidrustega ja on okei. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Mis asjad need täpselt siis on räägi palun.
Milline on võrreldav olukord? Sul on windows mis töötab ainult all nurgas on watermark ja aeg-ajalt ta ülteb, et aktiveeri palun.
Milline vaev sul sellega täpselt kaasneb?
Linuxi gaming install base-i pmt kahekordistuimine loetud aastatega ei ole rets kasv? _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tsirkus on sinu eeldus, et keegi sellist töökohta pakuks. Sellised töökohad luuakse ise ja töötatakse endale. Algab ilmselt hobina, mis populaarsuse kasvades võimaldab lõpuks ka osalist või täielikku elatist teenida.
Mina pole popp juutuuber, aga konsoolihobi on juba vähemalt ühe konsooli hinna tagasi teeninud, ilma erilise pingutuseta.
Tsirkus on see, et sa tõsiselt käisid välja argumendi, et kuna leiame mõne üksiku molu kes konsooli mingit teemat juutuubis teeb, on juhtumisi popimaks saand ja seetõttu selle eest mingit kopikat saab siis see on võrreldav misiganes arvutitööga mis on reaalne õpitud töö millel on rakendus.
Aeron, regamata win imho ei lase taustapilti vahetada ja teemasid kasutada.
Mis asjad need täpselt siis on räägi palun.
Milline on võrreldav olukord? Sul on windows mis töötab ainult all nurgas on watermark ja aeg-ajalt ta ülteb, et aktiveeri palun.
Milline vaev sul sellega täpselt kaasneb?
Sul oli probleemiks see, et kui netist füüsiline mäng osta, siis tuleb postiljoni oodata, aga see, et sul Windows aastaid näägutab, et aktiveeri ära, see on okei
Aeron kirjutas:
Linuxi gaming install base-i pmt kahekordistuimine loetud aastatega ei ole rets kasv?
Ei ole rets, sest see kasv pole suutnud Linux gaming PC-de osakaalu märkimisväärselt muuta. Windowsi masinate arv ju kasvab samaaegselt, see nö. nullib selle Linuxi hype ära. Saaks aru, kui Linux gaming jõuaks sinna 10% kanti, või isegi üle 5%, selgelt Windowsi turuosa arvelt. Aga viimased 6 aastat pole sellist "retsi kasvu" olnud.
Auron kirjutas:
SKG kirjutas:
Tsirkus on sinu eeldus, et keegi sellist töökohta pakuks. Sellised töökohad luuakse ise ja töötatakse endale. Algab ilmselt hobina, mis populaarsuse kasvades võimaldab lõpuks ka osalist või täielikku elatist teenida.
Mina pole popp juutuuber, aga konsoolihobi on juba vähemalt ühe konsooli hinna tagasi teeninud, ilma erilise pingutuseta.
Tsirkus on see, et sa tõsiselt käisid välja argumendi, et kuna leiame mõne üksiku molu kes konsooli mingit teemat juutuubis teeb, on juhtumisi popimaks saand ja seetõttu selle eest mingit kopikat saab siis see on võrreldav misiganes arvutitööga mis on reaalne õpitud töö millel on rakendus.
Kelle probleem see on, et sina pole kursis, et ka konsoolihobidega on võimalik riistvara maksumus tagasi teenida?
Aasta tasuta Xbox Game Pass jälle olemas või mis iganes... €37 puhast kasu.
Spoiler
---
Pole küll pildi rekonstrueerimise tehnoloogiate fänn, aga esimese versiooni kohta pole paha.
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Auron, tausta saab muuta, theme mitte. Vb kui 3rd party äppi kasutada saaks seda ka.
SKG, sa võid kulutada ka paar minutit ja 1 reg key ära muutaja ei nääguta. Ma ei pea actually midagi tegema. Ma ei oota millegi järel, mul ei jää midagi tegemata.
Füüsilise mängu puhul ma ootamise asemel mängiks nt.
Nii, et linuxi osas pole vahet, kas sul on maailmas 1 000 000 linuxi masinat või 2 500 000 masinat?
