Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 11 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 154, 155, 156  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
napoleon
Unknown virus
napoleon

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.10.2023 14:04:44 vasta tsitaadiga

Ma olen ruutereid vahetanud ja kui SSID on sama, siis ühendub kohe ilma et miskit näppima peaks. MACi klooninud ega muud maagiat teinud pole. Mingi kamm vist korra oli kui wifi parameetrid päris samad polnud, siis pidi manuaalselt vana ühenduse kustutama ja uue looma. Aga seda ka sama ruuteri puhul kui miskit näppisid seal. Seda siis win10 ja vanemate puhul, win11 peale kolimisega siiani ootan kuni nad taskbari ka korda teevad.
Kas võib hoopis olla, et see katkine õun genereerib SSID ka iga kord uuesti?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 13.10.2023 14:43:54 vasta tsitaadiga

kas iphonega ühendamisel sisestad ikka WPA2-PSK või on seal kasutusel mingi keemilisem handshake miski pin'iga vms? See viimane võib küll tala anda kui MAC aadressi randomiseeritakse jah.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Janis
HV Guru

sõnum 13.10.2023 19:26:34 vasta tsitaadiga

Maximize compatibility funktsioon oli põhjuseks. Win10 see ei häirinud ja töötas alati ilusti icon_rolleyes.gif
SSID on alati sama olnud, seda vist ei saagi muuta seal
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 14.10.2023 19:44:36 vasta tsitaadiga

Haige värk kuidas läptopi BIOS-i uuendus "Driver Update" alla pannakse ja siis seda veel "BIOS Update" ei kutsuta, vaid mingi ebamäärane "HP Inc. firmware" ilma selgituseta.
Ebameeldiva üllatusena on nüüd selline tore kiri ekraanil ja peab iga kord klahvi vajutama, et edasi saada. Sellest kuidagi lahti ka saab?
Spoiler Spoiler Spoiler

--
edit:

BIOS reset aitas icon_rolleyes.gif

rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 14.10.2023 20:51:07 vasta tsitaadiga

TPM reset ei võtnud ära seda?
HV Guru
Muhekas

sõnum 16.10.2023 14:24:32 vasta tsitaadiga

Tegin arvutid disc cleanupi ja linnuke oli taga, et ka prügikasti puhastaks a seda ta puhtaks ei teinud ja jättis sealt veel mõningad asjad tegemata
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 19.10.2023 21:25:48 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
Kui ilmateate peale liikuda taskbaril, siis viskab kolossaalse akna lahti koos uudistega...neid uudiseid kuidagi keelata saab ja akent väiksemaks ?

Keelata saab kindlasti läbi group policy, ei mäleta kas mujalt ka

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 24.10.2023 07:15:43 vasta tsitaadiga

Microsoft's default BitLocker on your Windows 11 PC is hitting even the fastest SSDs hard
https://www.neowin.net/news/microsofts-default-bitlocker-on-your-windows-11-pc-is-hitting-even-the-fastest-ssds-hard/

How to enable Bitlocker HW encryption with modern SSDs on system drive (e.g. Samsung 980 Pro)
https://blog.odenthal.cc/how-to-enable-bitlocker-hw-encryption-with-modern-ssds-e-g-samsung-980-pro/
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 24.10.2023 09:33:10 vasta tsitaadiga

BitLockeriga seoses veel see: https://www.neowin.net/news/microsoft-confirms-65000-bitlocker-encryption-error-is-haunting-windows-11-and-windows-10/
tsitaat:
Microsoft has confirmed a new issue that is affecting all Windows client versions, be it on Windows 11 (22H2, 21H2), Windows 10 (22H2, 21H2, and Enterprise LTSC 2019). The bug is related to BitLocker CSP encryption reporting. The BitLocker configuration service provider (CSP) is used by the enterprise to manage the encryption of PCs and devices.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 24.10.2023 11:08:10 vasta tsitaadiga

