praegune kellaaeg 21.06.2025 16:29:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
razor
HV Guru
|
14.08.2004 16:45:15
Abi vaja Geforce3 TI200 voltmodi osas |
|
|
Kaardiks on Gainwardi Geforce 3 Ti200 Golden Sample
XbitLabsis on ilus ja kena juhend, kuid on 1 probleem: mul ei ole kaardil selliseid kivikesi kuhu külge nemad seal joodavad. Kunagi tegin Ti4200le ka voltmodi ja nagu mäletaks, et nondel regulaatorkiipidel oli 16 jalga - ka minu GF3 TI200'l peaks olema kiip 2 kiipi 20 jalaga, seda siis tolle XbitLabsi juhendi järgi.
Vaadates kaardi tagumist poolt siis seal on 5 kiipi, nendest ainult kahel on hulgaliselt jalgu, täpsemalt 8 mõlemal (sinise ringiga on üks tähistatud, teine jääb pildi vasakust äärest välja). Ise oleks kiiruga pakkunud et need peavadki olema pingeregulaatorid kuid mitte üheski juhendis ei olnud kiibid sellised. Huupi ma jootma ka ei hakka.
Kaardi eespool on asi natuke parem, seal on ka üks jalgadega poiss, 14 jalaga siis. Kuid seda kivi on kaardil ainult 1 ja vaevalt vcore ja vmem ühest samast kiibist pinget kontrollivad...
Äkki keegi pädevam inimene oskab öelda mis/kus mul nood õiged kivid on või on mul äkki võimalik õige jootmiskoht testeriga leida?
[kividelt kirju välja ei loe]
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
razor
HV Guru
|
16.08.2004 06:34:28
|
|
|
lahenduse leidsin ise: paistab et on ka teisi inimesi sama probleemiga. Teema lukku ja minugi poolest kustutamisele.
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|