Community ei kasva? Seotud teenuste/osapoolte hulk ei kasva? Devi-de huvi ei kasva? Kuskil on mingi kriitilise massi alumine piir ja siis saab sellest nö päris platvorm.
Puusalt pakuks, et 10 mlij on juba päris põnev. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
sa võid kulutada ka paar minutit ja 1 reg key ära muutaja ei nääguta. Ma ei pea actually midagi tegema. Ma ei oota millegi järel, mul ei jää midagi tegemata.
Füüsilise mängu puhul ma ootamise asemel mängiks nt.
DD puhul on muidugi eelis, et selle saab kohe kätte, aga kui millelgi on suurem väärtus, siis võib seda ka kauem oodata.
Ja ootamise ajal võibki mängida, aga teisi mänge, kellegi pole ju ainult 1 mäng. Või on kuskile kiire?
Aeron kirjutas:
Nii, et linuxi osas pole vahet, kas sul on maailmas 1 000 000 linuxi masinat või 2 500 000 masinat?
Community ei kasva? Seotud teenuste/osapoolte hulk ei kasva? Devi-de huvi ei kasva? Kuskil on mingi kriitilise massi alumine piir ja siis saab sellest nö päris platvorm.
Puusalt pakuks, et 10 mlij on juba päris põnev.
Ikka on vahe, aga osakaal kasutajate hulgas on ju tähtsam näitaja kui kasutajate koguhulk. Sina paned supipotti pidevalt liha juurde, lootes, et see läheb paremaks, kuid keegi samal ajal valab ka vett juurde. Kui me räägime opsüsteemide omavahelisest konkureerimisest, siis mänguarendaja poolt vaadates see 2% jääb 2%-ks, mis on kitsas nišš, olenemata kui palju seal neid masinaid on. Protsendid ei tohiks ju olla rasked mõista... _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
See ongi mu point. MS ei võitle sellega. Nad pigistavad silma kinni selles osas, sest iga Windowsi kasutaja on pluss neile sõltumata sellest kuidas see inimene Windowsi saanud on.
Seda enam tänasel päeval kus MS kogub andmeid ja müüb reklaami. Mina eraisikuna ei ole kohustatud olema MS EULA politsei.
See, et nad neid kontrollida ja bännida ei jõua, ei tee seda ju legaalseks. Sama loogika järgi võiksin ma modifitseeritud Xboxi-ga onlines mängides cheatida - "näe, mu konsooli pole siiani bännitud, seega mu teguviis on okei!"
Halb näide. Häkitud konsool on palju haruldasem kui hall võti. Ja kui see avastatakse ja bännitakse, siis on tagajärjeks ilmselt ka kõik selle kontoga seotud mängude kadu. Halli võtme bännimisel (kui seda tehtaks) praktiliselt tagajärgi pole.
Lisaks kui keegi häkitud konsooli kasutab cheatimiseks online mängudes, siis sellel on ka negatiivsed tagajärjed teistele mängijatele. Halli võtme kasutamisel selliseid tagajärgi teistele inimestele internetis ei ole.
SKG kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
Kas mina olen ainus inimene kellel Saksamaal sõber?
Okei, siis mul "tekivad" USA-sse sõbrad ja konsooli saan sealt tasuta kohale ja edaspidi võrdleme nii? Sobib.
Kuidas sa tasuta saad sealt kohale? Sõber võtab saatekulu enda kanda? Siis see pole ikkagi tasuta, sest keegi peab saatmise eest maksma niikuinii.
SKG kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
Kas ainult Saksamaal on head hinnad?
Ei, aga see oli sinu tehtud võrdlus ja transa hinda ei arvestanud. Tihti ongi nii, et kuyi transa hinna otsa paned, siis kaob mõte Saksamaalt tellida.
Üksiku toote puhul jah (kuigi ka siin on erandeid haruldaste asjade kategoorias). Kui tellida mitmeid asju, siis iga jupi pealt tuleb sääst vs Eestist kohapealt ostes. Transa seda vahet ei ületa.
