Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 155, 156, 157 ... 244, 245, 246  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millega mängid?
Ainult konsooliga
12%
 12%  [ 51 ]
Rohkem konsooli kui PC-ga
8%
 8%  [ 35 ]
50/50
6%
 6%  [ 25 ]
Rohkem PC kui konsooliga
15%
 15%  [ 65 ]
Ainult PC-ga
57%
 57%  [ 240 ]
hääli kokku : 416

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Janis
HV Guru

sõnum 19.08.2024 12:10:06 vasta tsitaadiga

Kas ma ei tohigi oma eelistuste järgi elada? icon_lol.gif Minul pole probleemi, et sulle meeldib aga ma sellegi poolest ütlen, on pask.
Sulle peaks sellist asja meelde tuletama.
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 175
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 19.08.2024 12:17:29 vasta tsitaadiga

Janis, oeh...
Toon siis teise vb natuke lihtsama näite.
Mulle ei meeldi eriti Toyota-d.
Ma ei osta ise, ei leia , et istmed on mugavad jne.
Aga ma ei käi kaagutamas kuskil, et Toyota on pask auto ja pointless.
Ma lihtsalt nendin, et "its not for me", aga tõenäoliselt on ok masin, sest feature set for the money on ok ja statistika andmetel töökindel asi.

Sama ootaks siin. Jah, sa vb ise ei kasuta Epicu platvormi. Ok cool, see polegi väga hea platvorm.
Aga mängud mida seal tasuta pakutakse on üsna suures osas päris OK-id ja see on väga OK valik inimesele, kes vb ei saa nii vabalt valida mida osta.
Kelle jaoks väike ebamugavus täiendava installeriga kaalub oluliselt üle selle rahalise võidu.
Lisaks, vahest on tore proovida ka asju, mida vb ise ei läheks proovima ja EPIC loob selleks soodsad tingimused.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Janis
HV Guru

sõnum 19.08.2024 12:19:43 vasta tsitaadiga

Kui sa siin väidad, et PC on igast asendist kindlalt konsoolist üle ja mul on pigem vastupidine kogemus, siis ikka kaagutan küll siin. icon_cool.gif Sa ise võta ka see noot, et Sinu jaoks on PC konsoolist parem selle sita genereerimise asemel.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 19.08.2024 12:53:10 vasta tsitaadiga

Janis...

1. Kas sa palun suudad ennast väljendada ka ilma ropendamata
2. Antud juhul on juttu just EPICust ja sellest mida EPIC pakub, mitte PC-st laiemalt. Jutt on puhtalt sellest, et EPIC pakub tasuta mänge, üsna viisakaid mänge ja mul on tunne, et seda üritatakse just kui trivialiseerida, mis minu arvetes ei ole õigustatud.

Minu arvates on EPICu pakkumine gaming space-is unikaalne ja väärtuslik.
Olen esile toonud ka põhjused miks - raha läheb devidele, mitte marketingu ning inimesed saavad arvestatava koguse tasuta üsna viisakaid mänge.
Devid saavad raha, inimesed tasuta mänge - kõik võidavad.

Aga siin osad on just kui solvunud selle peale või väidavad, et sel pole mingit kaalu/pointi.
Kõige banaalsem näide on GTA5, mis EPICus tasuta oli ja mis 2024 augustis oli PS5 enim downloaditud mäng.
https://rockstarintel.com/gta-v-red-dead-july-2024/

tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 19.08.2024 12:58:15 vasta tsitaadiga

Ma pole ropendanud.

Nagu sa ütled, "Minu arvates".
Minu arvates ei ole asi nii nagu sina näed kuna mu eelistused on erinevad. Sa ütlesid juba välja, et sulle need tasuta meeldivad, las nii jääb, mul ei ole sellega probleemi. Kui ma ütlen, et mulle need seal ei meeldi, siis las ka nii jääb, sul pole vaja midagi tõestama hakata - sul vist on sellega probleem, et mulle ei meeldi mõni asi mis sulle meeldib icon_cool.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.08.2024 13:00:01 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
mida tähendab reaalselt sisuliselt ei mängita? aeronil on samad mängud suures osas muul platvormil olemas ja ära mängitud niikuinii.

