praegune kellaaeg 23.06.2025 17:00:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Lilleke
HV kasutaja

|
04.08.2004 13:54:03
Repolariz, taas/uuesti polariseerimine |
|
|
Käeulatuses mõned laptopid, kus LCD põrutuse või kukkumise tagajärjel kahjustada saanud ning osaliselt või pea täielikult kasutamiskõlbmatuks muutunud. Olen lugenud nüüd palju materjali LCD-de kohta ja leidnud, et seda probleemi saab lahendada kas kihi väljavahetamisega või siis repolariseerimisega. Materjale lugedes olen saanud teada kuidas asi toimib ja mida teha, et seda parandada, kuid kuidas seda täpsemalt teha, selle kohta ma materjali leidnud ei ole. Sai ka paarist kohast küsitud, kuid nood ei olnud huvitatud sellise informatsiooni jagamisest. Edasi pea ilmselt mööda foorumeid ja liste kolama, kuigi listid ei tahtnud suurt just tulemit anda. Igaks juhuks mõtlesin siis küsida ka ühest eesti foorumist. Screenidest on kaks neist TFT-d aga kolmanda kohta ei oska veel midagi öelda. Sooviks teada, mis vahendeid on mul vaja selle teostamiseks ja kust kohast ma peaksin alustama või oskab keegi soovitada mõnda linki kust võiks saada selle kohta informatsiooni. Leidsin interneti poest ühe raamatu, kus väidetavalt on ka sellest juttu, kuid see maksis sirka 400$. Kui leidub keegi, kes sellest midagi teab ja on nii hea ning valmis sellest kirjutama või siis suunama, oleksin talle väga tänulik.
_________________ 2+2=22,2 |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
04.08.2004 14:26:02
|
|
|
soovitan ka tevalo foorumisse postitada
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkMatter
HV kasutaja

|
26.08.2005 15:07:26
|
|
|
Sinu jutt kihtide välja vahetamisest ja repolariseerimisest on väga müstiline.
Koolis on meile pooljuht seadistest jahutud üpris palju. Ja ma pole kordagi kuulnud et kodusel teel saab mõnda pooljuht seadist parandada või siis seda mingil kombel ümber polariseerida.
Kas sul on anda materjalidele viide kust kohast sa oled lugenud sellist müstikat?
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|