Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  America's Army märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 258, 259, 260  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Horrid_Asp
HV vaatleja
Horrid_Asp

sõnum 16.07.2004 21:49:17 vasta tsitaadiga

g-nome kirjutas:

ahjaa üksa asi veel, et mul on 99% järmise honorini...aga kui sealt vaatan palju punkte puudu on siis näitab üle 1000 miinuse. ja midarohkem punkte teenin seda suuremaks miinus tiksub. et nagu wtf. mõtsin et mingi roega seoses. no aga 1000 roed ma küll vaheapel teinud pole.

Endal oli sama probleem. Nüüd on kõik jälle tasakaalus. Trackeris on jah mingisugune jama, et näitab miinuspunkte. Siiamaani on jäänud arusaamatuks, millest see tingitud võiks olla. icon_question.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Negative
Kreisi kasutaja
Negative

sõnum 16.07.2004 22:21:13 vasta tsitaadiga

g-nome kirjutas:
mind pole ka veel ükski kord kikitud. va üleeile kus ping millegipärast üle 300 läks ning kohe tuli kellegi kohaliku käest kikk.
ning relvadega olen ka hästi läbi saanud. hiljuti üks 80honoriga vend, kes omas ka konkreetset servut ([qbc]) , küsis, kuid seletasin et ma ei suuda tema ak`ga kellelegi pihta lasta. nii ka jäi, killis oma hernepüssiga edasi. beer_yum.gif

Nüüd, jõudsin ära lugeda, mis ta seal üleval enam-vähem ütleb ja tuleb välja, et hoopis PunkBuster kickib mind alati välja. icon_neutral.gif . Ja minumeelest oli seal ka midagi pingiga tegemist icon_sad.gif . Et kui ping on suur, siis nagu mängida ei saa?
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 42
tagasi üles
biker
HV kasutaja

sõnum 16.07.2004 23:16:44 vasta tsitaadiga

Osades serverites on tõesti sätitud PB nii et kui ping ületab lubatud limiidi siis kikib PB su armutult välja.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Negative
Kreisi kasutaja
Negative

sõnum 16.07.2004 23:39:24 vasta tsitaadiga

Mängisin ühes ilma PB'ta serveris, seal sai normilt mängida, va see, et mingid tüübd kasutasid hacke icon_mad.gif . Mul on erit haige ping ka: 800 oli max, tavaliselt 300+ icon_mad.gif icon_cry.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 42
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 16.07.2004 23:54:00 vasta tsitaadiga

kui mina viimati seda AA -s pelasin siis servu kus oli ping yle 120 -e ei tulnud kõne allagi ... võimatu oli seal hästi esineda. Kui ping oli 250 siis polnd seal sekunditki võimalik elusana olla
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
biker
HV kasutaja

sõnum 16.07.2004 23:58:21 vasta tsitaadiga

Kuni 200 ping kannatab väga hästi mängida. 300-400 käib hädaga kah. Üle selle läheb raskeks. Aga olen ka 1200+ olukorras paar ringi vastu pidanud ja paar vastastki maha võtnud.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 17.07.2004 00:02:19 vasta tsitaadiga

biker kirjutas:
Kuni 200 ping kannatab väga hästi mängida. 300-400 käib hädaga kah. Üle selle läheb raskeks. Aga olen ka 1200+ olukorras paar ringi vastu pidanud ja paar vastastki maha võtnud.

oleneb mapist ka muidugi ...
tagasi üles
vastrik
HV vaatleja

sõnum 17.07.2004 15:07:04 vasta tsitaadiga

Trackeris näitab miinuspunkte seetõttu, et see ei ole päris täpne. Nimelt Tracker vaatab punktiseisu (ja kõike muud statistikat) iga 90 sek tagant. Kui nüüd näiteks mingi raundi alguses esimese 15 sek jooksul saad ROE-d siis saad automaatselt roe kick ja kokku kuskil 500-600 punkti miinust. Tracker aga seda ei näe kuidagi ja siit tuleb juba üksi suur vahe sisse.

