Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Telia Eesti märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 338, 339, 340 ... 375, 376, 377  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 09.08.2024 12:33:09 vasta tsitaadiga

ref kirjutas:
turutõrgetega (mis definitsiooni järgi on piirkonnad kuhu ilma dotatsiooni/abita ei minda) tegeleb ainult ja eranditult Elektrilevi juba (kui mälu ei peta) 2017-aastast kui tolleaegne minister (Palo vist?) otsustas, et riik tegeleb ja kohalikud algatused on saatanast (aga see pole enam Telia teema).

Ei. Näiteks Corle teeb ka.
Ja netiga tegeleb Enefit, mitte Elektrilevi.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ref
Kreisi kasutaja

sõnum 09.08.2024 13:07:19 vasta tsitaadiga

Sorry, vääratus, mõtlesin Enefiti aga kirjutasin Elektrilevi... minupaha...

Aga, et Corle tegeleb - hea teada.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 09.08.2024 13:15:38 vasta tsitaadiga

https://corle.ee/kiire-internet/registreeri/
tagasi üles
naabrikass
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.08.2024 13:33:16 vasta tsitaadiga

Tuleb meelde kui Maksekeskusele (MakeCommerce), kes oli tol ajal väga suure turuosaga turuliider, tekkis konkurent Montonio näol. Montonio tuli ja pakkus makselahendusele vaat et kordi odavamaid hindu. Maksekeskuse juht rääkis, et selline äriplaan ei ole siin regioonis jätkusuutlik. Tegelikkus, 3 aastat hiljem, on risti vastupidine. Ma mõistan selle juhi kimbatust, et enam ei saanudki päise päeva ajal kliente röövida ja koorida. Sealjuures näiteks klienditeenindus oli neil enne Montonio tulekut ikka alla igasugust arvestust, sest milleks millegi nimel pingutada, kui kõik iseenesest kätte tuleb.
https://digipro.geenius.ee/rubriik/uudis/maksekeskuse-juht-kriitikast-kallite-teenustasude-kohta-montonio-ariplaan-pole-jatkusuutlik/

Kõrvalepõikeks veel hiljutise kinnisvarabuumi aegne LVM suur reklaamlause: "Ära müü odavalt", mis oli ka täiesti tase omaette. Huvitav, et ostjatele ei olnud siis ühtegi sellest tulenevat reklaami suunatud, a'la "Osta kallilt".
Spoiler Spoiler Spoiler

Telial võiks nüüd samuti mõni tugev konkurent tekkida, ehkki juba rajatud taristu mõttes on vist tõsiseltvõetava konkurendi tekkimine sisuliselt võimatu. Sellest tulenevast arrogantsist ka need järjest ajuvabamad avaldused Telia juhtkonna poolt, kus pidevalt peab hindu tõstma, sest muidu ei saa investeerida, samal ajal kui kasumid ja võetud dividendid kerkivad kui pärmi peal.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 09.08.2024 17:54:19 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Miks kuhugi urruauku peaks toimiva neti just Telia vedama? Leviaugus elamine on igaühe isiklik valik. Tahad esivanemate metsatalus elada siis nii ongi.

ot:
Omaette küsimus on see, miks Eesti suguses väikeriigis üldse mingid leviaugud eksisteerivad?
Kui ainult Suur-Tallinna mõtteviisi kultiveerida, jääte varsti nälga seal Toompea veerel
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 09.08.2024 21:13:14 vasta tsitaadiga

avrn kirjutas:
Omaette küsimus on see, miks Eesti suguses väikeriigis üldse mingid leviaugud eksisteerivad?
Kui ainult Suur-Tallinna mõtteviisi kultiveerida, jääte varsti nälga seal Toompea veerel
asustustihedus ja optika kohale vedamise hind per suits on selline, mille tasuvus mistahes mõõtmes on väga kaheldav. aga see on riigi, mitte telia tegemised.
leviaukude juures tuleb küll mängu pigem mobiilinterneti lugu.

tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 09.08.2024 22:07:29 vasta tsitaadiga

avrn, Pearu ja Andres. Juba raske on mastidele kohta leida. Kellele ei sobi mast tema maal, kellele naabrimaal, kellele üldse ei sobi, et kuskilt mast paistab. Või sa mõtlesid kaablit?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 10.08.2024 12:13:38 vasta tsitaadiga

