Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 197, 198, 199  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millega mängid?
Ainult konsooliga
12%
 12%  [ 51 ]
Rohkem konsooli kui PC-ga
8%
 8%  [ 34 ]
50/50
5%
 5%  [ 24 ]
Rohkem PC kui konsooliga
15%
 15%  [ 64 ]
Ainult PC-ga
57%
 57%  [ 238 ]
hääli kokku : 411

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
renx09
HV Guru
renx09

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 28.06.2024 11:19:45 vasta tsitaadiga

ot:
Aeron kirjutas:
Ma ikka aastas korra panen xcom1 käima ja mängin mõned tunnid või päevad. Endiselt suurepärane.

Xenonauts 2 tänapäeval selle jaoks (mitte et xcomil nostalgilist väärtust ei oleks)

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.06.2024 11:21:16 vasta tsitaadiga

Minul lihtsalt on see ebameedliv, kuidas sa neutraalse vestluse keerad teravaks. Ebavajalik.
Kui pakutud lahendus sulle ei sobi, siis selgitagi kenasti, mis on need asjad, mis sind häirivad ja kui inimestel on aega/huvi, siis nad mõtlevad kaasa.
Hektel sa ei loe korralikult midagi kirjutatakse, irvitad selle peale, kui keegi üritab sulle lahendust pakkuda ja siis ohid, et ära mine isiklikuks. Wtf is this.

Ma saan aru, sul on sinu spetsiifiline elutuba ja sinu enda unistused mängus siin, aga vaata korraks raalsusele otsa.
Kui sa tahad mängida klaviatuuri või hiirega, siis peavad kuskil olema klaviatuur või hiir ja need võtaad ruumi nii palju kui nad võtavad.
Sul on laialt võttes 3 varianti:

1. Võtad oma vabalt valitud esteetilise custom puidust nuppudega wireless mechanical 500 eurot maksva custom klavi ja eebeni puust mehhaaniliste switchidega wireless hiire 8000hz polling ratiga ning paned need oma vaalaeesnahast diivaline kuhu need sobivad sest näevad kõik ühtemoodi kallid välja. Kasutada on nii mugav kui on, sest päeva lõpus võtad sa klaveri sülle ja hiir ilmselt libiseb mööda vaala eesnahka kenasti, eritri kui libestit paned.

2. Otsustad, et eraldi hiirt klaverit balanseerida on raske ja ebamugav ning ei taha libestit ajada vaala eesnaha peale ja ostad endale battle stationi. Siis on sul valikut vähem, sest neid on vähem ja kasutamine = endiselt klaviatuuri süllevõtmine, aga nüüd on see hiire mati võrra suurem, aga see eest ehk tiba mugavam.

3. Ostad sofa või tugitooli, millel on lai ja lame käepide ja sofa puhul vb ühe nt kuubiku kujulise lisapadja. Wireless gaming keypadi peaned sinna peale ja jätad selle sinna või paned iga kord peale kasutamist ära on sinu oma valik. Ruumi võtavad nad üsna vähe, sest gaming keypad on kompaktne ja hiir samuti.

See võib tulle meeldida või mitte, aga umbes sellised variandid on (vb mõni leidlik pakub veel mõne).
Fakt on see klaviatuuri kasutamiseks on sul vaja klaviatuuri ja hiire kasutamiseks hiir ja lamedat pinda.
Kui need sinu elutuppa lihtsalt ei sobi, no siis ei sobi. Sitt lugu küll, aga iriseda selle üle, et see pole sama mugav või esteetiline kui gamepad on, on tiba veider.
Kas gamepadi jätad siis sofa peale? Kui palju siis täpselt on raskem võtta diivanilaua sahtlist puldi asemel 1 midagi muud?

viimati muutis Aeron 28.06.2024 11:34:12, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 28.06.2024 11:30:48 vasta tsitaadiga

Vähe paksemat nahka. Väge kergelt tunned end puudutatuna. See on siiski võtlustanner, siin ei pea mingile kompromissile minema ja arvamused on erinevad, isegi siis kui sulle see ei meeldi või esitatavad küsimused on ebamugavad.
Muigangi selle peale, et arvutimängurid peavad selliseid elutoa setupe aktsepteeritavaks ja üritavad meeleheitlikult õigustada või normaliseerida.
Aeron kirjutas:
...kui keegi üritab sulle lahendust pakkuda ja siis ohid, et ära mine isiklikuks. Wtf is this.