Aeron kirjutas:
SKG, seal on veel 2lk mänge, mille gametime on alla 1h ehk siis kokkuvõttes olen ca 40 mängu proovinud erineva hulga aega.
Nendest 14 üle 1h.

Hästi kui reaalselt ka mängitakse, aga kui mängul on kuni ~3h mänguaega, siis on see sisuliselt 1 õhtu proovimist ja kõik.

Olgu sul neid mänge kasvõi 10K, see ei ole kuidagi muljeltavaldav, eriti kui need on digitaalsed ja suur osa tasuta ning lihtsalt kontol istub, mida on veidi proovitud või siis üldse mitte.

Palju sul neist 2K+ mängudest läbi tehtud?
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 19.08.2024 13:33:44 vasta tsitaadiga

SKG, kui sinu jaoks ainuke näitaja on läbitegemine, siis ma pole eriline gamer.
Väga vähe mänge on, mida naudin nii kaua ,et teen need läbi. Täiesi ok minu arvates on tunda mingi mängu vastu huvi, seda proovida (kas või 5 minutit), tunnetada ja saada aru, et see ikka pole päris see.
Mõne mänguga läheb mõni minut, mõnega mõni tund, mõne mängin läbi.
Teen asju nii kaua kuni neid naudin ja iga ost on tehtud arvestusega, et kui ma kulutan selle mängu peale 5 minutit, siis see oligi see mida ma teada tahtsin.
Minu jaoks ei ole mängu läbitegemine mingi mõõde. Olen saanud palju väga häid elamusi mängudest, mida mängin vb 1h, aga sain sealt kätte, seda mida tahtsin.
Sain millegi võrra rikkamaks ja võin nüüd midagi muud ette võtta, sest see asi ammendas ennast.

Lisaks, ei osta ma mänge mitte ainult selle pärast, et neid läbi teha. Olen sellest siin palju kirjutanud. Põhjuseid on mitu:
1. Sest meeldib/pakub huvi
2. Tänutäheks lapsepõlves piratu eest
4. Mingit tüüpi mängude või mõtteviisi toetamiseks
5. Mõne arendaja kellesse usun toetamiseks
6. Lapsele mängimiseks
7. Nii odav, et võiks proovida (väike potentsiaal)

Janis, ainuke asi, mida ootaks on, et kui me räägime mitte-endast siin teemas, siis me üritaksime kuidagi mõelda ka laiemalt.
Jah, minule ei meeldi, aga see ei tähenda, et teistele ei võiks meeldida.
Jah, ma saan osta mida tahan, aga see ei tähenda, et teised saavad osta mida tahavad.
Alati saab asju maha teha, aga näha nende potentsiaali ja väärtust on minu meelest kasulikum viis, kuidas asjadest mõelda.

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 19.08.2024 13:34:01 vasta tsitaadiga

SKG, palju sul endal mänge on ja palju sa neid läbi oled mänginud?
mul on tunne, et sul ja aeronil on ennekõike mängimise mastaabist ettekujutuse osas väga suured erinevused.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.08.2024 13:38:15 vasta tsitaadiga

Selline ühelt mängult teisele hüppamine viitab otsustus- või keskendumisvõimetusele või/ja sellele, et need mängud, mida nii vähe proovid, pole siiski piisavalt head, et neid pikemalt mängiks. Ehk siis kvantiteediga saab suurt hulka mänge näidata, kuid kvaliteeti seal vähe.

londiste, sa oled seda juba küsinud ja ma ka vastasin

Hakkasin huvi pärast vaatama ja võibolla olengi erand, kes mänge läbi teeb. Olen selle 14% sees, kes GTA IV Xboxil läbi teinud ja 6-7% sees, kes kõik DLC-d läbi teinud icon_smile.gif Eks need protsendid reaalselt veidi kõrgemad, sest mõni mängib 100% offline, kuid siiski...
Spoiler Spoiler Spoiler

PC peal ei saa sellistat statistikat kuvada, Steamis?

viimati muutis SKG 19.08.2024 13:49:10, muudetud 3 korda
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 19.08.2024 13:42:24 vasta tsitaadiga

SKG, mängude hulk ei tähenda ühelt teisele hüppamist.

