Sõitsin paar kuud tagasi punase Ferrariga, oli kiirem kui teised autod. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
ma sõitsin mõni päev tagasi Tartus tööbussiga Lamborghini'st mööda. Oli teine pidevalt jalus, kuna pidurdas iga väiksema künka ees _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
HMD käng jääb kõik kenasti "seljataha" aga Alfa eestis? Talv, külm. 165 oli ühel tuttaval kunagi, no talvel polnud lootustki sooja saada.
Ma olen seda autot üle 3 talve kasutanud ning ei olnud mingit probleemi salongis soovitud temperatuuri hoida. Aga ei hakka siin rohkem müügijamaga läbustama, kui keegi huvi peaks tundma on kontaktid olemas. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
See gliuglia sul läks ju ammu müüki?
Müük ei edene?
Saadeti komandeeringusse ning ei olnud mahti tegeleda. Kollegide hulgas oli välja öeldud, et läheb müügiks, aga täna tegin alles avaliku kuulutuse. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
antikondor, Eestis Alfat müüa, uuh hea et ise ei pea seda tegema. Eestis müüb hästi roostes Passat, "perses" Bemm, kõik pekkis Ford, läbi aetud mersud ja ameerikast toodud rendiautod, millel läbisõidumeerik "ilusaks korrigeeritud".
Täpselt sama käib jaapani ja itaalia tsiklite kohta. _________________ MTÜ Sõdurilt Sõdurile (FB-leht)
Ukraina (ja Eesti) vastupanuvõime toetamine läbi pisikeste tegude
Sõitsin paar kuud tagasi punase Ferrariga, oli kiirem kui teised autod.
Ferra ei ole nii kiire, vana hea golf annab ilusti pähe
Link _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Palun näita siis seda liiklemas liikluses _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.