Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
27.09.2023 17:57:14
|
|
|
Tegelt saab lihtsalt rendikast lahti anna lihtsalt tagasi. Need purgid on nii või naa jumalteab mitme käes ennem olnud. Minule ruuter toodi ja viidi midagi kuskile pole vaja maksta. Nad said ikka 4 euri kuus. Kui on PRIME siis need on unikaalsed. Minul oleks lihtsalt kasutult nurka vedelema jäänud. Iseasi kui rendiks annavad uue tutika siis võib osta jah välja, kui ikka koltunud karp siis jah keegi pole huvitatud.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
27.09.2023 17:59:10
|
|
|
Prillpapa kirjutas: |
Aga kui tahaks teada väljaostu hinda, nt 5G ruuter - kas rentida edasi või osta välja sõltuks väljaostuhinnast. Kas tõesti selle teada saamiseks tuleb seadme renditeenuse leping lõpetada - veits jabur ju..  |
Loed kunagi ka mida eelnevalt kirjutatakse?
indrpo kirjutas: |
Seadme üüri lõpetamisel tulevad kohe valikud ette, ei pea seda nuppu kartma, kinnitad hiljem. |
XeStAiSy kirjutas: |
Need purgid on nii või naa jumalteab mitme käes ennem olnud. |
Mina olen küll alati esindusest kinnises karbis seadme saanud. Võibolla tehnikud jagavad midagi muud...
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
27.09.2023 19:28:43
|
|
|
Ma arvan tehnikute antud rendile saab tagasi ka esindusse viia kui ei taha enam. Tehnik kui minule PRIMEi tõi ütles vii tagasi esindusse, kui ei taha rohkem.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
viimati muutis XeStAiSy 27.09.2023 19:30:51, muudetud 1 kord |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
27.09.2023 20:19:56
|
|
|
Mis seal nii vastu pead on Testivad ära läheb uuele ringile. fakt oli selles ,et telia 1 hega sai 100mbit kätte toimis nagu vana mees see prime kuigi max oli 50mbit. Lihtsalt tegeleikult ongi 100Mbit 50Mbit hinnaga. Liin kannatas 100 ilusti ära vähimatki probleemi ponud see oli ka maksimaalne igatepidi mis liin välja andis. Nad said igatepidi testida minupeal oma liini. Peale teste hakkasid ka teisel kiiruseid tõstma vahemalt midagi oli sellega seost. Tegelt minule meeldibki katsejänes olla.
Teve elu ainult katseta. Kuigi soppa tuleb taluda ka, kõik tegelt ongi paraleelid. Kuskil on veel midagi mida raske tajuda, või praktiliselt võimatu missioon. Niikaua kui ma vaatan miks kõik asjad ühtivad ühega elus. I will find out someday. See ei ole lihtsalt kokkusattumus. Alati on kuskil 1
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
viimati muutis XeStAiSy 27.09.2023 21:35:12, muudetud 1 kord |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
liifer
HV kasutaja

|
27.09.2023 21:21:59
|
|
|
Ma loodan, et siinsetel kasutajatel on piisavalt taipu iseteenindus.telia.ee külastada sest seal saab praktiliselt kõike teha. Ei pea seda 123 koormama oma "keeruliste" küsimustega.
Seadme üüri lõpetamisel tulevad kohe valikud ette, ei pea seda nuppu kartma, kinnitad hiljem.
Hirmu samas mõistan, mõne pakkuja tähtajalise lepingu puhul saad summast teada alles siis kui trahv kohale jõuab. |
Kusjuures internetiteenust ei saa lõpetada iseteeninduses. Ja kui ma juba helistasin ja sain teenuse kinni, siis tahtis tädi kohe ka seadmete rendi lõpetada ja sealt tekkiski selline huvitav arutelu. Ütles, et seadmeid väljaosta ei saa. Oli vist pahane, et ma ei soovinud tema konkureerivat pakkumist isegi ära kuulata.
UPD: Ei saa välja osta otse iseteenindusest.
_________________ Ära kunagi vaidle rumalaga, ta tirib sind enda tasemele ja võidab sind kogemusega. - Mark Twain
Ära vaidle rumalaga. Kõrvalvaataja ei pruugi teil vahet teha. |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.09.2023 21:30:28
|
|
|
liifer, lõpeta smartwifi teenus iseteeninduses ära ja vaata mis siis saab. äkki saad mingi vastuse?