Teine arvatav põhjus on selles, et 2.1 serverid crashivad ja restardivad ikka liiiiga tihti ja iga serveri chrashi puhul lähevad punktid kaotsi (sama lugu ka critical erroritega). Tracker aga lisab need punktid rõõmsalt su statistikasse. Teenitud punktid lähevad AA kontole ainult peale iga matchi lõppu (tavaliselt 7 roundi) või siis kui teed disconnect.
tagasi üles
zimi
HV vaatleja

sõnum 17.07.2004 16:48:25 vasta tsitaadiga

Esiteks Tere =)

Olen seda mängu juba peaegu 2 aastat mänginud (alates 1.2st) , umbes 3 kuud pärast mängima hakkamist sain kutse liituda OFTBga (Justnimelt kutse sest meil sellist klassikalist recruitimist ei ole , kutse saavad need kes on näidanud ennast heast küljest nii mängija kui inimesena ) , mis oli 1.2 puhas paremik.Ajad läksid edasi ja 1.2te hakati kinni panema.Pidime liikuma 1.7le kuid kuna 1.2l honorit ei olnud siis pidime kõik alustama nagu nOObid =) Katsuge nüüd ette kujutada tervet karja noobe kes nagu honori poolest ei tohiks si**agi väärt olla aga lasevad nagu vanad mehed.nüüd kujutage ette kõiki syydistusi cheatimises ja kicke mis meid tabas.Raske aeg.. icon_wink.gif Ent siis hakati mõtlema oma leased-official serveri rendile ja varsti natuke enne 1.7 lõppu oli meil oma 16 kohaga leased -officila server mis sai kohe tuntud kui yks paremaid Pipe clani servereid.(Praegu oleme Pipe listis 6s ma arvan ).nüüd on meil oma 20 kohaga server kus välaj kujunenud oma seltskond kes mängib pidevalt koos ja kellest väljapaistvamad (inimese-mängijana ) ka OFTBsse jõuavad.Ka eestlasi on sinna ära "eksind" (heas mõttes) mistõttu ma ka siia sattusin =)

Tore on näha et on välja kujunenud eestlaste oma AA kommuun .Olen nüüd juba näinud paljusid Eesti klanne , paljudesse on mind püütud ka recruitida ent mind ei too küll vist ükski vägi OFTB st ära. icon_biggrin.gif

Kuigi enamus eestlasi on enamasti "Bridge whores " siis oleks tore kui mõni teist vahest ka OFTB serverit külastaks 69.25.19.30 (Tavaliselt Pipe või Hosp , ent kuna ma sain nädal tagasi admin poweri siis võime vahest ka midagi muud pelada =) )

Ma arvan , et hakkan siin tihemini käima nii et küsige julgesti AA , AA mapide , minu või millegi muu kohta.Katsun vastata nii hästi kui võimalik =)

www.oftb.net/forum
http://aaotracker.4players.de/usertracker.php?userid=39454

P.S.Praegu on mul mingi kama CE itega nii et ma saan mängida ainult paar roundi aga ma yritan selle ära likvideerida selle nädalavahetusega. 8)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
.leraak
HV kasutaja
.leraak

sõnum 17.07.2004 18:37:27 vasta tsitaadiga

zimi, kas see OFTB servu on EU või USA oma?
zimi
HV vaatleja

sõnum 17.07.2004 21:32:51 vasta tsitaadiga

USA aga ma ei saa aru kuidas teil PINGid kogu aeg 300 ymber on?Mul tavaliselt 150-190.Kui keegi midagi tõmbab (Meil on jagatud kaabel )siis nats kehvem mingi 210 -250 aga öösiti on vahest yldse saja ringis.Ja ma ei räägi praegu Eu serveritest vaid tavalisest east coast´i leased official serverist.MA arvan et te mängite West coast serverites sellepärast on teil nii kõrged PINGid.Enne kui joinite vaadake et IP algaks 69.25. mitte 64.74.Sest West serverites on meil väga raske mängida. 8)
tagasi üles
MorRAW
Ei ole Guru
MorRAW

sõnum 17.07.2004 21:53:30 vasta tsitaadiga

zimi kirjutas:
...Meil on jagatud kaabel ...