Ei, see ju käis selle kohta, et sa viitasid nagu mul oleks elus midagi halvasti. Täiesti ebavajalik põige teemast kõrvale.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.06.2024 11:37:32 vasta tsitaadiga

SKG, sorry, mul on kommunikatsiooni standardite osas lihtsalt ootused natuke kõrgemad ja ma ei näe põhjust vastandumiseks olukorras, kus me lahendame sama probleemi...
Mul ei ole elus toksilisi suhteid ja soovi neid ka siin kultiveerida. Normaalne olla ei ole väga "kallis" ja võiks seda praktiseerida. Nii on kõigil lihtsam.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 28.06.2024 11:47:26 vasta tsitaadiga

Jõudsimegi sinna, et asi on mugavusest päris kaugel, ürita seda pehmendada ja normaliseerida kuidas tahes. Sellepärast reaalsuses ei näegi klaviatuur-hiir elutoas setupe, vaid see on väga äämuslik entusiastide pärusmaa. Oleks mugav, siis oleks ju paljudel. Mainstream. Nii lihtne see selgitus olekski olnud.

Aeron kirjutas:
Kas gamepadi jätad siis sofa peale? Kui palju siis täpselt on raskem võtta diivanilaua sahtlist puldi asemel 1 midagi muud?

Erinevalt sinu pakutud lahendusest, ei vaja see ei laiade käetugedega tooli ega kuskile kinnitamist.

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 28.06.2024 11:47:48 vasta tsitaadiga

SKG, ise viitasid kuidas pulte rohkem kasutatakse ja oled kinni selles, et klaviatuur-hiir on pc taga ainukene õige asi? su algne lugu sellest kuidas mugavalt puldiga diivanile visata käib pc-l samamoodi.
kui on vaja või tahtmist klaviatuuri ja hiirt hirmsasti diivanile vedada, siis selle jaoks on olemas alused, mis selleks mõeldud.

SKG kirjutas:
See mängude kokku hoardimine mõnel ka väheke juba häire moodi on. Jutt ei ole ju paarist mängust, vaid kümnetest, sadadest. Sel on sarnased sümptomid nagu hoarderitel, kes ei taha asju ära visata - äkki kunagi läheb vaja. Mängudega sarnaselt - äkki kunagi mängin. Odavalt saab, siis ostab igasugu jama kokku. Äkki kunagi mängib! Nüüd on näha, millised summad ja numbrid, lihtsalt istuvad Steam kontodel. Kohutav icon_lol.gif
https://en.wikipedia.org/wiki/Digital_hoarding
riiulitäis mängukarpe on okei, aga suur steam library mitte? icon_biggrin.gif
muide, palju sul endal mänge on?

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.06.2024 11:52:41 vasta tsitaadiga

Ma ei saa üldse aru milles probleem. Mille üle sa täpselt virised just nimelt selle teema kontekstis.
Hetkel jääb mulje, et konsool on parem, sest konsooliga saad kasutada pulti ja see on mugavam kui hiire ja klaviatuuri kasutmine elutoa kontekstis.
Kasuta PC-ga pulti, kui see rohkem meeldib.
Kui tahad kasutada klaviatuuri ja hiirt, ega see pole konsooliga kuidagi mugavam või millest me räägime?

Also, mida mul seal kinnitada on vaja täpselt?
Kui sul on lame pind, siis need asjad istuvad seal kenasti. Mugav võtta ja tagasi panna.
Ei tea kas jätta tahaks, peaks vaatama konkreetselt olukorda.

viimati muutis Aeron 28.06.2024 11:54:00, muudetud 2 korda
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 28.06.2024 11:52:43 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Kui oled poissmees ja üksi elad, siis võibolla pohhui milline sul elutuba välja näeb ja kannatab igasugu perverssusi välja, nagu klaviatuurid käetoe küljes jne.
järjest rohkem hakkab silma suundumust, et mitte-poissmees olemise korral kolib mängimine elutoast suuresti ära, olgu siis laua taha või mingisse selleks ettenähtud ruumi. seda ka konsoolide puhul.
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 28.06.2024 11:52:54 vasta tsitaadiga

Ma saan aru , et probleemi sisu on selles, et inimestel on asju mida nad igapäev ei kasuta või mida nad kunagi ei kasuta ?
Minu jaoks on see kummaline probleem, aga eks igalühel ole omad arvamused.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 28.06.2024 12:04:58 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
SKG, ise viitasid kuidas pulte rohkem kasutatakse ja oled kinni selles, et klaviatuur-hiir on pc taga ainukene õige asi? su algne lugu sellest kuidas mugavalt puldiga diivanile visata käib pc-l samamoodi.
kui on vaja või tahtmist klaviatuuri ja hiirt hirmsasti diivanile vedada, siis selle jaoks on olemas alused, mis selleks mõeldud.

