Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 170, 171, 172  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.07.2004 16:43:00 vasta tsitaadiga

Theum kirjutas:
Loomulikult võib vastupidiselt väita ju kohe, et miks ma endale laojääki ei tekita, aga kuna arvutite hinnad muutuvad väga kiiresti, siis on väikesel firmal väga keeruline sellist laojääki endal ülal pidada.

Ja sellest tulenebki selline asi eesti poodides(mitte ainult arvutipoodides,et kirevad näidised on üleval ja hinnakiri on ka pikk ja ilus aga kohapeal kunagi midagi pole ,tellida saab aga seda ka kunagi ei teata millal võib kohale jõuda.Kohalikus laos ka pea kunagui midagi olemas ei ole,sest see läheb kulukaks firmale kui hinnad muutuvad aga kliendile on ka kulukas kui ta tellib näiteks 10000 EEK'u maksva jubina ja selleks ajaks kui see kohale jõuab maksab see juba 8000.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kolumats
HV vaatleja

sõnum 10.07.2004 09:36:59 vasta tsitaadiga

Minul kah üks negatiivne kogemus, mis lõppes siiski õnnelikult.

Sai komplekt ordis kokku pandud, athlon 64 baasil.

Koju jõudes, panin arvuti käima, hakkasin winxp installima, 4 minuti pärast joksis arvuti kokku, totaalselt, panin arvuti uuesti käima, cpu temp näitas 110 C !!! Ime et põlema ei läinud!

Emaplaadil defaultina peal temp kaitse 110 kraadi peal, lülitas ennast enne välja kui mina jõudsin midagi ette võtta.

Arvuti kaenlasse ordisse tagasi, garantii ukse taha, esimese asjana ütles seal istuv tibi, et neil on järjekord 2 nädalat icon_eek.gif , siis tõstsin natuke häält, kuna ma polnud arvutit õieti käima saanudki.
Õnneks tuli siis tagant mingi vend, kes kiskus masina lahti, prose jahutus oli täiesti lahti ja paigast ära, tegi selle korda umbes 5 minutiga.

Selgus veel, et ma oleks võinud arvuti ise ka kodus lahti teha, garantii kehtib ikka, krt, seda ma ei teadnudki, alles pärast seda vaatasin arvuti taha, pagan, garantii klepsu seal polnudki peal icon_eek.gif
Kas neid kleepekaid enam ei pandagi või võtsid selle ära garantiipoisid?

Ahjaa, lisaks veel seda, et olin omast arust kaval ja ei pannud arvutile flopiseadet külge, kuid sata ketast muud moodi ei saagi installeerida kui ainult flopiga, jama värk, kodus siis kohe arvuti lahti ja vana flopiseade külge, väheke imelik.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SunBear
HV kasutaja
SunBear

sõnum 10.07.2004 11:34:37 vasta tsitaadiga

Ordi ei topi neid kleepekaid enam pikemat aega korpuste külge. Küll aga kõvaketta kruvide peale. Nii, et võid südamerahuga masinas ringi tuhnida.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 10
tagasi üles
QWhite
Kreisi kasutaja
QWhite

sõnum 10.07.2004 14:41:10 vasta tsitaadiga

yldiselt ikka head suhted aga m6ned tooted mis on nimekirjas tegelikult puuduvad (wireless hiir, flash m2lukaart)
ise ka teevad imestunud n2o p2he, et kuhu kurat nüüd kadunud on, ja siis m22rimad mingi kallmia variandi p2he icon_razz.gif
ja eriti pinda k2ib see et eelmisel n2dalal läksin sinna coolerit ostma, lambist lihtsalt kinni :\ see n2dal sama moodi,
aga olin targem ja vaatasin lehelt et reedel ja laup2eval J2LLE kinni... no FFS ma ei saa teistel p2evadel!
arrrgh.....
aga tegelt sellega mis ma sealt saand olen v6ib ikka rahule j22da, mingeid low-end defektiga juppe ikka ei paisata
myygile (nagu meile k6igile teada arvutustehnikamyygiasutuses icon_smile.gif ja teenindus ka enam-v2hem ok.
ja ei asu ka kuskil p2rap6rgus (p2rnu mnt. satun ikka 20x tihemini kui kuhugi peterburi v6i tartu mnt-le, v6i 6ism2e taha otsa :\)
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
Kolumats
HV vaatleja