Kui karm see kaabel siis on?
Endal Adsl kodu ja ikka päris raske on saada pingi alla 200 icon_sad.gif
Kommentaarid: 372 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 314
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 18.07.2004 11:39:47 vasta tsitaadiga

zimi kirjutas:
Esiteks Tere =)

Olen seda mängu juba peaegu 2 aastat mänginud (alates 1.2st) , umbes 3 kuud pärast mängima hakkamist sain kutse liituda OFTBga (Justnimelt kutse sest meil sellist klassikalist recruitimist ei ole , kutse saavad need kes on näidanud ennast heast küljest nii mängija kui inimesena ) , mis oli 1.2 puhas paremik.Ajad läksid edasi ja 1.2te hakati kinni panema.Pidime liikuma 1.7le kuid kuna 1.2l honorit ei olnud siis pidime kõik alustama nagu nOObid =) Katsuge nüüd ette kujutada tervet karja noobe kes nagu honori poolest ei tohiks si**agi väärt olla aga lasevad nagu vanad mehed.nüüd kujutage ette kõiki syydistusi cheatimises ja kicke mis meid tabas.Raske aeg.. icon_wink.gif Ent siis hakati mõtlema oma leased-official serveri rendile ja varsti natuke enne 1.7 lõppu oli meil oma 16 kohaga leased -officila server mis sai kohe tuntud kui yks paremaid Pipe clani servereid.(Praegu oleme Pipe listis 6s ma arvan ).nüüd on meil oma 20 kohaga server kus välaj kujunenud oma seltskond kes mängib pidevalt koos ja kellest väljapaistvamad (inimese-mängijana ) ka OFTBsse jõuavad.Ka eestlasi on sinna ära "eksind" (heas mõttes) mistõttu ma ka siia sattusin =)

Tore on näha et on välja kujunenud eestlaste oma AA kommuun .Olen nüüd juba näinud paljusid Eesti klanne , paljudesse on mind püütud ka recruitida ent mind ei too küll vist ükski vägi OFTB st ära. icon_biggrin.gif

Kuigi enamus eestlasi on enamasti "Bridge whores " siis oleks tore kui mõni teist vahest ka OFTB serverit külastaks 69.25.19.30 (Tavaliselt Pipe või Hosp , ent kuna ma sain nädal tagasi admin poweri siis võime vahest ka midagi muud pelada =) )

Ma arvan , et hakkan siin tihemini käima nii et küsige julgesti AA , AA mapide , minu või millegi muu kohta.Katsun vastata nii hästi kui võimalik =)

www.oftb.net/forum
http://aaotracker.4players.de/usertracker.php?userid=39454

P.S.Praegu on mul mingi kama CE itega nii et ma saan mängida ainult paar roundi aga ma yritan selle ära likvideerida selle nädalavahetusega. 8)

see cheatimises syydistamine on jah m8ttetu endal on 10 honor sest m8ned grena tked tulevad ja need v8tavad ikka korralikult scoret maha aga aim on hea sest olen saand yhe roundi jooxul 10-11 killi aga nii kui saan siis k8ik ytlevad cheater ja saan kicki... sest 10 honor veel :/
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 35
tagasi üles
zimi
HV vaatleja

sõnum 18.07.2004 12:43:11 vasta tsitaadiga

Mnjeh vot selle 10 honoriga teiste killimine on ypriski huvitav kui see su esimene account on.Aga niikaua kui sa ausat mängu mängid võid teised kõik pu**i saata.Ytle neile et kutusgu Admin või misiganes.Sellepärast oligi 1.2 puhas klassika , ei mingit honorit , ei mingit cheatimist .Kõik oli puhtalt oskuste peale.A nüüd on igas teises serveris mingi punk omatehtud hackiga. =)
tagasi üles
zimi
HV vaatleja

sõnum 18.07.2004 12:52:19 vasta tsitaadiga

Ei tea kui karm aga ajab asja ära =) MUl pole aimugi sest mulle jookseb aint kaabel sisse ja kõik. icon_wink.gif
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 18.07.2004 17:19:51 vasta tsitaadiga

zimi kirjutas:
Mnjeh vot selle 10 honoriga teiste killimine on ypriski huvitav kui see su esimene account on.Aga niikaua kui sa ausat mängu mängid võid teised kõik pu**i saata.Ytle neile et kutusgu Admin või misiganes.Sellepärast oligi 1.2 puhas klassika , ei mingit honorit , ei mingit cheatimist .Kõik oli puhtalt oskuste peale.A nüüd on igas teises serveris mingi punk omatehtud hackiga. =)

