Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 142, 143, 144 ... 197, 198, 199  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millega mängid?
Ainult konsooliga
12%
 12%  [ 51 ]
Rohkem konsooli kui PC-ga
8%
 8%  [ 34 ]
50/50
5%
 5%  [ 24 ]
Rohkem PC kui konsooliga
15%
 15%  [ 64 ]
Ainult PC-ga
57%
 57%  [ 238 ]
hääli kokku : 411

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 19.06.2024 16:37:42 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:
Putini konsoolist.

Kõige huvitavam on lõpus olev arvamus. Mida on minimaalselt vaja, et ühel konsoolil mingi lootus edukas olla oleks.
Putini konsooli puhul see muidugi ei kehti kuna tegu on puhtalt poliitilise projektiga.

tsitaat:
The Russian government was supposed to "consider the issue of organizing the production of stationary and portable gaming consoles, as well as creating an operating system and a cloud system for delivering games and software to users" by June 15, but that has come and past now. Right now, there are three major Russian cloud gaming platforms: VK Play, MTS Fog Play, and Yandex's Plus Gaming service.

A spokesperson for the Russian Ministry of Industry and Trade said: "If the corresponding decision is made, the process of developing the gaming console will need to be synchronized with the development or adaptation of games for it".

Even if Russia created and launched a successful domestic-made game console, it would require around 1 50 games in various genres, including 10+ high-budget games, according to Russian experts, reports the RBC. After that, sales of at least 20 million units with prices of between $500 to $600 would ensure success, added the experts.

Read more: https://www.tweaktown.com/news/98838/russia-is-still-pushing-into-making-home-grown-console-to-compete-with-xbox-playstation/index.html

rofl.gif Konkureerimiskõlbliku konsooli tegemiseks on vaja ligipääsu mõnedele strateegistele ressurssidele nagu protsessorid, mälud ja kettad. Ja loomulikult on vaja organiseerida spetsiifiliste kiipide disaini ja tootmist. Äärmisel juhul suudavad nad kokku klopsida järgmise "vene ime", mis on sisult Hiinas toodetud iganenud tehnoloogia ja millele vene tootja oma sildi peale kleebib.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.06.2024 17:31:10 vasta tsitaadiga

Need naljarenderid olid muidugi head - eriti see ülemine suure punase viisnurgaga icon_lol.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 20.06.2024 01:14:29 vasta tsitaadiga

Link

Link

Nja, telefonid liiguvad päris heas tempos, et varsti päris mänge mängida ka!

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 23.06.2024 22:00:06 vasta tsitaadiga

Tundub, et 2024 on Microsofti jaoks parem aasta kui 3 eelmist. 9-ndal juunil oli tugev showcare ja varsti Gamescom.
Nii oleks pidanud 2021 paugutama, aga arusaadavatel põhjusel seda ei juhtunud.

Xbox coming back to Gamescom with "biggest booth yet" while PlayStation skips
https://www.trueachievements.com/news/xbox-gamescom-2024
tsitaat:
We know Nintendo won't be at Gamescom, and PlayStation apparently won't be present at this year's event either, with Sony sharing a statement to Eurogamer to say it currently has "no plans to exhibit at Gamescom 2024."

---
PS3 Backward Compatibility For PS5 Reportedly In The Works
https://tech4gamers.com/ps3-backward-compatibility-ps5/

See oleks päris suur asi kui selliseid hitte nagu Motorstorm, Killzone, Resistance, Infamous jt saaks PS5 peal mängida. Hetkel ainuke variant on PS3 omada.

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.06.2024 00:09:55 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:

See oleks päris suur asi kui selliseid hitte nagu Motorstorm, Killzone, Resistance, Infamous jt saaks PS5 peal mängida. Hetkel ainuke variant on PS3 omada.
see pole vast tehniline küsimus, rpcs3 on olemas ja töötab.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 24.06.2024 10:21:21 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
SKG kirjutas:

see pole vast tehniline küsimus, rpcs3 on olemas ja töötab.