sõnum 10.07.2004 17:24:22 vasta tsitaadiga

ahjaa, kuna neil samsungi monitori 765mb polnud ant i asemele 795 mb, polegi veel jõudnud uurida, on see ka parem, ordist öeldi et see kallim mudel kuid annavad sama hinnaga mis 765
tagasi üles
spitfire
HV vaatleja

sõnum 12.07.2004 23:54:51 vasta tsitaadiga

ma olen rahul. Kavatsesin osta Logitech MX510 (seda ka tegin). Kuna Ordi pmst lähim pood, kust seda oli saada/suht odav ka, siis kõllasin enne, kas on üldse olemas. Öeldi, et Tallinnas (tegu Pärnu Ordiga ja esmaspäev) laos on, tellitakse ära ja kolmapäevaks kohal, kõllasin kolmapäeval, kas saab järgi tulla, öeldakse, et oli juba eile kohal (these damn bitches icon_biggrin.gif). Ma rahul.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 13.07.2004 07:40:58 vasta tsitaadiga

Jah see on bueno,et kui kuskil kola olemas on,siis kohale tuuakse kiiresti,olenemata kas laost või mõne teise linna poest. thumbs_up.gif
tagasi üles
Henry 1
HV kasutaja

sõnum 13.07.2004 10:49:49 vasta tsitaadiga

Ma sain oma probleemi lahendatud, saatsin neile maili ja öeldi, et osa minu tellitud asju on olemas, aga ühte veel ootavad, pakkusid kas samas hinnas laosolevat toodet, või raha tagasi, kui mul kiire on.
Selline lahendus ja suht kiire vastus on minu jaoks küll thumbs_up.gif

Ühinen ka Auroni arvamusega, minul oli selline olukord, et olin Tartumaal sugulasel külas ja üritasin FX5600XT-d (icon_redface.gif) ja Audigy 2 osta, aga kohal polnud, kuna järgmisel päeval oli mul tagasi Viljandisse minek, siis selleks ajaks tellisid nad asjad ära ja üritasin isegi helistada, mul polnud kahjuks levi. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 49
tagasi üles
Eints
Kreisi kasutaja
Eints

sõnum 14.07.2004 01:15:09 vasta tsitaadiga

Ordi garantii vahetanud välja alati kõik jupid, mis katki läinud(mitte enda süü läbi õnneks).Kui on vaja informatsiooni mingi teatud toote kohta vms., siis Ordist on alati saadud norm vastus, mitte nagu näiteks. K-saluuni töötaja, kes külmalt 100mbit 100mb-ks tembeldas. icon_lol.gif
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 14.07.2004 12:15:56 vasta tsitaadiga

Mul on seni ainult ostutehingutes Ordiga positiivsed kogemused olnud thumbs_up.gif .Nt käisin ühes teises teatud kaupluses ,et endale mingit jahutuse komplekti osta.Eks ma passisin neid vitriine seal ja nii umbes 5 minti aga minust välja ei tehtud kuigi olin ainuke seal.Eks läksin siis ise küsima, et mida mul umbes vaja oleks.Umbes sellepärast, et alles mõtlesin erinevate lahenduste peale ja ootasin veel ideid.Vastused tulid umbmäärased ja kui küsisin ühte jublakat vaadata ja pärisin selle kohta infi, et mismoodi see siis töötab siis vastati ,et nad ise ka ei tea.Sellepeale lõin käega ja läksin lähedal olevasse Ordi müügipunkti.Ja vot see oli korralik teenindus, mis seal oli.Lasti mind seal minuti jagu vitriiniga tutvuda ja siis astuti ligi ja pakuti abi.Noh eks me siis rääkisime jahutuse teemal ja mulle pakuti erinevaid lahendusi.Ja lõpuks jõutsimegi koos kõige odavama ja töökindlama lahenduseni.
Igatahes kaup sai tehtud, teenindaja asjatundlik ja korralik,mina rõõmus ,et sain hea teeninduse osaliseks icon_biggrin.gif .Lähen sinna alati tagasi , kui oleks vaja midagi osta, mida Ordist saab. beer_yum.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 14.07.2004 16:13:28 vasta tsitaadiga

kliendid unustatakse nagu ära seal ordis. ennist mainisin et tellisin aerogate2, noh päev enne linnast ärasõitu helistasin ja küsisin - ei olnud kohal (nädal oli neil juba aega olnud telllida) . tulen siis nüüd tagasi, helistan, ikka pole tellitud. mis kasu on tellimisest kui keegi seda tegevust ette ei võtagi... väga suur miinus ordile. aga noh eks loodan alet ka saada kuna asi hilineb icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 14.07.2004 16:18:07 vasta tsitaadiga