Või kui tagastan pakiautomaati ei saa kaupa tagasi, siis mis on trahv.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
27.09.2023 21:35:33
|
|
|
ütle siis, et ups, katki läksid ja viisin juba jäätmejaama ära
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.09.2023 21:38:19
|
|
|
napoleon kirjutas: |
ütle siis, et ups, katki läksid ja viisin juba jäätmejaama ära  |
Pole probleemi. jääkväärtus tuleb arvele.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
27.09.2023 21:40:10
|
|
|
ütle siis, et ups, katki läksid ja viisin juba jäätmejaama ära  |
Pole probleemi. jääkväärtus tuleb arvele. |
Aga seda küsija ju sooviski, et saaks välja osta. Kui muud moodi ei saa, siis selle pisibluffiga õnnestub ja kedagi üle ka lastud pole kui jääkväärtuse ilusti kinni maksab.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
27.09.2023 21:50:27
|
|
|
Kui muud moodi ei saa, siis selle pisibluffiga õnnestub ja kedagi üle ka lastud pole kui jääkväärtuse ilusti kinni maksab. |
Jälle hunnik poste mitte millestki.
Ei ole vaja mingeid pisibluffe. Ei ole vaja jaurata mingitest PRIME unikaalsustest ega 100 või 50 megast.
Sattus telefonis mingi tohkla otsa, aga kuna isik pole idioot, siis sai aru, et asi on kahtlane, küsis foorumist üle kuidas on, sai vastuse, et kahtlus oli korrektne.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
liifer
HV kasutaja

|
27.09.2023 21:52:31
|
|
|
Vaat siin ongi konks, et ma ei ole päris kindel palju nad küsivad. Seal on kirjas, et 1. aastal, 2. aastal ja alates 3. aastast. Hetkel on 3. aasta minemas, aga seda lepingu osa võib interpreteerida ka nii, et 0-1, 1-2 ja viimast punkti 2-3 (ehk sel aastal) või 3+. Hinna vahe on märkimisväärne. 32 euroga võtan hea meelega, aga 96 ma selle eest kindlasti ei maksaks. Laiendajad samamoodi 24 eurot vs 72.
_________________ Ära kunagi vaidle rumalaga, ta tirib sind enda tasemele ja võidab sind kogemusega. - Mark Twain
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.09.2023 22:16:03
|
|
|
Ei pane küsimust kokku. Lepingu järgi ongi 1. aasta 100%, teine aasta 75% ja kolmandal aastal ning edasi 25% seadme jääkväärtus.
Kõige lihtsam viis oma seadme jääkväärtust näha ongi iseteeninduses alustada üüri või teenuse lõpetamisega. valikud ees, saadan postiga tagasi, viin esindusse või maksan jääkhinna.
liifer, sinu küsimus on segane, palju sul siis see lõpetamine näitab?
Teisalt, kui kõik kokku pakkida, ja teenust vahetada, miks on vaja neid ISP seadmeid välja osta?
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
27.09.2023 22:31:58
|
|
|
pani ju pildi ülevalpool, kus iseteeniduses väljaostmise võimalust ei ole.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
liifer
HV kasutaja

|
27.09.2023 23:07:33
|
|
|
Teisalt, kui kõik kokku pakkida, ja teenust vahetada, miks on vaja neid ISP seadmeid välja osta? |
Mul on ridakas läbi kolme korruse ja ma hea meelega jätaks need seadmed alles kuna Elisa 5G modemiga tuli ainult üks ruuter (kiitus neile, et erinevalt Teliast ei alanda nad end ega mind seadmete rendi pähemäärimisega). Pikka aega olin sunnitud Telia teenust tarbima kuna polnud alternatiivi. Nüüd on 5G-ga 350 Mbit/s (vs Telia juhe 180-190, kirjade järgi 200) ja 30% odavam ka veel pealekauba.
Teine variant on need seadmed maha müüa - ma arvan, et nad on rohkem väärt, kui eeldatav väljaostu hind hetkel.
Ärge saage valesti aru, mul ei ole see mingi elu ja surma küsimus. Mul lihtsalt tekkis sportlik huvi, kui madalale võib Telia laskuda. Phm olen nende klient olnud ka varasemalt ja neile kokku tuhandeid eurosid maksund. Asi on põhimõttes. Kirjas on lepingus, et phm saab välja osta, aga iseteeniduses seda pole ja telefonist öeldi ära. Mõte käis korra läbi, et paneks tagastuse pakiautomaadis, jätaks saatmata ja vaataks, mis saab.
