|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
rmc
Aeg Maha 2n

|
03.05.2022 11:05:03
|
|
|
Janis, sa saad mingit erilist rahuldust sellisest sõimust?
Suureks kasvamise osaks võiks olla taolise sõimu mitteväljutamine, lisaks võiks suureks kasvada KillFrenzy ja just seepärast ma siia tema saasta välja toongi, et teda aidataks.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
03.05.2022 11:14:36
|
|
|
| tsitaat: |
| rmc kirjutas: |
Janis, sa saad mingit erilist rahuldust sellisest sõimust?
Suureks kasvamise osaks võiks olla taolise sõimu mitteväljutamine, lisaks võiks suureks kasvada KillFrenzy ja just seepärast ma siia tema saasta välja toongi, et teda aidataks. |
|
|
|
|
Spoiler 
| Mul on kõik hästi |
|
|
| Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
|
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
|
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
06.05.2022 18:50:37
|
|
|
| rmc, võta rahusteid vmi. See ei ole normaalne enam....
|
|
| Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
06.05.2022 19:01:32
|
|
|
hkurujo88r, sinuarust on minupoolt viidatud tekst kvaliteetne sisu teemal elektriautondus?
KillFrenzy, 1) pole mode staatust kuritarvitanud, krüptode alafoorumiga on kõik väga hästi (erinevalt varasemast)
2) käesolevasse teemasse postitan vaid teemakohast sisu - see, et ma siia nii palju postitama pean, ei tulene mitte minust, vaid sellest kui palju sina ja su kaaskondlased foorumis läbustavad
3) miks sunnid lugejaid klikkima linki, et nad jõuaks siia teemasse? äkki lihtsalt mainid, et käesolevat teemat mõtled?
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kõrivere
HV vaatleja
|
06.05.2022 23:07:19
Teema -:iPhone 11 128GB MUST:- vajaks tähelepanu |
|
|
link :: Vajaks tähelepanu
Ma ei tea kas see rikub mõnda ärifoorumi reeglit, aga ese märgitud müüduks kuigi teemas ühtegi muud pakkumist peale minu AH pole tehtud.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
06.05.2022 23:17:06
|
|
|
Kui mingit selgitust pole siis pane negatiivne ja korras.
Keegi võiks rmc topeltpostitusõiguse maha võtta
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
06.05.2022 23:22:06
|
|
|
Keegi võiks rmc postitusõiguse maha võtta  |
Kiidan ideed. Kaua võib vinguda ja viriseda nagu mingi pisike plika.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
06.05.2022 23:48:34
|
|
|
| raxz kirjutas: |
Keegi võiks rmc postitusõiguse maha võtta  |
Kiidan ideed. Kaua võib vinguda ja viriseda nagu mingi pisike plika. |
Siia alafoorumisse saab iga kasutaja ( abil) topeltpostitusi teha - muidu poleks sel (ega ka raporteerimine Ärifoorumi) teemal jumet
|
|
| Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
07.05.2022 03:52:41
|
|
|
Keegi võiks hoopis need virisemise üle virisejad korrale kutsuda ja/või puhkusele saata.
Tuim kambakas argumentideta rünnakutega + pidev foorumi risustamine üleoleva ilkumisega.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
07.05.2022 08:41:40
|
|
|
Spoiler 
Need on väga head näited, kus saab rakendada lillat täppi: rääkijad saavad end välja elada ja auru surve maha, hilisemate foorumilugejate jaoks on foorum puhas, kui läbu on mingi aja pärast kustunud.
Muidugi tuleb täpitada süstemaatiliselt ja arukalt, et sisulist juttu prügisse ei läheks ning mitte nii, et algne läbupostitus täpitatakse, aga järgmistes tsiteeritud postitustes elab jura oma elu edasi.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
07.05.2022 13:39:20
|
|
|
See oleks alustuseks hea. Probleem tekib siis kui lillatäpitatakse postitust, kus on lisaks risu adresseerimisele ka teemakohast sisu.
Aga laiemalt on asi selles, et inimesed kasutavad foorumit enda välja elamiseks ning auru surve maha laskmiseks, mis tähendab, et asjalik teemakohane diskussioon saab pärsitud või peletatud.