Ja transa maksumus on tihti ülehinnatud. Tellisin nt eile Rootsist ekspresstarnega (24 tundi) mõned asjad ja transa ainult 9€ koduukseni. Olgu. Need polnud arvutijupid aga ikkagi hea hinna ja kiiruse suhe.
SKG kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
Mis puutub mängude omamisse, siis ega konsoolil sa ei oma neid mänge rohkem kui PC peal. PC'l on vähemalt GOG kust sa laadid installika alla ja see on sinu. Keegi ei saa seda tulla ära võtma või kinni keerama, sest see ei nõua internetiühendust.
Muidugi iga mäng ei ole GOG platvormil aga vähemalt mingi valik on mänge reaalselt omada, mitte ainult rentida.
Omab ikka. Konsoolil on siiani võimalik mänge füüsilisel meedial soetada.
Jätad targu mainimata, et need füüsilisel meedial mängud pole vahel muud kui kood karbis ja isegi kui on füüsiline meedia, siis day 1 patch ja hilisemad tuleb ikka alla laadida. Oletades, et on kust alla laadida.
Lisaks sellest füüsilisest meediast koopiate tegemine varundamiseks pole nii lihtne kui arvutis GOG installeri copy-paste ja üle võrgu saatmine (nt pilve varundamine).
SKG, antud hetkel on jutt siiski mugavusest. Ootamine on kuidas kellele. Mõnele piin, mõnele savi. Kui ma oleks pahatahtlik ütleks, et "keegi" ei lubanud mängu osta true gameril, enne kui vana läbi on ja eksam sooritatud. Tal ilmselt kibeleb küll juba.
Linuxi osas ma ütleks, et % on ju just ebaoluline. Sul võib olla ju väike väike osakaal koguarvust, aga kui see on piisavalt suur, et olla selfsustainable siis ongi ok. Teistpidi ka, mul võib-olla kogu Eesti luxautode turg enda käes, 100%, aga tehast siia ikka ei ehita, sest see on liiga väike lihtsalt.
Foxxx, see on üks seadmeklass pigem - handhelds. Aga kui steamos tuleb tagasi ja on more console like ja hea sortimendis, siis see võib ka desktopil tractionit saada. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Jätad targu mainimata, et need füüsilisel meedial mängud pole vahel muud kui kood karbis ja isegi kui on füüsiline meedia, siis day 1 patch ja hilisemad tuleb ikka alla laadida. Oletades, et on kust alla laadida.
Lisaks sellest füüsilisest meediast koopiate tegemine varundamiseks pole nii lihtne kui arvutis GOG installeri copy-paste ja üle võrgu saatmine (nt pilve varundamine).
Minu jaoks kaotas teema mõtte kui ma paar kuud tagasi esimest korda PS5-t füüsiliselt nägin ja kätte võtsin. Mu 5 aastat vana läpakas on kordades väiksem ja jõudlust on piisavalt.Disain on ka parem kui PS5 oma ja sobib paremini elutuppa. (maitse asi ilmselt). Juhtmevaba hiir , klaver, pult juurde ja kokkuvõtes saab sellise süsteemi millest konsooli omanikud võivad und näha. Sellise süsteemi püstipanek maksaks alguses ilmselt rohkem ja nõuab paar tegevust rohkem, aga hilisemad võimalused ja väiksemad kulud teevad algse investeeringu tasa. Arvestades PC-l olevate tasuta mängude hulka saab edaspidised kulud elektriarve tasemel hoida. Mingeid lollakaid subscribtioneid pole ka vaja teha.
PS5-e suurimaks eeliseks jääb ilmselt mugavus ja lihtsus. Ilmselt oleks kõigil PS-5 pooldajatel mõistlik selles kohas peatuda. Need 2 omadust on väga tugevad ja piisavad, et konsooli soovitada. Eriti kui tegu on lastega. Tulla välja väidetega stiilis, PS5 on töötegemise süsteem, sest keegi streamib sellega ... vabandust. Kas me oleme lasteaia eas või me suhtleme täiskasvanud inimestega ?
