Natuke ebarealistlikud hinnad. Elame näeme kuigi ma ise pigem usun Coreteksi pakutud lekkinud hindu reaalsemaks. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Raske uskuda. Kui need hinnad nii odavad tulevad, siis miks AMD hinda viimase minutini saladuses hoiab?
Kas mitte nvidia nii ei teinud vanasti et lausa launchi päeval lõi mingi gpu hinna lukku alles? Samas mu mälu võib mind petta _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
miks 9900x cpu usage videos läbivalt märgatavalt suurem on?
sant kirjutas:
Raske uskuda. Kui need hinnad nii odavad tulevad, siis miks AMD hinda viimase minutini saladuses hoiab?
Kas mitte nvidia nii ei teinud vanasti et lausa launchi päeval lõi mingi gpu hinna lukku alles? Samas mu mälu võib mind petta [/quote]gpu-dega on seda nii nvidia kui amd teinud, et viimasel minutil hinda muutnud. prosedega on küll konkurents stabiilsem ja seega ka hinnad tasavägisemad ja ettearvatavamad. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
7900X low % tulemused on küll suurepärased:
God of War - 2/2 FPS
Cyberpunk 2077 - 6/2 FPS
AC:Valhalla - 2/1 FPS
Red dead R 2 - 5/1 FPS
Horizon ZD - 69/2 FPS
Kas kellelgi kogemust "[3x120] Arctic Liquid Freezer III 360" + AM5 CPU? Kui ainult notepad lahti, kas siis on 0db mode või käivad ventikad koguaeg ringi?
Noctua NH-D15 G2 reviews (17:54) paistab parim variant hetkel AM5'ga:
Mina ostsin mälud selle järgi mida emaplaadi qvl listis oli. Täpselt sama koodiga mälud ning sama või uuem bios millega testiti. Toimib kenasti nag lubatud 6600 siis _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
ma seni ostnud hinna järgi, pole kunagi muret olnud. saanud isegi OC-d teha, pole tuge vaadanud. eks näis kuidas sel korral 7600 + TUF B650 + Viperi RAM koos toimivad 😀 _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x410mm ühe detaili kohta, materjalid nagu fiibriga täidetud PLA, PETG, ABS/ASA, nailon, polükarbonaat.
ma seni ostnud hinna järgi, pole kunagi muret olnud. saanud isegi OC-d teha, pole tuge vaadanud.
ka ram tehnoloogiapõlvkonna vahetuse alguses? julge poiss, seal on feili ikka kamaluga segada ja ka qvl alati ei päästa (kuigi enamuses päästab).
täna on aega edasi jõudnud ja ddr5 või õigemini mälukontrollerid juba üsna hästi paika saadud, vähemalt kuni ei lähe suuri kiiruseid taga ajama. 6000 peaks mõlemal platvormil enam-vähem usaldusväärselt töötama. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
ma seni ostnud hinna järgi, pole kunagi muret olnud. saanud isegi OC-d teha, pole tuge vaadanud.
ka ram tehnoloogiapõlvkonna vahetuse alguses? julge poiss, seal on feili ikka kamaluga segada ja ka qvl alati ei päästa (kuigi enamuses päästab).
täna on aega edasi jõudnud ja ddr5 või õigemini mälukontrollerid juba üsna hästi paika saadud, vähemalt kuni ei lähe suuri kiiruseid taga ajama. 6000 peaks mõlemal platvormil enam-vähem usaldusväärselt töötama.
alguses pole kunagi seda saanud. ei olnud seda finantsi varem noorena nii priisata _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x410mm ühe detaili kohta, materjalid nagu fiibriga täidetud PLA, PETG, ABS/ASA, nailon, polükarbonaat.
Mina ostsin mälud selle järgi mida emaplaadi qvl listis oli. Täpselt sama koodiga mälud ning sama või uuem bios millega testiti. Toimib kenasti nag lubatud 6600 siis
Ei pruugi ka siis aga sel juhul saad garantiise minnes öelda et tootja QVL nimekirjas serial matchib ja peab töötama.
Mina ostsin mälud selle järgi mida emaplaadi qvl listis oli. Täpselt sama koodiga mälud ning sama või uuem bios millega testiti. Toimib kenasti nag lubatud 6600 siis
Ei pruugi ka siis aga sel juhul saad garantiise minnes öelda et tootja QVL nimekirjas serial matchib ja peab töötama.
Mul ei ole kunagi probleeme olnud jooksutada mälusid QVL osas või siis etteantud mälude XMP'ga. OC aga on teine teema, kui pushida edasi. Igal juhul parem, kui pimesi osta. Eriti veel DDR5 puhul, mis on üle 6000 kiirusega AMD puhul ei pruugigi toimida. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
The original Phenom is something AMD rather want to forget (TLB bug)
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.