Ahsaa kus on kompvek. Ma loodan, et varsti tuleb korralik gameplay trailer ka. Ehk tuleb suvisel xboxi showcasel.
Idee poolest peaks asi juba päris viimistluse järgus olema. _________________ Disain
Krt liiga õudsaks aetud. Natuke oleks oodanud, et rohkem inimestega jändamist ja kiiritusega vms aga nüüd hakka tulistama mingeid nähtamatuid olendeid ka.
Krt liiga õudsaks aetud. Natuke oleks oodanud, et rohkem inimestega jändamist ja kiiritusega vms aga nüüd hakka tulistama mingeid nähtamatuid olendeid ka.
Minu meelest oli juba esimeses stalkeri osas poltergeist sees. Nähtamatud vereimejad olid kindlalt juba teisest osast alates sees
Soovitan soojalt Anomaly alla tõmmata ja asju proovida seal, see tasuta ja töötab normaalselt tänapäevastel arvutitel
Seniks kuni Stalker 2 välja tuleb võib nokitseda _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Ma lasen tavaliselt toas tuled põlema ja mängin kõlaritega, siis saab enam-vähem ära mängitud sellised mängud.
preorderida ei soovita. Teised mängivad juba, sina kirjutad neile et kus mu key on. Hea kui reliisi päeval saad.
Ei soovita Punktid.ee lehelt midagi osta, kogu aeg on olnud mingi jama kui paaril korral olen sealt võtmeid soetanud. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Esimest väga ei mäletagi enam. Vaid, et koguaeg kalasnikovisi korjasin ja müüsin. Ja sai isegi l6puni mängitud. Järjed sai proovitud pool tundi aga ei meeldinud üldse.
Traileritega sai tookord haipp nii k6rgele aetud ja välja tuli hoopis midagi muud mida lootsin. L6ppuks tuli levelitega väga skripted mäng, kus horror jäi ka väga lahjaks. _________________ zero
siis kui esimene stalker välja tuli, ei olnudki väga mingeid trailereid. mängu arendamist alustati kui ma ei eksi juba aastal 2001. välja tuli vist 2006...kuigi nagu mäletaks justkui oleks juba varem seda mänginud. trailerisolk on eelkõige eelmisel kümnendil alguse saanud "mood".
järjed olid sisuliselt täpselt samasugused mängud nagu esimene, mingil osal (vist teine) oli isegi päris palju uut nö. kaarti ja locationeid tehtud, graafika oli pisut parem jne. suht veider väita, et originaal meeldis aga järjed üldse ei meeldinud originaal oli samuti väga scripted mäng (mingis mõttes). mingisuguseid leveleid polnud üheski osas. ise küll mingisugust erilist haipi ei mäleta. pole vaja ju väga midagi haididagi kui originaal oli niivõrd hea ja legendaarne release. sisuliselt sai järgedele ette heita vaid seda, et täiesti uut ja originaalset "contenti" oli ehk vähevõitu. aga mis pagana "uue tsooni" sa ikka välja mõtled samas, see oleks üsna idiootne. anyway, eks maitse asi.ˇ
endale ka järjed meeldisid natuke vähem kui originaal, kuid mängitud (läbi) sai nad kõik, mõnda ka mitu korda. lisaks veel neid igasuguseid fanaatikute tehtud versioone läbi mängitud. kokkuvõttes ikka selgelt parim sedatüüpi mäng(useeria) läbi aegade. tahaks loota, et seda nüüd viimase osaga ära ei rikuta ja mäng mingisugust woke kräppi täis ei ole topitud. kui mäng oleks laias laastus sama nagu originaal, lihtsalt uuendatud, detailsema maailma ja ümber joonistatud asukohtadega..siis oleks juba päris positiivne _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Mille kuradi pärast on taskulambi valgus jälle selline nagu mingi 20 aastat vanas mängus ehk siis keset ekraani on valge ümmargune laik ja 2 sentimeetrit kõrval on täiesti kottpime.
Mille kuradi pärast on taskulambi valgus jälle selline nagu mingi 20 aastat vanas mängus ehk siis keset ekraani on valge ümmargune laik ja 2 sentimeetrit kõrval on täiesti kottpime.
Tundub, et hakkab lõpuks neil see asi kokku saama. Nüüd oleks hea, kui tuleks mingi korralik video madinast ja AI süsteemidest ka.
Praegu aga värske videoklipike kohtades.
Mul vahet pole, mul enne südatalve niikuinii aega pole seda pelada _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Nojah OLED moludel ongi varjud ja hämaramad kohad kottpimedad! _________________ zero
millest sa räägid? varjud ja "kottpimedad" kohad olid full mustad algusaegade VA tüüpi paneelidega moludel...peamiselt. tumedate toonide separation oli kehv, alumine ots tõmmati kõik üheks max mustaks. OLEDiga mingit sellist probleemi küll ei ole, suudab ikka väga kenasti eristada. võibolla päris perfektne ei ole jah aga sellist probleemi nagu sa kirjutad pole küll mõtet omale ette kujutada.
aga eks see ümmarguse taskulambi värk on selle jaoks, et modderitel ka ikkagi hiljem jälle tegevust oleks reaalses elus on nii ju, et oleneb ümbritsevast keskkonnast. kui on kottpimedus, mustade või väga tumedate pindadega ruumis siis taskulambi laik suhtkoht ongi...ning ümber on kottpimedus. mis seal tunnelites väga muud ikka on, mustad seinas ja kottpimedus aga nojah, tegelikult ma arvan ka põhjus on justnimelt see: atmosfäär _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Mu VA moluga just vastupidi, et varjude sügavust on näha. Aga viimasel MSI oledil olid varjud mustad plekkid. Proovisin ka HDRiga ja ka liiga pime. _________________ zero
sul ilmselt ei ole nii vana VA ka, ma rääkisin ikka sellistest mida toodeti üle 10a tagasi. endal oli kunagi üks samsung näiteks. väga hea black level aga kehvavõitu shadow detail. see molu sai ilmselt mingi 2009 või nii ostetud. tänased VA'd on päris head. kui miski asi on mängus must auk siis väga kaheldav, et see tuleb pildinäitaja limitatsioonist. kas ongi nii tehtud meelega või siis on pildinäitaja lihtsalt täiesti valesti seadistatud (kah väga tavapärane).
eks seda MSI oledi saab ka seadistada ja need mustad plekid elimineerida või siis vähemalt asja parandada. muidugi siis tõenäoliselt kaotad natuke tajutavat max black levelit ka _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.