Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
22.06.2024 21:19:10
|
|
|
SKG, Mis see failinimi on kui see saladus pole? Tahaks ise testida, sest copy bugi pole mul siiamaani esinenud. See on ilmselt ka põhjus miks seda pole suudetud seni parandada - ei esine kõigil ja on raske taasluua.
Millise kanali kaudu reportisid?
Kui Bugzilla, siis oleks hea ka linki jagada.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.06.2024 03:04:21
|
|
|
Copy bug on pidevalt... paremklikk ja copy pole tihti klikitav ehk on kasutamatu
Spoiler 
Hiljem võin failinime ka otsida.
Reportisin selle sisseehitatud meetodi kaudu, mis saadab mingisugused crash logid Mozillale.
---
Samuti tuleb kohati millegi allalaadimisel "Save" nupul 4 korda klikkida, enne kui see töötaks
---
Kuna antud Downloads folderis on üks failinimi, mis Firefoxile ei meeldi, siis jookseb terve brauser kokku:
Spoiler 
Jättes see fail alles, kuid nimetades ümber, avaneb Downloads folder kenasti.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
23.06.2024 09:08:31
|
|
|
Viimase nädala olen kasutanud Chrome YT vaatamiseks, tegin isegi Firefoxi profiilile puhastuse. Arghhh...
_________________ Kamehameha in your face! |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
28.06.2024 15:43:22
|
|
|
On probleem Firefox brauseriga.Nimelt brauser vilgub.Ja ainult Facebooki lehel.
Olen proovinud Google Chrome brauserit Facebooki lehel ja paraku Chrome brauser üldse ei vilgu.Nii et ikka Firefoxi brauseris on probleem.Olen kõik Firefoxi lisad keelanud ja alla laadinud ka Firefoxi kõige uuema versiooni.Kuid vilkumist see pole lõpetanud.Mida teha?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.06.2024 15:56:47
|
|
|
enigma, Proovi puhta profiiliga. Hoia enne Firefoxi käivitamist all SHIFT klahvi ja järgi juhiseid.
Milles see vilkumine seisneb? Kas lihtsalt lehel olles see vilgub või vilgub ainult lehte kerides?
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
28.06.2024 16:23:26
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
enigma, Proovi puhta profiiliga. Hoia enne Firefoxi käivitamist all SHIFT klahvi ja järgi juhiseid.
Milles see vilkumine seisneb? Kas lihtsalt lehel olles see vilgub või vilgub ainult lehte kerides? |
Vilgub siis kui ma Facebooki kerin üles või alla.Ja rohkem vilguvad nagu fotod.
Ja vilkumine näeb välja selline et justkui keegi teeks brauserile Facebooki lehel refreshi.Et nagu lehte püütakse uuesti alla laadida.Kuid see kestab ainult pool sekundit või isegi veerand sekundit.
Täiesti ulmeline probleem ikka.
Äkki peaks Igor Volke poole pöörduma?
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.06.2024 16:24:31
|
|
|
enigma, Kõlab nagu mingi raua kiirenduse probleem. Millal probleem tekkis? Varem oli korras? Mida tegid enne probleemi tekkimist? (graafikadraiveri uuendus? firefoxi või windowsi uuendus?).
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
28.06.2024 18:29:04
|
|
|
enigma, Kõlab nagu mingi raua kiirenduse probleem. Millal probleem tekkis? Varem oli korras? Mida tegid enne probleemi tekkimist? (graafikadraiveri uuendus? firefoxi või windowsi uuendus?). |
No uus graafika kaart sai ostetud- ASUS RTX4060,kuid minu arust oli see probleem ka vana graafika kaardiga.(pead ei saa anda)
Jaa graafika kaardi paigaldas spetsialist kes laadis alla ka draiverid.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
28.06.2024 19:06:51
|
|
|
Võta prooviks sätetes Jõudluselt linnuke maha, või pane peale. Tee firefoxile restart ja vaata, kas asi paranes.
|
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
28.06.2024 22:45:50
|
|
|
ViskeRelv kirjutas: |
Võta prooviks sätetes Jõudluselt linnuke maha, või pane peale. Tee firefoxile restart ja vaata, kas asi paranes. |
Jaa ma võtsin jõudluselt linnukese maha,tegin firefoxile restart,installisin maha kõik lisad.Ja tulemus on ...ikka vilgub.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
28.06.2024 23:33:15
|
|
|
Ma ei tea kas see on eesti keeles sama koht aga settings>performance>hardware acceleration linnuke ühte või teistpidi.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
   |
3 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
29.06.2024 00:14:27
|
|
|
elukaz, see sama jah.
