Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kix
HV vaatleja
|
01.08.2004 14:40:27
|
|
|
Teatud põhjusel käis seal.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jackass888
HV kasutaja

|
03.08.2004 21:19:41
|
|
|
Mul sõber ordist ostis kõik uued värgid ja pandi kokku.Siis oli veel usb äraühendada ise ja põletas nii toiteplokki läbi.Viis garantiisse ja anti kohe uus.Ja on sealt plaate ostetud ja mitmesaja eest neid tasuta saadud.Minumeelest nad on lollid ja head. :-P
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
07.08.2004 17:05:36
|
|
|
Minu arust need müüjad seal ORDIs on sama targad kui need seal K-salongis aint et viimases on vähemalt hinnad odavamad.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
QWhite
Kreisi kasutaja

|
07.08.2004 18:48:39
|
|
|
no ma vajaduse korral kasvõi kirjutan endale ise arve välja ja toona kauba laost, kui müüja hakkama ei saa. minu puhul määrab pigem see kas ma saan mingist laost kokku kraabitud defektset kaupa või kallimat ja kvaliteetset kaupa, närvid ja garantiis käimine ikka kaa mõni sott väärt
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
1 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
12.08.2004 22:01:15
|
|
|
Kas te hetkel Ordi kodukale saate?
"Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@ordi.ee and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
"
Mis ma valesti teen
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
12.08.2004 22:03:00
|
|
|
Kle jah... teine nagu maas!
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
WerteX
HV Guru
|
12.08.2004 22:17:57
|
|
|
on jah maas just oli vaja sinna vaadata, aga eks HV-s saan ka vaadatud
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
booz
HV vaatleja

|
13.08.2004 12:59:59
|
|
|
nüüd tundub olevat korras-kui te www.ordi.com i mõtlete
endal ordi-täitsa rahul
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
13.08.2004 13:17:45
|
|
|
booz kirjutas: |
nüüd tundub olevat korras-kui te www.ordi.com i mõtlete
endal ordi-täitsa rahul |
Khm,
mõtle nüüd ikka järele ja vaata mis lingi sina panid !
Tõesti nimi on sama! ja tegevus ala peaks sarnane olema nii palju kui ma sealt prantsuskeelselt või mis iganes lehelt välja lugesin...
Kuid see nati teine asi I
JA praegu juba Ordi õige leht
www.ordi.ee ka üleval!
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
oggy
Kreisi kasutaja

|
24.08.2004 00:16:42
|
|
|
räägiks ka siis oma ordi kogemustest.
sai siis eelmine aasta ostetud ordist amd duron komplekt, tassisin kodu, akkasin kohe kraami peale laduma (loe installeerima). kõik oli täitsa tiptop, normaalselt töötas.. panin siis quake2-e peale. kruttisin quakel kõik seaded põhja, ning kukkusin kõmmutama. vaevalt pool tundi oli pelatud, kui jooksis arvut kinni. kohe restarti näppima, kuid see millegipärast ei mõjund, tõmbasin siis voolualt välja, sissepannes sama asi, ainult üks tuluke hakkab põlema, pilti ette ei võta jne... järgmine päev garantiisse garantiis läks neil aega umbes 2 nädalat, sest emaplaat oli läbi kõrbend ja ei tea mis kadalipu see kast läbi rändas. lõpuks ikka sain kätte, ning siiani veel töötab (ptui ptui ptui üle vasaku õla)
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
24.08.2004 01:22:06
|
|
|
oggy kirjutas: |
räägiks ka siis oma ordi kogemustest.
sai siis eelmine aasta ostetud ordist amd duron komplekt, tassisin kodu, akkasin kohe kraami peale laduma (loe installeerima). kõik oli täitsa tiptop, normaalselt töötas.. panin siis quake2-e peale. kruttisin quakel kõik seaded põhja, ning kukkusin kõmmutama. vaevalt pool tundi oli pelatud, kui jooksis arvut kinni. kohe restarti näppima, kuid see millegipärast ei mõjund, tõmbasin siis voolualt välja, sissepannes sama asi, ainult üks tuluke hakkab põlema, pilti ette ei võta jne... järgmine päev garantiisse garantiis läks neil aega umbes 2 nädalat, sest emaplaat oli läbi kõrbend ja ei tea mis kadalipu see kast läbi rändas. lõpuks ikka sain kätte, ning siiani veel töötab (ptui ptui ptui üle vasaku õla)  |
Seepseeon, kui sissesõitmata masinal kohe gaas põhja vajutatakse!
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
lighT
HV veteran

|
24.08.2004 01:22:42
|
|
|
Kiiidan ordi karantiid, et nad mu mobo ja video välja vahetasin. Igati 5+ firma, tänu nii heale garantiile ostan kindlasti edasi sealt.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
26.08.2004 09:51:37
|
|
|
mul kah sealt arvuti...siiamaani kõik korras...aint paremad kõllid oeks võind kaasa saada...
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
mammu
HV vaatleja

