Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Eesti Vabariigi seadused, regulatsioonid ja maksud krüptorahadega tegutsejatele. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
caarel
Kreisi kasutaja

sõnum 13.05.2024 10:24:53 vasta tsitaadiga

Pole millegist digitaalsest kasu, sest see kõik sõltub elektri olemasolust ja elektroonika elu sõltub "päikese tormidest", mis seda kõike salvestab.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 13.05.2024 12:53:27 vasta tsitaadiga

Elektrist jääb väheks, peab olema ka pidev ja kõikehõlmav võrguühendus ja seadmed selle kasutamiseks. Kui sularaha asendusest rääkida. Pole realistlik, eriti tahtliku sekkumise puhul. Ma olen endiselt arvamusel et lähem 100 aastat ei too täisväärtuslikku asendust sularahale.
b88
HV kasutaja
b88

sõnum 16.09.2024 12:48:10 vasta tsitaadiga

Postimehes artikkel täna (https://majandus.postimees.ee/8093960/investori-meelespea-kruptovaluutalt-teenitud-tulu-maksustamine-erineb-vaartpaberite-omast) ja lõpetuseks natuke kasulikku infot:
"Olukorra parandamiseks on riigikogus menetluses eelnõu, millega soovitakse laiendada füüsilise isiku investeerimiskonto süsteemi nii, et see hõlmaks muude instrumentide seas ka krüptoraha. Sellega tuleks investeerimiskonto alla näiteks pandikirjad, reguleeritud ühisrahastuse instrumendid ja reguleeritud krüptovara. Samuti võimaldab see kasumi ja kahjumi tasaarvestamist ka siis, kui investeering tehakse väljaspool investeerimiskontot ühisrahastusse või krüptovarasse.

Seaduseelnõu võeti menetlusse 13. mail ja see läbis esimese lugemise 5. juunil. Valitsuse eesmärk on jõustada tulumaksuseaduse muudatused järgmisel aastal, rakendades neid tagasiulatuvalt alates 2024. aasta 1. jaanuarist. Praegu ootab eelnõu teist lugemist."
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 16.09.2024 15:38:04 vasta tsitaadiga

Ja kui paroolid on unustatud? Ligi ei pääsegi.. krüptovarale.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 16.09.2024 16:29:01 vasta tsitaadiga

b88 kirjutas:
Postimehes artikkel täna (https://majandus.postimees.ee/8093960/investori-meelespea-kruptovaluutalt-teenitud-tulu-maksustamine-erineb-vaartpaberite-omast) ja lõpetuseks natuke kasulikku infot:
"Olukorra parandamiseks on riigikogus menetluses eelnõu, millega soovitakse laiendada füüsilise isiku investeerimiskonto süsteemi nii, et see hõlmaks muude instrumentide seas ka krüptoraha. Sellega tuleks investeerimiskonto alla näiteks pandikirjad, reguleeritud ühisrahastuse instrumendid ja reguleeritud krüptovara. Samuti võimaldab see kasumi ja kahjumi tasaarvestamist ka siis, kui investeering tehakse väljaspool investeerimiskontot ühisrahastusse või krüptovarasse.

Seaduseelnõu võeti menetlusse 13. mail ja see läbis esimese lugemise 5. juunil. Valitsuse eesmärk on jõustada tulumaksuseaduse muudatused järgmisel aastal, rakendades neid tagasiulatuvalt alates 2024. aasta 1. jaanuarist. Praegu ootab eelnõu teist lugemist."