[quote="londiste"/]asustustihedus ja optika kohale vedamise hind per suits on selline, mille tasuvus mistahes mõõtmes on väga kaheldav. aga see on riigi, mitte telia tegemised.
leviaukude juures tuleb küll mängu pigem mobiilinterneti lugu.[/quote]

imelik. riik kingib kõik teliale. siis tehakse erinevate projektidega kõik ette taha, telia ei maksa midagi. optika veetud ja ikka pole netti?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
indrpo
HV Guru

sõnum 10.08.2024 12:47:24 vasta tsitaadiga

Mul kontot pole aga uudise algus vihjab, et siin peitub vastus:
https://digi.geenius.ee/eksklusiiv/kui-juhtmevaba-internet-jaab-kodus-aeglaseks-koik-mida-saad-selle-vastu-ise-voi-koos-operaatoriga-teha/?
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 10.08.2024 13:36:52 vasta tsitaadiga

avrn kirjutas:

ot:
Sest mõnel pool metsas elab 2 inimest ja pole mõtet neile levi tekitada. Pmst jutt on selline, et kui taolistesse kohtadesse mast püsti panna siis on pankrott käes.
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 11.08.2024 03:00:38 vasta tsitaadiga

RCC kirjutas:
imelik. riik kingib kõik teliale. siis tehakse erinevate projektidega kõik ette taha, telia ei maksa midagi. optika veetud ja ikka pole netti?

Riik kinkis Teliale pesunöörivõrgu (ehk siis pmst ADSL ready infra).
Projektidega veeti magistraalfiibrid. Telia tegi viimase miili vedamisi. Teised ei raatsi samadesse kohtadesse vedada, sest Telia on juba ees ja samast kanalist vedamine on kas võimatu või ropult kallis. Kes on süüdi?
Ikka need kes vedasid KAA viimast miili, aga tahavad saada sama rikkaks kui Telia. Millegipärast ei saa.

tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 11.08.2024 08:44:16 vasta tsitaadiga

ikka kiputakse unustama, et need "pesunöörid" ei ripne õhus, või asu 7ndas dimensiponis. nöörist tähtsam on kasutusõigus ja omand. vedamine on tõesti kallis. 80milli
Pereira
HV vaatleja

sõnum 11.08.2024 13:28:57 vasta tsitaadiga

OJ_Simpson kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
OJ_Simpson kirjutas:
Kas keegi oskab öelda, et mis kvaliteediga Telia HBO sisu on? 4k/HDR/Dolby Vision’ist vist asi kaugel…

3D unustasid veel lisada icon_smile.gif

3D telekat mul pole. Netflix-ist just vaatasin Röövlitütart Ronjat ja see oli 4K-Dolby Vision/Atmos/HDR. Kui guugeldada, siis näiteks House of Dragons peaks ka 4K ja HDR olema, aga Telia seda ei paku. Miks küll? Mis kasu heast OLED telekast, kui pilt teenusepakkujalt keskpärane.

Väga valus on HBO-d Teliast vaadata. 1080p see pilt kindlasti pole (kuigi menüü nii väitis) - ikka kole udune on see. Ainuke pluss on see, et rõvedalt ülekompresseeritud telekanalitega võrreldes on see striim siiski üsna puhas.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
maxman321
Kreisi kasutaja
maxman321

sõnum 12.08.2024 15:33:31 vasta tsitaadiga

Telia tehniku visiidi külastuse vajalikkus..
Tehnik tuleb ainult selle jaoks, et tuppa veetud fiibri karbiku külge ühendada ONT (pluss vooluvõrku) ning siis CAT edasi ruuterisse? Või tema külastusel on päriselt ka mingi mõistlikum mõte?
Ruuteri poolne wan conf teada siis seda seadistan agunii ise omas ruuteris. Cat, fiiber ja toitekaableid oskan ka ise ühendada. Hetkel näib rohkem mõttetu siiberdamisena kui et mõistlik ettevõtmine, eksin? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 12.08.2024 15:42:04 vasta tsitaadiga

sain mingi scam sms-i, mille telefon pani rõõmsalt omniva alla, otse omniva päris sms-ide kõrvale. kui vaatan, siis mingit telefoninumbrit ma seal kuskil ei näe.
see on mingi äriklientide teenuse lugu, et saab sms saata ilma saatja numbrita? või mis krdi moodi see asi töötab?

tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 12.08.2024 15:55:04 vasta tsitaadiga

maxman321 kirjutas:
Tehnik tuleb ainult selle jaoks, et tuppa veetud fiibri karbiku külge ühendada ONT (pluss vooluvõrku) ning siis CAT edasi ruuterisse? Või tema külastusel on päriselt ka mingi mõistlikum mõte?
Ruuteri poolne wan conf teada siis seda seadistan agunii ise omas ruuteris. Cat, fiiber ja toitekaableid oskan ka ise ühendada. Hetkel näib rohkem mõttetu siiberdamisena kui et mõistlik ettevõtmine, eksin? icon_rolleyes.gif