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
27.09.2023 23:41:58
|
|
|
liifer, ära pane tähele, pole kellegi asi mis sa teed nendega.
Ja saabki välja osta, aga vbl tõesti on tänu sellele wifi teenusele mingi kiiks.
Tagasi ei saada, siis jookseb rent edasi lihtsalt.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
29.09.2023 08:21:36
|
|
|
liifer kirjutas: |
Ärge saage valesti aru, mul ei ole see mingi elu ja surma küsimus. Mul lihtsalt tekkis sportlik huvi, kui madalale võib Telia laskuda. Phm olen nende klient olnud ka varasemalt ja neile kokku tuhandeid eurosid maksund. |
lugedes eespool veel, et tehniku järeletulek 30 euri? sinu tuhanded, ja niiviisi see 125 milli aastas kasumit tulebki. telia on eesti üks parimaid rahamasinaid.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
30.09.2023 13:10:11
|
|
|
Aus küsimus, kaua seedinud ja siia ka vist midagi postitanud aga kas X2 tasub Pure ED500 vastu vahetada? (X2 rendil) Miski ei toimi, ühendus on olemas aga nett kaob ära ja aitab ainult korra reconnect. Väga kopp ees, 2.4ghz seadistatud isegi kuna 5ghz pendeldab veel rohkem.
JA / EI ? Liigun täna kohe vahetama kah siis.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
30.09.2023 13:19:13
|
|
|
Jah
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
HV kasutaja
|
04.10.2023 15:24:14
|
|
|
Keegi Telia 5G ruuterile tarkvarauuendust on teinud, iseteenindusest paar nädalat tagasi proovisin, et sätiks ööseks - jäi ketrama "palun oota", ei juhtunud midagi. Täna maksin arvet ja mõte, et teeks selle tarkvarauuenduse ka ära, sedakorda nö "kohe" valikuga, nüüd tunnike läinud ja ikka "Seadme tarkvara uuenduse algatamine"&"palun oota" ketramine veebilehel.
Kaua see tarkvarauuendus aega võtab, varasemate ruuteritega olen teinud ruuteri liidesest ja ei kindlasti vähem kui 10 minutiga alati hakkama saanud.
Kaua 5G ruuteritel uuendus aega võtab, tunde, päevi..
Nüüd hakkas müristama ka ja äike selle tunniga kohale jõudmas - vbl saan löögi äikselt või elektrikatkestuse poole uuendamise pealt..
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
04.10.2023 15:26:02
|
|
|
kus ma näha saan miskne see 5g ruuter on? epoe valik on küll täiesti tühi
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
04.10.2023 15:31:06
|
|
|
... sest neid hetkel ainult renditakse nagu mina aru olen saanud.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.10.2023 16:24:35
|
|
|
Prillpapa, Uuenduse käigus voolukatkestus õnneks midagi peeti ei keera, jätkab sealt kus pooleli jäi.
Kui OA uuendus ei alusta, on konfis mingi takistus. Menüüst või seadme alt tikuga reset, teeb ära.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
05.10.2023 10:21:48
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
yerba,
Ja vahepeal on aeg edasi läinud, keda segab saab SFP liidesega ruuteri osta ja sinna vastava pulga sisse, et sellest huawei ont ist loobuda.
Seda teemat on põgusalt siin teemas kui paar teemat allpool arutatud. |
Pole viimasel ajal foorumit pidevalt lugenud ja ei leia seda juttu. Äkki saaks viite sobivate seadmete kohta?
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
dwert123
HV vaatleja
|
05.10.2023 10:41:39
|
|
|
RCC kirjutas: |
kus ma näha saan miskne see 5g ruuter on? epoe valik on küll täiesti tühi |
Renditakse vist ainult.
Mul on maakodus Nr7101 (kasutan küll enda AP-d, sest see EX400 on ainult ühe LAN-pordiga; mis nad arvavad et valge inimene kasutab mingit üle õhu asju kui võimalik kaabeldust kasutada? ja kui keegi ütleb et viska switch vahele, siis pigem 1 enda ap mitme pordiga kui mitu lisaseadet)
Selline (mujalt ei leidnud infot nende lehelt):
https://www.telia.ee/abi/juhend/1931/zyxel-nr7101-parameetrid-ja-juhised
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|