SKG kirjutas:
londiste, sa oled seda juba küsinud ja ma ka vastasin
jah aga ma kiirelt otsingul ei leidnud ja peast mälu ei hakka usaldama icon_biggrin.gif
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 19.08.2024 13:43:31 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:

Janis, ainuke asi, mida ootaks on, et kui me räägime mitte-endast siin teemas, siis me üritaksime kuidagi mõelda ka laiemalt.
Jah, minule ei meeldi, aga see ei tähenda, et teistele ei võiks meeldida.
Jah, ma saan osta mida tahan, aga see ei tähenda, et teised saavad osta mida tahavad.
Alati saab asju maha teha, aga näha nende potentsiaali ja väärtust on minu meelest kasulikum viis, kuidas asjadest mõelda.

Laiem mõtlemine on see, et kuna PCle on palju tasuta mänge ja vanarauakasti said 150 euroga, siis selle põhjal on PC ikka kõigile parem?
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.08.2024 13:50:03 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
SKG, mängude hulk ei tähenda ühelt teisele hüppamist.

See, kuidas Aeron oma mängimist kirjeldas, jättis sellise mulje küll.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 19.08.2024 14:05:37 vasta tsitaadiga

Janis, me räägime hetkel EPICust, mitte PC raua hinnast või muust.
EPIC on lihtsalt üks väike nupuke kogu suuremast süsteemist, oma plusside ja miinustega.
Ning jah, sa saad osta 150 €-ga pc, mis annab sulle mingisuguse mängimise kogemuse ning saad tasuta Epicust sinna sadu mänge.
Ning jah, osadele see on atraktiivne, aga osadele mitte. No need to make a fuss about it. See on lihtsalt ÜKS VÕIMALUS PALJUDEST.
Et natuke õli tulle valada, siis täpsustan, et üks võimalus paljudest, mida konsoolidel ei ole.

SKG, ma ei teanud, et ma olen kuidagi pidi halvem või ebastabiilne, kui mulle meeldib asju uurida ja avastada.
Kas sa enne kui Netflixis paned seriaali mängima ka commitid aja ette ära no matter what. Kogemata vajutad play, siis pmt järgmised 100h kinni?
Iga inimene avastab ja kogeb omamoodi, ma olen mänginud tuhendeid mänge elu jooksul. Ma arvan, et siin teemas on päris vähe neid inimesi, kellel on minuga võrreldav mängude kogemuste pagas... või eksida muidugi, välja ei paista icon_smile.gif
Viimane kord kui ma ennast vägistasin mägnuga oli Bordomlands 1-ga. My god, see lõpp oli chore aga ma olin selleks hetkeks juba mingil põhjusel pot commited.
Peale seda otsatsingi, et never again. Mängin nii kaua kuni ma saan naudinugust sellest, sest mul on ajaga muud ka teha, kui pressida läbi mängu mis mulle ei meeldi enam, isegi kui algus on väga fun.
Minu jaoks ei ole tegemist mängu ajaga, vaid ajaga mida lihtsalt naudin, mille ajal ma juhtumisi mängin.
Eesmärk on suurendada nautimist, mitte mängimist, seega niipea kui ma enam mängu ei naudi ,siis teen midagi muud - kas vahetan mängu või tegevust.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.08.2024 15:17:22 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Iga inimene avastab ja kogeb omamoodi, ma olen mänginud tuhendeid mänge elu jooksul. Ma arvan, et siin teemas on päris vähe neid inimesi, kellel on minuga võrreldav mängude kogemuste pagas... või eksida muidugi, välja ei paista icon_smile.gif