enigma, mingit reklaamiblokeerijat oled kasutanud/proovinud?
|
|
   |
2 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
29.06.2024 00:32:53
|
|
|
ViskeRelv kirjutas: |
elukaz, see sama jah.
enigma, mingit reklaamiblokeerijat oled kasutanud/proovinud? |
Kasutan ADBlocker Ultimate.Selle maha installimisel paraku ei muutu midagi.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
29.06.2024 07:29:21
|
|
|
Mäletan ka Firefoxi vilkumist, mina ühel hetkel loobusin sellega võitlemast ja liikusin Chromiumi mootoritega brauserite suunas. Mulle väga meeldib Mozilla idee, aga päeva lõpuks tahaks veebi brausida, mitte jälle mingi napaka olukorraga vaevelda.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
09.07.2024 20:14:39
|
|
|
* Firefox toetab nüüd privaatse sirvimise režiimis DRM kaitstud sisu taasesitamist voogesitussaitidelt nagu nt Netflix. |
ot: |
Huvitav näide. Privaatselt ja/või anonüümselt Netflixi ju niikuinii tarbida ei saa? |
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.07.2024 17:55:59
|
|
|
siinus, Sisse logida sai ju varemgi ma eeldan. Point on selles, et inimene ei pea Netflixi jms jaoks avama tavarežiimi kaarti või akent ehk siis väljuma private browsing režiimist.
EDIT:
Hakkas tõsiselt häirima see, et tahtmatult õnnestus tabe liigutades mitu korda päevas tab lahti rebida ja see avanes uues aknas. Mulle ei meeldi sama programmi piires rohkem kui ühe aknaga opereerida.
Õnneks otsinguga selgus, et neli aastat tagasi lisati browser.tabs.allowTabDetach millega saab selle tüütuse kinni keerata.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
18.07.2024 14:39:20
|
|
|
Tekkinud on kala. Mingid paar nädalat tagasi hakkasid hanguma kompostimehe ja X lehed. Avad, saad mingi aja scrollida või artiklit avada, siis hangub mingiks minutiks-paariks. Peale seda taasd asi liigub ja elu lill. Kuni järgmise (kompost/X) tabi avamiseni.
Kas võib olla üldsegi uBlock´i liigne agarus?
FF 128.0
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
HV kasutaja
|
18.07.2024 14:44:27
|
|
|
Mul telefoni androidi FF äpis viimasel ajal sarnane jama, kus ei lase teksti kopeerida, käid korra mõne teise tab-i peal ja tagasi, siis laseb kopeerida, või tahad lehelt tagasi liikuda, ei reageeri, käid teisel tab-il naastes saad tagasi liikuda, harvem mõne lehe avanemine hangub ja läheb aega kuniks ära kuvab.
Arvutis Firefox ptüi-ptüi-ptüi üle õla, läbivalt eeskujulikult toimetanud.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
18.07.2024 15:11:32
|
|
|
lurr kirjutas: |
Tekkinud on kala. Mingid paar nädalat tagasi hakkasid hanguma kompostimehe ja X lehed. Avad, saad mingi aja scrollida või artiklit avada, siis hangub mingiks minutiks-paariks. Peale seda taasd asi liigub ja elu lill. Kuni järgmise (kompost/X) tabi avamiseni.
FF 128.0 |
Tundub et asi seotud videotega, võin muidugi ka eksida. Ja hangub kogu FF, mitte ainult konkreetne tab.
|
|
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.07.2024 16:50:30
|
|
|
Prillpapa kirjutas: |
Mul telefoni androidi FF äpis viimasel ajal sarnane jama, kus ei lase teksti kopeerida, käid korra mõne teise tab-i peal ja tagasi, siis laseb kopeerida, või tahad lehelt tagasi liikuda, ei reageeri, käid teisel tab-il naastes saad tagasi liikuda, harvem mõne lehe avanemine hangub ja läheb aega kuniks ära kuvab.
Arvutis Firefox ptüi-ptüi-ptüi üle õla, läbivalt eeskujulikult toimetanud. |
Hetkel selle otsa komistanud videocardz.com lehel aga see tundub olevat lehe enda probleem, kus teksti body kopeerida ei saa aga kontekstimenüü töötab ja saab kopeerida külgribal, päises jms olevaid asju.