"Töötab". See, et emulaatoris on mängu staatuseks märgitud "Playable", ei tähenda, et see veel probleemideta töötaks. Näiteks need loetletud frantsiisid ei paista olema isegi rpcs3-ga mängitavad:
tsitaat:
Ingame - Games that either can't be finished, have serious glitches or have insufficient performance

Ehk siis on vast ikka tehniline küsimus.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 24.06.2024 11:05:13 vasta tsitaadiga

Naah, need asjad suht kindlalt jooksevad inhouse juba pc peal. Küsimus on lihtsalt toote vormimises ja ja featurite valiku tegemises.
3rd party emulaatoriga pole mõtet võrrelda, sest see on ju reverse engineeritud ja Sony oma inimestel on hoopis teised võimalused.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 24.06.2024 11:30:34 vasta tsitaadiga

11 aastat seda "kõigest vormistamise küsimus" oodatud.
Hetkel on mitmed PlayStation nn. tuumikfrantsiisid kogetavad ainult PS3 omanikele.

Ise küsimus on muidugi see, miks peaks tahtma mingi poolpiduse 3rd party emulaatoriga oma närve süüa kui järelturul on PS3 alla 50 raha (tihti tuleb kaasa veel patakas mänge) ja saab "päris asja". Aga eks igaühele oma icon_lol.gif

tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 24.06.2024 14:52:07 vasta tsitaadiga

PS3 on mõttetu kukenikk - sellepeal pole ühtegi pela mida tahaks emuga mängida.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 24.06.2024 15:38:44 vasta tsitaadiga

Viinamarjad kohe nii hapud? icon_biggrin.gif
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 24.06.2024 19:31:15 vasta tsitaadiga

Mis värk nende viinamarjade ninaalla nühkimisega on.
See hulk suurpäraseid mänge, mis ei ole PS5 peal saadaval, aga PC peal on, on nii suur, et issandapäike jõuab enne looja minna, kui ühele poole saad.
Konsooli pool leiab aegajalt mõne üksiku title-i, mida pole ja siis üritab mingit happut tunned väja meelitada kuidagi...

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.06.2024 22:24:20 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Ise küsimus on muidugi see, miks peaks tahtma mingi poolpiduse 3rd party emulaatoriga oma närve süüa kui järelturul on PS3 alla 50 raha (tihti tuleb kaasa veel patakas mänge) ja saab "päris asja". Aga eks igaühele oma icon_lol.gif
tänapäevased resod, osalt kõrgem fps, laadimisajad ps5 klassist. misiganes sobiva puldi kasutus ka.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.06.2024 01:08:36 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Mis värk nende viinamarjade ninaalla nühkimisega on.
See hulk suurpäraseid mänge, mis ei ole PS5 peal saadaval, aga PC peal on, on nii suur, et issandapäike jõuab enne looja minna, kui ühele poole saad.
Konsooli pool leiab aegajalt mõne üksiku title-i, mida pole ja siis üritab mingit happut tunned väja meelitada kuidagi...

Ei. Alati aga ajab muigama väljaütlemised stiilis "[sisesta suvalise konsooli nimi] peal pole midagi mängida"
londiste kirjutas:
SKG kirjutas:
tänapäevased resod, osalt kõrgem fps, laadimisajad ps5 klassist. misiganes sobiva puldi kasutus ka.