Halb näide. Häkitud konsool on palju haruldasem kui hall võti. Ja kui see avastatakse ja bännitakse, siis on tagajärjeks ilmselt ka kõik selle kontoga seotud mängude kadu. Halli võtme bännimisel (kui seda tehtaks) praktiliselt tagajärgi pole.
Lisaks kui keegi häkitud konsooli kasutab cheatimiseks online mängudes, siis sellel on ka negatiivsed tagajärjed teistele mängijatele. Halli võtme kasutamisel selliseid tagajärgi teistele inimestele internetis ei ole.
See ei puutu üldse asjasse kui haruldane miski on, või mis on tagajärjed. Sina õigustasid loogikat, et kuniks tegu ei avastata, seega peab legaalne olema.
Tomorrow kirjutas:
Kuidas sa tasuta saad sealt kohale? Sõber võtab saatekulu enda kanda? Siis see pole ikkagi tasuta, sest keegi peab saatmise eest maksma niikuinii.
Ameerika vanatädi maksab kõik kinni, sest ta on nii hea inimene lihtsalt.
SKG kirjutas:
Üksiku toote puhul jah (kuigi ka siin on erandeid haruldaste asjade kategoorias). Kui tellida mitmeid asju, siis iga jupi pealt tuleb sääst vs Eestist kohapealt ostes. Transa seda vahet ei ületa.
Ja transa maksumus on tihti ülehinnatud. Tellisin nt eile Rootsist ekspresstarnega (24 tundi) mõned asjad ja transa ainult 9€ koduukseni. Olgu. Need polnud arvutijupid aga ikkagi hea hinna ja kiiruse suhe.
Olen Saksamaalt Geizhals müüjatelt palju asju tellinud ja alla ~€25/tellimus pole veel saanud. Ehk siis kui veel eri poodidest tellida, peaks igale jupile veel selle summa otsa liitma. Ja alustaks üldse sellest, et enamus Saksamaa poode ei saada riigist välja. Mis sa arvad, et ma nalja pärast Mailboxde.com teenust kasutan?
Tundub jälle, et siin on paar teoreetikut sattunud, kel puudub piisav praktiline kogemus. Paar näidet ka, mis Saksamaa hindadele lisandus. Poed, kes on nõus üldse riigist välja saatma:
Spoiler
Spoiler
Ehk siis ilma saatekulusid arvesse võtmata jääb see Saksamaa komplekti hind ainult unistuseks.
Tomorrow kirjutas:
Jama ajad. Kood karbis on harv juhus ja see on enne ostu tuvastatav, sellepärast pole sel mõtet ka peatuda. Mida need patchid siia puutuvad lol? Neid on võimalik aktiivselt saada kasvõi Xbox 360 ja PS3 mängudele, siiani toetatud. Mida aga ei saa öelda sama ajastu PC mängude kohta.
Kui sa neid installifaile varem ei varundanud ja mäng delistitakse, siis hiljem pole neid kuskilt võtta.
Aeron kirjutas:
Linuxi osas ma ütleks, et % on ju just ebaoluline. Sul võib olla ju väike väike osakaal koguarvust, aga kui see on piisavalt suur, et olla selfsustainable siis ongi ok. Teistpidi ka, mul võib-olla kogu Eesti luxautode turg enda käes, 100%, aga tehast siia ikka ei ehita, sest see on liiga väike lihtsalt.
Et Linux populaarsemaks muutuks peab ta turuosa Windowsilt ära võtma. Nii lihtne see ongi.
SirAskAlot kirjutas:
Tulla välja väidetega stiilis, PS5 on töötegemise süsteem, sest keegi streamib sellega
PS5-ga ongi võimalik oma gameplay netti striimida, koos oma kaamerapildi, chati jms. Ilma arvutita. Jah, arvutil striimides saab rohkem peenhäälestust teha, kuid kõik basic funktsioonid on olemas.
Minu point on see, et ka konsoolihobiga on võimalik teenida. Teenida riistvara hind tagasi. Vahet pole kuidas, kas videosisu luues, mänge müües vms. PC pole eksklusiivne selles osas. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
viimati muutis SKG 23.10.2024 11:53:35, muudetud 2 korda
SirAskAlot, see siiski varieerub per füüsiline release. Wukong on positiivne näide.
