praegune kellaaeg 17.06.2025 21:28:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Vondur
Kreisi kasutaja

|
22.08.2023 07:01:44
|
|
|
shushlik, sinu raha on samsungil juba käes, kellele sind enam vaja on. Tasuta kaaned said nad kah sinult tagasi... aga jah, ma niisama lõõbin, küll nad saadavad sulle uued kaaned, kui sa aktiivselt neile pinda käid.
_________________ Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
shushlik
HV vaatleja
|
14.08.2024 13:59:56
|
|
|
Kui ühe e-poega hakkab viltu vedama, siis õigele rajale on raske saada. Eeltellisin mina siis Samsungi e-poest 10. juulil Galaxy Watch Ultra, mille tarnetähtajaks lubati 18. juuli. Juurde sai võetud veel PeakForm kellarihm, et kolmest sobivaim valida.
Paari päeva pärast tellimist tuli kiri "Paraku suurema nõudluse tõttu Teie eeltellimust koos kõikide eelistega on oodata meie lattu alates 22.07.2024, 30-s nädal.".
Päev pärast tähtaeg järgmine kiri "Paraku suurema nõudluse tõttu Teie tellimuses oleva toote ET-SBL70MBEGEU on oodata meie lattu vahemikus 22.07.2024 – 28.07.2024. " Ehk siis puuduva kellarihma pärast hoiti kogu tellimust kinni.
See aga ei jäänud viimaseks, sest 30.07 oli postkastis järgmine kiri "Paraku suurema nõudluse tõttu Teie tellimust on oodata meie lattu vahemikus 12.08.2024 – 17.08.2024. "
5. augustil pakuti puuduva kellarihma eemaldamist tellimusest või asendamist. "Oodatud suurema nõudluse tõttu Teie tellitud toode ET-SBL70MBEGEU on saanud laost otsa. Paraku antud toodet ei ole oodata lähitulevikust meie lattu ning seoses sellega, et tellimus oleks kiiremas korras Teile väljastatud, me soovime pakkuda Teile kahte alternatiivi, millega saate tutvuda allpool:" Helistasin kohe klienditoele ja valisin eemaldamise variandi.
12. augustil helistasin uuesti klienditeenindusse, et mille taga siis mu "kiire" tellimuse täitmine seisab. Klienditeenindaja oskas mulle teemast sama palju rääkida nagu mu kass tr1pperist, ehk siis ei midagi asjalikku - tellimus on töötluses, oodake. Samas vaatasin, et see PeakForm kellarihm oli poes uuesti tellitav. Muideks teiste riikide Samsungi e-poodides antakse sel juhul kliendile kood, millega saab kellarihma soodustingimustel järele tellida.
Eks järgmisel nädal kuuleb, kui palju veel täitmist edasi lükatakse. Juba on olnud kellale ka esimesed sooduspakkumised aga ehk õnnestub see ikka enne uue mudeli ilmumist kätte saada.
Edit: 16.08
Helistasin siis jälle klienditeenindusse ja probleem pidi olema selles, et kaheksa tööpäevaga pole suudetud seda kellarihma arvelt maha võtta!! Vähemalt lubas asjaosalistele märku anda, et nad kiiremini liigutaks ja pakkus 25€ kupongi.
20.08 sai klienditeenindusse kirjutatud ja vastuseks tuli järgmisel päeval veel lubadusi. tundub, et see pani lõpuks asja liikuma ja 22.08 tühistati puuduv toode ning 23.08 pandi lõpuks posti ja järgmisel päeval jõudis kohale.
Seega täideti tellimus kuu ja üks nädal hiljem. Mingist arusaamatust optimistist, et ma ka edaspidi sealt telliks, anti ka 25€ kupong.
viimati muutis shushlik 24.08.2024 21:20:57, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
naabrikass
HV kasutaja
|
14.08.2024 14:01:22
|
|
|
Galaxy Watch Ultra hind ilmselt kukub esimese kolme kuuga 30-40%
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheAnswer
HV kasutaja

|
05.11.2024 17:32:00
|
|
|
Kas on õnnestunud kellelgi siit Samsungi SSD garantiisse saada, mis on ostetud välismaalt (EL-ist)? Samsungi kohalik tugi raiub, et pean müüjaga (amazon) ühendust võtma ja müüja suunab välismaise samsungi kodukale. Samas peaks ju olema tootjagarantii 5 aastat. Kas tõesti peab seda saatma teise EL-i otsa selleks?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|