Siin jäi mainimata see, mis varem on välja öeldud: et mis krüptovarasse puutub, siis neid muudatusi ei rakendata tagasiulatuvalt.
tagasi üles
Prillpapa
HV kasutaja

sõnum 16.09.2024 16:38:29 vasta tsitaadiga

.. mis on see "reguleeritud krüptovara", mille järgi eeldaks, et on ka reguleerimata krüptovara. Kas reguleeritud plokiahela&krüptoraha algataja poolt USA&EL-i ehk maailma poolt või reguleeritud Eesti Vabariigi õigusruumis, või piisab MTA ametniku suvast.. icon_question.gif
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 06.10.2024 18:40:56 vasta tsitaadiga

Reguleerimata krüptoväärtused on tuvastamata aadresside peal. Neid, millel KYC/AML asi puudub.
tagasi üles
b88
HV kasutaja
b88

sõnum 01.11.2024 12:37:06 vasta tsitaadiga

Kirjutasin Delfi ärilehe ajakirjanikule ja sain infot. Tundub, et see aasta saab seadus vastu võetud.
Viited:
https://www.riigikogu.ee/tegevus/eelnoud/eelnou/9d7b2d9a-4653-4ea1-93a2-735721a5fe09/tulumaksuseaduse-ja-kogumispensionide-seaduse-muutmise-seadus/
https://arileht.delfi.ee/artikkel/120329244/nursipalu-toetuste-tulumaksust-vabastamine-seotakse-investeerimiskonto-muutmise-eelnouga
https://www.riigiteataja.ee/akt/Kr%C3%BCTS
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 03.11.2024 10:30:02 vasta tsitaadiga

20 aastaga on raha väärtus langenud 240%. Keskpangad püüavad teha kõike, et hävitada bitcoin - samas trükivad raha juurde ja hävitavad iseenda ja rahva usalduse. Surve on tugev ka covid kriis, sõjakolded. Kindlalt olen veendumuses, et us keskpank ja eu keskpank püüavad alandada bitcoini. Süüdistavad bitcoini, samas ise tekitavad inflatsiooni.

Kui inimesed oma raha vahetavad bitcoinideks, siis ei ole see bitcoini süü vaid inimeste süü, et nad olemas on.

---
"Riskihinnangu tulemusel määrab krüptovarateenuse osutaja kindlaks rahapesu ja terrorismi rahastamise riski, mis on seotud isehallatavale aadressile suunatud või sealt pärinevate krüptovaraülekannetega.”

2^256 isehallatavate aadresside sisemine rünnak - see on galaktikate vaheline sõda. icon_evil.gif must auk.

Regulatsioon on alles sellisel tasemel:

Spoiler Spoiler Spoiler

AI ja superarvutid hakkavad reguleerima - see on tulevik. Alphabetil ja Microsoftil on isiklik tuumajaam, siis.
tagasi üles
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.11.2024 11:24:35 vasta tsitaadiga

Inflatsioon on paratamatu. Eesmärk on inflatsiooni "normis" hoida. Mõnikord õnnestub, mõnikord mitte. Kui krüptovaluuta oleks sõltumatu fiat rahast, siis polekski tarvis niimoodi võimelda krüptoseaduste või regulatsioonidega.
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 03.11.2024 13:13:46 vasta tsitaadiga

AlvinL kirjutas:
Inflatsioon on paratamatu. Eesmärk on inflatsiooni "normis" hoida. Mõnikord õnnestub, mõnikord mitte. Kui krüptovaluuta oleks sõltumatu fiat rahast, siis polekski tarvis niimoodi võimelda krüptoseaduste või regulatsioonidega.

https://www.newsnationnow.com/business/your-money/35-trillion-us-national-debt/

Neile jääb bitcoin ette seetõtu, et bitcoinil ei ole riigivõlga. Püütakse luua ka bitcoinile Fiat riigivõlga aga see ei õnnestu. Kuidagi ei saa nad maksustamise teel või ära keelamise teel kunstlikult bitcoine juurde tekitada. bitcoine on ikka lõpuks ainult 21 miljonit. [mida odavamaks bitcoini hind läheb, seda rohkem ära ostetakse - kui oleks praegu 1 euro, ostaks ise ka rohkem]
Spoiler Spoiler Spoiler
Palun, osta 1 dollari eest!!

See on ajaküsimus kui me näeme sellist hinda nagu 500 000 - 26 000 000 dollarit ühe bitcoini kohta. Ma ostangi selleks, et näha see 26 miljoniline hind ära.
Seaduse loojad ei arvestanud sellega, et bitcoin võrk on detsentraliseeritud.

