Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rayer155
HV kasutaja
|
13.12.2022 17:09:46
|
|
|
Raske ei olnud ja väga kerge ka mitte. Lihtsalt map on aetud liialt suureks IMO, mis tõttu ei ole piisavalt kontenti seal. Koopaid on erinevaid ala 5 tükki ja kui oled uues asukohas siis on uus tekstuur peale loobitud ja tegevus sama. Muidugi Daily questid ,et ikka iga päev sees käiksid ja saaksid märgatavat progressi.
Hobune on ka antud vist ainult selleks, et saaks neid tohutuid vahemaid läbi kammida.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
13.12.2022 18:06:07
|
|
|
Mina mängisin paar päeva ja siis rohkem ei viitsinud, sest maailm oli tühi ja rohkem meenutas walking simulaatorit kui diablo mängu.
Muidu graafika ja combat olid head, need mulle meeldisid. Aga Jah, ei tea, miks neil oli vaja miski veidralt tühi maailm luua miskite keskpunktidega, kuhu siis mängijad peaks kokku jooksma, et world questi teha.
Võrdluseks siis, et arpg on mu lemmik zhanr ja isegi diablo immortalit mängisin paar kuud igapäevaselt. Torchlight infinite'i olen ~300h mänginud alates väljatulekust jne.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
14.12.2022 10:55:33
|
|
|
Kristoferr kirjutas: |
rayer155, ehk siis üldistatult peaks raskusastet kõvasti tõstma? |
Kui tundus "pigem D3 kui D2" siis võibolla on probleemiks "dumbed down" mängumehhaanika?
Mäletan pettumust kui kaua-oodatud D3 tuli - põhimõteliselt faceroll nii platsil kui skilltree peal.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
14.12.2022 12:06:07
|
|
|
ma vaatasin lihtsalt gameplay videot. Meenutab pigem mingit PoE mängu. Või mingit MMO'd kus vastased suvalt spawnivad. Ise ainult laiatad ühete-kahte skilli ja niidad. Äge, vau, D2 vaibi küll ei näinud. Isegi graafika on tänaseks suht nöga juba. Esmane reaveal oli juba aastaid tagasi, siis tundus isegi korralik mäletan. Tunne nagu täiskasvanud lapsed jälle arendama lastud.
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
16.12.2022 01:28:06
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
Mina mängisin paar päeva ja siis rohkem ei viitsinud, sest maailm oli tühi ja rohkem meenutas walking simulaatorit kui diablo mängu.
Muidu graafika ja combat olid head, need mulle meeldisid. Aga Jah, ei tea, miks neil oli vaja miski veidralt tühi maailm luua miskite keskpunktidega, kuhu siis mängijad peaks kokku jooksma, et world questi teha.
Võrdluseks siis, et arpg on mu lemmik zhanr ja isegi diablo immortalit mängisin paar kuud igapäevaselt. Torchlight infinite'i olen ~300h mänginud alates väljatulekust jne. |
Olid sa selles endgame betas või see, mis lasi proloogi mängida?
Kõigil pigem suured küsimused, et kuidas endgame olema saab, kedagi väga ei huvita algus levelid kus oma skille lahti teed.
Dungeonid, mobid, itemid jne.
Mõneti meenutab kõik seni nähtu põhjal Immortalit battlepass, open world, instanced dungeon.. yoinki legendary efektid ja pane teisele itemile jne.. tee daily queste, mis on ilmselt kopi pasta Immortalist..
Ja väga huvitab mida kuradit nad tegema hakkavad seasonitega, kas reaalselt mõtlevad, et rotatevad mingeid suuri world bosse sisse välja ja ongi season?
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
16.12.2022 07:01:50
|
|
|
Kuidas eq'uga on - sama mis D3'es kus armori või relva tüüp ei mängi rolli vaid aint statsid. - a'la sortsuga jooksed ringi mingi mega warhäämor näpus?
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.02.2023 12:16:18
|
|
|
Spoiler 
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
11.03.2023 09:43:35
|
|
|
Eeltellijatele varajane beta järgmine nädalavahetus (17-19 märts) ja ülejärgmine kõigile (24-26).
