Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
miga
HV Guru

|
14.05.2024 16:37:56
|
|
|
Amazon.de mingit promo koodi vms pole ?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
03.06.2024 16:08:03
|
|
|
Keegi teab, kuidas need soovitused kinni panna, aga nii, et vajalikud push teavitused jääks alles?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
koala26
HV vaatleja

|
09.06.2024 19:24:54
|
|
|
Tere, sooviks teada kas amazon.de paki tagastamisel tuleb pakile panna amazoni poolt pakisilt või annab uue pakisildi itella või ei olegi pakisilti peale tagastuse vormistamist vaja?
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
09.06.2024 19:50:23
|
|
|
Kui teed tagastusprotsessi Amazonis, siis annab uue sildi.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
koala26
HV vaatleja

|
09.06.2024 20:56:42
|
|
|
SKG kirjutas: |
Kui teed tagastusprotsessi Amazonis, siis annab uue sildi. |
Seega itella annab uue pakisildi ja pakiautomaadi kapi koodi millega panen paki pakiautomaati?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
09.06.2024 21:38:50
|
|
|
Amazonis teed tagastuse ja amazon koostab sulle pakisildi.
Seejärel lähed itella lehele ja valid sealt paki tagastuse.
Toksid sisse amazonist saadud triipkoodi ning seejärel itella annab sulle pakikoodi mille alusel saad enda paki kappi pista
|
|
Kommentaarid: 752 loe/lisa |
   |
600 |
|
tagasi üles |
|
 |
koala26
HV vaatleja

|
09.06.2024 21:53:40
|
|
|
Voyage kirjutas: |
Toksid sisse amazonist saadud triipkoodi ning seejärel itella annab sulle pakikoodi mille alusel saad enda paki kappi pista |
Ja pakile endale mingit pakisilti vaja ei olegi? Ainult itellalt saan pakikoodi ja lihtsalt panen paki ilma pakisildita kappi? Selgusetuks jääb kas amazoni pakisilti ongi vaja ainult itella pakikoodi saamiseks või tuleb see hiljem pakile kleepida või itella annab uue pakisildi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
09.06.2024 21:56:25
|
|
|
koala26 kirjutas: |
Voyage kirjutas: |
Toksid sisse amazonist saadud triipkoodi ning seejärel itella annab sulle pakikoodi mille alusel saad enda paki kappi pista |
Ja pakile endale mingit pakisilti vaja ei olegi? Ainult itellalt saan pakikoodi ja lihtsalt panen paki ilma pakisildita kappi? |
Meelega trollid?
Voyage vastuses on enamus puslest ju kokku pandud. Endal vaid 1 samm mõelda.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
koala26
HV vaatleja

|
09.06.2024 22:13:54
|
|
|
Seega pakile panen amazoni pakisildi ja itella pakikoodi kasutan ainult pakiautomaati panemiseks? Ma lihtsalt küsin üle ,et kindel olla. Ja ma ei oska ise mõelda. Tänapäeval ma kasutan rohkem microsoft copiloti ,sest inimesed ei taha anda lõpliku vastust vaid annavad vaid pooliku vastuse ja ütlevad ,et mõtle ise ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
09.06.2024 22:47:48
|
|
|
Millal on itella pakiautomaadi puhul kleepsu nõudnud/andnud? Küsime siis niipidi.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
koala26
HV vaatleja

