Mulle seevastu üldse ei meeldinud.
Millegipärast käis ka eriti pinda - kuigi seda näeb nii tihti (võibolla osaliselt sellepärast häiriski) - et peategelased mingi imeliku aktsendiga inglise keelt rääkisid (kraapis veel rohkem kõrva, kui siis kui vahest "vene/ida-euroopa aktsenti" matkida üritatakse), et viidata, et tegevus toimub tegelikult itaalia keeles. Rääkigu normaalselt või siis veel parem, itaalia keeles!
Not bad, aga Ben Afflecki näitlemine oli pigem 20 sajandisse sobiv, mitte 14-nda sajandi Prantsusmaale. Rääkimise stiil ja sõnakasutused tundusid sobimatud (liiga modernne).
tsitaat:
"Fuck" isn’t thought to have existed in English before the fifteenth century and possibly arrived later from German or Dutch. In fact, the Oxford English Dictionary says it wasn’t used until 1500. Using place names though, we can trace it back a bit earlier.
Not bad, aga Ben Afflecki näitlemine oli pigem 20 sajandisse sobiv, mitte 14-nda sajandi Prantsusmaale. Rääkimise stiil ja sõnakasutused tundusid sobimatud (liiga modernne).
tsitaat:
"Fuck" isn’t thought to have existed in English before the fifteenth century and possibly arrived later from German or Dutch. In fact, the Oxford English Dictionary says it wasn’t used until 1500. Using place names though, we can trace it back a bit earlier.
Siis on asi ikkagi stsenaariumis, mitte näitlemises.
Kas selles filmis on murpid või on see ebaoluline jutt?
Eee... Seal on see Smurfid _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
tsitaat:
Siis on asi ikkagi stsenaariumis, mitte näitlemises.
Pikk ja igav Väga pikaks venitatud, samas polnud tegvust piisavalt, et seda täita.
Kuidas sulle teised Denise filmid meeldivad? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
hongkongi versioonil on ka üks eellugu ja üks järellugu tehtud https://www.imdb.com/title/tt0369060 ja https://www.imdb.com/title/tt0374339
imdb hinded neil ka korralikud, kolmandas osas ka samad näitlejad, mis esimeses (kohalikud staarid Tony Leung ja Andy Lau), nii et peaks need ka kunagi ära vaatama _________________ the future sound of london
Käisn eile kinos "Roadrunnerit" vaatamas. https://www.imdb.com/title/tt14512538/reference Dokumentaalfilm kokast, kirjanikust ja saatejuhist Anthony Bourdainist. Selline nukker lugu. Väga raske hinnata. Kui ei tea, kes Bourdain oli, siis pole mõtet vaadata. Nagu ma aru saan on see film tekitanud kõva poleemika AI kasutamise kohta dokumentaalis.
aga mitu punkti ?/10...
ma kindlasti kavatsen vaadata seda...kindlasti lööb nati rööpast ära...
Ma kirjutasin ju, et väga raske hinnata. Kui just peab siis annaks 8/10.
sukelduja...jah oli/on raske hinnata...8/10...Nagu arvasin lõi rööpast ära...
Lugesin ennem ära selle https://rahvaraamat.ee/p/bourdain-in-stories/1599118/et?isbn=9781526645166 tundub nagu oleks film pikemalt(ajaliselt) lahti kirjutatud...kahju mida naine mõistusega teeb...
Bourdain tells viewers, "You're probably going to find out about it anyway. So, here's a little preemptive truth telling: There's no happy ending."
Paistab päris palju throwbacke ja fanservice'it.
Palju ei oota aga küllap on hea ajaviide see "Epic conclusion" _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mulle see kolmas osa meeldib Alieni saagas , jätkuvalt pean seda parimaks osaks
Vaatasin viimase Matrixi filmi ära ja ...
Tehti lihtsalt selleks, et tuua ikkagi õnnelik lõpp sellele loole. Üldse see märuli tseenide sujuva voolavuse puudumine tegi sellest nagu iga teise tavalise filmi, ma ei tea kas selle taga erinev meeskond või milles asi. See nagu oleks osa Matrixi filmidest ja samas ei ole ka seda.
https://www.imdb.com/title/tt10838180/
Ilusad kaadrid, väga head näitlejad.
Pean O.Luts raamatu läbi lugema.
Ei usu eriti, et sellise mehhiko seebi kokku kirjutas.
Natuke häiris taustaheli, üritati vist mingit Hans Zimmer loomingu taolist.
otsisin ise ka "Soo" jutustuse välja raamaturiiulist, pole ka väga pikk - u 150 lehekülge väikese formaadiga raamatus
1992. aasta telelavastus "Soo" muide jupiteris tasuta nähtav Elmo Nüganeni, Merle Jäägeriga jne osades. See peaks olema täpselt raamatu järgi tehtud https://jupiter.err.ee/1082890/telelavastus-soo _________________ the future sound of london
Venom : Let There Be Carnage. Polnud üldse nii hea kui esimene. 5/10 Üritati kõvasti nalja teha,paar kohta oli isegi veidi naljakas.Kogu see filmi teema mille pärast action käis oli ka suht suva.
https://m.imdb.com/title/tt7097896/ _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Kas keegi oskab soovitada mõnda dokumentaalfilmi kosmonautide elust rahvusvahelises kosmosejaamas? Seal on ju isegi elementaarsed tegevused nagu kasvõi magamine, hammaste pesemine või häda tegemine keerukamad/teistmoodi kui maa peal.
Need vist nii halvad, et isegi Netflix ei taha. Kus neid üldse näidatakse? Kinos ometigi mitte?
Noh, nüüd on p6hjust k6ik tema filmid allalaadida ja üks binge-watching teha _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Need vist nii halvad, et isegi Netflix ei taha. Kus neid üldse näidatakse? Kinos ometigi mitte?
Noh, nüüd on p6hjust k6ik tema filmid allalaadida ja üks binge-watching teha
Death Wish (2018) oli viimane vaadatav Bruce Willise film. Ja seegi polnud originaal
Üle 3 aasta paska tootnud. Kui Glass ja Motherless Brooklyn välja arvata, neis polnud ta otseselt peaosas.
Death Wish (2018) oli viimane vaadatav Bruce Willise film. Ja seegi polnud originaal
Üle 3 aasta paska tootnud. Kui Glass ja Motherless Brooklyn välja arvata, neis polnud ta otseselt peaosas.
Kui päris aus olla, siis ma isegi ei mäleta, milline oli viimane tema film, mis ma vaatasin.
Esimene mis mulle meelde tuleb on 12 Monkeys
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.