SKG, ei pea ju turuosa ära võtma. Võtame teoreetilise stsenaariumi, kus nt 5a pärast on windows count 500 milj ja linux on endiselt 2%, mis on 10 milj.
Kas väidad , et 10 milj useriga ökosüsteemi jaoks ei ole mõtet toota ja seda mitte toetada? _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Aeron, Sa ei pea isegi teoreetilist stsenaariumi võtma - Linux masinate hulk on kasvanud algusest peale, sellest ajast kui esimene desktop distro tekkis. Olgu see number mis tahes, aga kui Windowsi osakaal on 98%, siis Linux jääb niššiks. Ma ei tea, mis see vajalik protsent on, aga kui see on kõigest 1,87%, siis sellisele turuosale mängude tegemine ei saa mainstreamiks, olenemata palju nende hulk on, sest Windows kasvab ju samal ajal ja nende omavaheline suhe on sisuliselt muutumatu püsinud. Võrreldes Windowsiga on ja jääb väikeseks entusiastide turuks, kuniks see osakaal ei muutu. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Sina õigustasid loogikat, et kuniks tegu ei avastata, seega peab legaalne olema.
Millist "tegu" ei avastata? Windowsi saab alla sikutada, installida ja kasutada MS'i enda lehelt ilma mingi tasu ega piiranguteta. Aktiveerimata windowsi kasutamine ei ole illegaalne vaid kui prooviperiood läbi siis sa ei saa kasutada kõiki featuure. Mängimist ja igapäeva praktilist kasutust neist ükski ei piira.
Sina õigustasid loogikat, et kuniks tegu ei avastata, seega peab legaalne olema.
Millist "tegu" ei avastata? Windowsi saab alla sikutada, installida ja kasutada MS'i enda lehelt ilma mingi tasu ega piiranguteta. Aktiveerimata windowsi kasutamine ei ole illegaalne vaid kui prooviperiood läbi siis sa ei saa kasutada kõiki featuure. Mängimist ja igapäeva praktilist kasutust neist ükski ei piira.
Paneb siis rohkem tähele. Jutt käib kuskilt firma tagant näpatud Volume License võtme edasimüüki ja selle kasutamist kodus.
---
Hah, üles leidsin 22/2/2023:
SKG kirjutas:
Ja see 10 eur Windows key... heh, sellega oli eelmine nädal "tore" kogemus. Naaber mul gamer, kuid arvuti rauast ja Windowsist suurt ei jaga. Kutsus appi Windowsi re-installima, kuigi olin eelnevalt öelnud, et sellega saab ta ise ka hakkama. Ei saanud, suutis ikka vanad partitsioonid alles jätta Tal oli samamoodi mingi odav key ostetud kunagi, enam ei aktiveerunud. Kasutasime aktiveerimist telefoni teel. Microsoft saatis pikalt. Ütles, et see key on kehtetu! Pöördu müüja poole! Ostetud väidetavalt mingi Dev Key Shop kaudu. Et siis jah. Selline kogemus. Soovitasin legaalseid kanaleid pidi Windows osta, selle asemel, et mingitele huijaritele 10 eur kanda, kes hiljem probleemide tekkel sind kuulda ei võta. Ei saa sinu soovitusega nõustuda.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11237783#11237783
AllKeyShop kaudu ostetud Windows 11 tootevõti. Sellised müüjad müüvad firmadele mõeldud Volume License võtmeid, mille kasutuslimiit on juba täis ja riistvara muutes ei pruugi enam aktiveeruda (Retail litsents aktiveerub). Ostes saadavad sulle neid kuni mõni lõpuks toimib. Kui see pole punane lipp ja häirekella käima ei pane, siis ma ei tea... Kõik need, kes sellist äri toetavad, toetavad potentsiaalselt kuritegevust. Eks see ole igaühe südametunnistuse küsimus, kas see on õige kokkuhoiu koht.
tsitaat:
Conversation started:
[11:30] Customer Support: Welcome to our site, if you need help simply reply to this message, we are online and ready to help.