Milles ma kinni olen? Ma soovisin näha kuidas see praktikas välja näeb.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11484740#11484740

Sain juba vastuse kätte, et klaviatuur-hiir tuleb mingil plaadiga sülle võtta või siis omale command centre stiilis tool ehitada.

londiste kirjutas:
SKG kirjutas:
See mängude kokku hoardimine mõnel ka väheke juba häire moodi on. Jutt ei ole ju paarist mängust, vaid kümnetest, sadadest. Sel on sarnased sümptomid nagu hoarderitel, kes ei taha asju ära visata - äkki kunagi läheb vaja. Mängudega sarnaselt - äkki kunagi mängin. Odavalt saab, siis ostab igasugu jama kokku. Äkki kunagi mängib! Nüüd on näha, millised summad ja numbrid, lihtsalt istuvad Steam kontodel. Kohutav icon_lol.gif
https://en.wikipedia.org/wiki/Digital_hoarding
riiulitäis mängukarpe on okei, aga suur steam library mitte? icon_biggrin.gif
muide, palju sul endal mänge on?

Sa oled vist valesti aru saanud. Suur Steam library on täiesti okei kui neid reaalselt ka mängida.
See, et pidevalt mänge juurde ja juurde osta, tuues põhjuseks, et nad on odavad, kuid neid omal lihtsalt aastaid kontol hoida ja mitte kordagi mängida on ju midagi muud. Uusi allahindlusi tuleb pidevalt peale ja see mängude hulk, mida eales käima ei pandud, aina suureneb. Mina väidan, et see on kergelt juba hoarding. "Äkki kunagi mängin". "Ära seda asja mul pööningul ära viska, kes teab, äkki kunagi läheb vaja." (aga see on seal aastaid kastis tolmu kogunud ja pole kunagi vaja läinud) icon_lol.gif

Füüsiliste mängukarpidega on vähemalt kena kollektsioon, mida eksponeerida ja süstemaatiline kollektsioneerimine on miskit muud kui hoarding. Aga kui sul on digitaalne kollektsioon, keda see huvitab, Steami mänge ju minu teada müüa ega vahetada ka ei saa. Ei saa vist isegi installikaid enda jaoks backupida?

Mul on konsoolidel väga tagasihoidlik kogus mänge - kõigi konsoolide peale alla 50 mängu (koos lapse mängudega kokku). Steam library ka alla 50. Nii et täitsa poisike võrrldes HinnaVaatluse Steam grupi numbritega, kus on tavaline, et mänge on sadades või tuhandetes. Ostan juurde alles siis kui tundub, et valikut jääb väheks, mida pole veel läbi teinud. Konsoolidel on allahindlused on pidevalt. Ei ole sellist tungi, et kohe nüüd peab ostma, sest hiljem enam ei saa! Saab küll ja isegi odavamalt, sest aja möödudes hinnad tasapisi kukuvad.

viimati muutis SKG 28.06.2024 12:17:06, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 28.06.2024 12:10:19 vasta tsitaadiga

nagu SKG wiki viitest näha on, siis digital hoarding ja tavaline hoarding on probleemi poolest tegelikult sarnased - digitali puhul on see reaalse füüsilise clutteri (mis selle hea eestikeelne vaste olla võiks?) probleem küll väiksem - või olematu - aga hoarding on probleem siis kui selle tulemus on ärevust või stressi. ei leia asju üles, ei oska valida või ei ole võimeline selles hulgas korda looma. seda on mängukollektsioonide poolt tegelikult juba mõnda aega ka mängumeedias kajastatud ning seondub omajagu sellega, et suures plaanis aeg läheb mööda ja mänge muudkui lisandub. seoses suureneva tagasiühildumisega tegelikult hakkab see ka konsoolidel järjest enam välja lööma.

