Sa vajad über arvutit, et Lumenit jooksutada open worldis. Fortnite pole mõtet naitseks tuua
Noh upscaling(DLSS, FSR, XeXX) mingi võib vähendada veits "tuumaarvuti" nõuet. Ohh mis sest Fortnite multikast rääki aga nohh neile kellele meeldib lasku käia, aitab rahalisi resursse tuua Unreali arendusse. Hea, et Stalker 2 lükati edasi ja võibolla see trailer on piisav shokk neile kes pettusid graafikas ja panustab uuesti GSC-d parandama graafikat ja performancet custom koodiga. _________________ Skype alternatiiv tulevikus ja turvalisem ka lisaks
The new release date for S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl was announced. The game will be released on September 5, 2024 and is available for pre-order now!
Lumivalgeke, Pöial-Liisi ja Stalker 2 jalutavad metsas.
Lumivalgeke ütleb: "Ma olen kõige ilusam maailmas"
Pöial-Liisi: "Ma olen kõige väiksem maailmas"
Stalker 2 ütleb: "Ma olen kõige oodatum mäng maailmas"
Jõuavad maja juurde, kuhu tuleb siseneda üks-haaval.
Lumivalgeke läheb sisse ja tuleb nuttes välja: "Ma ei olegi kõige ilusam, uinuv kaunitar on ilusam"
Pöial-Liisi läheb sisse ja tuleb samuti nuttes väljas: "Ma ei olegi kõige väiksem, pöial-poiss on väiksem"
Stalker 2 läheb sisse ja välja ei tulnudki.
Kevvare, keegi ei tea. Äkki 24fps @800p või 120fps@4K või mingi FSR/DLSS combo. Igatahes vist RT'd see mäng ei kasuta, kui nii kesised kaardid nõuete all.
Vana stalkerit on kõvasti moditud ja moditakse veelgi
Põhiline et uues stalkeris tuleb\saab midagi uut ja huvitavat teha ja uued anomaaliad võiks ka olla _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
no seda nagunii, et ikkagi täiesti uus "maailm" võiks olla (PEAB olema tegelikult! sest see vana on ikka juba nii pähe õpitud igatpidi ning seitse korda läbi tõmmatud, et see on päris masendav ausalt öeldes)
aga uues põhiline asi peale uue maailma on uus liikumisfüüsika. seda vana mängu on jah igatpidi moditud ja tehtud jne aga sellega imet teha ei anna. hirmus puine on see asi ning kogu see liikumine ja laskmine seal on ikkagi 20 aastat vana feelinguga. kui uued mängus tuleb samasugune puine jura selles osas siis pole kindel, kas üle poole tunni seda mängida viitsikski. liikumisel peab olema korralik TUNNETUS, sama laskmisega. ehk nagu öeldakse, mass peab taga olema tegevustel, liigutustel.
ja noh, AI. see on miski, mille vanades stalkeri mängudes on mingid fanaatikud modinud juba isegi päris heaks. aga uuelt mängult ootaks ikkagi veel paremat. kui selles osas peaks olema paigalseis või isegi tagasiminek siis on jälle nägemist _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.