Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 144, 145, 146 ... 197, 198, 199  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millega mängid?
Ainult konsooliga
12%
 12%  [ 51 ]
Rohkem konsooli kui PC-ga
8%
 8%  [ 34 ]
50/50
5%
 5%  [ 24 ]
Rohkem PC kui konsooliga
15%
 15%  [ 64 ]
Ainult PC-ga
57%
 57%  [ 238 ]
hääli kokku : 411

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 27.06.2024 01:29:03 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
SKG kirjutas:
https://www.reddit.com/r/windows/comments/giwhre/what_is_exclusive_fullscreen/
kas kasutad siis fullscreeni? vt mu screenshot paar posti tagasi.
SKG, misasi see sul on, new colossus? ise viskasid guugeldamise lingi, seal on 2 asja - kasuta fullscreeni. ja kui sul on scaling midagi ebatavalisemat, siis executable compatibility settingutes dpi scaling maha.

Kui kunagi mängisin, siis kasutasin full screeni loomulikult jah. Eelnevalt loetletud kolmel mängul esines see probleem. Settingutest full screen valimine ei aidanud - mäng jooksis ikka aknas icon_exclaim.gif Leidsin tollal probleemile lahenduse peale seda kui olin paar h lahendust otsinud. Tänasel päeval pole enam vaja ega huvi, need mängud on mul juba läbi tehtud.

Tundub, et see probleem oli juba 2014, mida kunagi korda ei tehtud.
https://steamcommunity.com/app/201810/discussions/0/540743212619014720/

Täpselt samad probleemid, mida ma ka rõhutasin:
tsitaat:
Simply refuses to scale over the whole window in fullscreen mode.

Running in "windowed fullscreen" works but with tearing and performance drop.

tsitaat:
- Fullscreen ==> window as a part of my desktop (meh).
- Windowed fullscreen ==> epilepsy party (not even funny, its just flickering).
- Windowed .. seriously?

I didnt even bother changing my DPI (only resolution in windows) because thats not how much I want to play this game. This feels like a no-brainer to fix. If I say fullscreen 1080p I mean it.

viimati muutis SKG 27.06.2024 01:35:03, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 27.06.2024 01:31:16 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:

Ma ikka aastas korra panen xcom1 käima ja mängin mõned tunnid või päevad. Endiselt suurepärane.

#ps1

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 27.06.2024 09:21:37 vasta tsitaadiga

SKG, sel juhul on need hiljem-tänaseks korda tehtud.
kuigi ka su enda lingil öeldakse kohe, et fullscreen aitab.

edit: proovisin new orderit ka - sellel pole täna üldse neid probleeme.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 27.06.2024 10:40:58 vasta tsitaadiga

londiste, ei ole korda tehtud. Mängu pole ju patchitud. Rääkimata sellest, et see mäng isegi ei käivitunud eile vaid jooksis kokku. See, et sinul toimib, ei tähenda, et probleemi ei oleks. Nagu ma enne mainisin - PC gamingu miinus on see, et mängu arendaja peab arvestama sadade või tuhandete erinevate riistvara ja tarkvara konfiguratsioonidega, siis ei pruugi mäng kõigil samamoodi käituda.

---
Asi, mis alati muigama paneb. Kokku aetud suured kollektsioonid, mida reaalselt ei mängita. Parimal juhul 10% mängudest läbi tehtud? Aga statistikas läheb kirja nagu oleks palju müüdud. Ongi palju müüdud, kuid keegi ei mängi neid icon_lol.gif Lihtsalt istuvad kontodel, koos suureneva backlogiga, sest "kui odavalt saab, peab ostma". Kel surres on rohkem mänge, sel on parem platvorm!

PC Gamers Spent Whopping $19 Billion On Games They Never Played
https://tech4gamers.com/pc-gamers-19-billion-steam/
tsitaat:
According to PCGamesN, Steam users have games worth about $1.9 billion in their libraries that have never been launched once.