FF 128.0 |
Tundub et asi seotud videotega, võin muidugi ka eksida. Ja hangub kogu FF, mitte ainult konkreetne tab. |
Prose kasutust jälgisid? Eeldan, et hangumise hetkel kasutas ebanormaalselt palju ressurssi. Ainult prose suur kasutus suudaks kogu brauseri hanguma panna. No tehniliselt ka see kui RAM kasutus maksimumi lähedal on aga siis pigem hakkab vähemkasutavaid kaarte taustal unloadima ja ketta puhul oleks juba OS'l probleeme kui OS C: ketta peal.
Mul oli mingi aeg tagasi sama jama delfi lehel aga tuli välja, et see oli nende enda bug ja sisse logides probleem kadus. Rohkem pole esinenud ja polnud videotega seotud.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
18.07.2024 16:55:24
|
|
|
prose ja ram kasutus olematu.
Kõik muud proged liiguvad nagu ikka, FF ainukesena kalab...
|
|
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.08.2024 19:04:07
|
|
|
Firefox 129.0 Lõppversioon nüüd saadaval!
https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/#product-desktop-release
https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/#product-desktop-esr
Allalaadimislingid:
Spoiler 
https://www.mozilla.org/en-US/firefox/129.0/releasenotes/
https://www.ghacks.net/2024/08/06/firefox-129-0-reader-view-enhancements-https-and-dns-improvements-and-security-fixes/
https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-enterprise-129-release-notes
https://developer.mozilla.org/en-US/Firefox/Releases/129
Peamised uuendused ja muudatused:
* Nüüd kuvatakse vahekaardi (tab) eelvaade, kui viia hiire kursor vahekaardi kohale.
Eelvaade sisaldab lehe pealkirja, domeeni ja kuvatõmmist. See muudab konkreetse vahekaardi asukoha leidmise lihtsamaks, eriti kui lehtede pealkirjad on identsed või kuvatakse ainult ikoone.
Funktsioon võetakse kasutusele järk-järgult. Saate selle kohe lubada lülitades sisse brauser.tabs.hoverPreview.enabled
Eelnevalt tekitas see säte probleemi kus kaartide kerimine ei toiminud normaalselt. See peaks nüüd olema lahendatud. Juhul kui esineb probleeme, või ei meeldi see visuaalselt, siis saab selle välja lülitada.
* Lugejavaates (Reader View) on nüüd lisatud täiendatud menüü teksti, paigutuse, uute märgidevahede, sõnavahede ja teksti joondamise valikutega. Saate lugejavaate käivitada toetatud veebilehtedel otsetee F9 abil, või aktiveerides lugejarežiimi ikooni, mille Firefox kuvab aadressiribal, kui ta leiab sobiva veebilehe.
* HTTPS asendab HTTP vaikeprotokollina mittekohalike saitidele minemisel. Kui sait pole HTTPS-i kaudu saadaval, lülitub Firefox tagasi HTTP-le.
* HTTPS-i DNS-kirjeid saab nüüd lahendada operatsioonisüsteemi DNS lahendaja abil Windows 11, Linuxi ja Android 10+ seadmetes.
* Turvaparandused.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
07.08.2024 04:18:54
|
|
|
* HTTPS asendab HTTP vaikeprotokollina mittekohalike saitidele minemisel. Kui sait pole HTTPS-i kaudu saadaval, lülitub Firefox tagasi HTTP-le. |
Thank god, lõpuks. Võinoh, see oleks võind olla algusest peale.
Veeb on täis saite, kus TLS pole vajalik, nt. staatilised html lehed...
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
08.08.2024 01:18:26
|
|
|
* Nüüd kuvatakse vahekaardi (tab) eelvaade, kui viia hiire kursor vahekaardi kohale.
Eelvaade sisaldab lehe pealkirja, domeeni ja kuvatõmmist. See muudab konkreetse vahekaardi asukoha leidmise lihtsamaks, eriti kui lehtede pealkirjad on identsed või kuvatakse ainult ikoone.
Funktsioon võetakse kasutusele järk-järgult. Saate selle kohe lubada lülitades sisse brauser.tabs.hoverPreview.enabled
Eelnevalt tekitas see säte probleemi kus kaartide kerimine ei toiminud normaalselt. See peaks nüüd olema lahendatud. Juhul kui esineb probleeme, või ei meeldi see visuaalselt, siis saab selle välja lülitada. |
browser.tabs.hoverPreview.enabled = true
browser.tabs.hoverPreview.showThumbnails = true
Töötab ka v128.1.0esr peal
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|