Sulaselge absurdlaim: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11053069#11053069
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
07.05.2022 14:14:02
|
|
|
| rmc, mis asi sul laim seal on?
|
|
| Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
08.05.2022 00:00:36
|
|
|
Et mu sõnum ja nõudmine on: "Ainult linke võib koos kolmesõnalise kokkuvõttega postitada, kõik muu on teiste inimeste kius ja solvamine."
Tühipaljas ilkumine
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
08.05.2022 12:59:03
|
|
|
Inimene, kel ei ole kübetki sisu teemasse pakkuda, ei peaks teemasse postitama: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11053583#11053583
Veelvähem peaks üks inimene degenerandi kombel käima teisi lamedalt ahistamas nii otseselt kui ka oma toksilise rämpsu levitamise mõttes (st. lisaks ahistamisobjektile peavad selle osaliseks saama ka teised).
Null (vastu-)argumenti, ainult üks idiootne räuskamine.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
|
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.05.2022 15:59:13
Teema -:Kliimamuutuste, rohepöörde ja energiapoliitika teema (Küsitlus: Kas pooldad tuumajaama Eestis?):- vajaks tähelepanu |
|
|
link :: Vajaks tähelepanu
Foorum : Vaba Mikrofon
Teema : Kliimamuutuste, rohepöörde ja energiapoliitika teema (Küsitlus: Kas pooldad tuumajaama Eestis?)
Selgitus : Tõsta Foorumist "Vaba Mikrofon"->" "
Viimased paar lehte, vajaks luuda.
|
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
08.05.2022 16:04:25
|
|
|
Pigem vajaks teatud räuskajad AM-i, et nad õpiksid sisule sisuga vastama või mitte foorumit risustama oma räuskamisega.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.05.2022 16:14:59
|
|
|
| Pigem vajaks teatud räuskajad AM-i, et nad õpiksid sisule sisuga vastama või mitte foorumit risustama oma räuskamisega. |
“Tahad maailma muuta, alusta iseendast…”
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
08.05.2022 16:22:46
|
|
|
| Tegeleda tuleb põhjusega, tagajärjed lahenevad iseenesest.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
08.05.2022 16:40:05
|
|
|
Etz, postitan konkreetset sisu, millele vastatakse isikliku sõimuga. Üritan muuta viidates nende toksilisele foorumirisustamisele siin. Ise ei lähe nende jauramisega teemades kaasa, vastan nii vähe kui võimalik.
KillFrenzy, põhjuseks ongi sinu ja sinu kaaskondlaste kalduvus toksilisele ignorantsusele, selle asemel, et sisuga paika panna.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
08.05.2022 16:45:04
|
|
|
rmc, põhjuseks on sinu kelbas igas teemas, mille peale sa hakkad ohvrit mängima ja kituma jooksed.
Aga kuna sama trall käib aastaid juba, siis polegi lootust, et sa sellest aru saaks ja oma kelpa ajamise ja ohvri mängimise lõpetaks.
Kõige hullem, enda silmas palki ei näe tüüp.
Mis sisu sa postitad? Sa postitad mingit suvalist pazka ja siis viskab paar teemakohast linki postituse lõppu, et saaks õigustada oma suvalist kelbast.
viimati muutis KillFrenzy 08.05.2022 16:51:24, muudetud 1 kord |
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
08.05.2022 16:50:31
|
|
|
"Kelbas" on see sinuarust, sest sa ei mõista ega vaevugi mõistma - selle asemel räuskad, et sinu arusaamaga ühildamatu info ei tohi eksisteerida.
Juhul kui mu jutt absoluutselt ei pädeks ja sa minust paremini teaksid, saaksid vähese vaevaga selle sisuliselt ümber lükata, emotsionaalseks minemata.
Probleem on sinu ülbes küündimatuses.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
08.05.2022 16:54:39
|
|
|
"Kelbas" on see sinuarust, sest sa ei mõista ega vaevugi mõistma - selle asemel räuskad, et sinu arusaamaga ühildamatu info ei tohi eksisteerida.
|
Jälle kirjeldad 100% iseennast.
Juhul kui mu jutt absoluutselt ei pädeks ja sa minust paremini teaksid, saaksid vähese vaevaga selle sisuliselt ümber lükata, emotsionaalseks minemata. |
Su jutt ei pädegi absoluutselt.
Aga kui sa aastate jooksul sellest aru pole saanud, siis ei hakkagi saama.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
08.05.2022 17:01:17
|
|
|
Ma olen seal teemas esitanud sisulisi seisukohti teema kohta, koos allikmaterjalidega, nendest sisu välja tuues, jne.
Sa oled seal teemas minu suhtes toksilisusi räusanud.
Sinu seisukoht minu suhtes - mul on sellest täiesti suva, ent see ei ole kuidagi seotud konkreetsete teemadega, mlledes sa seda väljutad, mistõttu on absoluutselt põhjendatud minu apelleerimine sellele, et su toksilisus isiklike rünnakutena ei peaks selliselt sisuteemasid risustama.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
08.05.2022 17:17:00
|
|
|
Fakt on see, et sa postitad täieliku kelbast või räägid asjadest millest sul puuduvad elementaarsed teadmised, sellele tähelepane juhtides tuleb vastu suvaline kelbas või hakkab pihta ohvri mängimine.
Selle sama teema oled sa samuti ainuisikuliselt täis roojanud.
Kas sulle selline variant ei ole pähe tulnud, et kui kõik ümberringi ütlevad, et sa oled idioot ja ei jaga ühestki teemast mitte midagi, siis äkki neil on õigus?
Elekter, füüsika, ehitus, autod, meditsiin, seadused, põhikooli matemaatika, elementaarsed kogemused päris elust väljas pool oma keldrit, kõigis neid teemades oled sa sellise porstu virtsa tootnud ja tõestanud väga ilmekalt oma täieliku võhiklikust aga nui neljaks on vaja ikka edasi targutada ja lõpuks kõiki teisi süüdistada.
----
Milleks üldse reageerida sellistele postitustele.
Aga sellepärast, et kui keegi ei reageeri, siis võib jääda teistele ekslik mulje, et tüüp jagab teemat või räägib õiget jutt.
laurx võttis selle asja väga lühidalt kokku.
| laurx kirjutas: |
| mingi lameaju sõna ei saa viimaseks jääda. |
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
08.05.2022 17:44:12
|
|
|
See, et on mingi kildkond, kes peab mu juttu "täielikuks kelpaks", ei muuda seda vähem tõeseks.
Tahad öelda, et eesti teadlased ajavad kelbast ja tööstusel on rohkem õigus @ glüfosaat ja Roundup, näiteks?
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11053625#11053625
Asi ei ole selles, et KÕIK ümberringi ütleksid - on konkreetselt ühed ja samad näod, kes käivad mööda foorumit suvaliselt räuskamas ning see, et ma sellele viitan on nad koondanud minu vastu. Lisaks inimesed, kes x,y,z teemadel on abc põhjustel kallutatud ja tegelikkust ignoreerivad. See on tühine osa inimesi, lisaks absoluutselt sisuliselt põhjendamata - puhtalt hoiaku-hinnagupõhine.
Väidad, et mul puudub nendes teemades pädevus, mh. puudub "kraad" (kuigi sa mu haridusteest mitte midagi ei tea), samas sina oled õige mees, kes teab kõiki neid teemasid ja seda, et minu postitatav (ja teemade, teadusmaerjalide, jne.-ga palistatud) sisu on "täielik kelbas"? Ilmselge jumalakompleks on sul, mis su toksilise iseloomuga koosmõjus moodustabki sellise foorumirisu, nagu me kõik siin näeme.
Sinu reageering ei ütle midagi minu või minu sisu kohta - see räägib ikka ja ikka ainult sinust kui egomaniakist ülbikust, kes oma toksilisust välja pritsima peab ning diskussiooni risustab. Sama käib teiste kohta, kes pidevalt emotsionaalselt lahmivad, selle asemel, et sisuliselt mu seisukohad ümber lükata.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
08.05.2022 17:52:46
|
|
|
| See, et on mingi kildkond, kes peab mu juttu "täielikuks |
Väidad, et mul puudub nendes teemades pädevus, mh. puudub "kraad" (kuigi sa mu haridusteest mitte midagi ei tea), |
Puudubki ju. Isik kellel on mingigi pädevus ei aja nii lolli kelbast aastast aastasse. Ei tea su kraadidest midagi, päris masendav õppeasutus peab olema kui on sinusugusele andnud mingi kraadi kasvõi ühel nendes valdkondades.
samas sina oled õige mees, kes teab kõiki neid teemasid |
Jälle luulu.