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
16.03.2023 11:39:38
|
|
|
HDTanel on õigus. D4 võttis palju üle Immortalilt ja kindlasti tuleb MT aga loodetavasti ainult cosmetic nagu lubatud. Samas battlepass tiers tundub kahtlane kas on ainult 1 või on mitu tulemas. See on kinnitatud, et iga season on eraldi passid.
Eks saab näha kuidas mäng ise on aga on kurdetud, et maailm on suur ja üsna tühi.
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
rayer155
HV kasutaja
|
16.03.2023 14:32:26
|
|
|
Maailm oli väga tühi, kas vahepeal midagi muudetud on, ei oska öelda.
Rohkem on tühja jooksmist kui hack&slashida midagi.
Mängu kindlasti isiklikult ei soeta, esmamulje oli kehvapoolne ja ilmselt midagi head loota ei ole.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
16.03.2023 19:24:21
|
|
|
Minu jaoks on suurim "kartus" see, et tõenöoliselt saab see mäng liialt mobiili mängu moodi olema. Paar nuppu mida taguda ja ega mõelda pole vaja. Skaala oleks praegu nii:
ARPG PC mäng:-PoE(Ruthless)---PoE-------D2----------D3-----------------DImmortal-:Mobla mäng
Ideaalis tahaksin et D4 platseeruks sinna PoE/D2 vahele, aga reaalsuses tuleb ilmselt D3/Immortal vahele ja siis minul igasugune huvi puudub. Tegelikult D3 üldse pinget ja D2 resurrected taon vahelduva eduga siiani ja PoE-d pidevalt betast alates.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
17.03.2023 01:52:57
|
|
|
Mingi vend redditis:
tsitaat: |
It did, I got level 100 on 3 characters. The gameplay loop is boring. You collect gear until level 50 at which point all your Uniques/Legendarys become useless because they don't scale. So , you need to re-loot the exact same items your current build is using, in "Ascended" versions of them. Which will scale with your level until 70. Which is when you need to get the gear again in "Ascended Primal" *(Probably naming this wrong) which you wear till level 100. GG that's the game. Uniques are soulbound, Legendary items can be broken into "Aspects" said aspects can be traded amongst players, Yellow items can also be traded. "Aspects" can be attached to Yellow items of your choice to turn them into "Legendary" versions of the yellow item you had, maintaining the stats of the yellow item while adding the Legendary aspect's effects. But in the time I got level 100 across 3 toons, I never once seen anyone try to use the in game trade chat, and there was a lot of people playing. |
Kell 18:00 täna peaks launch olema aga pigem Error37 fest või mingi megaslow queue.
Aga noh ma oma KFC-ga valmis.
Spoiler 
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
17.03.2023 02:11:00
|
|
|
Kes veel ei tea, siis world boss spawn ajad.
Laupäeval kell 19:00
Pühapäeva hommikul kell 7 ja 9 ning kell 19:00 õhtul jälle. Maxroll team andis teada, et seal ka ellu jääda, peaks olema level 25 ja max on 12 mängijat korraga, kes saavad olla samas instance's.
Spoiler 
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
17.03.2023 19:44:44
|
|
|
Mina valin barb esmaselt selle guide järgi ja siis teised ka. https://maxroll.gg/d4/news/diablo-4-leveling-guide-how-to-get-the-wolf-pet
Ülihead juhendid on neil olnud läbi aegade eriti palju kasutasin nende D3 builde
Siin ta selgitab ka miks sellised valikud. Peale level 25 tulevad ka juhendid, kui beta läbi. Neil on tegelt kõik juba teada, lihtsalt ei saa enne avaldada.
Spoiler 
update
Võib öelda, et stress test failis korralikult. Streamerid osad said sisse aga siis server crashis suure queue ja auth pärast. Ma sain auth queuesse ja ootasin 15m kuniks välja kickis ja siis kukkus servers maha kõigile. Nüüd on queue pandud 1h+ osadel
Kui ma oma 14m queuega sisse ei saa, siis proovin homme edasi.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
17.03.2023 19:57:18
|
|
|
first time?
ma sain esimese bossu maha, hakkasin selle toast välja astuma ja sain saabast. mutta tagasi...
bliz, käpardid nagu ikka.
pakun, et alahindasid mängijate arvu mingi 10x jagu.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
17.03.2023 20:06:25
|
|
|
D3 launch on meeles
See, et queue on pikk oli oodatud aga server laagis neil kes sisse said ja eks nad võtsid serveri maha. Iseasi kas üldse täna lastakse sisse või tehakse midagi ringi.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
17.03.2023 21:47:56
|
|
|
Niipalju kui streamerite pealt vaatasin, siis maailmad on ikka uskumatult tühjad... jooksed ja jooksed ..
