Viimase paari kuu jooksul on hakanud 1-3 korda nädalas Google Play teenused meeletult midagi taustal tegema, telefon läheb päris kuumaks ka selle tõttu. Restart üldiselt ei aita. Peab enamasti õhtuni ära kannatama, siis rahuneb maha. Sünkamised jms asjad kogu aeg sees, ehk kasutamises ühtegi muudatust päevade jooksul ei ole.
Mõtteid, mida võiks proovida?
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
fine lock ja navstar teeb korda. Navstar , swipe gestures, enable gesture settings. Peale seda on telefoi enda nö õiges menüüs valöik tagasi.
fine lock?
good lock ei ole meie regioonis saadaval ja ilge piix, ma juba vaikselt hakkasin ümber õppima
aga esmasel käivitamisel mingi paar piltjuhist ja siis kogu käitumine teine - tra suur punane hoiatus oleks pidanud olema
3 eelmist telefoni ühtmoodi käitunud ja nüüd lihtsalt lajatatakse selline kivi pähe _________________ ☠
libe, mis gesturid täpsemalt ei toimi? Mul on küll kõik libistamised vanamoodi. All servas lihtsalt AI riba, aga see ei sega libistamiste kasutamist. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Aa, mul oli algselt juba külje peale seadistatud. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.