Küll aga saan ma aru kui sa ei isik ei jaga asjast mitte midagi ja postitab suvalist jura.
Ilmselge jumalakompleks on sul |
Klassikaline rmc luulu ja kelbas.
viimati muutis KillFrenzy 08.05.2022 17:59:59, muudetud 1 kord |
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
08.05.2022 17:55:12
|
|
|
Ei ole vaja lõputult tõestada millised lambad te olete, mõlemad on seda kuhjaga kinnitanud.
Esitab keegi mingi ebatõe, lükkad ümber ja vsjoo, ei lähe isiklikuks. Tehke proovi ei ole nii keeruline
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
08.05.2022 18:13:44
|
|
|
elukaz,
| KillFrenzy kirjutas: |
| Tegeleda tuleb põhjusega, tagajärjed lahenevad iseenesest. |
Kahjuks mul puuduvad õigused põhjuste likvideerimiseks.
Ja asi ei ole ainult mingites konkreetsetes väidetes, vaid selles et tegemist on vähe väikese kakajupiga, võta kasvõi see sama tema lemmik kitumise teema elektriautod.
väike kakajupp kitub ja halab, et teemaväline sisu, siis postitab sinna pilte bensumootoriga nivast.
kui jutuks tuli konktreetselt elektriauto ehitamise asjad, siis väike kakajupp kitub ja halab, et liiga tehniline jutt.
kui räägitakse elektriauto sõbra juures laadimisest, siis väike kakajupp kitub ja halab, et "ei möliseks asjatult teemas".
Ja sama stiil tal ka kõigis teistes teemades.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
08.05.2022 19:30:41
|
|
|
KillFrenzy, kuivõrd sinuga ei ole mõtet sisuliselt enamat argumenteerida, siis mainin taaskord ära. Selleks, et sa saaksid aru, et ma ajan jama, peaksid teema vastu huvi tundma ning teemat ennastki tundma ja minu argumentidega tutvuma, misjärel saaksid suure teematundmise puhul neid kohe ümber lükkama asuda. Sul puudub mõistlikkus ja pädevus, seega sinu poolt postitatu on täiesti meelevaldne isiklik hinnang isiku osas, mitte teemakohane ratsionaalne arutelu, seega risustad teemat.
Kujutad endale ette, et teised ei suuda välja filtreerida, mis on asjalik sisu ja mis mitte? Teised on ullikesed, kes võivad liimile minna ja vajavad sinu kaitset?
Ignorantne arrogant oled, ei muud.
kui jutuks tuli konktreetselt elektriauto ehitamise asjad ... kitub ja halab, et liiga tehniline jutt.
kui räägitakse elektriauto sõbra juures laadimisest, ... kitub ja halab, et "ei möliseks asjatult teemas". |
1) ilmselge bullshit
2) ilmselge bullshit - probleem oli selles, et mitte ei räägitud elektriauto sõbra juures laadimisest, vaid ilguti selle üle kui sellest juttu tuli ning hakati räuskama, et see on kerjamine ja kõike muud taolist.
aganoh, sinusugune tühja kolbaga isik sellest aru ei saa, näitad ilmselgelt oma taset ka praegu
| elukaz kirjutas: |
Esitab keegi mingi ebatõe, lükkad ümber ja vsjoo, ei lähe isiklikuks. Tehke proovi ei ole nii keeruline  |
Tänud! Justnimelt nii talitama peakski, ent selleks siin suuremad räuskajad suutelised ei ole, seega kompenseerivad oma mürgi pritsimisega.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
08.05.2022 19:36:26
|
|
|
kui jutuks tuli konktreetselt elektriauto ehitamise asjad ... kitub ja halab, et liiga tehniline jutt.