Event Log hoiatustest ja erroritest võib lausa romaani kirjutada. Isegi õigesti konfigureeritud süsteemil pillub sinna pidevalt asju.
Näiteks minu viimase 24 tunni väljavõte süsteemilogidest:

tsitaat:
Log Name: Microsoft-Windows-User Device Registration/Admin
Source: Microsoft-Windows-User Device Registration
Event ID: 360
Task Category: None
Level: Warning
Description:
Windows Hello for Business provisioning will not be launched.
Device is AAD joined ( AADJ or DJ++ ): Not Tested
User has logged on with AAD credentials: No
Windows Hello for Business policy is enabled: Not Tested
Windows Hello for Business post-logon provisioning is enabled: Not Tested
Local computer meets Windows hello for business hardware requirements: Not Tested
User is not connected to the machine via Remote Desktop: Yes
User certificate for on premise auth policy is enabled: Not Tested
Machine is governed by none policy.
Cloud trust for on premise auth policy is enabled: Not Tested
User account has Cloud TGT: Not Tested

tsitaat:
Log Name: System
Source: Microsoft-Windows-DistributedCOM
Event ID: 10016
Task Category: None
Level: Warning
Description:
The application-specific permission settings do not grant Local Activation permission for the COM Server application with CLSID
{2593F8B9-4EAF-457C-B68A-50F6B8EA6B54}
and APPID
{15C20B67-12E7-4BB6-92BB-7AFF07997402}
to the user from address LocalHost (Using LRPC) running in the application container Unavailable SID (Unavailable). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool.

Windows Hello mida ma ei kasuta ja mis on kinni keeratud ja COM Server hoiatused mille kõrvaldamisel hakkab mingi aja pärast uue kompanendi pärast kisama, seega MS enda soovitus on tekitada filter, et neid hoiatusi ignoreerida.
Kui kehv peab süsteem olema, et arendaja ise ei üritagi seda parandada, soovitab teistel seda mitte parandada ja soovitab hoopis hoiatusi ignoreerida? Ausalt see COM Server hoiatus on nagu prussakas. Ühe lööd maha ja kolm tekib asemele.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 24.10.2023 11:53:05 vasta tsitaadiga

Msguides aktiveerib ka w11 e.
dwert123
HV vaatleja

sõnum 25.10.2023 09:55:11 vasta tsitaadiga

Neil, kes kannatamatult eespool postitustes 23H2 ootavad, siis tundub et hakkab asi releasile lähemale jõudma
https://www.neowin.net/news/microsoft-seemingly-quite-ready-to-release-windows-11-23h2-as-iso-download-links-are-spotted/
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 30.10.2023 09:37:53 vasta tsitaadiga

Alati on mind painanud küsimus: Mis on "Always combine Taskbar buttons" (vaikesäte) mõte?
Mis see tühi ruum mulle annab? Chromei aknad kõik ühe ikooni all. Pean mitu klikki tegema ja otsima, et õiget akent leida. Selle asemel, et oleks kõik ilusti nimedega reas näha:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ma saan aru kui oleks täis, et siis hakkaks kombineerima. Aga ka see on ponitless, sest lähevad siis lihtsalt kitsamaks kui on "Never combine".
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.10.2023 10:58:16 vasta tsitaadiga

DVDRW, Ära mõtle liiga palju. Microsofti vaikesätted ongi tihtipeale absurdsed. Ma ütlen seda kui inimene kes tegelikult kasutab always combine juba Win 7 aegadest saadik.
Näiteks see, et faililaiendid on vaikimisi peidetud on suur turvarisk mille olulisusest MS pole aru saanud.

See kas sobib always combine, never combine või combine when full sõltub ikkagi inimesest. Näiteks minul on 2/3 taskbari pinnitud ikoone täis. Kui ma kasutaks never combine, siis see muutuks tüütuks kui taskbar on täis läbisegi pinnitud ja jooksvaid programme.
Pealegi nagu sa ise märkasid koondavad programmid niikuinii kõik aknad oma ikooni alla. Mina näiteks sama programmi eraldi aknaid praktiliselt ei kasuta. Ma eelistan tabe/kaarte samas aknas mille saab vajaduselt nö välja rebida eraldi aknaks ja kui mul on eraldi aknad lahti, siis tavaliselt on tegu eraldi programmidega, mitte sama programmi eraldi akendega.