|
26.08.2004 12:15:46
|
|
|
tsitaat: |
Mida arvate Ordi arvutitest?????
|
Ordi arvutitest nii plaju, et kui komplekti soovid osta, siis soovitaksin Microlinki, saad natuke kallima raha eest ikka kõvasti parema asja.. Microlinki arvutid läbivad kõik karmid testid, ordil aga klopsitakse suht odavatest juppidest asjad kokku, ka garanttihoolduses käivad need masinad rokem üks tuttav ostsis, 1 ootas oma arvutit koju tagasi Kõige kasulikum on ehk siiski endale ise arvutikomplekt kokku panna, saad täpselt sellise nagu ise tahaad!
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
26.08.2004 13:11:16
|
|
|
Kõige kasulikum on ehk siiski endale ise arvutikomplekt kokku panna, saad täpselt sellise nagu ise tahaad! icon_wink.gif
|
vaevalt. mulle topiti sisse WD80gb/7200/8mb cache asemel mingi hitachi 80gb/7200/2mb cache, ja soovitud aero7 lite asemel (mis oli neil vitriinis olemas see aeg kui komplekti käisin komplekteerimas, mees veel küsis teise töölise käest!) mingit avaline coolermaasteri junn. aga noh tskil olid kirjas need hitachi ja tavaline coolermaster nii et viriseda ka ei saand.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mammu
HV vaatleja

|
26.08.2004 13:15:18
|
|
|
aga vahel peab ju vedama ka
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
26.08.2004 14:54:37
|
|
|
nojah, peale selle sattus mulle radeon9600pro, mille originaalvent pläriseb nagu segane, ja seda imelike intervallide tagant
aga noh vahet pole planeerisin niikuinii custom jahutust ehitada ja tänu ordi töötajaskonna mõistlikule suhtumisele saab see ka varsti teoks
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mammu
HV vaatleja

|
26.08.2004 15:01:59
|
|
|
töötajad on seal toredad küll jah!
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alfredo
HV kasutaja
|
28.08.2004 13:53:51
|
|
|
mammu kirjutas: |
Mida arvate Ordi arvutitest?????
|
Ordi arvutitest nii plaju, et kui komplekti soovid osta, siis soovitaksin Microlinki, saad natuke kallima raha eest ikka kõvasti parema asja.. Microlinki arvutid läbivad kõik karmid testid, ordil aga klopsitakse suht odavatest juppidest asjad kokku, ka garanttihoolduses käivad need masinad rokem üks tuttav ostsis, 1 ootas oma arvutit koju tagasi Kõige kasulikum on ehk siiski endale ise arvutikomplekt kokku panna, saad täpselt sellise nagu ise tahaad!  |
tegelt äkki sa saaksid sealt Ordist ka natuke suurema raha eest sama hea massina, kui mikrolingi oma? Et nagu kuskilt lugesin, et kui tahta odavat ja head asja, siis tuleb osta 2 asja: üks odav ja teine hea
Loomulik, et kui sa tahad odavat asja, siis sa ei saa nii head, kui suurema raha eest. Ehk siis hinna ja kvaliteedi suhet peaks ka uurima asju ostes (ei pea silmas ainult arvutitega seonduvat).
A ja Ordiga seoses, siis mingi 4 aastat tagasi sai sealt mingi komplekt ostetud (küll edasimüüja kaudu) ja töötab suht kenasti siiani.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistong
Kreisi kasutaja

|
28.08.2004 16:24:38
|
|
|
Tartu kesklinna ordis on eriti debiilikud müüjad. . Ma läksin üks päev sinna ventikat ostma, läksin ühe naismüüja laua juurde, teretasin ja rääkisn oma jutu ära, ta ei vaadandki minu poole: tshättis kuskil või mis. igatahes, seisan siis seal veel mingi 15 sek ja eit närib küüsi ja mõmiseb mulle midagi : "meileiolezellisseidvendilaadoreid" . Suht seks suhtumine igatahes seal poes. Siis üks päev läksin veel sinna klafkat ostma ja mingi teine naismüüja tuleb, näitan talle ära mida tahan, pakib klafka sisse, istub laua taha arvet kirjutama, küsib kurja häälega: "eraisikule vää? " . normaalne. minuarust peasks olema selline seadus, et siis kui naistel on päevad, siis ei tohi nad tööle minna. muud ei oska öelda. miks ordi naised on kurjad?
_________________ ayo one two one two |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
28.08.2004 16:39:56
|
|
|
Mina ei tea mis neile sinus ei meeldind aga minu vastu on nad alati VÄGA viisakad vahest teevad nalja ka
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistong
Kreisi kasutaja

|
28.08.2004 16:40:52
|
|
|
486 kirjutas: |
Mina ei tea mis neile sinus ei meeldind aga minu vastu on nad alati VÄGA viisakad vahest teevad nalja ka  |
no eks neil päevad olid.
_________________ ayo one two one two |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
28.08.2004 16:42:03
|
|
|
kes7 kirjutas: |
Mina ei tea mis neile sinus ei meeldind aga minu vastu on nad alati VÄGA viisakad vahest teevad nalja ka  |
no eks neil päevad olid.  |
või oli lihtsalt sinul selline olemine/nägu peas, et targem oli mitte suga rohkem rääkida
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
28.08.2004 16:52:08
|
|
|
Spottraining kirjutas: |
kes7 kirjutas: |
no eks neil päevad olid.  |
või oli lihtsalt sinul selline olemine/nägu peas, et targem oli mitte suga rohkem rääkida  |
hääletan Spoti variandi poolt
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jolinar
HV kasutaja

|
28.08.2004 16:58:52
|
|
|
Minul on siiamaani igas ordi esinduses kus ma käinud olen super teenindus olnud.
Väga viisakas käitumine jne.
Nuh, eks oma osa on muidugi selles kuidas nendega käituda, parim kogemus on tallinnas, seal narva mnt ääres olevas ordis. Käisin sealt mingit klaverit vms ostmas. ja siis kui kõik ostetud oli jäin veel tüjkiks ajaks müüjaga jutustama
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|