kui räägitakse elektriauto sõbra juures laadimisest, ... kitub ja halab, et "ei möliseks asjatult teemas". |
1) ilmselge bullshit
|
Ja selline tüüp tuleb rääkima tühjast kolbast
Ja klassikaline "Ei viitsi pikalt-laialt selgitada"
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
08.05.2022 19:43:33
|
|
|
Poisid(või tüdrukud? Pole au kumbagi osapoolt tunda), võtke nüüd tuba ja ärge jätkake oma vägikaika vedamist siin teemas
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
08.05.2022 20:11:13
|
|
|
KillFrenzy, tegemist ei olnud EV-spetsiifilise ümberehitamisega ning taaskord räuskasid sa täiesti sisuliselt argumenteerimata inimese kallal, seekord siis YT-klassiku JerryRigEverything-i kallal, kes reaalselt midagi teeb ja ilmselt tulevikus tõestab, et sa eksisid - vahet ei ole, kas täielikult tema lahendust sõimeldes maha tehes või siis läbi oma vea tunnistamise tuleb välja, et tehniliselt oli sul õigus, ent labase räuskamise läbi sisuga kokku põrkudes eksisid sa siiski.
napoleon, mul on endal ka kahju, et sellise lapsiku käitumisega jagelemist on, ent ma ei vea vägikaigast - viitan konkreetselt tõsiselt halvale foorumikultuurile ja apelleerin sellele, et selline asi tuleks ära lõpetada ning isikupõhise ja isikliku või üleüldse sõimu asemel peaks toimima nagu ülal öeldi:
| elukaz kirjutas: |
Esitab keegi mingi ebatõe, lükkad ümber ja vsjoo, ei lähe isiklikuks. Tehke proovi ei ole nii keeruline  |
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
08.05.2022 20:35:31
|
|
|
| KillFrenzy, tegemist ei olnud EV-spetsiifilise ümberehitamisega |
ning taaskord räuskasid sa täiesti sisuliselt argumenteerimata inimese kallal, seekord siis YT-klassiku JerryRigEverything-i kallal, kes reaalselt midagi teeb ja ilmselt tulevikus tõestab, et sa eksisid - vahet ei ole, kas täielikult tema lahendust sõimeldes maha tehes või siis läbi oma vea tunnistamise tuleb välja, et tehniliselt oli sul õigus, ent labase räuskamise läbi sisuga kokku põrkudes eksisid sa siiski.
|
Youtube klassik
Keda kotib sõnaotses mõttes täiesti suvaline juutuuber.
Ma konkreetselt tõin välja, miks ta eksib. Mis asja ta tulevikus tõestada saab? Tegemist on faktidega ja lahendustega mida tootjad on kasutanud üle 20 aasta.
Aga kuna sa ei ole võimeline aru saama sellistest asjadest, sest ta on ju youtube klassik ja seega peab ta asja jagama, siis minu väljatoodud selgitus on "ning taaskord räuskasid sa täiesti sisuliselt argumenteerimata inimese kallal"
Kopeerin siia selle "sisuliset argumenteerimata räuskamise"
Räägib seal, et kasutab tesla elektromehaanliset võimendit ja näe, peasilindril on üks väljund suurem ja teine väiksem, sest esipiduritel on rohkem pidurdusjõudu doh.gif
Tegelikult on suuruse vahe sellepärast, et debiilikud ei saaks omavahel piduritorusid ära vahetada ja mõlemad väljundid pidurdavad ühte esimest ja ühte tagumist ratast.
Samuti on kahtlane see kuidas pedaali küljes olev õigest materjalist pressitud pulk asendatakse suvalise poldiga, mida omakorda keevitatakse.
Paljudel autodel võimendisse minev varras, nagu ka videos oleval tesla omal, istub hargiga pedaali taga, siis sellel kogu auto pidurid sõltuvad sellest ühest suvalisest keevitatud poldist icon_neutral.gif |
Ja siit koorubki välja see, et kala hakkab mädanema peast ja miks ta toodab sellist sisu.
Tegemist on täieliku võhikust fanaatikuga, kes näeb või loeb midagi, asjast aru saamata ka peale selgitamist.
Ja ainuke lohutus talle on, äkki tulevikus mingi suvaline juuutuuber kes asjast midagi ei jaga, ilmselt tõestab et mina ja terve viimase 20a autotööstus eksisid.
Lihtsalt masendav.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
08.05.2022 20:49:38
|
|
|
Spoiler 
Youtube klassik
Keda kotib sõnaotses mõttes täiesti suvaline juutuuber.
