Kumb võtta, Samsung OLED või LG OLED, hinnaklassis ~2000 EUR ? _________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
Väidetavalt Samsung on veidi parema pildiga, kuid mulle endale meeldib LG WebOS ja pult rohkem. _________________ Uued Lenovo sülearvutid:www.lenovoarvutid.ee Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com
Aasta algul telia lubas ka samsale äppi, aga pole infot mis sellest saanud. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
Kui TeliaTV äppi tahta, siis peaks üldse Sony või Philipsit vaatama.
Ma videot ei vaadanud, aga mis on OLEDi vaatenurgal viga? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Juba väikse nurga all läheb pilt roheliseks. Vaata videot.
Kui veel mõni aasta tagasi oli LG alati hea valik igas hinnaklassis, siis kahjuks enam nii ei ole. _________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju
Praegu 50" budget telku soovitused 500-600 hinnaklassis? Kahjuks 55" ei mahu, mõne 55" Hisense mudeli isegi leidsin, mis tundusid asjalikud aga kahjuks liiga suur.
U6 peale mõtlesin ise ka. U7 kahjuks ainult 55. Ma ise mõtlen, et võiks siis juba 120hz paneel ka olla, kui üks on 450 ja teine ca. 550. Samas TCL veitsa hirmutab, ei tea kas on põhjust ka.
see näitab ehk võimendit ennast, aga kui signaali ei jätku, siis võimendab tühja
ei ta näitab õiget signaali.
mul on kaks telekat, üks näitab kanal2 HD hästi - sama võimendiga.
ilmselt kana2 hd on midagi, mis vana telekal ei meeldi.
ilmselt vana telekas/digiboks ei oska HEVC'i mängida. ETV'd on AVC, Duo kanalid HEVC _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
U6 peale mõtlesin ise ka. U7 kahjuks ainult 55. Ma ise mõtlen, et võiks siis juba 120hz paneel ka olla, kui üks on 450 ja teine ca. 550. Samas TCL veitsa hirmutab, ei tea kas on põhjust ka.
Telekas on pikaks ajaks.
Silm on jäänud LG OLED55G43LS, 55" peale https://www.hinnavaatlus.ee/2950089/lg-55-oled55g43ls/
42 g4 maksab 1,6 kilo. Isegi 100€ kallim kui 55", see, mis näitajatest alates tahaks. Monitorina ei soovi kasutada, seega langeb ära.
65 on paras suurus. 65 g4 on juba paar kilo.
65C4 pmst oleks siis paras valik kui ikkagi 65" vaja. Kindlasti ei soovitaks väiksemat osta ainult sellepärast et vingem mudel. G4 on muidugi väga hea aga minu eelistus oleks suurem suurus - eks sellepärast sai isegi liigutud 65" -> 77" peale
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.