Siit üks oluline küsimus, et kas us/eu suudab monero ära keelata? Monero on keelamis(t)e juures esikohal.

Feodaalkord on see mis on keelamine ja orjandus.
Bitcoin näitab praegu ära, et mis on vabaduse hind.
tagasi üles
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

sõnum 03.11.2024 14:00:34 vasta tsitaadiga

Riigivõlga ei seata valuutale, vaid .. riigile. Mis ühikutes nad oma võlad klaarivad on nende teha.
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 03.11.2024 14:11:07 vasta tsitaadiga

AlvinL kirjutas:
Riigivõlga ei seata valuutale, vaid .. riigile. Mis ühikutes nad oma võlad klaarivad on nende teha.

Riigivõlg tähendab, et haiglad ja sõjavägi kulutavad ja nõuab ressursse ja riigitöötajate palku. See on rahaväärtuses sees. Me ei näe 12% aastast inflatsiooni riigimeedias vaid poes.

See video selgitab eesti keeles natuke fiat raha olemust ja bitcoini deflatsiooni:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

sõnum 03.11.2024 15:11:28 vasta tsitaadiga

Vali üks konkreetne teema ja jää selle juurde. Hüppad teemast teemasse ja papagoitad kuskil midagi kuuldut ilma et sa ise täpselt aru saaksid, millest sa üldse räägid.

Pangad ei pea üritama krüptovaluutat "keelata". Sellel poleks isegi mõtet - tohutult ressursse on juba kulutatud selleks, et kaevata btc või mõnd muud krüptot (see on ka põhjus, miks krüpto väärtust mõõdetakse fiat ühikutes). Olenemata kas see meeldib kellelegi või mitte, krüptovaluutad on juba mingi väike osa nö "kogu maailma turust". Kas see on pöördumatu fenomen, ei tea öelda. Siiski, fiat rahadega arveldamisel kehtivad teatud reeglid - et ka krüptovaluutale omistada sellist väärtust fiat rahas nagu tal väidetakse olevat, peaks ka krüpto järgima samu reegleid. Vastasel juhul võib krüpto eksisteerida oma ette nii, et krüpto vahetuskursid on määratud ainult krüptovaluutade vahel. Ma väga kahtlen, et isegi ka kõige paadunumad krüptogurud sellest huvitatud on.

Mis väärtus küll dollaril on kui 1 btc hinnatakse väärtuses 26M dollarit? Tahad sa tõesti eelmise sajandi ülemaailmset majanduskrahhi?

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 03.11.2024 15:48:48 vasta tsitaadiga

Bitcoin ei järgi Fiat reegleid. Tal on kindel valem, mida ta järgib ja mis lõi satoshi nakamoto.
Üldiselt on kaks valemit. Mis lõi satoshi ja mis on võrku kirjutatud ja teine on ostuvalem. Kindel matemaatika.

See 26 M ja 21M on võimalik. Satoshil meeldis 21 number. Et siis 21 miljonit bitcoini ja 21 miljonit dollarit maksab 1 bitcoin.
Saja aasta pärast on vast 1 bitcoin 1 miljard dollarit. Miinimum. 21 miljardit on ilusam.

Mind huvitab, et mis maksab 0.001 btc kümne aasta pärast, ärgem keskendugem ainult 1 BTC peale.
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 12.11.2024 15:04:08 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:

Mind huvitab, et mis maksab 0.001 btc kümne aasta pärast, ärgem keskendugem ainult 1 BTC peale.

Kas sinu arust on mingi võimalus, et see maksab vähem või rohkem kui tuhandik 1 BTC hinnast? Või miks seda peaks eraldi vaatlema?
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 12.11.2024 15:12:35 vasta tsitaadiga

kui kümme aastat ostad jutti iga kuu 0.001 BTC, siis ootad kõrgemat hinda ja paned müüki - see on tunduvalt suurem kui su esimene 0.001 väärtus.
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 12.11.2024 15:52:14 vasta tsitaadiga