Pealiskaudselt küll jah. Aga kui sa ainult vähesed läbi mängid, siis palju sinust kaasarääkijat oleks? Oled sa näiteks GTA IV mänginud? Kui jah, siis kas ka läbi teinud, tead sa stoorit algusest lõpuni? Näiteks, tead sa seda, et mängu lõpus anti mängijale moraalne valik, kättemaks vs andestus jne. Kui sa neid mänge ainult väheke proovid, siis need kogemused jäävad pealiskaudseks. Oled küll paljusid raamatud käes hoidnud, mõne algusest ka paar peatükki lugenud, kuid kui terve sisu peale kontrolltöö teha, siis jääd jänni. Kas see on kogemus, millega kelkida, ei tea.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 20.08.2024 11:51:01 vasta tsitaadiga

Kas sa ei vaata mingit väga kitsast mängude spektrit mitte selle pinnapealse analüüsiga?
1. Enamikel mängudel ei ole story-t mida arutada
2. Kui story on, aga ei köida, kas siis peaksin edasi pressima?

Paljudel mängudel millel isegi on story, ei tunne isiklikult mingit vajadust seda kuidagi arutada. Cyberpunk oli väga tore mäng ja tegin selle läbi, 0 shits given, mis see väljamõeldud seiklus seal oli tänaseks, aga tunne on meeles, et fun ride oli. Kas ma olen nüüd lesser gamer, sest ei viitsi erinevaid lõppe lahata?
Elden Ringi lõppe ja seda mis üldse sünnib võibki lahkama jääda. But why? Why not ka muidugi ja kõik sõltub minu jaoks inimestest kellega vestlus toimub, aga ma ei tunne küll, et kui ma olen oma ca 200h rõõmu kätte saanud, peaksin ma veel sellest kellegagi ilmtingimata muljetama...
Kui sinu ego kuidagi toidab teadmine, et saaksid Elden Ringi kontrolltöös hea hinde, siis go nuts. Tee või läbi mängimise kõrvalt endale Anki kaardid ja korda neid õhtuti, et ikka meeles püsiks. Kas see on kogemus, millega kelkida, ma ei tea...

tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 20.08.2024 12:36:18 vasta tsitaadiga

Vaatasin toda Aeron'i listi kiire pilguga üle ja seal umbes 40 mängu mis on right off the bat tuntud mängud ja ka nö. head mängud - see kas konkreetse asja žhanr meeldib on igaühe enda teema. Kuskil 75% noist olemas ja valdav enamus läbi tehtud.

Järjkekordselt jõuame siin kuidagi äreleierdatud BS teemani, et kui on hunnik mänge siis hakatakse mingeid tingimusi seadma, et muidu neid ei tohi olla kui vähemalt KÕIKI pole mängitud. Siis kui paljusid on mängitud tekivad kohe mingid uued "reeglid", et alla tundide arvu X ei loe. Tea kas inimesel on ka raamatutega see fetish, et korraga riiulis tohib olla üks raamat ja enne ei tohi uut raamatut osta kui see üks on läbi loetud ja minema visatud, sest muidu on hoardimine icon_biggrin.gif

Paljud tänapäevased mängud ei olegi üüratu pika stoori ega mängutundidega - on terve hulk asju mis läbitehtavad alla 5 tunni. Samuti on terve hulk inimesi kes on nö. single player mängurid ehk igast online asjades üürtuid tunde ei teki. Ja suures plaanis see ei ole kellegi asi mis süsteemiga keegi mingeid mänge mängib - mõni installib ühe mängu korraga ja järgmise võtab ette kui see läbi. Endal tavaliselt paar pela korraga peal kus üks on pikk ja niikuinii aeganõudev a'la Diablo 4 ja siis lühemate sessioonidega teen veel mõnda asja kõrvalt. Mõndadel korraga terve posu asju peal ja vahelduva eduga mängivad kõiki - ilmselgelt siis on ka progress kõigis aeglane.