Taking into account the fact that many users have private profiles, this amount ends up being closer to $19 billion. Keep in mind that Steam has over 34 million users around the globe.

tagasi üles
Foxxx
HV veteran
Foxxx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.06.2024 15:02:27 vasta tsitaadiga

See kui ühel töötab ja teisel ei tööta ei tähenda, et probleemi ei ole. See ongi see erinevate confide võlu ja valu.
Ma vist olen PC peal wolfidest ainult Old Bloodi proovinud, millel lihtsalt oli mingi probleem, et see sujuvalt ei tahtnud joosta hilisem googel ütles, et 5700XT ja see mäng lihtsalt ei sobinud hästi
Young Bloodi millel oli 3080 peal lisaväärtus mingi aja tagant kolinal kokku jooksutada GPU driverit. (parajalt saast mäng oli ka icon_biggrin.gif)

Kui Sul on conf mis toimib ja töötab ja kõik hästi, siis tore, aga see ei tee probleemi olematuks kui teiste confidega asi ei toimi.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 27.06.2024 16:49:08 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:

---
Asi, mis alati muigama paneb. Kokku aetud suured kollektsioonid, mida reaalselt ei mängita. Parimal juhul 10% mängudest läbi tehtud? Aga statistikas läheb kirja nagu oleks palju müüdud. Ongi palju müüdud, kuid keegi ei mängi neid icon_lol.gif Lihtsalt istuvad kontodel, koos suureneva backlogiga, sest "kui odavalt saab, peab ostma". Kel surres on rohkem mänge, sel on parem platvorm!

tsitaat:
According to PCGamesN, Steam users have games worth about $1.9 billion in their libraries that have never been launched once.

Taking into account the fact that many users have private profiles, this amount ends up being closer to $19 billion. Keep in mind that Steam has over 34 million users around the globe.

Aledelt kopikate eest pakina ostetud, tasuta saadud. Endalgi on selliseid mänge steami librarys. See on vist mingi vana artikkel ? Ma ei hakanud adblocki selle pärast disablema. Steami kasutajate arv on 100 miljoniga nihu.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 27.06.2024 18:31:43 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:
SKG kirjutas:

---

tsitaat:

Aledelt kopikate eest pakina ostetud, tasuta saadud. Endalgi on selliseid mänge steami librarys. See on vist mingi vana artikkel ? Ma ei hakanud adblocki selle pärast disablema. Steami kasutajate arv on 100 miljoniga nihu.

Artikkel on uus, originaalallikas: https://www.pcgamesn.com/steam/pile-of-shame

Seal saab oma kasutajanime otsingusse panna ja vaadata, palju sul kontol kokkuostetud kraami on, mida sa eales puutunud pole - Pile of Shame icon_lol.gif

HinnaVaatluse kasutajate grupp: https://steamcommunity.com/groups/hinnavaatlus/members/

Võtsin ühe nime sealt, kel libarary avalik:
tsitaat:
There are 1,151 unplayed games in ... Pile of Shame.

They've only played 68% of the games in their collection.

Pile of shame value $10,982.67
Enough to buy 27 Steam Decks

icon_lol.gif

Mul alla 50 mängu Steamis (quality over quantity) ja enamus jõudsin enne mängida kui konsoolidele üle liikusin. Nii et pole suurt häbeneda icon_razz1.gif

---
Vaatasin, mul naabril, kes läbi-lõhki PC gamer, kontol 51 mängu, enamus neist puutumata ja siis 2 mängu on nii:
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 27.06.2024 20:02:53 vasta tsitaadiga

Mul on igal platvormil hunnik asju (mõnel rohkem, mõnel vähem), mida pole kunagi puutunud. Küll kunagi jõuab, kui isu tuleb. icon_lol.gif Lihtsalt tõmbamise vaev.

Mõnda mängu minu kogust ei saa täna enam ostagi - seega hea, et kunagi sai ära ostetud. Mõni mäng jooksis välja tulemise hetkel äärmiselt kehvalt, aga täna saab tehnoloogia arengust tulenevalt toore jõuga mängu elamuse kätte.

Artikli autor võib seda oma mingiteks kompleksidest tulenevalt pile of shame'iks nimetada, aga mina nimetan pile of gold'iks.