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
17.03.2023 22:45:49
|
|
|
ei ole hullu. overworld võib veidi tühi olla, aga ikka midagi juhtub. kui saaks ilma disconnectita, siis oleks hulga parem nüüd sain teist korda jalaga. krt, täpselt ühe dungeoni lõpubossfighti ajal (mingi forbidden city dungeon). ma loodan, et kui ma tagasi saan, siis DC-st mingi 5min tagasi leitud unique wand siiski veel alles.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
18.03.2023 00:11:14
|
|
|
5 levelit 5h jooksul
Spoiler 
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
viimati muutis HDTanel 18.03.2023 00:34:45, muudetud 3 korda |
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
18.03.2023 00:23:08
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
Niipalju kui streamerite pealt vaatasin, siis maailmad on ikka uskumatult tühjad... jooksed ja jooksed .. |
Nii on päris palju tühje alasid on isegi dungeonid on osad ruumid tühjad nagu mõttetu ressursi raiskamine.
Blizzard tehku oma süsteemid korda iga kord samad jamad. Ma ei saanud sellepärast enne üldse sisse kuna battlenet näitas, et ma olen offline millegipärast. Tegin restardi sellele admin modes käivitasin ja siis peale pool tundi ootamist sain sisse. level 11 sain ära, siis jälle serverid maas. Enne serveri maha kukkumist oli maas laip keda ma lõpmatuseni lootisid kust tuli kulda ja valgeid itemeid
Sain 12k kulla pealt 18k peale ja siis kukkus server maha. Vb võis ka sellest olla, kuna asjad ei despawninud maas.
Ütleks et suht immortal vibe tuleh, kuigi graafika ja muu on palju parem.
Tegin video ka sellest enne kui server maha läks
Spoiler 
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
18.03.2023 08:29:20
|
|
|
Zonerman kirjutas: |
Blizzard tehku oma süsteemid korda iga kord samad jamad. Ma ei saanud sellepärast enne üldse sisse kuna battlenet näitas, et ma olen offline millegipärast. Tegin restardi sellele admin modes käivitasin ja siis peale pool tundi ootamist sain sisse. level 11 sain ära, siis jälle serverid maas. Enne serveri maha kukkumist oli maas laip keda ma lõpmatuseni lootisid kust tuli kulda ja valgeid itemeid
Sain 12k kulla pealt 18k peale ja siis kukkus server maha. Vb võis ka sellest olla, kuna asjad ei despawninud maas.
Spoiler 
|
Tegemist on BETA testiga.. mis ongi selleks mõeldud et jamad korda saada.. retail launch on ju juunis alles. TBH ma oleks üllatunud kui jamasid ei oleks praegu
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
18.03.2023 14:18:41
|
|
|
flake, see et suured jrk ja serverid jõnksavad ja ümber kukuvad ei ole mitte ainult Beta teema. Cod WZ ja DMZ on see pidevalt nii. Iga 3s mäng näed 999 pingi, saad mingi müstilise "dev errori" pärast kinga, server pikali jne.
Üldiselt Activisioni serverid.
Sama oli ju D2Resurrcted esimestel nädalatel/kuudel, niipalju kui silma jäi.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
18.03.2023 16:44:39
|
|
|
flake Jutt oli battlenet enda rakendusest, mitte mängust. See ei puutu üldse D4 betasse. Võiks hoolikamalt lugeda, milles asi oli mul. Kõik teame, et mäng ise beta ja bugine.
Paar korda olen loading screeni kinni jäänu mappi vahetades. Muidu mingeid crashe pole väga olnud täna või suuremaid vigu kui eile. Barb 25 ja rouge 18 hetkel. Rouge meeldib rohkem kuidagi isegi paremini jääb ellu.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|