Ei ole reeglit kas tohib osta mõnda huvipakkuvat mängu ette kui saab hea hinnaga, kuikiiresti siis peab seda mängima hakkama, et keegi ei vinguks jne. Rohkem võimalusi on alati kokkuvõttes parem.
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 20.08.2024 12:42:55 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Tea kas inimesel on ka raamatutega see fetish, et korraga riiulis tohib olla üks raamat ja enne ei tohi uut raamatut osta kui see üks on läbi loetud ja minema visatud, sest muidu on hoardimine

Halb võrdlus, sest raamatud on füüsilised ja neid võib ka kollektsioneerida, flippida, edasi müüa, vahetada jne ning seejuures isegi mitte lugeda. Digitaalsete mängude kokku hoardimine pole kuskilt otsast sama impressive kui näiteks vanade väärtuslike raamatute kogu kollektsioneerimise eesmärgil.

Auron kirjutas:
Ei ole reeglit kas tohib osta mõnda huvipakkuvat mängu ette kui saab hea hinnaga, kuikiiresti siis peab seda mängima hakkama, et keegi ei vinguks jne. Rohkem võimalusi on alati kokkuvõttes parem.

Kas PC maailmas on mingi FOMO (fear of missing out) või mis tekitab sellise hoardimis-käitumise?
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 20.08.2024 16:25:38 vasta tsitaadiga

SKG, wtf mees. Mis sa hakkasid nüüd ühtäkki mingiks life/pilosophy coachiks? Tahaks päris pahaselt öelda, et ela oma elu ...

Kes oled sina silte panema teiste käitumisele ja ütlema mis on normaalne? Mees kes kujutab ette, et mängu lõpuks on kontrolltöö ja kirjutab vihikusse raudselt eri endinguid ja õppetunde üles, sest see on täiesti normaalne asi mida teha. Wtf is this?

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 20.08.2024 16:32:52 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
SKG, wtf mees. Mis sa hakkasid nüüd ühtäkki mingiks life/pilosophy coachiks? Tahaks päris pahaselt öelda, et ela oma elu ...

Kes oled sina silte panema teiste käitumisele ja ütlema mis on normaalne? Mees kes kujutab ette, et mängu lõpuks on kontrolltöö ja kirjutab vihikusse raudselt eri endinguid ja õppetunde üles, sest see on täiesti normaalne asi mida teha. Wtf is this?

Probleem on sinus, kui teistsugused arvamused ja/või vaatenurgad sind nii ärritavad. Sellised isiklikuks minemised lihtsalt näitavad, et sul pole midagi targemat vastu argumenteerida.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 20.08.2024 16:58:38 vasta tsitaadiga

SKG, oled enda poste lugenud?

1. Esmalt paistab, et sul on mingi selge väljakujunenud arvamus selle osas, mis asi on "true gaming" ning jääb muje nagu see on mingi lävend mida peab sinu maailmas ületama, et olle tõsiseltvõetav (mis nähtavasti on gamingus vajalik).
Viis kuidas seda saavutada paistab olevat see, et mängid mängu teadmises, et mängu lõpus on kontrolltöö, mis kontrollib, kas oled erinevad story archid läbinud ja iga archi õppetundidest aru saanud.

- Yep, thats gaming! Selle pärast ma mängingi. Bravo.

2. Teiseks kui sa mängid, siis pead mängima ühte mängu ja "korralikult" ,sest kui sa mängid mitut mängu korraga või ei mängi valitud mängu läbi, siis hüpled mängude vahet ja ei saa kätte "SKG branded true kogemust" ja hence ei ole taaskord tõsiselt võetav ja teed mängimist valesti.