|
21.06.2024 12:06:28
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Millal on itella pakiautomaadi puhul kleepsu nõudnud/andnud? Küsime siis niipidi. |
Ma olen itella pakiautomaate ainult paki saamiseks kasutanud, kunagi ei ole saatnud midagi, seega ma ei tea. Ma tean ainult ,et omniva prindib pakisildi ise kohapeal kui vaja.
Ise mõeldes saan aru teie vastusest ,et amazoni pakisilt peale ja itella pakikoodi kasutan ainult automaati panemiseks seega rohkem küsimusi ei ole.
UPDATE: Peale amazoni tagastuskoodi sisestamist itella iseteeninduses näitas ,et tagastaja number on mingi võõras number ja ,et tagastuse saaja olen mina ise. Olen päris kindel ,et "salatoimik" ja "trebla" ei ole elu sees mitte ühtegi pakki amazoni tagastanud.
Loodetavasti paki peal olev amazoni pakisilt oskab ise minna kuhu vaja.
UPDATE 2: Amazoni tagastus pakisildi peal on kolm triipkoodi, sisestada tuleb esimene kood itella iseteeninduses, mina sisestasin kolmanda koodi algusega JJ , mis on mõeldud hoopis amazoni poolt mulle tagastamiseks vahetatud toote jaoks. Kuller ei ole siiamaani pakki pakiautomaadist välja võtnud. Loodetavasti homme võtavad nagu itella klienditeenindus ütles.
UPDATE 3: Raha tagastatud aga pakk on ikka veel amazoni poole teel. Loodetavasti jõuab see ka kohale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
03.08.2024 17:42:26
|
|
|
Kellelgi veel mingi jama hiljuti olnud, et peale õige tarneaja ületamist (10p) väänatakse veel 14 päeva otsa.
Alguses pandi Hispaaniast kaup teele, mingid päevad hiljem muutus jälgimiskood ja uus väljastus Itaalias. See jõudis Poola ja kolm päeva hiljem +14 päeva pikenes aeg.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.08.2024 18:20:27
|
|
|
Klassikaline küsimus....amazon ise või chen hiinast oli müüja?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
03.08.2024 19:00:25
|
|
|
jeesus188, ikka Amazon eu. Ali kraami oskan hiina alist eraldi tellida.
|
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.08.2024 19:55:23
|
|
|
supporti kiri siis, mis siin ikka
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
05.08.2024 20:36:43
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
supporti kiri siis, mis siin ikka |
See tore nupp kadus muide ostu alt nüüd ära ja on suureöt tekst, et pärast uut aega saan alles "dispute" teha
Pole kuskil ka, et tühista, küsi raha tagasi vmt. Ennem seda esialgset kuupäeva oli võimalus olemas.
Pole kunagi midagi sellist Amazonis olnud või kunagi nii kaua midagi liikunud
[LISA] Õnneks jõudis asi täna kohale.
|
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paulz
HV vaatleja
|
16.09.2024 14:02:53
|
|
|
Ei saa mina selle tagastamisega hakkama. Koguaeg tuleb itellalt error, et pakki ei saa tagastada, kuna tähtaeg on lõppenud.
Proovinud juba 3x, algatades amazonis tagastus ja siis uue saadud koodiga
Õnneks pole kallis toode niiet tuleb kerge miinusega leppida.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
16.09.2024 15:10:26
|
|
|
Paulz, kas Amazon'i klienditoega oled suhelnud?
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
16.09.2024 17:28:41
|
|
|
Paulz, kas teed amazoni koodiga tagastuse regamist iseteeninduses või toksid numbreid otse automaati?
|
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paulz
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
17.10.2024 13:23:11
|
|
|