On ka mänge, mida oman ja olen läbi teinud mitmel platvormil.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 27.06.2024 20:13:59 vasta tsitaadiga

HPN kirjutas:
Mul on igal platvormil hunnik asju (mõnel rohkem, mõnel vähem), mida pole kunagi puutunud. Küll kunagi jõuab, kui isu tuleb. icon_lol.gif Lihtsalt tõmbamise vaev.

Mõnda mängu minu kogust ei saa täna enam ostagi - seega hea, et kunagi sai ära ostetud. Mõni mäng jooksis välja tulemise hetkel äärmiselt kehvalt, aga täna saab tehnoloogia arengust tulenevalt toore jõuga mängu elamuse kätte.

Artikli autor võib seda oma mingiteks kompleksidest tulenevalt pile of shame'iks nimetada, aga mina nimetan pile of gold'iks.

On ka mänge, mida oman ja olen läbi teinud mitmel platvormil.

+1

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 27.06.2024 21:53:41 vasta tsitaadiga

Ohh seda irooniat.. pidi ju lag olema ja konsoolimängurid on "kraanajuhid" vms icon_lol.gif

Controllers Now 3x More Popular Among PC Users; 60% Prefer Xbox Controller
https://tech4gamers.com/steam-controllers-xbox/
https://store.steampowered.com/news/app/593110/view/4142827237888316811

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 27.06.2024 21:59:00 vasta tsitaadiga

on päris palju mänge, mis ütlevad käivitades, et mängi nüüd parem kontrolleriga.
pluss hulk aaa kraami, millel on nii valus consolitus küljes, et klaviatuuri ja hiirega on vähemalt igasugune menüüdes liikumine ikka väga valus.
15% ei ole väga suur osa.

tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 27.06.2024 22:17:06 vasta tsitaadiga

Eile just nägin sellist uudist:

https://steamdeckhq.com/news/hori-announces-controller-made-for-steam/

Palju õnne sellisele puritaanile, kes võidusõidu või võitlusmänge klaveriga mängida viitsib. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 28.06.2024 08:45:12 vasta tsitaadiga

HPN kirjutas:

Täpselt nii. Endal pole ühtegi mängu mida ei plaani mängida - küll aga on päris mitmeid mänge mida pole tõesti veel mängind, sest ma olen sedatüüpi inimene kes mängib korraga maksimaalselt kahte mängu ehk siis tavaliselt üks pikem asi ja siis mingi selline mille lased käima, pool tunnikest madistad ja kõik. Samas loomulikult kui on mulle meeldival mängul a'la 90% allahindlus siis võtan selle ligi ka siis kui just sellel hetkel polnud plaanis, sest kunagi ei tea millal see ale uuesti tuleb ja nõme kui tuleks siis kui just seda mängida tahaks.

Näiteks endal üheks asjaks Cyberpunk mille sain miski 15 euriga aga mänging veel pole kuna loodan, et kui tuleb nüüd 5000 seeria kaart välja teend upgrade'i ja siis saab igast jura põhja lükata ja nautida. Kiiret pole kuhugi.

Rääkimata siis jahh sellest, et on asju mis juhul kui ostetud on allalaetavad aga praegu enam osta ei saa. Üksvahe tahtsin Company of heroes'st aga polnud võimalik osta - siis 3'da osa välja tulles tehti esimestele bundle ja õnnestus saada. Lisaks on veel mõned mängud mida vägahea meelega soetaks aga kahjuks enam ei saa osta - lootus on, et mingi kampaania käigus ehk ikkagi on mingil hetkel saadaval.

Ehk siis see kuipalju on asju mida pole kordagi installinud ega peale lasknud ei tähenda mitte sittagi.

SKG kirjutas:
Ohh seda irooniat.. pidi ju lag olema ja konsoolimängurid on "kraanajuhid" vms icon_lol.gif

Controllers Now 3x More Popular Among PC Users; 60% Prefer Xbox Controller
https://tech4gamers.com/steam-controllers-xbox/
https://store.steampowered.com/news/app/593110/view/4142827237888316811

Eee what? Olenevalt mängust on hea mängida kas klaveri või hiirega. Üldjuhul on olnud pulditeema konsoolipoiste mantra ehk "konsooliga saan mõnusasti pult käes istuda diivanis". See on mind alati muigama pannud kuna mis takistab PC'ga sama tegemast? Kaableid tuleb ka täpselt samapalju ühendada kui konsooliga ehk vool ja HDMI. Küll aga tahan ilmselgelt shootereid või strateegiaid jne. mängides kasutada hiir+klaver puhtalt agiilsuse ja hunniku shortcut klahvide võimalikkuse tõttu.

