Zonerman, see mu mõte oligi et igaühele oma, olukorrad ju indiviididel erinevad. Ise hakkasid siin üleolevalt laiutama "kus sa elanud oled kõik see aeg" / "milleks osta mingi hdmi switch" / "ei jätku raha osta normaalne ress" repliikidega nagu see ress oleks nüüd mingi ainuõige valik. Päring ise oli et millist HDMI switchi soetada et eri konsoole külge ajada.
Ressiiveri ost et seda kasutada ainult switchina on sama nagu kasutada pesumasinat ainult loputuseks.
Lisaks tarbivad need ressid ka tühikäigul 60...100+ watti. Toa soojendamiseks on ka efektiivsemaid meetodeid. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Mõned tarbivad siiski ka vähem. Näiteks denon, mida mina konkreetselt ennist pakkusin on kuskil nii 35w kui õigesti mäletan. Teiselt on tõesti ka selliseid, mis imevad pidevalt 100+w, see oleks tõesti üsna mõttetu juba...eriti ainult switchina kasutades
Üks hdmi switch, mis mul kuskil lauasahtlis vedeleb (suht useless asi, õnneks ma seda ise ostnud ei ole) võttis minuteada samas ka seinast kuskil 15-20w. Nii et jah, eks oleneb seadmetest.
Aga noh, minu point oli siiski pigem ikka see, et ress tasuks osta siis kui lisaks switchimisele kasutad ikkagi ka mingil määral muul funktsionaalsust. kasvõi siis näiteks protsessori/eelvõimunagi, või oletame näiteks kõrvaklapi võimuna. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Zonerman, see mu mõte oligi et igaühele oma, olukorrad ju indiviididel erinevad. Ise hakkasid siin üleolevalt laiutama "kus sa elanud oled kõik see aeg" / "milleks osta mingi hdmi switch" / "ei jätku raha osta normaalne ress" repliikidega nagu see ress oleks nüüd mingi ainuõige valik. Päring ise oli et millist HDMI switchi soetada et eri konsoole külge ajada.
See oli minu viis anda vihje, et variant on ress hankida, kuna palju seadmeid ja me ei tea ka tema muid vajadusi, mis võivad tekkida, et ta mõtleks sellele ka. Enne mind juba üks kasutaja soovitas ka ressi.
Sina hakkasid minu postitusest halama, et miks ma seda pakun. Kui postitaja ise maininuks, et ei soovi siis oleks jutul lõpp. Jõulud on käes ei ole vaja teemat üles kiskuda, kus seda ei ole. Rahune.
Wiltz kirjutas:
Mõned tarbivad siiski ka vähem. Näiteks denon, mida mina konkreetselt ennist pakkusin on kuskil nii 35w kui õigesti mäletan. Teiselt on tõesti ka selliseid, mis imevad pidevalt 100+w, see oleks tõesti üsna mõttetu juba...eriti ainult switchina kasutades
Üks hdmi switch, mis mul kuskil lauasahtlis vedeleb (suht useless asi, õnneks ma seda ise ostnud ei ole) võttis minuteada samas ka seinast kuskil 15-20w. Nii et jah, eks oleneb seadmetest.
Aga noh, minu point oli siiski pigem ikka see, et ress tasuks osta siis kui lisaks switchimisele kasutad ikkagi ka mingil määral muul funktsionaalsust. kasvõi siis näiteks protsessori/eelvõimunagi, või oletame näiteks kõrvaklapi võimuna.
See ongi tihti HV foorumi häda, et teised ksautajad hakkavad kritiseerima kolmandaid ilma, et laseks algsel postitajal ise otsustada või vastata. Siin on varsti hullem kui vabas mikrofonis.
bladerunner kirjutas:
Ressiiveri ost et seda kasutada ainult switchina on sama nagu kasutada pesumasinat ainult loputuseks.
Lisaks tarbivad need ressid ka tühikäigul 60...100+ watti. Toa soojendamiseks on ka efektiivsemaid meetodeid.
See on hea argument nõus aga veel parem oleks vähem seadmeid osta, siis oleks veel väiksem tarbimine. Ma kahtlen, kas see on teemaks, kui seadmeid on tal hulgi ja korraga tahab switchida lihtsalt. Aga arvamust võib avaldada äkki ongi vaja säästu switchi hoida elektrit kokku _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Selle jaoks peab enne uue maja ostma, kuhu nii suur mahuks _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Ilmselt ei tulegi, sest EU ei luba telekal väga palju voolu tarbida
Kas see mitte ei käinud ainult nn. Eco Mode kohta, mis on vaikimisi lubatud. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Peale softiuuendust on see esimene asi mida teha _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Tere. Kas keegi oskab lollile vastata, mis vahe on nendel teleritel? Kas paneel ja pilditöötlus on sama? Ja kas üleüldises plaanis on tegu mõistlku valikuga, kui eesmärk osta high end Androidil jooksev telekas?
High end ja android siis vaataks Sony poole .
Sony has traditionally used Android TV as its smart operating system, and as of 2021, they've started to use Google TV instead. It's pretty much the same as Android, with a redesigned look and a few extra features.
Sony has traditionally used Android TV as its smart operating system, and as of 2021, they've started to use Google TV instead. It's pretty much the same as Android, with a redesigned look and a few extra features.
Mulle on sama mulje jäänud - Sony on Androidi implementeerimises olnud kriipsu suutlikum (mitte, et teised halvad oleks).
Endal kodus juba mitmeid aastaid Sony Android TV ning ka tuttavatel olen aidanud asendada vana digiboksiga lahenduse Sony telekaga, mis ei vaja ühtegi kaablit peale voolukaabli.
Vaid Telia Android TV äpp ning wifisse ühendatud telekas - lihtne ja mugav.
Mulle on sama mulje jäänud - Sony on Androidi implementeerimises olnud kriipsu suutlikum (mitte, et teised halvad oleks).
Endal kodus juba mitmeid aastaid Sony Android TV ning ka tuttavatel olen aidanud asendada vana digiboksiga lahenduse Sony telekaga, mis ei vaja ühtegi kaablit peale voolukaabli.
Vaid Telia Android TV äpp ning wifisse ühendatud telekas - lihtne ja mugav.
LG OS toimib samamoodi. Pole ka mul miskit peale voolukaabli ja telia äpp. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
LG OS toimib samamoodi. Pole ka mul miskit peale voolukaabli ja telia äpp.
Kas Telia app on olemas LG webOS jaoks nüüd?
A minu viga. Teleka enda OS jah ei ole. Shieldi kaudu, millel Android.
Kuna ma kasutan kõiki asju läbi selle läks segi. Siiski digiboxist loobusin ka selle tõttu. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
viimati muutis Zonerman 11.01.2024 14:44:31, muudetud 2 korda
Väidetavalt peaksime varsti nägema Telia äppi reinkarnatsiooni LG jaoks (või oli see Samsung? ) _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.