Hetkel vaidlus ühe müüjaga. Ostsin Amazon UK-st ühe konsoolimängu, mis pidanuks inglisekeelne olema. Tootekirjeldus ütleb ka nii. Sain mängu kätte - manual saksakeelne, okei pole hullu, see on kõigest paber. Käivitan mängu - menüüd ka saksakeelsed ja muuta ei saa. Kontakteerusin müüjaga. Öeldi, et saada tagasi, aga enda kulul. Sellega ma nõus polnud, sest see oli nende viga, et tootekirjeldus vale ja mina ei peaks sellest tulenevalt kulusid kandma ning miks müüakse UK Amazonis üldse saksakeelset mängu, ilma mingi hoiatuseta? Teiseks, mängu hind oli miskine 11 eur ja UK-sse kõige soodsam postiteenus maksaks mulle ~9 eur. Ehk siis asja mõte kaob ära. Vaatab, mis müüja selle vaidlustuse peale vastab. Õnneks on olemas ka "Report Seller" nupp, mida mul kunagi vaja pole läinud, aga eks näeb. Kirjutan hiljem siia, kuidas lahenes.
Ei tundu loogiline, et mina peaks müüja vigasid kinni maksma
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
17.10.2024 14:29:29
|
|
|
Hetkel vaidlus ühe müüjaga. Ostsin Amazon UK-st ühe konsoolimängu, mis pidanuks inglisekeelne olema. Tootekirjeldus ütleb ka nii. Sain mängu kätte - manual saksakeelne, okei pole hullu, see on kõigest paber. Käivitan mängu - menüüd ka saksakeelsed ja muuta ei saa. Kontakteerusin müüjaga. Öeldi, et saada tagasi, aga enda kulul. Sellega ma nõus polnud, sest see oli nende viga, et tootekirjeldus vale ja mina ei peaks sellest tulenevalt kulusid kandma ning miks müüakse UK Amazonis üldse saksakeelset mängu, ilma mingi hoiatuseta? Teiseks, mängu hind oli miskine 11 eur ja UK-sse kõige soodsam postiteenus maksaks mulle ~9 eur. Ehk siis asja mõte kaob ära. Vaatab, mis müüja selle vaidlustuse peale vastab. Õnneks on olemas ka "Report Seller" nupp, mida mul kunagi vaja pole läinud, aga eks näeb. Kirjutan hiljem siia, kuidas lahenes.
Ei tundu loogiline, et mina peaks müüja vigasid kinni maksma  |
Ma saan aru, et EU piires majandades on väga konkreetsed reeglid ja piirangud müüjatel, mida nad peavad jälgima, aga kuidas on reguleeritud UK Amazon puhul...
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
17.10.2024 17:32:26
|
|
|
Ei tundu loogiline, et mina peaks müüja vigasid kinni maksma  |
Tundub, et esialgsed vastused olid mingi AI või roboti genereeritud või copy/paste mingist templatest võetud. Nüüd vastas nö. päris inimene ja ütles, et "no worries sir, jäta toode endale ja saad refundi".
Nii et positiivne
So...... Soovib keegi saksakeelset Xbox 360 mängu? (nali)
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reyw
HV kasutaja
|
28.10.2024 23:11:17
|
|
|
Sai tellitud Amazon.de lehelt firmale kingakapp ja iPhone 16. Kõik ilus tore, kiire tarne.
Amazon overpack-i avades üllatus üllatus iPhone karp puudu. Packaging slip ja muu tracking info ütleb, et mõlemad saadetud ilusti ühe saadetisena.
Kiri kohe teele. Neil automaatselt, et tehke politseisse avaldus, nemad arvavad, et pakki rüüstatud jne. Pakk oli korras, Amazon Prime lint ilusti peal. Kingakapi pakend oli "tight fit", et sinna juba eos ei oleks mahtunud mingi iPhone karp juurde.
Saatsime pildid jutud, aga ainult mis vastu saame on automaatne sõnum, et tehke politseisse avaldus ja that's it.
kellelgi on kogemusi? Me tellime sutheliselt regulaarselt amazon.de lehelt ja kunagi pole sellist probleemi olnud. Ja nüüd tellides sellise kallima toote, siis kohe probleem.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.10.2024 02:28:27
|
|
|
Mingi automaatvastus siis? Proovi päris inimesega suhtlema saada. Mul oli ka paar aastat tagasi, et Saksa Amazonist telefon ostes, läks see tee peal kaduma, kuigi oli UPS tracking jne. Amazon soovitas UPS-iga suhelda. UPS ütles, et nemad täitsid mu tellimuse, tracking näitas "Delivered". Ütlesin, et okei, mis kell see kuller väidetevalt käis, olin terve päev kodus ja mul kaamerad igal pool. Siis ei tulnud neilt enam midagi. Sain Amazonist refundi ja tellisin uuesti.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |