Hoolduspakett sisaldab tavapäraselt ka erinevaid kontrolle. Kas ABS'i testitakse, see on jah küsitav.
Ametlikus esinduses jäeti õlivahetusel filter vahetamata?
Paber kannatab kõike. 2013 toyotadele hoitakse 2013 toodetud sallngifiltreid isegi siis kui kõik arved kindalaekas on ja igal arvel selle vahetus märgitud on.
Enamsti on filtril mingi number peal. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Eputan natuke:
Sai täna mahlapakiga ülevaatusel käidud. Prantsuse päritolu HMD aastast 2009. Ls. 170000 km.
Minu käes alates mai 2015 a..
Puhtalt. Pidurite kohta ütles ülevaataja kommentaariks, et mõnel palju uuemal ei võta nii korralikult.
Põhimõtteliselt kallatud ja tallatud. Regulaarne hooldus igal aastal august/september (õli, filtrid+kuluosad kui vaja).
Suurem hooldus 10a. juubeli puhul sai tehtud esinduses (mootori hammasrihm, pihusti tihendi leke ja kõik filtrid+õlid jms, mille Peugeoti esindus Läänemaal suutis ära vussida, kuna ei saadud hakkama salongiõhufiltrite vahetusega), muidu toimetanud kõik ise.
No see on ebanormaalne kuidas see kaheosaline filter kuskile armatuurlaua alla kõige ebaolulise taha tuleb sokutada. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
No mina arvasin ka nii, kuniks ....
Muidugi osad lahendused, mida need konnamaa insenerid kasutanud on, jätavad küll mulje ikka väga kangete ainete tarvitamisest.
Seal kipub just kõige olulisem puudu olema. Nt et filter tuleb banaaniks keerata et kõigest mööda mahuks. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Mõni kuu tagasi vahetatud ees 1 turvapadja andur. Läks lihtsalt läbi. Just vahetatud mootoriõli. Kütust võtab vähe. Maanteesõidul 6-käiguga ehk isegi 6l/100km? Pole väga täpselt üritanud mõõta, kompuuter ei loe. Aegajalt näitab armatuuril mootori märki. Kompuuter on vigadeks näitand mingit viga raadios (toimib veatult) ja mingi salongi õhureguleerimisviga. Mootor töötab ühtlaselt ja on vajadusel jõuline. Driftitud pole, autot on hoitud. Müün vabade finantsvajaduste tekitamise pärast. Hiljuti puhastatud salong. Michelini rehvid. Pole kunagi teele jätnud. Audi Concert stereo. Üks edetule klaasidest tuhmim kui teine. salongis 220 pistikupesa.
🤣🤣🤣 _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Läks täna diiselauto paaki (Lancia, 2.8L) bena. All oli kuskil 10L diislit, lisandus ca. 20L bensiini. Auto sõitis ca. 2 kilomeetrit. Kas on karta kõige hullemat või on lootust, et auto jääb pärast varuosade vahetust sõitma? _________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/ www.danceophones.eu
Pakun et kütte ringipumpamisest piisab. Peale pumpade ja pihustite pole suurt katki minna.
Mis varuosi muidu vahetada plaanid?
Tänud vastuse eest. Ega ma ise täpselt ei teagi, ei ole selle teemaga väga sina peal. Pumpasid ja pihusteid mõtlesingi, need ilmselt lähevad nii või teisiti vahetusse...? _________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
Mitte tingimata, 2km pole katastroof kui kolmandik diislit sees oli. Ja sõltub kuidas tagasivool on ehitatud, uus segu ei pruukind mootorisse jõudagi.
Aga kui remonti viid siis võidakse sul pool autot välja vahetada, olgu vajadust või ei. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Mitte tingimata, 2km pole katastroof kui kolmandik diislit sees oli. Ja sõltub kuidas tagasivool on ehitatud, uus segu ei pruukind mootorisse jõudagi.
Aga kui remonti viid siis võidakse sul pool autot välja vahetada, olgu vajadust või ei.
No vist ikka jõudis, sest hakkas turtsuma ja tegi huvitavaid hääli... Eks järgmine nädal toob selguse. Vähemalt ma nüüd loodan, et pole Kuusakoskisse vaja puksiiril lasta sõita... _________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
väljapumpamisega peaks korda saama. diisel määrib paremini lihtsalt. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Tänapäeva auto tuvastab vale kütuse ja piisab paagi loputusest ning sondiga veidi õige kütuse manustamist _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Tuleb meelde, kuidas üks sibul minu silme all ukse lahti lasi ja tiiba kena mõlgi lõi. Taga targemaks, umbkeelne tibla keeldus tunnistamast ja ka kohalekutsutud politsei laiutas käsi.
Tuleb meelde, kuidas üks sibul minu silme all ukse lahti lasi ja tiiba kena mõlgi lõi. Taga targemaks, umbkeelne tibla keeldus tunnistamast ja ka kohalekutsutud politsei laiutas käsi.
Kaskot enam polnud.
Japside lödid uksestopperid ka imevad suuri aegu.
Esmalt Nissan, siis Toyota.
Iga auto ukse annab pauguga lahti lükata, olgu seal mistahes stopperid. Saaks aru, et sa kurdad, et uks vajus ise lahti kallakul, olematu tuulega või midagi.
Läks täna diiselauto paaki (Lancia, 2.8L) bena. All oli kuskil 10L diislit, lisandus ca. 20L bensiini. Auto sõitis ca. 2 kilomeetrit. Kas on karta kõige hullemat või on lootust, et auto jääb pärast varuosade vahetust sõitma?
Ei tohiks midagi jah olla.
Ma suutsin 50:50 seguga sõita mingi 10km enne kuni ära kooles. Paha kütus välja, uus sisse, uus filter ja korras.
sa kurdad, et uks vajus ise lahti kallakul, olematu tuulega või midagi.
seda ma kurdangi, et need japside stopperid ei hoia midagi, kui uksest lahti lased
Väikenegi kallak ja uks lendab praktiliselt igasuguse takistuseta pärani lahti
No nii hull ka pole, peab ikka parasjagu kallak olema selle jaoks.
Kui on katki, siis jah muidugi ei pidurda üldse.
viimati muutis mikk36 26.09.2022 10:34:26, muudetud 1 kord
sa kurdad, et uks vajus ise lahti kallakul, olematu tuulega või midagi.
seda ma kurdangi, et need japside stopperid ei hoia midagi, kui uksest lahti lased
Väikenegi kallak ja uks lendab praktiliselt igasuguse takistuseta pärani lahti
See on feature, mitte bug. Kergelt avanev uks on päris mugav. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Japsidel, eriti vanematel, muutub see ukseplekk iga aastaga järjest hõredamaks ka. Biolagunev auto, taaskord hea feature _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
Koledad ja paksud liistud tagasi tuua ja standardiseerida selle kõrgus. Liistu kuluosa peab olema värvimata must plast ning mõeldud kuluosaks. Kellel liist ebastandardses kohas sellel kaskomakse +50%
No Eestis on see probleem vähemalt Tallinnas massiliselt, et parkimiskohad ei ole nõuetele vastavad - kaugel sellest. Põhiliselt siis liiga kitsad. Samal ajal autod on läinud aina suuremaks. Kuskil Õismäel kortermajade vahel, kus parkimiskohtadest on suur puudus, saan veel aru, aga suurtes poodides ja kaubanduskeskustes ka pidevalt see, olgugi et vähemalt pool parklast on pea alati tühi. Inimesed küll ise süüdi tähelepanematuses/hooletuses, aga kui oleks normaalsed parkimiskohad, oleks seal neid "kõkse" ka palju vähem parklates
L4 kaubikumehi olen vahel kohaliku poe parklas näinud. Laiuse poolest mahuvad ilusti aga pikkuse peale vist keegi ei mõtle, teistel manööveradmine kohe keerulisem.
Õhtul pimedas istusin siksi, esiklaas oli udukorraga kaetud. Lasin talvist klaasipesuvett ja kojamehed pühkisid. No ei saa esiklaasi läbipaistvaks. Täna päevavalguses vaatan, auto kaetud õli uduga
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.