Jällegi mida ma koguaeg räägin - PC annab võimalused, et igaüks saab mängida nagu tahab.

Aga tegelt suures plaanis on sedasi, et kui PC omanikul on koguaeg mingid ilged hädad siis on tihendi viga.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 28.06.2024 09:09:41 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Ehk siis see kuipalju on asju mida pole kordagi installinud ega peale lasknud ei tähenda mitte sittagi.
steam peab arvet mängutundide kohta ehk sisuliselt algab arvestus sellest, kas oled mängu kunagi käima pannud või mitte.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.06.2024 09:52:18 vasta tsitaadiga

Ma ei näe siin midagi imelikku.
PC on üha rohkem liikumas elutubadesse ja üha rohkem rahvast on liikumas pc peale ka konsoolidelt.
Üks minu meelest üsna mõistlik postitus sel teemal reddititst:
Spoiler Spoiler Spoiler

Viimaks ka kontrollerid on ajas edasi läinud. Minu vader3 pro on 500hz polling rate-iga ja pmt 0 deadzone-idega, seega saan ka sellega responsive kogemuse.
Kaabliga kontrolleritega, kui deadzone on olematu, pole ka probleemi.

Kontroller pole kunagi paha olnud, tal on lihtsalt oma koht.
Lisaks , see et enamik kasutavad üht või teist asja, ei tähenda, et see on asi per ce on objektiivsete parameetrite järgi parim asi.
Enamik Tekkeni professionaale mängivad ka deckidega, aga nüüd hiljuti Chikurin pani Evo Japan kinni kasutades vist HORI Fighting Commanderit.
Whatever works for you.

Ma arvan uued gamepadid on ka uimasuse suht ära kaotanud ja pigem on asi form factorist tulenevas lihtsuses, kui gamepadi võrrelda kaviatuuri ja hiirega nt fps või tps mängudes.
Kliir on ilmselt endiselt parim ja 1:1 tõenäoliselt hävitab iga kontrolleri, aga kui võistelda samasuguste seadmete vastu siis võistlusmomendi mõttes pole vahet.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 28.06.2024 10:25:21 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Eee what? Olenevalt mängust on hea mängida kas klaveri või hiirega. Üldjuhul on olnud pulditeema konsoolipoiste mantra ehk "konsooliga saan mõnusasti pult käes istuda diivanis". See on mind alati muigama pannud kuna mis takistab PC'ga sama tegemast?

Kuidas see klaviatuuri ja hiirega "diivanil istumine" praktikas välja näeb? Tundub "väga fun" icon_lol.gif

See mängude kokku hoardimine mõnel ka väheke juba häire moodi on. Jutt ei ole ju paarist mängust, vaid kümnetest, sadadest. Sel on sarnased sümptomid nagu hoarderitel, kes ei taha asju ära visata - äkki kunagi läheb vaja. Mängudega sarnaselt - äkki kunagi mängin. Odavalt saab, siis ostab igasugu jama kokku. Äkki kunagi mängib! Nüüd on näha, millised summad ja numbrid, lihtsalt istuvad Steam kontodel. Kohutav icon_lol.gif
https://en.wikipedia.org/wiki/Digital_hoarding

viimati muutis SKG 28.06.2024 10:30:29, muudetud 1 kord
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.06.2024 10:31:23 vasta tsitaadiga

Oot , mis mul takistab pc puhul puldiga diivanil istumast?
See on nagu mingi veider konsooli inimeste pimedus, et pc peal on puldi kasutamine kuidagi testimoodi. Väga läbiv mingil põhjusel. icon_confused.gif

...aga jah, klaviatuuriga saab ka seda, aga on natuke tülikam.
Mul oli suures tugitoolis kunagi tehtud nii, et vasaku käe all oli Razer Tartarus ja parema käe all oli hiir. Siis oli väga ok. Peavad olema laiad käepidemed tugitoolil lihtsalt ning päris klaver peab olema läheduses, sest väga harva läheb seda ka vaja.