- Sest apparently you are the Judge Dredd of the gaming experience - judge, jury and prosecutor.

3. Kolmandaks on sul on väga selge arvamus selle osas, mis on terve ja mis mitte mängude ostmise osas. Osta tohib ainult neid mänge, mida on plaanis mängida ja eelistatud füüsiliselt, sest siis saad või pigem ilmselt pead (sest hoardida ei tohi) neid flippima.
Nähtavasti mõtteviiside toetamine või tänutunde ostmine või lihtsalt oma raha üle ise otsustamine , on sinu maialmas hälbeline käitumine.

- fab.

Või olen ma millestki valesti aru saanud?

tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 20.08.2024 18:05:51 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Halb võrdlus, sest raamatud on füüsilised ja neid võib ka kollektsioneerida, flippida, edasi müüa, vahetada jne ning seejuures isegi mitte lugeda. Digitaalsete mängude kokku hoardimine pole kuskilt otsast sama impressive kui näiteks vanade väärtuslike raamatute kogu kollektsioneerimise eesmärgil.
Raamatud saavad samuti olla digitaalsed mida loed e-lugeriga või audiobookid. Mängude puhul on kogemus niikuinii digitaalne olenemata kas installid plaadilt või sikutab serverist. Minul on mängud ostetud mõttega, et tahan neid mängida ja mingil hetkel tahan neid mängida uuesti samamoodi nagu mingil hetkel vaatan mõnda vana head filmi uuesti. Reaalsus on aga see, et kõik mängud ei pruugi endale sobilikul platvormil nagu näiteks Steam olla saadaval nö. igavesti - mul on isiklikult mitmeid mänge millepuhul kahetsen, et mingil hetkel ei soetand ja enam ei saa. Samuti on tänapäevasel remasterdamise popil ajastul olukordi kus remastered versioon ongi ainult digitaalsena. Lisaks - mänge ostetaks ikka endapärast mitte kellelegi mulje avaldamiseks ja miks mitte võtta soovitud asja ligi kui on soodukas?

Auron kirjutas:

Kas PC maailmas on mingi FOMO (fear of missing out) või mis tekitab sellise hoardimis-käitumise?[/quote]Nagu ütlesin siis miks mitte võtta ligi midagi mida niikuinii tahetud aga mida võimalik saada näiteks 50% hinnaga või saada tavahinnaga versioon kus kõik DLC'd olemas? Küll on hea kui mänguks läheb siis on kohe võtta ja ei pea mingit suurt summat tampima - jällegi võiks arvestada, et palju mängib ka noori või inimesi kes pole rahabossud siberist.
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 20.08.2024 21:29:22 vasta tsitaadiga

Räägime vist mööda üksteisest. Jah, raamatud ja mängud on digitaalsed, kogemus ei puutu asjasse, kuid selline virtuaalne kollektsioon pole kaugeltki nii muljetavaldav kui füüsiliste mängude kogu. Need on tavaliselt seotud su kontoga, nendega muud teha polegi. Kuna nad pole füüsilised ei saa neid müüa, vahetada, investeerida vms.
Miks sa Steamist enam ei saa, PC pidi olema ju parim ja kõikvõimas mängude preserveerimise platvorm, kuidas saab selline olukord tekkida?
Antud teemas või artiklis ei peetagi ju otseselt silmas mõnd üksikut mängu, mille soodukaga ostad, vaid suurt hulka mänge, mis kontole kokku hoarditud ja mida pole isegi kunagi käima pandud. Soodukad tulevad ja lähevad, igal platvormil. Äkki järgmine soodukas on veel parem?
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 21.08.2024 11:19:48 vasta tsitaadiga

Mis asi on täpselt muljetavaldavam vs füüsiline kollektsioon?
Käitlusmugavus? Sõltuvus iganenud seadmetest? Ökoloogiline jalajälg?
SKG kirjutas:

Antud teemas või artiklis ei peetagi ju otseselt silmas mõnd üksikut mängu, mille soodukaga ostad, vaid suurt hulka mänge, mis kontole kokku hoarditud ja mida pole isegi kunagi käima pandud. Soodukad tulevad ja lähevad, igal platvormil. Äkki järgmine soodukas on veel parem?

