Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rmc
Aeg Maha 2n

|
16.11.2022 19:35:26
|
|
|
Näen väiteid sinu väidetega sama väitvat, ent kus on see väidetu? Endiselt sama seis..
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
16.11.2022 19:36:11
|
|
|
Kas te plaanite nüüd aegade lõpuni jääda oma paska tootma, sest keegi kunagi võibolla ütles midagi võibolla kuskil? Privaatsõnumid on olemas, äkki jauraks seal edasi? Nädala aega jaurate oma euroalustest, kui alused nii väga meeldivad, siis ma usun, et logistikas leiab tööd, lisaks oli vanasti Hansaplanti kandis üks ettevõte mis tegeles euroaaluste remondiga võibolla sealt leiaks oma kire?
Arvestades, et vähemalt kasutajate vanuste järgi võiks olla tegemist vanema kui 15 aastastega, siis äkki läheks teeks oma vaidlust vähemalt Võitlustandri teemas, loota, et maha rahuneks ja millegi konstruktiivsega tegeleks ilmselt on palju?
Postitusi tuleb nagu hunnikutes, aga mitte mingit sisu, isegi kõlakate omasid pole. Kohutav.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
16.11.2022 20:18:29
|
|
|
Foxxx, selles mu viimaste postituste point ongi, et Scart võiks oma mõttetu tõmblemise ära lõpetada. Mitmes launch juba räägib oma müütilistest "AMD-lt lubati aluseid" postitustest ja rantib nende osas lõputult. Mõtlesin, et "too tõendid välja või ole vait" mõjub ja enam sellist jama ei pea lugema.
Laiemas mõttes jääb arusaamatuks, mis Scart-il seda pidevat räiget vastandumist/vastandamist siin ülal pidada lastakse. Mingu vs. teemasse kui sisu ei huvita, vaid tõmmelda vaja.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
16.11.2022 20:28:08
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
Zonerman, ma ka rohelise poole kaldu päris kõvasti. mis muidugi ei tähenda, et kui 4090 perfi saaks punastelt kätte veerandi hinnaga ja ilma tulekahjuta, et ma siis punase ära põlgaks. aga noh, oleksid ja poleksid ei maksa tühjagi. |
Selgita mulle see teema ära. Nvidial on mõlemad kaardid müügis nüüd aga Navi teema risustatakse mingite absurdsete irooniliste kommentaaridega üle. Rahval on juba roheliste kaardid käes, ma ei näe mingit suurt arutelu teises teemas, kuidas keegi mida sellega peale hakanud on või katsetanud. Scart moka otsast mainis, tegi power limit ja rohkem midagi. Juttu peaks ju jätkuma seal, kuna kaardid müügis ja saab arutada. Selle asemel tullakse siia teemasse vinguma ja leidma mingeid vihjeid, et AMD'l pole midagi. Kas see viib kuhugi edasi meid selles diskussioonis? Miks see teema nii aktuaalne on kui AMD'l pole midagi veel müügis.
Mina ostaks ka 4080 KUI see oleks oma hinda väärt ja siis pajataks mida ma sellega tegin jne. Mina pole kummagi poole kaldu. Valin selle toote kes pakub parimat hinda perfiga. Alati ei ole ka AMD valikud head aga selline see konkurents on.