Ma konkreetselt tõin välja, miks ta eksib. Mis asja ta tulevikus tõestada saab? Tegemist on faktidega ja lahendustega mida tootjad on kasutanud üle 20 aasta.
Aga kuna sa ei ole võimeline aru saama sellistest asjadest, sest ta on ju youtube klassik ja seega peab ta asja jagama, siis minu väljatoodud selgitus on "ning taaskord räuskasid sa täiesti sisuliselt argumenteerimata inimese kallal"
Kopeerin siia selle "sisuliset argumenteerimata räuskamise"
Räägib seal, et kasutab tesla elektromehaanliset võimendit ja näe, peasilindril on üks väljund suurem ja teine väiksem, sest esipiduritel on rohkem pidurdusjõudu doh.gif
Tegelikult on suuruse vahe sellepärast, et debiilikud ei saaks omavahel piduritorusid ära vahetada ja mõlemad väljundid pidurdavad ühte esimest ja ühte tagumist ratast.
Samuti on kahtlane see kuidas pedaali küljes olev õigest materjalist pressitud pulk asendatakse suvalise poldiga, mida omakorda keevitatakse.
Paljudel autodel võimendisse minev varras, nagu ka videos oleval tesla omal, istub hargiga pedaali taga, siis sellel kogu auto pidurid sõltuvad sellest ühest suvalisest keevitatud poldist icon_neutral.gif |
Ja siit koorubki välja see, et kala hakkab mädanema peast ja miks ta toodab sellist sisu.
Tegemist on täieliku võhikust fanaatikuga, kes näeb või loeb midagi, asjast aru saamata ka peale selgitamist.
Ja ainuke lohutus talle on, äkki tulevikus mingi suvaline juuutuuber kes asjast midagi ei jaga, ilmselt tõestab et mina ja terve viimase 20a autotööstus eksisid.
Lihtsalt masendav. |
1) selles su viga ongi, et "keda kotib" on sul kõik teised peale sinu enda
2) kui ma sinu väidete järgi kuskil keldris elan ja mittemidagi reaalselt ei tee, siis too tüüp teeb selgelt dokumenteeritult üksjagu ise ja palju
3) ma pole öelnud, et ta tehniliselt eksida ei võinuks - mõte oli muu, ent ilmselgelt läks see sinust mööda, sest kui sellest aru saaksid, siis sa ei risustaks foorumit oma jumalakompleksi käes räuskamisega
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
08.05.2022 20:57:18
|
|
|
Nagu arvata oli, kui tuua välja, et rmc jutt on kelbas ja ta konkreetselt valetab, siis tüüp seda tunnisatada ei suuda ja hakkab keerutama.
Hale.
Aga kaeva aga edasi seda auku kus põhjas sa juba kükitad
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.05.2022 21:44:34
|
|
|
Kuulge, äkki hoiaks vähemalt selle teema puhtana?
Oleks see minu teha, saaks üks armas härra siin juba ammu AM'i...
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
|
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
|
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
10.05.2022 17:40:57
|
|
|
rmc, issand jumal küll, sa ka ei väsi...
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
10.05.2022 17:55:25
|
|
|
Etz, suarust on see igati OK?
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
10.05.2022 19:30:27
|
|
|
| Kas just 100% OK, aga iga pisiasjaga kituma joosta pole ka OK. Teema läheb ikka vahel natuke lappama, mis sinna nüüd parata et foorumis on inimesed mitte robotid mis ei suudagi etteantud koodi piirest pisut välja astuda.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
10.05.2022 20:30:58
|
|
|
rmc, palun katsu nüüd natuke olla ja asja inimlikult võtta.
No läks korraks lappama ja siis? Me kõik oleme inimesed...
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
10.05.2022 23:55:24
|
|
|
1) Tegemist on nende isikute püsimustriga - pidev toksiline ja destruktiivne ärplus sisulise diskussiooni asemel
2) Kui asi oleks üksiku(tes) pisiasjades, siis mu üksikud pisiasjade üle kurtmised ju eriliselt silma ei paistaks - tegemist on pideva pasarahega (pun intended @ "kangelaste" junnilembus)
3) Ma omaarust olen väga hästi ja võtangi inimlikult ning ei saa aru, miks selliselt käituvate poolel ollakse ning nende kaitsesse lennatakse ja seega nende käitumist tagant julgustatakse
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n