Vastupidi, mina ei näe sel sektoril mingit tulevikku (kui just sinna neid ei hakata panema, kes pole veel nupust ära nikastanud). Kui igaüks võib end identifitseerida kellena täna hommikul pähe tuleb ja tal on legaalne õigus nõuda et kõik peavad temaga nõus olema, siis siin on hulluarst võimetu. Egas nemadki ei taha kinni minna.
Ükspäev läheb see tsirkus moest välja. _________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
Kuidas peaks ühiskonna tasemel uuesti avatama mainitud institutsioonid, kui ühiskonna selle osa käes, kes peaks neis olema, on hoovad mis välistavad nende institutsioonide avamise? USA ja Inglismaa näite puhul on üks terve partei ainsast kahest parteist üle võetud äärmusvasakpoolsuse poolt.
viimati muutis Scart 19.08.2024 10:55:19, muudetud 1 kord
Kui igaüks võib end identifitseerida kellena täna hommikul pähe tuleb ja tal on legaalne õigus nõuda et kõik peavad temaga nõus olema, siis siin on hulluarst võimetu.
probleem on vastupidine - plaanitava vihakõneseadusega tahetakse karistada neid, kes ei keeldu nimetamast asju ja inimesi õigete nimedega.
Eestis keeleliselt pole õnneks probleeme sugude nimetamistega, aga mujal osades lääneriikides juba küll. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Meenutame, et üks siit lahkunud arvamusliider pidas antud tegevuse kajastamist vandenõuteooriate levitamiseks. Sorose "NGO'd" veavad üheksandat aastat järjest illegaale sisse.
Mis juhtub, kui avalikkus avaldab muret, kuid poliitikud mitte ainult ei ignoreeri neid, vaid solvavad neid? Douglas Murray sukeldub hiljutises arutelus sügavale Briti linnades tekkivatesse pettumustesse. 20 aastat on Briti kodanikud järjekindlalt hääletanud sisserände vähendamise poolt, kuid näinud, et see suureneb. Murray tõstab esile majanduslikku pinget, märkides, et alates 2008. aastast on 74% loodud töökohtadest läinud inimestele, kes ei ole sündinud Suurbritannias. Seda seost avaliku nõudluse ja valitsuse tegevuse vahel peetakse suureks probleemiks, mida süvendab lõtv politseitöö sotsiaalse ühtekuuluvuse küsimustes ja tugev mahasurumine teisitimõtlejate, nagu Tommy Robinson, vastu. Rahumeelseid meeleavaldajaid tembeldatakse sageli paremäärmuslasteks, võõrandades veelgi kodanikke, kes tunnevad, et neid ei kuulata või on valesti mõistetud. Murray käsitleb selle suundumuse laiemaid tagajärgi, puudutades kultuurilist ja ideoloogilist lõhet. Soovimatus tegeleda esmaste probleemidega, nagu massiline sisseränne ja integratsioon, toob kaasa sekundaarsed probleemid, mis muudab olukorra hullemaks. Ta väidab, et Lääne moraalne relativism ja suutmatus kritiseerida erinevaid kultuuride väärtusi aitavad kaasa käimasolevale kriisile. Arutelu hõlmab ka tehnoloogiliste edusammude mõju ja globaalse liikumise lihtsust, mis muudab poliitikute jaoks piiride hoidmise raskemaks. Murray rõhutab ebaseadusliku rände suundumuste tagasipööramise raskust, juhtides tähelepanu avalikkuse survele väljasaatmispüüdluste vastu. Ta hoiatab, et kui lääne demokraatiad ei tegele nende põhiprobleemidega, ähvardab neid edasine destabiliseerimine ja kultuuriline lagunemine.
See kirgiis vist ei olnud ryndaja, lihtsalty vist teab midagi, aga ei räägi. Kuna tegemist on kirgiisiga, siis kas ei tundu mitte, et kellegi kgb-lise kõrvad võivad paista selle rünnaku tagant, kes on väga huvitatud euroopas asjade eskaleerumisest? _________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
Varsti tuleb meie korrespodent saksamaalt kes väidab jälle, et kõik teised süüdi.
Vaiksemaks jäänud
Ega sa ometi oota, et ma sinuga ringis vennastun, tunnustavalt 6lale patsutan ja interneti prügikastist leitud arusaamadele kaasa kiidan? _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Mahalõigatud pead ja vägistatud/pussitatud ohvrid on seega pagulase arvates interneti prügikastist leitud arusaamad
Tundub, et liberaalidel tõesti empaatiavõimet pole _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Ma olen tähelepannud seda, et see leer kes on radikaalselt immigratsiooni ja eriti islami sisse imbumise vastu on jällegi venemaa suhtes sõbralikud/mõistvad.