Leidsin internetist mingi väga halva pildi, aga mis ehk natuke iseloomustab.
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 28.06.2024 10:34:26 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Oot , mis mul takistab pc puhul puldiga diivanil istumast?
See on nagu mingi veider konsooli inimeste pimedus, et pc peal on puldi kasutamine kuidagi testimoodi. Väga läbiv mingil põhjusel. icon_confused.gif

...aga jah, klaviatuuriga saab ka seda, aga on natuke tülikam.
Mul oli suures tugitoolis kunagi tehtud nii, et vasaku käe all oli Razer Tartarus ja parema käe all oli hiir. Siis oli väga ok. Peavad olema laiad käepidemed tugitoolil lihtsalt ning päris klaver peab olema läheduses, sest väga harva läheb seda ka vaja.

Ei takista miskit. Aga pane pilt, kuidas see välja näeb. Siis saab mugavuse üle otsustada. Erinevalt konsoolipuldist, hiir ja klaver vajavad mingit lauda. Seni ütlen aga - see on porno lahendus.

Aeron kirjutas:
Leidsin internetist mingi väga halva pildi, aga mis ehk natuke iseloomustab.
Spoiler Spoiler Spoiler

Selle tooli paned omale keset elutuba? rofl.gif

Nüüd ma saan aru, mis takistab. Terve mõistus.

tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 28.06.2024 10:52:51 vasta tsitaadiga

Ma ostsin ka kunagi Xboxi controlleri oma PC-le.
Sellepärast , et enamus konosooli porte ei suuda korraliku klaviatuuri ja hiire tuge teha. Enamus on neist tehtud konsooli jaoks ja tihti on klaviatuuriga mängimine ebamugav.
Mul on au olnud isegi sellist mängu näha kus PC-l puudus klaviatuuri ja hiire tugi.

Arvuti monitorid annavad tänapäeval ka televiisori mõõdu välja. Ja arvutitoolil saab lebo asendisse panna. Sellises asendis on mingit jaapani rpg-d puldiga mugavam mängida kui klaviatuuriga.
See ei tähenda muidugi , et ma hakkaks mõnda shooterit puldiga mängima.

Konsooli pult on PC-l tavaline lisavahend. Läheb samasse kategooriasse nagu joytick, roolid jne. Kui puldiga on midagi mugavam mängida, siis loomulikult inimesed kasutavad seda.

viimati muutis SirAskAlot 28.06.2024 10:54:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.06.2024 10:58:29 vasta tsitaadiga

Oeh, nagu ma ütlesin, et halb pilt on.
Mul olid lisaks sofale 2 laiade käepidemetega tugitooli.
MItte päris sellised: https://furnituredirectonline.co.uk/cdn/shop/products/Sloane-32-FD-1.png?v=1682504331&width=800
Aga piisaalt laiad, et hiirematt istus kenast ühe peal ja tartarus teise peal.
Kaablitega pidi natuke vaeva vägama, sest kasutasin kaabliga hiirt ja tartarus ka üle usb, aga sel hektel mulle sobis, kuna toolid olid staatilised.
Ilmselt tänapäeval saaks soovi korral kaablivabalt ka teha.

Nt selline gaming keypad: link
... ja suvaline wireless hiir.

Või nt selline combo isegi olemas: link
Gamesir gamepadid on väga viisakad, võib oletada, et see pole paha komplekt.

viimati muutis Aeron 28.06.2024 10:59:56, muudetud 1 kord
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 28.06.2024 10:59:08 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Oeh, nagu ma ütlesin, et halb pilt on.
Mul olid lisaks sofale 2 laiade käepidemetega tugitooli.
MItte päris sellised: https://furnituredirectonline.co.uk/cdn/shop/products/Sloane-32-FD-1.png?v=1682504331&width=800
Aga piisaalt laiad, et hiirematt istus kenast ühe peal ja tartarus teise peal.
Kaablitega pidi natuke vaeva vägama, sest kasutasin kaabliga hiirt ja tartarus ka üle usb, aga sel hektel mulle sobis, kuna toolid olid staatilised.
Ilmselt tänapäeval saaks soovi korral kaablivabalt ka teha.