Seda pean küll ütlema, et mugav on hiirega maximize ikooni peale minna ja sealt saab kohe määrata selle akna suuruse ja positsiooni. Varem pidi käsitsi venitama ja liigutama. Nüüd saab paari klikiga nt kolme eri programmi aknad piksli täpsusega seada teineteise kõrvale. Vähemalt horisontaalselt. Varem sai küll aknaid lohistades teha seda kahe aknaga aga kolmandat pidi ikkagi käsitsi reguleerima. Vertikaalseid valikuid võiks rohkem olla aga arvestade seda, et enamus monitoridel on vertikaalne ruum palju rohkem piiratud kui horisontaalne, siis on see ka mingil määral mõistetav.
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 30.10.2023 14:01:58 vasta tsitaadiga

DVDRW, mul on hoopis vastupidi, ma ei sa aru mida head pakub ikoonide ja tekstiga läbi segatud mudru taskbaris... Mul on olulisemad asjad taskbari pinnitud ja mingit lisajuttu ja dubleeritud ikoone mul seal vaja pole.
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 30.10.2023 14:26:41 vasta tsitaadiga

Oleks siis vaid vaikesätted, win 11 ei pakugi ju ilma kolmanda osapoole tööriistata seda never combine võimalust.
Pidi millalgi tulema, aga hetkel vist veel pole.

Btw, see faililaiendite peitmine on üsna nii ja naa teema. Mina teen need ka kohe nähtavaks kui uut masinat seadistan, aga tädi Maali jälle võib kogemata laiendi ära muuta ja siis on paanika icon_wink.gif
Turvaprobleem on see muidugi kui ei tea mille peal klikid, samas tädi Maali ilmselt klikiks siis ka kui laiend on näha, aga ikoon a'la wordi oma.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.10.2023 14:48:57 vasta tsitaadiga

napoleon, 23H2 toob never combine tagasi. Iseasi millal see väljastatakse. Pidevalt justkui kohe tuleb aga see kohe on kestnud mitu kuud.
Sellest faililaiendite teemast on olnud pikem arutalu kus selle peitmise pooldajad ja vastased oma argumendid välja käisid. Seega ei hakka seda siin pikalt jahvatama. Ma ei mäleta kas see arutelu toimus siin teemas või Win10 teemas.
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 30.10.2023 15:05:16 vasta tsitaadiga

Maeitea mul 22H2 W11-s "never combine" valik olemas. Faililaiendit vaatan Exploreris eraldi lahtris kohe pärast failinime.
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 30.10.2023 15:13:07 vasta tsitaadiga

DVDRW, default install või oled miskit näppinud? Eks ma varsti hakkan näppima jälle, homme ilmselt peaks uue läpaka kätte saama kus tehasest win11 peal ja tõenäoliselt sellele downgrade win10 peale ei tee kuna win10 EOL pole enam kaugel ja hakka siis jälle sellega jahmerdama kui upgrade käigus miskit katki läheb.
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 30.10.2023 15:24:05 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Ei ole midagi eraldi häkkinud. Tuli peale restarti kui Windows updates pakkuvad uuendused peale lasin.
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 30.10.2023 15:33:46 vasta tsitaadiga

DVDRW, ja ikka tavaline versioon mitte insider preview või kui kuidas iganes nad seda nimetavad?
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 30.10.2023 15:46:35 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
dwert123
HV vaatleja

sõnum 30.10.2023 16:22:23 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
DVDRW, ja ikka tavaline versioon mitte insider preview või kui kuidas iganes nad seda nimetavad?

KB5031455 järel tuli. Preview update vmi selle nimi on. (Ei ole insider update vms, pakub läbi tavalise Windows Update-i otsingu seda)
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 30.10.2023 16:25:23 vasta tsitaadiga

ok, eks siis homme vaatab. Vbl. saabki win11 täiesti kasutatavaks lõpuks. Senised katsetused on just selle taha jäänud, et taskbar ei sobi mulle.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 31.10.2023 04:28:59 vasta tsitaadiga

22621.2506 on preview jah. Stable on 22621.2428 ja seal seda valikut pole.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 11 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 154, 155, 156  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.