Islam kui selline tuleks üldse ära keelata, tabuks kuulutada aga sama võiks ka vememaa suhtes teha. Need kaks maailmaavaadet võiks omavahel kokku saada, oleks win-win olukorrga tegemist. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Tanel, ma ei oska kahjuks öelda, mida sa pagulaste, veel vähem, keda v6i mida sa liberaalide all m6tled. Issa Al on järjekordne näide, mis juhtub, kui liiga palju aega interneti prügikastis veeta ja sealt leitut t6epähe v6tta. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Tundub, et liberaalidel tõesti empaatiavõimet pole
Kellel on? Konservatiividel? Eriti siinsetel konservatiividel, kes plaksutasid käsi ja hõiskasid rõõmust, kui islamiriik venemaal crocuses oma veresauna korraldas (ei olnud sõdurid, putin vaid lapsed, naised ja tavalised tsiviilid, kes tulid lihtsalt kontserdile), kus see konservatiivide empaatiavõime on või siis olid need samad pagulased, kes euroopas oma terrorit ja paska korraldavad järsku meie sõbrad ja nende teod igati ok, sest noh venelased (valged, oma kodumaal) on pohhui? Või kus see empaatia siis oli, kui usa sadu tuhandeid iraaqi tsiviile ära hävitas, kes olid ju ka oma kodumaal? Või ongi empaatiavõime selline valikuline? (kordan üle, ennem kui emotsionaalseks kiljumiseks jälle siin mõne poolt läheb, et kõik venelased, kes halbade kavatsustega ja relvaga üle teise riigi piiri astuvad (või kes seda astumist organiserivad ja õhutavad) on igati mõistlik kohe väetiseks lasta, siin ei ole mingit empaatiat nende vastu)
Maailm ei ole must ja valge. Ma ise ei pea ennast ei liberaaliks ega ka konservatiiviks pigem iseseisvaks, igasuguse woke, cancel jms jura, pagulaste ja illegaalse rände kohapealt olen padukonservatiiv (iga loju oma koju), samas võivad konservatiivid oma vandenõud, usu, abordi teema ja nõudmise, et nemad hakkavad otsustama, kuidas mina elan ja mida mõtlen (ehe näide ekre, kui ei mõtle nii nagu helme ytleb, siis tõmba nahhui), sygavalt sisse istuda.
Liberalismi poolt sobib mulle vabadus, õigus ise otsustada oma asjade üle, väljendusvabadus (legaalsuse piirides), võime liikuda vabalt riikide vahel (külalisena, või legaalse sisseraändajana), mõttevabadus (mis konservatiividele üldse ei sobi), kodanike poliitiliste vabaduste ja inimõiguste konstitutsiooniline kaitsmine, ehk kõigil on õigus see, kes ta on, juhul, kui ta ei ohusta sellega teisi, ega ka ennast. Ei sobi mulle selline asi, kui varro või helme tuleb mulle dikteerima, et pean nüüd kristlane olema (sest muidu nad ju ei tea, kuidas hea inimene olla) ja mitu last mul peab olema. Samuti need võltspatriootidest konservatiivid, kes pisarsilmi räägivad sinimustvalgest, oma rahvast, kuid samas huiavad oma rahvast nii nagu jaksavad, elu sees pole ühtegi maksu maksnud ja kui asjad ventikasse lendavad, siis on igaks juhuks punased nelgid keldris olemas.
Minul on kahju nii nendest, kes euroopas värdliikide rynnakute ohvriks langevad, kui ka nendest, keda venemaal sama saatus tabas. Ehk siis kõigist süütutest, kes mingite usuliste, poliitiliste või kellegi teise egode ohvriks langevad. _________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
Ma olen tähelepannud seda, et see leer kes on radikaalselt immigratsiooni ja eriti islami sisse imbumise vastu on jällegi venemaa suhtes sõbralikud/mõistvad.
Islam kui selline tuleks üldse ära keelata, tabuks kuulutada aga sama võiks ka vememaa suhtes teha. Need kaks maailmaavaadet võiks omavahel kokku saada, oleks win-win olukorrga tegemist.
Tuleb nagu meelde, tsetseenid olla seda juba soovitanud. Ei mäleta ainult, kust ma seda lugesin.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.