See kui odavalt sina teda varem ostsid, ei mõjuta kuidagi hinda 10 aasta pärast. Ainult su kasumit. Maha müües saad ikka ühepalju raha selle eest, ükskõik kas ostsid päev varem või 10 aastat tagasi. Samuti ei ole vahet kas sa müüd või ostad 1 BTC või 1 tuhandiku sellest - ühe hind sõltub teisest ja pole eraldi vaadeldav. Mulle tundub, et sul on siin mingi lingvistiline probleem.
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 12.11.2024 16:29:11 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
See kui odavalt sina teda varem ostsid, ei mõjuta kuidagi hinda 10 aasta pärast. Ainult su kasumit. Maha müües saad ikka ühepalju raha selle eest, ükskõik kas ostsid päev varem või 10 aastat tagasi. Samuti ei ole vahet kas sa müüd või ostad 1 BTC või 1 tuhandiku sellest - ühe hind sõltub teisest ja pole eraldi vaadeldav. Mulle tundub, et sul on siin mingi lingvistiline probleem.

0.001 jah jääb samaks - nüüd on ka L2 kihi viimisel ja stake-l 26% aastast kasu.. mida iganes..

aga ma ostan ka HEX-i, mis toodab mulle juurde aastas 38%
siis ostan plsb, mis kaevandab mulle 108 plsb kuus juurde
siis time, mis annab mulle 0.005% maailmas olevatest rahakottide swapide kasumist.

natuke siis panen ikkagi kuus 0.001 BTC-ile juurde.. nii 0.0011 kuus - kahe kuuga 0.0022

FIat raha inflatsioon on 20 aastaga 240% ja BTC 0.001 või 0.0011 aastane enda tulu on rohkem ja üle 12% aastas - vahel ka 1600% - vähemalt iga 5 aasta tagant. Miks sa igast asjast täpselt kinni haarad?
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 12.11.2024 22:59:39 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
netcat kirjutas:

0.001 jah jääb samaks - nüüd on ka L2 kihi viimisel ja stake-l 26% aastast kasu.. mida iganes..

aga ma ostan ka HEX-i, mis toodab mulle juurde aastas 38%
siis ostan plsb, mis kaevandab mulle 108 plsb kuus juurde
siis time, mis annab mulle 0.005% maailmas olevatest rahakottide swapide kasumist.

natuke siis panen ikkagi kuus 0.001 BTC-ile juurde.. nii 0.0011 kuus - kahe kuuga 0.0022

FIat raha inflatsioon on 20 aastaga 240% ja BTC 0.001 või 0.0011 aastane enda tulu on rohkem ja üle 12% aastas - vahel ka 1600% - vähemalt iga 5 aasta tagant. Miks sa igast asjast täpselt kinni haarad?

Sa oled makstud reklaam, kelle rahakott diilib sentidega ?
Viska pilt oma rahakotist, oleks nagu mingigi pidepunkt noortele sõltlastele icon_biggrin.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 13.11.2024 07:36:32 vasta tsitaadiga

Jah ma olen bitcoin usku. USu pärast ei tohi inimesi ahistada. See on seaduses ka kirjas.
Minu jumal ei ole kaja kallas grupp vaid ainult bitcoin. beer_yum.gif
tagasi üles
Prillpapa
HV kasutaja

sõnum 13.11.2024 09:09:54 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
USu pärast ei tohi inimesi ahistada. See on seaduses ka kirjas.

Ei ole sellist asja kirjas, või kui mõtled skeemi:
§ 12. Kõik on seaduse ees võrdsed. Kedagi ei tohi diskrimineerida rahvuse, rassi, nahavärvuse, soo, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise ja sotsiaalse seisundi või muude asjaolude tõttu.
Siis antud jutt on tingimuslik - "kõik on seaduse ees võrdsed" ehk kui võimud vormivad seaduse, kus nt "Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik" koguduse liikmed on ohuks Eesti julgeolekule ja põhiseaduslikule korrale, tähendab §12 tuleb kõiki koguduse liikmeid seaduse järgi kohelda võrdselt, tähendagu seadus nende ahju ajamist või muud repressiooni.
Sama võib ka soolise diskrimineerimise kohta märkida, kui sünnid nokuga ja seadus näeb ette sulle sõjaväelise sunniteenistuse ja võib riik sind oma äranägemisel kahurilihana surma saata - on see §12 järgi igati kohane, et selline saatus ainult nokukandjaid tabab.