Mul oli juba ont eelmisest lepingust seal kiu otsas, ikka pidi tehnik tulema, vahetas onti välja (lepinguga oli juba uue onti SN seotud), lükkasin juhtme läpaka taha, tegin speedtesti ja headaega, tehnik läks minema.
Väljakutse tasu küsiti ainult. Mingit tööraha ei tahtnud, kõik oli juba õigesse kohta valmis veetud.

tagasi üles
maty
Kreisi kasutaja

sõnum 12.08.2024 17:19:55 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
sain mingi scam sms-i, mille telefon pani rõõmsalt omniva alla, otse omniva päris sms-ide kõrvale. kui vaatan, siis mingit telefoninumbrit ma seal kuskil ei näe.
see on mingi äriklientide teenuse lugu, et saab sms saata ilma saatja numbrita? või mis krdi moodi see asi töötab?

See on alfanumeeriline saatja number (koosneb tähtedest ja numbritest). Telia MultiSMS - seda kasutame turunduses. Võimaldab SMSi saatja numbriks panna nt ettevõtte nime. Telia pole ainuke teenusepakkuja, nt Twilio, GatewayAPI... Pettur kasutas SMSi teenust mingi teenusepakkuja juures, kes lubas kasutada "Omniva" saatja numbrina. Kuna saatja number on sama ("Omniva"), siis läheb ta ka Omniva päris sõnumite kõrvale.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 67
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 12.08.2024 17:30:07 vasta tsitaadiga

siinus kirjutas:
maxman321 kirjutas:

Mul oli juba ont eelmisest lepingust seal kiu otsas, ikka pidi tehnik tulema, vahetas onti välja (lepinguga oli juba uue onti SN seotud), lükkasin juhtme läpaka taha, tegin speedtesti ja headaega, tehnik läks minema.
Väljakutse tasu küsiti ainult. Mingit tööraha ei tahtnud, kõik oli juba õigesse kohta valmis veetud.

Oleks piisanud kui helpdeski see vana seeria nr. ette lugeda.

Telia võrgus saab ilma tehnikuta hakkama, enefiti omas tahavad tehniku saata, sest pole kindel kas sealt üldse signaal tuleb ja õige operaatori oma on.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 12.08.2024 17:34:22 vasta tsitaadiga

maxman321 kirjutas:

Üldiselt soovitatakse tehnikut vanast heast vajadusest, kiu vedu kortermajakapist tuppa. Kuna tänapäeval on valmis kortermaju või maju kus on pesa toas ja signaal peal, siis saab ka ilma tehnikuta, esindusest ONT, Patch, vajadusel ruuter ja digiboks ja asjalik klient saab ise hakkama. Kui tead, et see nii on võimalik, saad esindusest küsida. PS. on ka neid maju kus valmis võrk tuleb tehnikul ikkagi keldris/kapis ühendada, sõltub võrgust. Sellisel juhul saad ise kodus seadmed paika ära panna ja kokkulepitud päeval tehnik laseb signaali peale. Ilma visiidi ja töötasuta.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 12.08.2024 17:55:02 vasta tsitaadiga

Ma raiusin korduvalt, et just kuu tagasi sealt samast ontist nett veel tuli ja mul pole vaja midagi juurde paigaldada. Ikka saadeti inimene kohale...
Vanem meesterahvas siis pidi jalgsi viiendale korrusele ronima.

tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 12.08.2024 17:56:11 vasta tsitaadiga

siinus kirjutas:

icon_cry.gif
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 12.08.2024 18:09:04 vasta tsitaadiga

siinus kirjutas:
Ma raiusin korduvalt, et just kuu tagasi sealt samast ontist nett veel tuli ja mul pole vaja midagi juurde paigaldada. Ikka saadeti inimene kohale...

Sina oled tädi Maali. Tehnik on jumal(tm).
/s
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 12.08.2024 18:25:32 vasta tsitaadiga

siinus kirjutas:

Aga kaeba teliale, foorumis rantimine ei muuda midagi.

Sellepärast palutaksegi ONT'id maha ja kaabli otsa jätta, et kui ära kolitakse, ei peaks tehnikut saatma, vaid saaks kohe teenust kasutama hakata.
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 12.08.2024 20:34:33 vasta tsitaadiga

Mul pole kaevata midagi. Ma sain omale ühenduse kätte. Lihtsalt kommenteerisin, et mulle ei pakutud võimalust ilma tehnikuta asi ära teha, ehkki kõik eeldused selleks olid olemas.
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 12.08.2024 20:45:58 vasta tsitaadiga

Aga asi on mäda, kui peale korduvat mainimist saadetakse tehnik ilmaasjata kohale.

Teised ootavad ei tea kaua tehnikut ja samal ajal saadetakse üks tühja tööd tegema.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Telia Eesti mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 338, 339, 340 ... 375, 376, 377  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.