[11:31] Alex: Name : Alex
Email : ...@gmail.com
Order Number : 41710
Question : The Windows 11 that was bought does not activate online. It says that this key has been activated too many times already.
[11:31] Steven101 has joined the conversation
[11:31] Steven101: hello there
[11:32] Alex: Hi
[11:32] Steven101: give me the product key and key activation error screenshot there
[11:33] Alex: Yes, just a moment
[11:34] Alex:
https://.../vc/65fd6bbf5625d7d34ee5ea1b/v/d2bea169cc0babb0d4ac17c72386fc79d1f635f4/....png
[11:35] Alex: 2HHFT-9NBW9-CB6CM-9WG62-...
[11:36] Steven101: 7YB3V-7NGBW-R8RKT-BMG37-...
[11:36] Steven101: let me know update
[11:38] Alex: I cannot find the way how to change the product key as the previous one is already entered.
[11:39] Steven101: alright give me your anydesk id ,i will fixed this
[11:40] Alex: I found a way to change the license, just a sec
[11:44] Alex: This key does not work either
[11:44] Steven101: give me that screenshot here
[11:45] Alex:
https://.../vc/65fd6bbf5625d7d34ee5ea1b/v/418e1f47661a3daada5097ee3606f42b0853df26/....jpg
[11:46] Alex:
https://.../vc/65fd6bbf5625d7d34ee5ea1b/v/819f796d277e9ff68abc3e12d51678904a819f4b/....jpg
[11:47] Steven101: 7KBBN-JRR9G-GBQBC-T672D-...
[11:47] Steven101: lets try on this and let me know update
[11:49] Alex: It is the same issue, this key does not activate either
[11:49] Steven101: please give me your anydesk id here so that i can solve this
[11:50] Alex: Sorry I cannot give remote access to me computer. This needs to be solved by other means.
[11:52] Steven101: this is the last i give you , if the the key doesnot work then you must need remote support , cause we don't understand what happening with you
[11:52] Steven101: 4NMGD-TCRDY-VBH26-YMGPK-...
[11:54] Alex: Thank you, this one finally worked.
[11:55] Steven101: have a good day
[11:57] Alex: thank you, bye
Siin heidetakse ette, et kui osta kasutatud konsoolimänge, siis arendajat ei toeta, kuid 5- või 10-eurose kahtlase taustaga Windowsi võtme müügist saab Microsoft kui palju? Saab üldse midagi? Topeltstandardid. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Siin heidetakse ette, et kui osta kasutatud konsoolimänge, siis arendajat ei toeta, kuid 5- või 10-eurose kahtlase taustaga Windowsi võtme müügist saab Microsoft kui palju? Saab üldse midagi? Topeltstandardid.
ot:
Ma arvan, selle baasil, et MS'i väga ei koti see erakasutajate Windowsist laekuv.
Enamus sellest tulust, genereerib enterprise segment.
Vahepeal jagati Windowsit ju üldse, kodukasutajale tasuta...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Olen Saksamaalt Geizhals müüjatelt palju asju tellinud ja alla ~€25/tellimus pole veel saanud.
Kas Amazonist ei saa samu asju? Või on see 25€ koos tollimaksuga?
Saksa Amazonist olen ka omajagu asju tellinud, sealt tuleb mulle transakulu ~8 eurot, juhul kui müüjaks on Amazon ise. Aga hinnad on keskmiselt veidi kõrgemad kui neil poodidel, mis Geizhals-is, kahjuks vähesed neist saadavad riigist välja.
UK Amazoniga nii, et kui müüjaks Amazon ise, siis maksud juba sisse arvestatud ja saad selle hinnaga, mida näed. Aga kui 3rd party müüja, siis checkoutis lisatakse maksud või kui ei, siis küsib need maksud mult minu asukohariigi postiteenuse osutaja. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
SKG, sul ei ole vaja midagi varastada, kasuta lihtsalt aktiveerimata windowsi. Sa ei pea midagi tegema, hackima, ostma, varastama.