Ka päritolu diskriminatsioon on täna aktuaalne, kus riik võib mistahes x hüpoteetilisel ettekäändel Venemaalt pärit inimesi ahistada, alates nende liikumise piiramisest (piiriületus), keelustada neil autoga sõitmine (kui vene registrinumber), isegi kooliharidust ei lubata enam vene keeles omandada.
Kõik on juriidiliselt korrektne kuni kõiki piiranguid kohaldatakse sihtrühmale võrdselt.
(Eesti PS loogika järgi oleks ka juutide kohtlemine natside loogika järgi igati OK seni kuni neid kõiki võrdselt kehtestatud õiguse vaates koheldakse)

Seega usk krüptosse ei kaitse sind millegi eest, riik võib krüpto kasutamise ja hoidmise ka täiesti keelustada ja see on täitmiseks.
Krüptot on aegajalt võrreldud ka kullaga, aga kas see võimu eest kaitseb, nt 1933. aastal, Suure Depressiooni ajal, keelas president Franklin D. Roosevelt ameeriklastel kulla omamise ja nõudis, et kõik kuld müüa riigile kindla hinnaga. Selle eesmärk oli stabiliseerida pangandussüsteemi ja vältida kulla väljavoolu riigist.
..

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 13.11.2024 11:55:01 vasta tsitaadiga

Jah, Roosevelt võttis rahvalt kulla ja Nixon võttis dollarilt kullaga tagatise. Nüüd ei ole ammu juba dollaril mingit tagatist. Ainult riiklik juurdetrükkimine, mis tähendab ka seda et 35T on majandusse laiali paisatud!!!

Nad proovisid rahvalt bitcoini ära võtta - said ainult rohkem senatisse krüptomeelseid juurde.
Vaalad ei anna bitcoine riigile! Otsustavad ise kui palju nad müüvad eurodeks või dollariteks. See juhtub varsti.

Usk on ikka. Eesti vabariik on alati bitcoini piinanud ja ei ole jagu saanud. EU ei saa samamoodi midagi keelata, seda enam kui US on krüptomeelne senat. [bitcoin töötaks ka siis kui US/EU paneb bitcoinile bänni] [sel juhul dubaisse..]

Ja oli ennem seda ka inimesi, kes uskusid bitcoini. Ja matemaatika on tugev. [kui kukub 10 000 peale, siis jaksan rohkemgi osta ja ikkka ostan]
ja jällegi "rikas isa ja vaese isa" raamatu autor on endale kõvasti bitcoini hankinud. vanus ei loe.
https://www.apollo.ee/rikas-isa-vaene-isa-0818271.html
tagasi üles
Prillpapa
HV kasutaja

sõnum 13.11.2024 12:53:35 vasta tsitaadiga

Dollari tagatis on globaalse mõjuga poliitilise-majandusliku-sõjalise jõuna USA impeerium. Kõik kes dollarit mingil viisil kasutavad olgu kauplemiseks või reservvaluutana peavad järgima USA tingimusi dollarile. Mis omakorda võimaldab USA-l kasutada dollarit võimuinstrumendina ja isegi hübriidrelvana, nõudes intstitutsioonidelt kes dollariga arveldavad dollari omaniku USA tahte täitmist, olgu kelle tahes alates üksikisikust, ettevõttest kuni riikideni dollari arvelduste ja hoiuste külmutamist, arestimist jne.
Dollari suurim sisuline mõjuvõim dollari stabiilsus, eriti võrrelduna mistahes teise suure valuutaga.
Olemuselt tagatis on vajalik vaid juhul kui valuuta positsiooni ähvardab usu puudus antud valuutasse, dollarile ohtu ei ole, sest ei ole teist turvalist alternatiivi mis dollariga konkureeriks.
Kuld rahasüsteemi tagajana on olemuselt absurdne ja oma puudustega ja loogiline, et sellest on laialdaselt loobutud.

