|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
26.01.2023 00:01:59
|
|
|
| freestyler kirjutas: |
| Lihtsalt oletan siin.. et äkki aitab kui seada "list" vaade kõikidele kaustadele "file explorer options" kaudu? Ehk kirjutab mingi sätte üle kusagil? |
Töötab mõnda aega, siis jälle kõik "details" vaates.
See soovitus ei aita. See kahjuks ei jää püsima. See pole viimased 25 aastat töötanud
---
Tööarvuti läks tagasi Windows 10 peale.
---
Vaatasin, et Rufus 3.18 on viimane versioon, millega saab TPM ja Secure Boot nõude Windows 11 ISO-lt eemaldada. Uuemates versioonides see võimalus puudub.
https://rufus.ie/downloads/
_________________ Müüa: Xbox 360 S 4GB (UUS)
Müüa: Xbox 360 S 250GB (UUS) |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
26.01.2023 01:16:05
|
|
|
SKG, Viimasel Rufusel on igaljuhul kõik alles. See aken ilmub siis, kui USB pulgale kirjutamist alustad ja nii on alati olnud.
Spoiler 
_________________ Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte... |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
26.01.2023 02:28:01
|
|
|
| Vondur kirjutas: |
SKG, Viimasel Rufusel on igaljuhul kõik alles. See aken ilmub siis, kui USB pulgale kirjutamist alustad ja nii on alati olnud.
Spoiler 
|
Huvitav, minul seda akent ette ei tulnud.
Proovisin läbi kõik versioonid uusimast 3.21-st kuni 3.16-ni.
Anyway, sain Win 11 juba installitud, kuid ilma võrku ühendamata installi lõpuni viia ei lase. Enne installi sai BIOS-ist LAN ja WiFi kinni keeratud.
Õnneks sai sellega siiski korda ja lokaalse kontoga kasutada: https://www.groovypost.com/howto/install-windows-11-without-an-internet-connection/
Veel üks huvitav tähelepanek - BIOS update tuleb ka nüüd Windows Update kaudu. Vähemalt ühe tutika Dell Latitude puhul tuli.
_________________ Müüa: Xbox 360 S 4GB (UUS)
Müüa: Xbox 360 S 250GB (UUS) |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
26.01.2023 07:54:51
|
|
|
see aken tuleb viimase sammuna, kui Start juba ära vajutad.
Sellegipoolest ta mul nr2 ei teinud.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
26.01.2023 09:32:20
|
|
|
| SKG kirjutas: |
| Vondur kirjutas: |
Spoiler 
|
Huvitav, minul seda akent ette ei tulnud.
Proovisin läbi kõik versioonid uusimast 3.21-st kuni 3.16-ni.
Anyway, sain Win 11 juba installitud, kuid ilma võrku ühendamata installi lõpuni viia ei lase. Enne installi sai BIOS-ist LAN ja WiFi kinni keeratud.
Õnneks sai sellega siiski korda ja lokaalse kontoga kasutada: https://www.groovypost.com/howto/install-windows-11-without-an-internet-connection/
Veel üks huvitav tähelepanek - BIOS update tuleb ka nüüd Windows Update kaudu. Vähemalt ühe tutika Dell Latitude puhul tuli. |
Päris huvitav. Microsofti lehelt tiritud Windows 11 installikas ja mingeid eelpool toodud probleeme pole olnud. Ei tava- ega ka Pro-versiooniga.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
26.01.2023 09:47:19
|
|
|
| Selle uuendamise saab üldiselt BIOSist kinni keerata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
26.01.2023 09:48:02
|
|
|
| von Wu kirjutas: |
| Veel üks huvitav tähelepanek - BIOS update tuleb ka nüüd Windows Update kaudu. Vähemalt ühe tutika Dell Latitude puhul tuli. |
Tuleb ammu juba. Ka Windows 10 puhul. |
kas ikka on win update?
või siiski delli automaatne uuendus, mis lihtsalt laetakse alla ja installitakse ühes puntras win omadega
ainult detailsemalt uurides nägin oma laptopis mingi erinevuse ära ja vist laeti alla eri (delli) serverist
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
26.01.2023 09:52:16
|
|
|
| See on tavaliselt optional updates all. Praegu installin üht EliteBooki ja seal on ta Driver updates all HP Inc. Firmware nimega. Kuna läpakal akut küljes pole, siis uuendada ei lase. Kurioosne on ka see, et Windows Update pakub 1.57 versiooni, aga arvutil juba on peal 1.58. Ehk siis selleks, et seda uuendust sealt nimekirjast minema saada, tuleb aku ühendada ja lasta tal see "installida". Installib ära, restart, tuvastab, et vana versioon ja pärast kaob ka nimekirjast.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
artur-
HV Guru