Heh ma Beestingus ootasin nii 1KUU VGA Silenceri... l6puks saatsin vennad pxtsi ja ostsin Falconrock2
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 14.07.2004 16:42:52 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Heh ma Beestingus ootasin nii 1KUU VGA Silenceri... l6puks saatsin vennad pxtsi ja ostsin Falconrock2

Heh ma läksin nende "salongi" mustamäele (või mis koht see oligi) kohale ja myya ulatas mulle VGA Silenceri (vaatamiseks esialgu, hiljem ostan icon_razz.gif )
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 17.07.2004 12:02:38 vasta tsitaadiga

lõpuks sain oma aerogate 2 kätte, hommikul kell 10 helistab ordi neiu et asi on sees, noh sain 12krooni alet ka icon_lol.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Kolumats
HV vaatleja

sõnum 21.07.2004 18:10:50 vasta tsitaadiga

Käisin ordist ükspäev kõlle ostmas, öeldi et täna pole sees kuid homme tuuakse hulgilaost.

Küsisin kus see hulgiladu neil siis asub? Selgus, et asub poest umbes 100m kaugusel icon_smile.gif

Eks siis lippasin hulgilattu (lahti kella 17.00-ni, samas pood lahti kella 16.00) ja sain sealt asja ilusti kätte
tagasi üles
rmg
Kreisi kasutaja
rmg

sõnum 21.07.2004 19:39:01 vasta tsitaadiga

Noh, absurd ikka küll. Ei saa end siis nagu 100m k6rval asjal j2rel k2ia v6i?
Kas see on 2kki mingi conspiracy?
Tundub nagu klient ei ole kuningas.
Nii ikka ei saa!

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 21.07.2004 19:45:56 vasta tsitaadiga

Kurat seda teab kuidas see värk käib.Kas seal tüübid mingit boonuspappi ka saavad müügi pealt?Et nagu selle poindiga,et kui ostad miskid mõnisada krooni maksvad kõllid ,siis öeldakse,et tuleb homme ja ei viitsita tegelda aga kui lähed ja tahad miskeid 5 kiloseid(gigaworkse) kõlle osta,et siis järsku tüüp oleks isegi kulpi löönd ja lippand icon_lol.gif .
tagasi üles
darcen
HV kasutaja
darcen

sõnum 22.07.2004 00:07:46 vasta tsitaadiga

olles süsteemiga suht hästi kursis siis tekkinud arutelus võtaks ka sõna. Kuna igal kauplusel on oma kindel ladu mida tuleb hallata ja garanteerida sealoleva kauba olemasolu (mitte ainult ordis vaid ka teistes ettevõtetes on nii). Siis on selle jaoks loodud süsteem kus kauba liigutamine ladude vahel (nii füüsiliselt kui ka programmides) toimub teatud päeval teatud kella-ajal. Olgu siis ladude füüsiline kaugus 100m või 10km. Kui reeglid on paigas siis tuleb neid järgida ja müügimeest selles süüdistada on patt, tema on siiski kõigest palgatöötaja ja peab järgima kõrgemate tehtud otsuseid. Klient võib kuningas olla aga oma kogemuste põhjal võin julgelt väita et enamus "klientidest" on selles lauseühendis nii kinni, et on unustanud kogu asja juures igasuguse inimlikkuse ja võime analüüsida asju mõistusega. Erandid on võimalikud.. kuid nagu öeldakse "erand kinnitab reeglit".
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 47
tagasi üles
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 22.07.2004 09:56:47 vasta tsitaadiga