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.11.2022 21:23:50
|
|
|
Zonerman kirjutas: |
Rahval on juba roheliste kaardid käes, ma ei näe mingit suurt arutelu teises teemas, kuidas keegi mida sellega peale hakanud on või katsetanud. Scart moka otsast mainis, tegi power limit ja rohkem midagi. Juttu peaks ju jätkuma seal, kuna kaardid müügis ja saab arutada. |
A mis seal arutada on? Kaardid käes, töötavad. Ega Nvidia pole AMD, mille threadid on täis probleeme ja troubleshootingut. Tomorrow siis muretses, et keegi ei räägi Inteli prosede teemas millestki, no vaatasin korra Ryzeni teemasse ja lehekülgede kaupa hala timingutest ja bioseversioonidest ja sellest, kuidas keegi "lõpuks jooksma" sai. Massohism on äge, aga kas seda peaks nüüd selliselt harrastama, jäägu osaliste endi arvata.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
16.11.2022 21:45:52
|
|
|
Scart kirjutas: |
Rahval on juba roheliste kaardid käes, ma ei näe mingit suurt arutelu teises teemas, kuidas keegi mida sellega peale hakanud on või katsetanud. Scart moka otsast mainis, tegi power limit ja rohkem midagi. Juttu peaks ju jätkuma seal, kuna kaardid müügis ja saab arutada. |
A mis seal arutada on? Kaardid käes, töötavad. Ega Nvidia pole AMD, mille threadid on täis probleeme ja troubleshootingut. Tomorrow siis muretses, et keegi ei räägi Inteli prosede teemas millestki, no vaatasin korra Ryzeni teemasse ja lehekülgede kaupa hala timingutest ja bioseversioonidest ja sellest, kuidas keegi "lõpuks jooksma" sai. Massohism on äge, aga kas seda peaks nüüd selliselt harrastama, jäägu osaliste endi arvata. |
Selge pilt nüüd. Kui arutada midagi tarka pole, siis läbustada navi teemat. Selge pilt. Muus osas ma ei hakka vastama, siis läheb jälle läbuks edasi vales teemas aga mainin, et sa ei saa pointile pihta miks HV teemas asju arutatakse, milleks see siin mõeldud ongi.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 308 loe/lisa |
   |
1 :: |
269 |
|
tagasi üles |
|
 |
saihtam
HV kasutaja

|
17.11.2022 10:05:48
|
|
|
Sry kui repost, ei pannud tähele et keegi oleks postitanud. Aga kui keegi pole jathtimas uue geni kaarte siis välimaalt tellides võib kena bundle ka saada(Dead Island 2 ja The Callisto Protocol). Ise vist võtangi ligi kas 6800xt või 6900xt, euro tax lükka kahjuks nats kõrgeks next gen hinnad ning 6900xt hinnad langevad kolinaga black friday ja uue reliise näol. 1440p puhul overkilli pole vaja teha GPUga kui nagunii CPU jää bottleneckima hetkel.
https://www.amd.com/en/gaming/raise-the-game?utm
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
17.11.2022 15:38:03
|
|
|
A mis seal arutada on? Kaardid käes, töötavad. Ega Nvidia pole AMD, mille threadid on täis probleeme ja troubleshootingut. Tomorrow siis muretses, et keegi ei räägi Inteli prosede teemas millestki, no vaatasin korra Ryzeni teemasse ja lehekülgede kaupa hala timingutest ja bioseversioonidest ja sellest, kuidas keegi "lõpuks jooksma" sai. Massohism on äge, aga kas seda peaks nüüd selliselt harrastama, jäägu osaliste endi arvata. |
Kui sulle ei meeldi AMD, nahhui sa üldse siin teemades prääksud?
Keegi võiks permabanni panna AMD teemadesse kirjutamise eest, sest AMD tooteid sa ei oma ja lihtsalt genereerid paska!
Miks seda üldse adminnide poolt tolereeritakse siin?
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
17.11.2022 15:43:15
|
|
|
ot: |
Viilutaja kirjutas: |
Kui sulle ei meeldi AMD, nahhui sa üldse siin teemades prääksud?
Keegi võiks permabanni panna AMD teemadesse kirjutamise eest, sest AMD tooteid sa ei oma ja lihtsalt genereerid paska!