Enne maalisid küll üsna paksu pintsliga, nüüd siis kitsendavad asjaolud?
Kust kohast algab ja lõpeb suur hulk mänge? See mis ühele suur on teisele väike.
Ostsin bundle-i, kus oli 8 mängu, neist 2 plaanin tegelikult mängida, aga hind oli nii soodne, et vahet pole. Olen nüüd midagi valesti teinud? Oh wait, konsoolidel ei ole selliseid bundleid eriti, nii et vist on liiga out-there kontseptsioon.
Vaata, et sa psplus-is (mis ka muide ei ole OK, sest pole muljetavaldav on ju) ei lae alla asju mida mängida pole plaanis. Hoardimine. Also, pärast pead ju eksami tegema ka nende mängude osas, mis juba installitud on, seega tuleb need 100%-tada, sest muidu oled silmakirjalik ja üldse mitte true gamer.
Väga imelik on kogu see jutt hoardimise kohta ja mingid hinnangud selle osas, mis on "äge" ja mis ei ole.

https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-monster-hunter-bundle
Ei tohi võtta, mitut mängu ja DLC-sid, sest äkki tuleb per item parem hind tulevikus, kui 3.75. Põhiline, et dev raha ei saaks. Veel parem oleks kelleltki flipida see I geuss, siis saaks dev 0. Vot see on cool ja hästi joondunud true gamer spiritiga.
Also, aeg peab olema vist ette bookitud, et kõik need kohe 100%-ida ja eksmiaeg ka kirja kohe.

Ma teeks ostu korral anki konto ka kohe ära: https://apps.ankiweb.net/
Siis on hea, saab jooksvalt anki kaarte teha, see aitab valimustuda eksamiks paremini.
Et oleks füüsiline ka, siis prindin ümbrised ja panen riiulisse, et oleks muljetavaldav.

Et oleks silme eest ka, siis see ei ole hoardimine ja on muljetavaldav, sest on investeering ja flipitav:
Spoiler Spoiler Spoiler

Aga see et sinu kollektsioon on kõik kättesaadav siit:
Spoiler Spoiler Spoiler

Vot see ei ole ok.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 21.08.2024 11:35:54 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Erinevalt digitaalsest kollektsioonist, on sel reaalne väärtus ja päris suur, räägime tuhandetest kui mitte 5-kohalisest numbrist ning see väärtus aina tõuseb. Lisaks mängimisele, saab neid edasi müüja, vahetada, nö. pensionifond, mida iganes. Digitaalse "kollektsiooniga" ei tee selles mõttes midagi, olgu suur tahes, kõrvalt vaadatuna ehk teiste jaoks täiesti väärtusetu.
Aeron kirjutas:
Aga see et sinu kollektsioon on kõik kättesaadav siit:
Spoiler Spoiler Spoiler

Nah, lehepuhurid hoia tõesti omale. Ükski konsool pole nii vali kui (see) gaming laptop.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11337849#11337849
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 21.08.2024 12:00:39 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Erinevalt digitaalsest kollektsioonist, on sel reaalne väärtus ja päris suur, räägime tuhandetest kui mitte 5-kohalisest numbrist ning see väärtus aina tõuseb. Lisaks mängimisele, saab neid edasi müüja, vahetada, nö. pensionifond, mida iganes. Digitaalse "kollektsiooniga" ei tee selles mõttes midagi, olgu suur tahes, kõrvalt vaadatuna ehk teiste jaoks täiesti väärtusetu.
milles see väärtus seisneb. kaua sellisel kollektsioonil on suurt väärtust?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 155, 156, 157 ... 244, 245, 246  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.