darcen räägib õiget juttu.Ega ikka ei pruugi see asi nii olla , et astud naaber lattu sisse ja võtad.Eriti hulgi firmade puhul, kellel palju kliente,sest kui igal ajal käidakse ja võetakse juppikaupa siis pärast võib ikka paras bartakk olla.Ja samas võib ka olla kui naaber firmaga head suhted oleks nad saanud ka selle ära tuua, kuid jah nagu Auron ütles , kas on mõnesaja krooni pärast vaja nüüd nii kõvasti rabeleda.Kuigi võiks ju küll sest ma arvan , et kommentaarid, mis andis Kolumats, võiks olla väga positiivsed kui tema pärast oleks vend lattu jooksutatud, et ta need kõllid kätte saaks.Aga eks see jäägu müüja otsustada kui nahast ta välja jookseb kliendi pärast, kes ta ees seisab,näeb ta selles siis potentsiaalset klienti või hästi suurt tehingut.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Hilton
HV kasutaja
Hilton

sõnum 22.07.2004 10:14:34 vasta tsitaadiga

Ordiga seoses on lähiminevikust võtta näide, kus ennast täiesti õigustatult kliendiks pidav tegelane pidi kahe kuu jooksul kirjutama pool tosinat e-kirja ja tegema kümmekond telefonikõnet, et talle avaneks võimalus osta Ordi hinnakirjast teatav jubin.

Kogu selle aja jooksul ei tulnud kordagi initsiatiivi Ordi poolt vaid klient oli see, kes pidi hoolitsema, et asi päris talveunne ei vajuks. Asja tegi meeletult vastikuks ja kurvaks kaupluse suhtumine või õigemini selle puudumine. Ilmselt pole ühelgi müüjal ületamatut probleemi ulatada kliendile soovitud asi letilt, võtta selle eest raha ja ta viisaka sõnakõlksuga minema saata. Mis aga puutub rutiinist erinevat suhtumist nõudvasse klienti siis on paratamatult jäänud mulje, et ennast tippu upitanud tegelased on loorberitele puhkama jäänud ning teevad sellega endale ainult karuteene.

K_
HV kasutaja
K_

sõnum 27.07.2004 09:16:33 vasta tsitaadiga

enda arvuti ka ordist ostetud,alguses jäi halb mulje sest arvuti hilines 2 nädalat ja vahetult peale seda pidi garantiise saatma,et graafikakaart ära vahetada...nüüd on juba aasta aega korralikult töötanud....olen rahul icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 27.07.2004 10:02:01 vasta tsitaadiga

K_ kirjutas:
enda arvuti ka ordist ostetud,alguses jäi halb mulje sest arvuti hilines 2 nädalat ja vahetult peale seda pidi garantiise saatma,et graafikakaart ära vahetada...nüüd on juba aasta aega korralikult töötanud....olen rahul icon_rolleyes.gif

Jah aga mõru piisk sattus ikka karikasse ju icon_question.gif Endal oli sama asi ,et põhimõtteliselt kohe kui arvuti sai kätte saadud ja tööle pandud oli vaja garantiisse viia ja seal istus ligi kuu aega icon_sad.gif See rikkus ikka totaalselt tuju ära.Oleks paari kuu pärast miski üksik jubin läbi läind oleks pohh olnd aga jah..
tagasi üles
feks
HV vaatleja

sõnum 29.07.2004 21:25:58 vasta tsitaadiga

Olen sealt paar asja tellinud, paar venti, 2monitori 19"crt ja 17" lcd. Kaup on jõudnud ülejärgmine päev ukse taha. Mingeid erilisi probleeme pole olnud, 17" LCDl oli mingi tehaseviga küljes, vahetasid ümber ja nüüd töötab. Teenindus on suhteliselt kiire ja arusaamatusi pole tekkinud, meilidele on ka vastatud samal päeval, isegi kell 10 õhtul. Aruti ka ostetud Ordi esindaja - Opteri kaudu, kõik kruvid on kinni olnud ja komponendid töökorras icon_smile.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
kix
HV vaatleja

sõnum 01.08.2004 14:21:59 vasta tsitaadiga

Ma just avastasin, et Ordi tüübid panid minu K-saluuni arvutile kunagi kleepsu külge koos nime ja telefoninumbriga. Kusjuures nad panid selle korpuse õhu sissevõtu ava peale. Ma rebisin selle ära ja temperatuur langes 2-3 kraadi. icon_lol.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Henrik
HV kasutaja

sõnum 01.08.2004 14:39:12 vasta tsitaadiga

kix kirjutas:
........et Ordi tüübid panid minu K-saluuni arvutile........

???
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 170, 171, 172  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.