Miks seda üldse adminnide poolt tolereeritakse siin?  |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11170549#11170549
|
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
17.11.2022 16:00:36
|
|
|
saihtam kirjutas: |
Sry kui repost, ei pannud tähele et keegi oleks postitanud. Aga kui keegi pole jathtimas uue geni kaarte siis välimaalt tellides võib kena bundle ka saada(Dead Island 2 ja The Callisto Protocol). Ise vist võtangi ligi kas 6800xt või 6900xt, euro tax lükka kahjuks nats kõrgeks next gen hinnad ning 6900xt hinnad langevad kolinaga black friday ja uue reliise näol. 1440p puhul overkilli pole vaja teha GPUga kui nagunii CPU jää bottleneckima hetkel.
https://www.amd.com/en/gaming/raise-the-game?utm |
Ma ei tea kas need mängud seda väärt on aga retail uus 6900XT on üpris kõrge hind. Kasutatult saada, siis on tõesti väga hea ost
Winterwind,
Lisaks fine tuning ja OC on massohism AMD puhul
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
17.11.2022 16:02:36
|
|
|
ot: |
Pada sõimab katelt, AMD aktsionärid kraaksuvad ise samamoodi |
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
17.11.2022 16:04:33
|
|
|
Ma ei tea, kas ma eksin, ent muarust vahepeal oli AMD US poes (https://www.amd.com/en/direct-buy/ ) 6900XT juba mingisuguse 5XX hinnaga, praegu 679.
heretic666, kui mind silmas pead Ryzeni teemas, siis ma räägin sellest, kuidas asi võiks olla, ent käesolevaltki olena asjadega väga rahul. Lihtsalt tavakasutaja vaatest räägin ja sellest, et prosed oleks ju out of the box ka paremad nii.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
17.11.2022 16:34:40
|
|
|
rmc, ma pidasin silmas euroopat ikkagi, kust meie ostame seal on eurides ja vatiga miskit 800-900 nägin saksas kiirelt vaadates, kes kvalifitseeruvad ja selle kampaania raames pakuvad.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
|
Kommentaarid: 195 loe/lisa |
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
saihtam
HV kasutaja

|
17.11.2022 17:27:45
|
|
|
https://www.amd.com/en/gaming/raise-the-game?utm |
Ma ei tea kas need mängud seda väärt on aga retail uus 6900XT on üpris kõrge hind. Kasutatult saada, siis on tõesti väga hea ost
|
Kiiret pole, huvi pärast vaatab mis see black friday või 7000 seeria launch teeb. Pigem tõin lihtsalt välja, et on võimalus bundled saada kui keegi huvatatud ja uurib maad.
Hetkel tähele pannud mõnes kohas täitsa saaks 750 + saatmine. Tundub päris decent bang for buck ja piisav 1440p? Kasutatuna leiab Eesti turult hetkel 700ga. Ausalt öeldes paneks 50 juurde ja võtaks uue kui kasutatud.
Keegi oskab rääkida kuidas AMD lahendus on vs RTX voice mis Nvidial on?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
17.11.2022 17:53:07
|
|
|
Keegi võiks siin USA'st ostmas käia
Võib kaardi pealt +50€ lisa anda. Kui juba nagunii US käik ees.
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
17.11.2022 19:02:01
|
|
|
Kiiret pole, huvi pärast vaatab mis see black friday või 7000 seeria launch teeb. Pigem tõin lihtsalt välja, et on võimalus bundled saada kui keegi huvatatud ja uurib maad.
Hetkel tähele pannud mõnes kohas täitsa saaks 750 + saatmine. Tundub päris decent bang for buck ja piisav 1440p? Kasutatuna leiab Eesti turult hetkel 700ga. Ausalt öeldes paneks 50 juurde ja võtaks uue kui kasutatud.
Keegi oskab rääkida kuidas AMD lahendus on vs RTX voice mis Nvidial on? |
750.- on ok eeldusel, et ei plaani niipea 7 seeria kaarti osta või veel vähem nvidia kallima hinnaga uusi kaarte. Siis pole vahet kas osta nüüd või enne jõule. Millalgi uue aasta alguses peaks hinnad allapoole minema, iseasi kauaks 6 seeriat veel müüakse.