Pane siis korralik pilt, ei tohiks ju raske olla, sest "PC on üha rohkem liikumas elutubadesse"? Siis saab otsustada kui mugav see setup on.
Kui oled poissmees ja üksi elad, siis võibolla pohhui milline sul elutuba välja näeb ja kannatab igasugu perverssusi välja, nagu klaviatuurid käetoe küljes jne. Minu jaoks ei ole see kuskilt otsast normaalne, veel vähem mugav icon_lol.gif
Keegi pole ju öenudki, et ei saa, vaid ma väidan, et sellised setupid on täielik porno.

Ehk siis asi taandubki sellele, et sul peab keset tuba teleri ees mingi tool olema, mille käetoele mingid klahvid monteeritud. Peale kasutust võtad need iga kord ära või jätad sinna?

viimati muutis SKG 28.06.2024 11:05:39, muudetud 2 korda
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.06.2024 11:03:48 vasta tsitaadiga

Ma kirjutasin ju, et "Leidsin internetist mingi väga halva pildi, aga mis ehk natuke iseloomustab."
Selle pildi mõte oli kontseptsiooni tutvustada, mitte iseloomustada seda, milline minu elutuba välja nägi.
Täiesti arusaadav, et kui on viisakas elutuba, siis tahad sinna panna ka viisaka välimusega seadmed ja mingit juhtmepornot ei taha.
Ma arvan, et kui on ilus laiade käetugedega tool olemas, siis selline wireless gaming keypad + mouse kõva alusega matile pannes võiks päris ok olla.
Ei ole juhtmeporntot, 1000hz polling ratiga on responsiveness ok ja saad üsna mõnusalt mängida igast asju.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 28.06.2024 11:09:40 vasta tsitaadiga

Algselt sai jutt alguse sellest kuidas klaveri ja hiirega diivanil mängida. Nüüd selgub, et ikkagist tuleb mingi tooliga "command centre" omale ehitada icon_lol.gif

Mul on kodus lai diivan, mitte tool, kuidas sel klaviatuuri ja hiirega mängimine välja näeb? Visuaalselt ja praktiliselt. Olgem normaalsed - mingeid pulte käetugedele kinnitama ei hakka.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.06.2024 11:14:07 vasta tsitaadiga

kas sul on elus midagi halvasti hetkel või mis värk selle tooniga on?
Mida sa täpselt hullult ehitama hakkad. Osta lihtlsalt oma "töövahendid" oma usecase-ile vastavalt.
Alati võib ka Roccat Sova v Corsair Lapgodi ka osta, aga mulle lihtsalt väga ei meeldi.
https://www.nag.co.za/2018/11/29/roccat-sova-mk-gaming-lapboard-review/
https://www.techpowerup.com/review/corsair-lapdog/5.html

viimati muutis Aeron 28.06.2024 11:18:21, muudetud 1 kord
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 28.06.2024 11:15:45 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
kas sul on elus midagi halvasti hetkel või mis värk selle tooniga on?

Palun adresseeri teemat, mitte ära mine isiklikuks.
Aeron kirjutas:
Mida sa täpselt hullult ehitama hakkad. Osta lihtlsalt oma "töövahendid" oma usecase-ile vastavalt.

Jutt käis ju diivanist. Sina ütled nüüd, et laiade käetugedega tooli on vaja, kuhu vaja mingid klahvid kinnitada. See on ju hoopis midagi muud ja kaugel igasugusest mugavusest või normaalsest elutoa välimusest. Iga kord siis võtad need klavid käetoe küljest ära või jätadki sinna statsionaarselt?

Äkki Auron näitab oma setupit. Hetkel tundub ikka väga jamad lahendused.

Ja jõudsimegi selleni, et klaviatuur-hiir süles icon_lol.gif

viimati muutis SKG 28.06.2024 11:22:49, muudetud 1 kord
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 144, 145, 146 ... 197, 198, 199  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.