MS on disaininud oma toote nii, activation on soovituslik ja kui seda ei tee, siis saad lihtsalt natuke ebamugavama toote. Thats it.
Kui MS tahaks, et see asi ei töötaks ilma aktiveerimata, siis ta oleks selle peale ka kulutanud aega ja ta ei oleks töötanud välja mitte limited funktsionaaluses unactivated versiooni vaid oleks teinud 0 funktsionaalse versiooni.
Siin ei ole mignit amoraalset või varastamise teema, see toode on nii disainitud (saab uuendusi etc). Sama moodi on sul osadel mängudel esimene episood tasuta vms (nt see: https://store.steampowered.com/app/312990/The_Expendabros/ või nt WinRAR, pole ka tasuta, aga saad kasutada)
Kuskil foorumis keegi ütles ka midagi sellist, you are paying for the activation of the software that is a different thing from the software. Pani mõtlema, aga pole ise näinud vajadust litsentsitingimustesse tuhnima minna.
Also, neid tegelikult huvitab, et sa oled windowsi ökosüsteemis ja et sinu andmeid saab kasutada kõige rohkem.
Also, ma ei ole sinu selle väitega nõus, et sõltumata linuxi install base-ist on ta ebaoluline, kuni ta on 2%.
Kui 2% on nii suur, et suudab üleval pidada kasumit tootvaid ettevõtteid, siis ka ettevõtted sellest kasumit lõikavad. Kapitalism ei jäta raha vedelema.
Kui sul on kuskilt paar miljonit userit ja neile mingi lihtne viis kuidas caterida ning neil on mingi vajadus mida rahuladada, siis seda ka tehakse. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
sul ei ole vaja midagi varastada, kasuta lihtsalt aktiveerimata windowsi. Sa ei pea midagi tegema, hackima, ostma, varastama.
MS on disaininud oma toote nii, activation on soovituslik ja kui seda ei tee, siis saad lihtsalt natuke ebamugavama toote. Thats it.
Kui MS tahaks, et see asi ei töötaks ilma aktiveerimata, siis ta oleks selle peale ka kulutanud aega ja ta ei oleks töötanud välja mitte limited funktsionaaluses unactivated versiooni vaid oleks teinud 0 funktsionaalse versiooni.
Siin ei ole mignit amoraalset või varastamise teema, see toode on nii disainitud (saab uuendusi etc). Sama moodi on sul osadel mängudel esimene episood tasuta vms (nt see: https://store.steampowered.com/app/312990/The_Expendabros/ või nt WinRAR, pole ka tasuta, aga saad kasutada)
Kuskil foorumis keegi ütles ka midagi sellist, you are paying for the activation of the software that is a different thing from the software. Pani mõtlema, aga pole ise näinud vajadust litsentsitingimustesse tuhnima minna.
Also, neid tegelikult huvitab, et sa oled windowsi ökosüsteemis ja et sinu andmeid saab kasutada kõige rohkem.
Loomulikult saab Windowsi aktiveerimata kasutada, kuid paljud seda sooviksid ja sellega lepiksid on juba teine asi.
Spoiler
1. Annoying “Activate Windows” Watermark on Screen
You will have a watermark at the lower-right screen saying “Activate Windows. Go to Settings to activate Windows”. This annoying watermark will be there all the time unless you activate Windows 11/10. Still, you might also periodically get messages asking you to activate your copy of Windows after the 30 days trial.
Activate Windows watermark
2. You Can’t Access Some Personalization Settings
Some of the personalization features in Windows Settings are greyed out if you don’t activate Windows. You cannot change the Windows desktop wallpapers, windows colors and themes, customize Start menu/taskbar/lock screen/title bar/fonts, etc. Still, you cannot use Windows Dark Mode. You can’t enable Dark Mode on your computer if you don’t activate Windows 10/11.
