Tüüpiline. Lastakse alpha välja. Aasta pärast võib öelda, et beta versioon töötab päris hästi. Kahe aasta pärast, kui tuleb Gold Edition kõigi DLC ja muu pudruga, siis võib öelda, et mäng on lõpuks valmis releasiks.
tegelikult on ka teine põhjus.
Aastaid tagasi polnud mängijad sellised "lilleõied" , et iga pisasja pärast vinguksid. Vanasti ei eeldanud keegi, et mäng peaks ideaalne olema. Eeldati , et mängu mängimisest saadakse meeldiv elamus. Enda suhtumist vaadates võib ka täheldada, et mõne asja üle ei peaks tegelt virisema.
Vanasti ei tahetud ka mängu eest 70 raha saada, ei olnud preorereid, DLC või micro transactions lisaks bugisele mängule.
Mängud ise olid kah lihtsamad, odavamad teha ja kiiremini valmivad.
Isegi AAA mängudega julgeti eksperimenteerida.
Kahjuks nüüd on mängud rohkem äri kui meelelahutus. AAA mängu tegemine võtab 3+ aastat mida loetakse nüüd kiireks ja kümneid kui mitte sadu miljoneid raha.
Sellega seoses ei juleta enam riske võtta kõrgemal tasemel ja vorbitakse järgesi või remake/remaster.
Ja isegi siis kui mängud võtavad nagu 3+ aastat aega, siis nad tulevad ikka katkise ja vigasena välja.
Sama asi kehtib laiemalt meelelahutuses. Kui vaatan vahepeal 1990 - 2005 filme uuesti siis seal on palju rohkem mitmekesisust. Praegu justkui tehakse kõike mingi proovitud ja töötava valemi järgi. Kõik viimase aja AAA mängud on igavad ja üksluised minu jaoks olnud. Ma naudin indie stuudiote 2d pixelgraafikaga mänge palju rohkem kui enamus open world mängumaailmu. Nagu ennist öeldud, vanasti julgeti riskida, prooviti uusi ideid ja katsetati. Nüüd pole suurte stuudiote taga enam mängutegijad vaid osanikud, keda huvitab kasum ainult.
Miks igakord kui ma kuskil suva planeedil maandud. Kellegi teise laev ka lendab must üle ja maandub lähedal. Ja miks see k6lab nagu ma oleks maal kus on 6hk. Näiteks plutol on ilusti kuulda seda teist laeva, k6lab nagu lennuk maanduks. Kas seal aja jooksul k6ikkidele planeetidele kunstlik atmosfäär tehtud? V6i on see mäng nii null kaasahaarav? Pole veel nii kaugele j6udnud aga see kosmose kraam hakkab aina rohkem häirima. Väga halvasti tehtud. Iga quest nagu mine sinna teise galaxia otsa ja siis tule tagasi. Ja npc kes selle questi andis seisab samas kohas samasugune nagu päevagi poleks möödunud. Tegelt sellised lennud v6ttaks sajandeid ja kauem aega. V6rreldes FO3 ja 4 kus sai end sisse elada, sest maailm oli usutavam. Ainuke hea asi on tulistamine aga relvad suht jürad. Ehk tuleb veel midagi ägedat. FO76 maailm oli isegi etem kui see. _________________ zero
Kas meeskonna lisamine laevale mingit realset kasu annab peale " kosmeetilise" ilme ?
jep, erinevatel liikmetel erinevad skillid, mis laevale määrates aktiveeruvad (juhul kui tegemist on tech skillidega)
igatahes Piloting 4 ehk C klass käes, tuli ikkagi kergelt, Crimson Fleet questline-i lõpetades
siinkohal peab ütlema, et Freestar Rangers ja Crimson Fleet questline-d on enam-vähem OK (Crimson Fleet meeldis isegi rohkem), main story üpris üksluine ja vaimuvaene (täiesti kopipasta FO4jast) _________________ !!
renx09, ma ei mõista kas ta kuskil näitab ka millised boonused nüüd laevas töös on? Kus neid perke näha sai, kui NPC-ga juttu ajama hakkad näitab? Kus ma tean kas töötab või mitte tra nii beta mäng _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
kuidas on võimalik nii saamatu olla? menüüs all vasakul nurgas valid laeva menüü, sealt crew ja seal saab määrata kes laeval, kes outpostis jne, need skillid mis aktiivsed on valge taustaga _________________ !!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.