|
26.01.2023 09:56:51
|
|
|
| Mnator kirjutas: |
| von Wu kirjutas: |
| Veel üks huvitav tähelepanek - BIOS update tuleb ka nüüd Windows Update kaudu. Vähemalt ühe tutika Dell Latitude puhul tuli. |
Tuleb ammu juba. Ka Windows 10 puhul. |
kas ikka on win update?
või siiski delli automaatne uuendus, mis lihtsalt laetakse alla ja installitakse ühes puntras win omadega
ainult detailsemalt uurides nägin oma laptopis mingi erinevuse ära ja vist laeti alla eri (delli) serverist |
Tulebtuleb, lenovol olen ka märganud et bios uuendust teeb win update
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
26.01.2023 10:44:59
|
|
|
| kui sedasi tuleb firma poolt pakutav viimane bios versioon, siis mul pole põhjust nuriseda
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
02.02.2023 13:30:30
|
|
|
Huvitav kas see on ka hea abimees? Muidugi on ta betas, aga kindlasti tuleb ta välja ühe windowsi osana https://pcmanager-en.microsoft.com/
_________________ Olenemata olukorrast, jää iseendaks ja samas lugupidavaks. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
02.02.2023 14:49:45
|
|
|
Installi ära ja vaata palju sul faile ning programme alles jääb pärast Microsofti poolset "manageerimist".
Ma ei plaani eriti mingiks tasuta testijaks hakata Microsofti jaoks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Oraff
Kreisi kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
08.02.2023 19:51:31
|
|
|
Windowsis on olemas ainult wordpad a kui mul oleks exeli tabelit vaja mis siis saab, on eraldi kuskil exel ka olemas?
_________________ Olenemata olukorrast, jää iseendaks ja samas lugupidavaks. |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
08.02.2023 19:53:59
|
|
|
| Muhekas kirjutas: |
| Windowsis on olemas ainult wordpad a kui mul oleks exeli tabelit vaja mis siis saab, on eraldi kuskil exel ka olemas? |
libreoffice.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
08.02.2023 19:58:15
|
|
|
Ei ole. Google spreadsheet või siis https://www.wps.com/
Vist on m$ endal ka mingi veebipõhine, aga ei tea kas tasuta ka.
Kui arvitisse lokaalset tahad, siis pole muud kui eespool soovitatud wpc office, libreoffice, openoffice jms. kolmanda osapoole lahendused. Päris tõupuhast excelit ei saa, aga kui pole vaja macrosid jooksutada või mingit ulmekeerulist disaini aretada, siis vast ajab asja ära.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
08.02.2023 21:15:12
|
|
|
Ma ei tea, kui hea see on, aga mina olen wordi ja exceli jaoks kasutanud https://www.office.com
Nii palju kui mul vaja seda on, saab dokumendid tehtud
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Bilderberg
HV kasutaja

|
08.02.2023 21:58:51
|
|
|
| Muhekas kirjutas: |
| Windowsis on olemas ainult wordpad a kui mul oleks exeli tabelit vaja mis siis saab, on eraldi kuskil exel ka olemas? |
Siiamaani olen hakkama saanud:
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
11.02.2023 17:49:41
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
Ei ole. Google spreadsheet või siis https://www.wps.com/
Vist on m$ endal ka mingi veebipõhine, aga ei tea kas tasuta ka.
Kui arvitisse lokaalset tahad, siis pole muud kui eespool soovitatud wpc office, libreoffice, openoffice jms. kolmanda osapoole lahendused. Päris tõupuhast excelit ei saa, aga kui pole vaja macrosid jooksutada või mingit ulmekeerulist disaini aretada, siis vast ajab asja ära. |
Kasutan ka WPS-i. 100% MS Office't ei asenda, aga on parem, kui LibreOffice. Olen proovinud kõiki pilvepõhiseid kontoritarkvara rakendusi. Mitte ükski neist ei kõlba millekski muuks, kui onlines failide avamiseks,allalaadimiseks või presenteerimiseks. Piiratud funktsioonidega on isegi pilvepõhine Office365 online versioon, mis ei täida enamikku offline rakenduse funktsionaalsusest- Ühesõnaga mõttetu. Google Docs on veel hullem. Seda ei saa üldse normaalselt kasutada.
Pilves proovitud rühmatööd teha. Ütleme nii, et kui vaja mingeid kommentaare lisada vms, siis saab hakkama, aga päris meeskonnatöö tegemiseks täiuslikku dokumendiredaktorit onlines ei ole. Kõige suuremaks puuduseks on pilvelahendustel vormindusfunktsioonide vähesus.
viimati muutis BA79 12.02.2023 19:11:34, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
artur-
HV Guru

|
11.02.2023 21:33:05
|
|
|