Riigid tegelikult ei taotle niiväga krüpto keelustamist, sest mida sa keelustad midagi, mille üle kontroll on nõrk või puudub sootuks. Peamiselt tahetakse krüpto allutada võimude kontrollile, samamoodi kui võimuinstrumentideks kõik muu alates valuutadest kuni aktsiate, kinnisvara jm, mis on kõik riigil registrites kirjas ja riikidel varade üle ülevaade ja voli.

Täna krüpto allutamine käib läbi krüptovahendusplatvormide, keda riik kohustab järgima riigi nõudeid, tuvastama üheselt platvormil tegutsevad füüsilised ja juriidilised isikud, pidama arvet ja säilitama nende tehingud. Mis viib selleni, kus krüptopanga arvel krüpto ei ole tegelikult enam krüpto omaniku kontrolli all, vaid platvormi kontrolli all ja seeläbi ka võimude kontrolli all.
Sedasi võimud saavadki kontrolli krüpto üle, kui nad teavad tuvastatult kellel krüptot on, kellega ja mis suurustes kaupleb, on edasi ainult tehnika küsimus, krüptovaradele kohaldada samu reegleid, mis muudele varadele, alates ülevaate-deklareerimise kohustusest, maksustamisest kuni arestimise, sanktsioneerimiseni jm.
Sealjuures plokiahelatehnoloogia võib osutuda isegi julmemaks, kus plokiahela olemusest tulenevalt on kõik toimunud tehingud unikaalsed ja vist tagasi vaadeldavad esimese tehinguni. Piltlikult võib 10 aasta pärast olla olukord, kus riigi poolt plokiahela kallale lastud superarvuti ja AI suudab isikutega seostada suure osa toimunud tehinguid. Nt USA puhul, kus NSA paneb tallele pea kogu elektroonilise-interneti side metaandmed, ei ole võimatu, kus a'la selle IP taga oli see telefon, selle telo Google konto järgi on üheselt tuvastava ka inimene, sama kontoga on kasutatud arvuti ja sellest arvutist/IP-lt tehti 10 aastat tagasi tehinguid kellegi bitcoin aadressiga kelle isik on teada.

Krüpto puhul tahetakse lahti saada anonüümsusest, samamoodi kui valuutade puhul on liigutud sularahalt ära elektroonilise arveldamiseni, kus kõik on jälgitav.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 13.11.2024 14:19:53 vasta tsitaadiga

Selleks ajaks ei ole seda valitsust ka enam võimul, kes täielikult minu walleti aadresside üle kontrolli saavad. Selleks ajaks on vaalad pannud pukki kellegi, kes krüptoraha väärtustab.

monero (monerol on tulekul väga tähtsaid uuendusi) ja pirate chain on praegu juba AI kindel ja superarvuti kindel. Ma pole kindel, et see NSA AI suudab päris seda, mis nixoni riiki uskujad loodavad. Nad võivad uudistesse paisata igasugust valeinfot..

me oleme ikka satoshi nakamoto usku.

narko, rahapesu ja kuritegevus on eraldi teema hoopis.
ma ei poolda narkot ja laste ära kasutamist.
aga näpud vaalade rahakotist hoike küll eemale!! Ai saate. (Muidugi siis on teine asi kui keegi narkokuritegevusega tegeleb..)

Ei saa ükski valitsus privaatvõtmeid kätte kui keegi neid ise ei anna. Väga tobe on uskuda AI-sse või superarvutitesse -
kui matemaatikaliselt on võimatu raha kulutada privaatvõtme lahti arutamisele - eriti kui enam ühest aadressist ei sõltu - ring, coinjoin ja mitmes eraldi aadressides on väärtusi laiali.
Ei usu. Lollide valitsusse.

Tahan kuulda uudist, et plokiahel on murtud. Vot, see oleks ka päevanali! Nad murdsid ära bitcoini ahela - nixon varastas kogu bitcoini ära..
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Eesti Vabariigi seadused, regulatsioonid ja maksud krüptorahadega tegutsejatele. mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.