Mul on ultra wide 1440p reso ja 6800XT ning maa ja ilm max graafika jaoks isegi powertune -6 peal ja madalama voldiga ehk piiratud wattidega vs default. Ühes mängus täheldasin (UE4 mootor) ultra graafikaga läks fps kohati 48 peale aga seal aitas FSR sisse lülitamine ja keskmine fps oli jälle üle 60 normaalselt.
6900XT saab vabalt hakkama rasteris
Voice asja pole kunagi kasutanud seega ei oska selles osas öelda.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
17.11.2022 19:08:13
|
|
|
Ise FSR-i kasutada ei taha, ent 6800+ peale väljaspool marginaalse uuenduseks vajaliku vaheraha ei kisu hetkel 6700XT pealt. Kuigi ideaalis võiks 6900/6950-ish perf masinas olla, siis vast pigem 7XXX peale või kui kuskil väga-väga hea hinnaga 6800 (kuigi pigem 6900/6950) välja ujub, võiks ju bumpi teha minimaalse käsirahaga.
Voice-i pole ise samuti kunagi vajalikuks pidanud, ent kiire otsinguga tundub, et AMD vastet pole.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
17.11.2022 19:42:00
|
|
|
https://www.amd.com/en/technologies/amd-noise-suppression
tsitaat: |
Hardware
Works on AMD Ryzen™ 6000 Series processors with integrated graphics.
Works on AMD Radeon™ RX 6000 Series desktop graphics and newer.
Requires AMD Software: Adrenalin Edition™ 22.7.1 and newer.
AMD Noise Suppression may not install on systems equipped with Realtek ACP-based ANR. |
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
17.11.2022 20:11:58
|
|
|
Requires AMD Software: Adrenalin Edition™ 22.7.1 and newer. |
tähendab, et vaja on paigaldada BETA versioon, ise olen seda vältinud ja seetõttu pole Audio & Video tabi, on vaid Video tab.
Kusjuures ühel 5600X ja 6700XT masinal oli osade mängude crashimistega, jne. probleeme, viimasel release versiooniga driveritest... ükshetk ühe mängu käivitamisel tuli teade, et selle driverite versiooniga on teadaolevalt probleeme ning paigaldada tasuks versioon x... panin linnukese, et otsiks BETA drivereid ja leidis versiooni y, mis oli uuem kui x ja lasin peale ning seejärel olid kõik probleemid kadunud ka.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
17.11.2022 22:14:59
|
|
|
WHQL märgise saamine võtab aega ja uuem kraam on alati värskemates driverites, kui iga poole aasta tagant uuendada siis peabki vahepeal näpuga järge ajama milline versioon vajalik uuema vidina aktiveerimiseks.
Noh, kõiksugu pisiparandusi tuleb ka nagu saelaudu.
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
18.11.2022 17:00:47
|
|
|
Mul ka 6800XT väga toimekas, pole kusagil sätteid veel 144p peal madalamaks kruttind. Pigem cpu pudelikael
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
18.11.2022 21:08:15
|
|
|
anubis kirjutas: |
https://www.amd.com/en/technologies/amd-noise-suppression
Hardware
Works on AMD Ryzen™ 6000 Series processors with integrated graphics.
Works on AMD Radeon™ RX 6000 Series desktop graphics and newer.
Requires AMD Software: Adrenalin Edition™ 22.7.1 and newer.
AMD Noise Suppression may not install on systems equipped with Realtek ACP-based ANR. |
|
see ikka rx5000 ja vanemate peal ka töötab?
ega see ei ole ometi proprietary lahendus?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
18.11.2022 21:13:19
|
|
|
Vael kirjutas: |
Mul ka 6800XT väga toimekas, pole kusagil sätteid veel 144p peal madalamaks kruttind. |
Tuleb üllatusena? Sellega saaks ju iga kartul hakkama
   |
298 |
|
tagasi üles |
|
 |
|