asjal on ka puhttehniline pool - pea kõigil digitaalse sisu platvormidel ei ole suure kollektsiooni haldamiseks häid lahendusi. steami juures on see puhtalt steami ea ja mängude hulga poolest kõige paremini nähtav (pluss, nende tehniline lahendus on pask, sest kategooriad on lokaalselt salvestatavad ja siis aeg-ajalt backupitakse serverisse. ära küsi, kuidas ma seda tean). kes tahab, võtke oma lemmikplatvorm lahti ja kujutage ette, et seal on mänge 100. või 500. või 1000. või 5000. kas seal on võimalik korda luua? konsoolidel kipub ühe või teise pakkuja game pass tüüpi subscription olema - kuidas teie meelest sealt asjaded üles leidmisega on?

mängimata mängude osas - bundled on thing olnud juba üle kümne aasta. humble on vist 14a vana?
mul on siiani humble subscription. eks see huvitavate mängude hulk per kuu varieerub aga oma kogemusesti on üsna tavaline, et seal on paar head mängu, mida tahaks mängida ja saavad mängitud, mõni on selline võib-olla, mida vähemalt proovid ja ülejäänud ootavad seda, et kunagi käima paneks ja vaataks millega tegu. ja rahalisest vaatest on bundle nende paari soovitud mängu poolt asja väärt. sama kehtib praktiliselt kõigi bundlede kohta. jah, bundlede kõrgaeg on vist möödas aga mingil määral elavad need edasi.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.06.2024 12:12:46 vasta tsitaadiga

SKG, sa räägid ehitamisest, aga minu meelest, kui sa enam ei ole poissmees, siis mõtled sa läbi enda elu sh ka gaming elu ning soetad endale elutoa mööbli oma vajadustest tulenevalt.
Antud juhul siis on ainuke kitsendav asjaolu, et toolide käeoed võiks olla vähemalt 20 cm laiad ja siis saad sinna peale rahulikult panna kompaktse klaviatuuri ja hiire ning mängida hiire ja klaviatuuriga selliselt, et ei ole ei juhtmeid ega kolakaid seadmeid. Samuti on neid soovi korral mugav ära panna.

Mis puutub steam librarisse, siis minu meelest see ei ole probleem.
On sul 1 või 2000 mängu, vahet pole, kuni sa ise oled õnnelik.
Kuluta oma raha kuidas tahad, selleks sa seda teenidki.
Mänge võib osta väga mitmel põhjusel - nt mina ostan aegajalt mänge, et teatud mentaliteeti toetada, sest ma tahan, et mingi trend kasvaks. Nt FF7 integ. ostsin, et Sony saaks sõnumi, et pc porte teha on ok.
Palju mänge olen ostnud ka tänutundest, sest lapsena, kui raha ei olnud pirasin neid.
Mitte keegi ei ole mittemingiski positsioonis kritiseerima seda, mida ma ostan või mis põhjustel.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 28.06.2024 12:19:49 vasta tsitaadiga

Aeron, see on mingi ideaalolukord ja tagantjärgi tarkus - "soeta oma elutoa mööbel vastavalt vajadusele". Praktikas vajadused muutuvad ja see, mis oli kunagi tundus piisav, ei pruugi täna enam sama olla.
Rääkimata sellest, et akende ja uste asukohad panevad paka, millise mööbli saab tuppa osta ja kuidas paigutada.

Äkki oleks maja ehitamisel pidanud ette planeerima, et soovin klaviatuuri ja hiirega elutoas mängida. Oleks ainult ettenägelikkust olnud!

viimati muutis SKG 28.06.2024 12:43:24, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 28.06.2024 12:23:34 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
SKG, sa räägid ehitamisest, aga minu meelest, kui sa enam ei ole poissmees, siis mõtled sa läbi enda elu sh ka gaming elu ning soetad endale elutoa mööbli oma vajadustest tulenevalt.

Kuradi optimistilik lähenemine. icon_smile.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 28.06.2024 12:32:43 vasta tsitaadiga

teemal klaver-hiir diivanil:
https://us.nerdytec.com/products/couchmaster-cycon2 icon_smile.gif

tagasi üles
kala1
Kreisi kasutaja
kala1

sõnum 28.06.2024 12:43:10 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Ohh seda irooniat.. pidi ju lag olema ja konsoolimängurid on "kraanajuhid" vms icon_lol.gif

Controllers Now 3x More Popular Among PC Users; 60% Prefer Xbox Controller
https://tech4gamers.com/steam-controllers-xbox/
https://store.steampowered.com/news/app/593110/view/4142827237888316811

Steam decki loetakse kah puldiks?

