antikondor, Eestis Alfat müüa, uuh hea et ise ei pea seda tegema. Eestis müüb hästi roostes Passat, "perses" Bemm, kõik pekkis Ford, läbi aetud mersud ja ameerikast toodud rendiautod, millel läbisõidumeerik "ilusaks korrigeeritud".
Saab ikka müüdud, aga hind ei pruugi sobida (pead odavalt ära andma). Alfaga on rõõmu kaks korda, siis, kui ostad ja siis, kui lahti saad. Peaaegu nagu skoda, aga seal on rõõmu vaid korraks (kui lahti saad).
Peaaegu nagu skoda, aga seal on rõõmu vaid korraks
ma ei usu sind....sinu jaoks vaid leksus auto _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Leksusega sama lugu ju, salongist välja sõidad siis hind kohe tunduvalt väiksem.
Mingi Porsche, Ferrari, Lambo jne super/hypercaridega saab ainult 2x lõbu sest paljudel hind hiljem tõsnud mitte langenud.
Alfaga on rõõmu kaks korda, siis, kui ostad ja siis, kui lahti saad. Peaaegu nagu skoda, aga seal on rõõmu vaid korraks (kui lahti saad).
Oh, kurat, ma pean siis oma emotsioonidega arstile minema - ostsin ära selle lapilise Škoda Felicia kastika. Väga rahul - sõidab, kopikanostalgia (aga sel vähemalt on viis käiku) ja praktilisuse poolest juba kõvasti enda olemasolu õigustanud.
Väga nunnu masin. Ilma kastita oleks tavaline vana saan, millest enam tolku pole.
Miks peaks ma ostma internetti ühendatud auto, mis mu andmed hiinlastele edastab? Või mis veel hullem, kindlustajatele. Järjest enamad jälestavad ka moodsaid imevigureid nagu mootori stop/start süsteem, variaatorkäigukast või diisli heitgaasivedelik.
Teised ei taha loobuda sisseehitatud CD-mängijast või armastavad kolme pedaali ja käigukangi – mida vist välja on hakatud suretama. Üks ühine nimetaja on neil veendumus, et vanemad autod pole pelgalt taskukohasemad, vaid ka paremad. Ja et puutekraanid on saast.
Kahtlast kraami ei leita ainult kapoti alt, vaid ka salongist. Väga vihased ollakse kõigi nende ekraanide ja puutetundlike lülitite peale, mis nüüdseks ka odavama otsa uusautod on vallutanud. Lihtsad ja krapsti käeulatuses nupud peituvad paljude pahanduseks telefonilaadsetes menüüdes.
Leksusega sama lugu ju, salongist välja sõidad siis hind kohe tunduvalt väiksem.
Mingi Porsche, Ferrari, Lambo jne super/hypercaridega saab ainult 2x lõbu sest paljudel hind hiljem tõsnud mitte langenud.
Ei tõuse see hind midagi, pigem hoiab ja Ferrari, ning Lambo "rahvamudelitel" ikka langeb ka, aeglaselt, aga kindlalt. Porsche on rahvaauto.
tsitaat:
BMW supra vä? Mis sel tojoodaga pistmist on? Pealegi lõugavad küll aga ikka eriti ei liigu icon_neutral.gif
Uuri natuke värki, mis seal Toyota on ja, mis mitte. Liigub küll, paremini, kui enamuse autod siin.
991 GT3 Touring
997 GT2 RS
918 Syderist rääkimata? Lisaks vanemad mudelid millel hind aina tõuseb? Rahvaautod on need vagi platformil roimad aga mitte õiged Porsched.
991 GT3 Touring
997 GT2 RS
918 Syderist rääkimata? Lisaks vanemad mudelid millel hind aina tõuseb? Rahvaautod on need vagi platformil roimad aga mitte õiged Porsched.
Nohh, üksikud mudelid siiski, tegemist on rahvaspordikaga üldjoontes. Ferraril ja lambol ka "rahvamudelid" odavnevad, nt gallardo, huracan, F355, F430, California jne.
Garaažis vist hoiti, aga sõideti ikka iga ilmaga. Mina sõitsin aastaringselt ~2 aastat ja hoidsin õues. Kui 2020. a lõpus müüsin, siis olid jõudnud karpidesse augud tekkida, aga muu oli korras. _________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.