3. You May Miss Some Windows Updates
If you don’t activate Windows 10/11, Windows may only download critical updates for your device. Some updates like optional updates or security updates may be missed. Your computer may miss some latest downloads, services, apps, or driver updates from Microsoft. If you missed some security updates that help prevent viruses or malware, your computer may be easily attacked. You may also miss some bug fixes and patches.
https://www.minitool.com/data-recovery/disadvantages-of-not-activating-windows-11-10.htm
Aeron kirjutas:
Also, ma ei ole sinu selle väitega nõus, et sõltumata linuxi install base-ist on ta ebaoluline, kuni ta on 2%.
Kui 2% on nii suur, et suudab üleval pidada kasumit tootvaid ettevõtteid, siis ka ettevõtted sellest kasumit lõikavad. Kapitalism ei jäta raha vedelema.
Kui sul on kuskilt paar miljonit userit ja neile mingi lihtne viis kuidas caterida ning neil on mingi vajadus mida rahuladada, siis seda ka tehakse.
Vaatame-näeme, aga arvan, et Linux gamingu edu saab toimuda ainult turuosa suurenemisel.
Sarnasel teemal.
Mina kui Firefoxi kasutaja olen aeg-ajalt pidanud Windowsiga kaasa tulnud Edge lahti tegema, sest minu lemmikbrauserit ei toetata. Kasutajate üldarv võib ju miljonites olla, aga kui see teistega võrreldes on ainult ~2% lojaalseid entusiaste, siis ei kiputa nii väikese turuosa pärast eraldi pingutama.
Umbes nii või siis leht ei funktsioneeri.
Spoiler
tsitaat:
The UK and US governments both follow the 2% rule. This states that only browsers with more than 2% market share among visitors of their websites will be supported. There are concerns that support for Firefox will be dropped because as of December 29, 2023, the browser market share among US government website visitors is 2.2%.
https://en.wikipedia.org/wiki/Firefox#Usage_share _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
SKG, eks see on igaühe valida. Free vs väike ebamugavus.
Also, wallpaper ja vb theme välja jättes ma arvan, et enamik ei customise-i oma windowsi eriti ja wallpaperit saad muuta.
...ja more importantly selle teema raames, OS ei ole kohustuslik konfi osa.
Eks linuxi osas jah, aeg näitab, mis temast saab. Hetkel on seoses handheldide tulekuga positiivsed tuuled, aga see on kõik õhukesel jääl veel. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Loomulikult saab Windowsi aktiveerimata kasutada, kuid paljud seda sooviksid ja sellega lepiksid on juba teine asi.
See ei ole antud teemas ju küsimus Tuletagem ikka meelde, et me arutame siin eelkõige mängimist PC vs. konsool, sest kui me arutaks kõiki nüansse siis ei oleks ju enam midagi arutada, sest piltikult öeldes arvutid juhivad kogu maailma alates sellest, et PC peal kirjutatakse tarkvara, disainitakse riistvara - jahh ka konsoolide disainid, skeemid jne. ning konsoolimängud tehakse valmis PC'ga.
Ehk siis watermark ja see, et ei saa vikerkaare toonis "teemat" valida ei sega mängimist.
Anna tooli kirjutas:
Vihmase ilmaga kanna vaid ühte kummikut
Ei, see on see, et vihmase ilmaga kannad aint siniseid kummikuid - teisi toone valida ei saa.
See ei ole antud teemas ju küsimus Tuletagem ikka meelde, et me arutame siin eelkõige mängimist PC vs. konsool, sest kui me arutaks kõiki nüansse siis ei oleks ju enam midagi arutada, sest piltikult öeldes arvutid juhivad kogu maailma alates sellest, et PC peal kirjutatakse tarkvara, disainitakse riistvara - jahh ka konsoolide disainid, skeemid jne. ning konsoolimängud tehakse valmis PC'ga.
Ehk siis watermark ja see, et ei saa vikerkaare toonis "teemat" valida ei sega mängimist.
On ikka. Kui see aktiveerimata Windows arvuti kasutamise ajal, olgu selleks mängimine või mis iganes, häirib, siis puutub asjasse küll.
Ja need, kes soovitavad teistel Windowsi aktiveerimata jätta või pooldavad aktiveerimata Windowsi, on endal see ilmselt aktiveeritud. Miks? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.