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 28.06.2024 12:45:23 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
teemal klaver-hiir diivanil:
https://us.nerdytec.com/products/couchmaster-cycon2 icon_smile.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Tundudub selline "geniaalne" AliExpress toote stiilis idee icon_lol.gif

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 28.06.2024 12:48:29 vasta tsitaadiga

kala1 kirjutas:
SKG kirjutas:
Ohh seda irooniat.. pidi ju lag olema ja konsoolimängurid on "kraanajuhid" vms icon_lol.gif
Controllers Now 3x More Popular Among PC Users; 60% Prefer Xbox Controller
https://tech4gamers.com/steam-controllers-xbox/
https://store.steampowered.com/news/app/593110/view/4142827237888316811
Steam decki loetakse kah puldiks?
pealkirjast edasi loed, siis jah. aga see on 10% pultidest.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.06.2024 12:58:53 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Aeron kirjutas:

Kuradi optimistilik lähenemine. icon_smile.gif

Ma ei mõelnud seda egoistlikult, vaid oma tähendas selles lauses ikkagi oma perekonda.
Mina olen enda omadega seni saanud kenasti kokkuleppele vähemalt. Elutuba planeerisime naisega koos. Kõik said mis tahtsid.

tagasi üles
Laifstaile
Kreisi kasutaja

sõnum 28.06.2024 21:33:08 vasta tsitaadiga

Kasa mitte PS portal ka aksesuaar ei ole(sony aruannetes) või mäletan valesti
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 28.06.2024 21:44:49 vasta tsitaadiga

See on imelik ja arusaamatu toode. Toode, mida keegi ei küsinud. Võinuks siis juba handheldi teha, mil striimingi võimalus ja Microsofti ka selles edestada. Hetkel tundub, et MS tuleb enne oma Xbox handheldiga välja.
tagasi üles
Laifstaile
Kreisi kasutaja

sõnum 28.06.2024 22:12:36 vasta tsitaadiga

muidugi imelik toode...teha handheld aga siduda see ps5-ga ilma sellleta ei saa seega ca 1k garanteeritud raha sonyle...
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 29.06.2024 12:28:52 vasta tsitaadiga

No eks neil plaan oli selles mõttes lihtne, et meil on olemas compute unit - ps5 - ja nüüd on vaja teha sellele kaasaskantav ekraan lihtsalt ning voila, meil on üht-äkki ps5 võimsusega gaming handheld, mis mängib ps5 mänge.
Funktsionaalsus on loetu andmetel tiba half baked - poolesid asju streamida ei saa, ainult ps5 sceen mirroring ja unusta kõik muu peale ps5 local gamingu ära ja ma ei lugenud välja, kas kodust väljas üle interneti saab steamida seadmest või on vaja wifi/vpni, aga kui on wifi only, siis on lame küll.

Iseenesest 200 € seadmel, mis võimaksaks kõiki ps5 mänge mängida + streamida ps now-st asju; samal ajal, kui keegi nt saab kodus/teises toas ps5 peal vaadata netflixi oleks väga ok. Aga thats not the case. Tundub nagu missed opportunity for whatever reason.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 29.06.2024 12:42:10 vasta tsitaadiga

Handheld, millega ei saa kodust lahkuda, sest siis ta enam ei tööta icon_lol.gif Handheldide üks pointe on just mobiilsus, kaasa võtta.
tsitaat:
PlayStation Portal Remote Player gives you access to the games on your PS5 over your home Wi-Fi, letting you jump right into gaming without needing to play on a TV.

Võibolla jääb mul midagi märkamata, aga kui selle toote argument on see, et saab PS5 peal mängida siis kui teler on hõivatud... okei, aga siis kas poleks targem selle ~250 eur eest teine 32" LCD teler osta? icon_lol.gif Seinale pannes ruumi ei võta ja suurem ekraan.

Huvitav oleks selle asja müüginumbreid näha.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 30.06.2024 23:57:20 vasta tsitaadiga

SKG, ei sa ei saa aru. Sul on ju Sony Xperia ka, mis teeb hotspoti. Hallo!

Uus konsool tulemas!
https://www.levelup.com/en/news/793720/A-neverreleased-SEGA-console-will-hit-the-market-thanks-to-a-Brazilian-company

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 197, 198, 199  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.