Kõik see on täiesti teisejärguline kui mängu tööle saamiseks on vaja vaeva näha, mängul on pidevad glitchid või mäng üldse ei jookse. Samuti, kui sa mängid bluray plaadi dump-i, siis mängu käivitusel onlinest tulevaid patche ka ilmselt ei saa? Või on see emulaator juba nii tark, et oskab Sony ära petta ja piraadid saavad ka PSN-ist mängu uuendused kätte?
Rääkimata sellest, et näiteks kui need emuleeritavad mängud on PS3 shopis müügil, on tegu kõige ehtsama piraatlusega.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 25.06.2024 01:50:54 vasta tsitaadiga

SKG, no see kõik on ju suhteline. Milleks erutuda? Kui mulle meeldib ainult Homeworld või Manor Lords või Dota 2, siis mul pole ka konsoolidel midagi mängida.
Neid asju on päris palju, mis puhul pole konsoolidel midagi mängida tbh või siis kui vaadata puhtalt sortimendi vahet...
Mis ei tähenda, et konsoolidel pole (häid)mänge, lihtsalt kõike on vähem. Veel enam, kui räägime ps3-st, mis on juba suht möödanik.

Käimasaamine ei ole eriti keeruline tbh.
Väga viisakas leht on eraldi selle jaoks tehtud - https://rpcs3.net/quickstart

Link

Palju neid ps3 mänge shopis tänapäeval veel müügis on btw?
Kui PS3 paned täna käima, siis saad poodi veel kasutada ja asju osta? MP mängudes töötab?

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 25.06.2024 09:47:51 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
PS3 on mõttetu kukenikk - sellepeal pole ühtegi pela mida tahaks emuga mängida.

"Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriot" tuleb esimesena meelde
https://whatoplay.com/ps3/best/exclusive/

Emuga ma eriti ei viitsi jändama hakata, ma ei jätsin oma PS3 alles.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 25.06.2024 09:51:27 vasta tsitaadiga

eks mängud ole paljuski maitseasi.
kui riiulisse vaatan, siis mgs4, lbp-d, unchartedid, võib-olla ka resistanced ja killzoned. tlou ja osa unchartedit on muidugi ka mujal olemas. army of two-d ka aga need pole ainult ps3-l (emuleerimise osas küll rpcs3 peal stabiilsemad).

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.06.2024 10:09:58 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Kui mulle meeldib ainult Homeworld või Manor Lords või Dota 2, siis mul pole ka konsoolidel midagi mängida.

Kui nii kitsa maitsega olla, et ainult 3 mängu kõnetab, siis tõesti. icon_biggrin.gif
Aeron kirjutas:
Veel enam, kui räägime ps3-st, mis on juba suht möödanik.

Ja siis? See on ainult su enda peas kinni ju. Või mis argument see peaks olema. icon_lol.gif
See sinu Dota 2 on samuti PS3 ajastust, seega möödanik /s
Aeron kirjutas:
Palju neid ps3 mänge shopis tänapäeval veel müügis on btw?
Kui PS3 paned täna käima, siis saad poodi veel kasutada ja asju osta? MP mängudes töötab?

Jah, PlayStation store siiani toimib. Ostsin Killzone HD hiljuti ja tegin läbi. Ahjaa, kuna mäng on digitaalne ja jookseb SSD pealt, siis pole emulaatoril ka laadimisaegades eelist.
Jah tasuta MP töötab, mitte muidugi kõigil mängudel, kus serverid kinni.

viimati muutis SKG 25.06.2024 10:23:46, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 25.06.2024 10:15:20 vasta tsitaadiga

SKG, kogu konsooli argumentatsioon viimased 20 aastat on keerlenud käputäie mängude ümber icon_smile.gif
Mäletan küll seda juttu ,et Bloodbourne-ile või Personale ei ole ühtegi analoogi jne.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.06.2024 10:19:36 vasta tsitaadiga

Aeron, Kui sa nüüd meelde tuletad, PC peal polnudki väga pikka aega korralikke kaklusmänge või Forza Motorsport/Gran Turismo taolisi mänge. Need tulid ikka palju hiljem. Nii et täiesti õige. Forza Motorsport on PC peal tänu Xboxile. Gran Turismo pole siiani.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 25.06.2024 10:32:21 vasta tsitaadiga