zimi, 1.2 ja 1.7vahel oli ju veel mitu versiooni: 1.4 ja 1.5 kindlasti, miks te siis otse 1.7 läksite? Ja nüüd pole enam mingit võimalust adminni kutsuda, lihtsalt pole enam selliseid ametimehi, ainult PunkBuster. Tegin ekstra teema AAO foorumisse selle kohta, mida ette võtta näiteks paadunud teamkilleritega: http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=59876 ja vastuseks lahutati ainult käsi.

X
HV veteran
X

sõnum 18.07.2004 17:37:41 vasta tsitaadiga

jaja, mul on ka kodu adsl aga üle 100 nagu ei läindudki, maksimum oli vist 160.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
zimi
HV vaatleja

sõnum 18.07.2004 20:13:46 vasta tsitaadiga

Sest me mängisiime 1.2 kuni selle serverid kinni pandi.Kuigi vahepeal tulid uued versioonid , 1.2 l olid ikka serverid yleval ja me tahtnud sellest ennem lahkuda kui kõik kinnii pannakse.Seltskond oli kogu aeg yks ja sama , õhkkond oli hea jne. Kui te oleksite seal mänginud teaksite seda nö. fiilingut.nüüd kus mängijaid on ~3 miljonit on see ainult yks suur fragparty =).Sestap me 90 % ajast ka ainult enda serveris mängime.Kui tekib ming jama saame kohe ebameeldivad tegurid eemaldada. =)

P.S.Peale enda serveri pelama veel ASFi(serveri nimi on www.alliedstrikeforce.com ) serveris - 213.228.239.237 (EU server niit et proovige , normaalsed kutid, korralik server )
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 19.07.2004 10:57:43 vasta tsitaadiga

zimi, see on hea, et sa leidsid tee HV foorumisse 8) Ise oen veel ca. poolteist kuud puhkusel, ennem kui taas ownima hakkan icon_lol.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
zimi
HV vaatleja

sõnum 19.07.2004 12:52:21 vasta tsitaadiga

Miks nii?
tagasi üles
MorRAW
Ei ole Guru
MorRAW

sõnum 19.07.2004 17:14:11 vasta tsitaadiga

Gemini..ära ennast siis puhkusel väga ära väsita 8) thumbs_up.gif
tagasi üles
devean
Kreisi kasutaja

sõnum 19.07.2004 22:03:25 vasta tsitaadiga

Ise tegin ka kuu ajalise puhkuse. Nüüd on hea uue vihaga mängida.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.07.2004 15:51:29 vasta tsitaadiga

Njah, ma püüan ikka aeg-ajalt end vormis hoida, samas paarinädalane paus ei võta "tunnet" veel ära ... Huvitav kas Sandstormi EU servusid on ka kärbitud!?
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 20.07.2004 15:55:26 vasta tsitaadiga

Minu ketas sai AA -st puhtaks, keskendun malele. Varsti tulemas HV MM MALE ja peab vormis olema icon_rolleyes.gif
tagasi üles
[Ym]Gosth
HV vaatleja

sõnum 21.07.2004 10:10:56 vasta tsitaadiga

Horrid_Asp kirjutas:
g-nome kirjutas:

ahjaa üksa asi veel, et mul on 99% järmise honorini...aga kui sealt vaatan palju punkte puudu on siis näitab üle 1000 miinuse. ja midarohkem punkte teenin seda suuremaks miinus tiksub. et nagu wtf. mõtsin et mingi roega seoses. no aga 1000 roed ma küll vaheapel teinud pole.

Endal oli sama probleem. Nüüd on kõik jälle tasakaalus. Trackeris on jah mingisugune jama, et näitab miinuspunkte. Siiamaani on jäänud arusaamatuks, millest see tingitud võiks olla. icon_question.gif

irw... kui teil selline asi on siis minge vaadake http://login.americasarmy.com/login.php sealt saate aru mis värk on icon_wink.gif tracker valetab püaneb kakat...
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 0
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  America's Army mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 258, 259, 260  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.