SKG Tekkeni ja analoogide osas olen kind of nõus. Alati on olnud midagi, aga tõesti, oli periood, kus parimad asjad olid konsooli peal.
Ma ise mängisin pc peal MvC2 päris palju ja see oli fab, aga jah, 3d fightingut eriti ei olnud. Virtual Fighter oli päris ok. MK ka. MK4 vist oli üks väheseid 3d asju pc peal... Midway-l oli ka Pray for Dead mis mulle väga meeldis!
Ralli osas pigem ei ole nõus, sest kogu sim racing pool on pc peal alati olnud leagues ahead sellest mida konsoolidel pakutakse.
Jah, GT ja F olid suured ja ilusad kallid mängud (ja toredad mängida), aga kumbki pole sim racing mõttes eriti kõval tasemel - a la iracing v rFactor ... või mida sa "taolise" all silmas pidasid?
Sest non-simracing kenasid automänge on pc peal koguaeg olnud, vb mitte NII KALLEID, aga see vahe pole enam nii suur ja unikaalse kogemuse mõttes annab ikka korralik sim hoopis teise kogemuse vs see, et sul on lihtsalt kõrgema production value-ga mäng...

viimati muutis Aeron 25.06.2024 10:33:12, muudetud 1 kord
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 25.06.2024 10:32:54 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
SKG, kogu konsooli argumentatsioon viimased 20 aastat on keerlenud käputäie mängude ümber icon_smile.gif

Aga mille ümber see siis veel peaks käima. icon_smile.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.06.2024 10:38:41 vasta tsitaadiga

Aeron, siin paned väheke puusse kui võrdled Forza ja GT PC sim-idega. Need on ikka 2 eri asja. Analoogseid automänge PC peal polnud, Forza Motorsport 6 tuli alles 2015 PC peale.
iRacing ja rFactor on kitsas nišš entusiastidele. Keskmise racing gameri peletab see kogemus eemale.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 25.06.2024 10:43:38 vasta tsitaadiga

Eks see on päeva lõpus individuaalne kes mida otsib gamingust, aga mina olen alati vaadanud seda kogemusrikkuse aspektist.
Ehk siis mida rohkem erinevaid kogemusi võimalik hankida, seda toredam on ja sellest tulenevalt olen ka alati PC-d eelistanud.
Ja kogemusrikkus on selles mõttes huvitav viis kuidas vaadata, et eesmärk on rohkem ja erinevaid, siis mõnikord on ka kesised kogemused toredad.
Või noh, nad muutuvad kesisest uueks ja on seetõttu tihtipeale pigem positiivsed isegi. PC ei ole lihtne platvorm mida armastada, tal on omad vead ka, eriti vanasti, aga vb see teatud paindlikkus mõtlemises ja väike massohism maast magalast ongi see, mis on õpetanud läbi aastate asju hindama teistmoodi icon_smile.gif

SKG, ma ei tea sa olid siin siis juba, kui siin teemas käis kobe tõestamine, et GT on ikka korralik simu ja parim sim racing on konsoolidel.
See jutt lõppes siis kui ma Greger Huttu loo siia tõin. Olid ajad...

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.06.2024 10:49:13 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
PC ei ole lihtne platvorm mida armastada, tal on omad vead ka, eriti vanasti, aga vb see teatud paindlikkus mõtlemises ja väike massohism maast magalast ongi see, mis on õpetanud läbi aastate asju hindama teistmoodi icon_smile.gif

Närvikulu on tihti rohkem väärt kui tulemus. Kui miskit lihtsalt ja ilma ekstra "kepita" ei toimi, siis sinna paika ta jääbki ja valib platvormi, kus ei ole PC-le omaseid iseärasusi.

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 25.06.2024 10:54:57 vasta tsitaadiga

Ma ehitasin oma esimese PC 30 aastat tagasi. Mingil hetkel oli tunne, et kui tahtsid mingit mängu mängida, siis oli lihtsam juba vastav konsool osta. Eriti kui terav puudus oli juba vabast ajast, mitte niivõrd rahast.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 142, 143, 144 ... 197, 198, 199  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.