Ma mäletan, et keegi lastest jooksis 3km kaugusele, et kiirabisse helistada.
Vanakooli bussimehel tol ajal mobiili küll ei olnud. Veel vähem lastel. 1999-2000 läksid mobiilid põhikoolis moodi. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Loe: õnnetuse pealtnägijal polnud telefoni taskus. Laiem levik tuli alles 97-99 kui mobiil jõudis matsirahva kasutusse. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Loe: õnnetuse pealtnägijal polnud telefoni taskus. Laiem levik tuli alles 97-99 kui mobiil jõudis matsirahva kasutusse.
Minul oli mobiil taskus juba 95-ndal aastal. Ka mu lähiringkonnas. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Seal on "tore rohepesu" tänava ääres. Lilled.
Kanadele süüa ostnuna või siksile mingit varuosa otsinuna, ei näe ma siksi aknast peatänaval sõitvaid autosi. Lilled varjavad vaatevälja
95 pidi suur tasku ka olema ja õnnetuspaigas ei pruukind levi olla.
Jah. Eliiti ei kuulund. 1994a. augustis ostsin kasutatud motorola 3200
See oli mu esimene mobla. NMT ostmisel ma ei näinud mõtet. Kuigi jah, nendega sai Tallinnas mingi ime antenniga läbi soome kasutaja helistada. Aga ma ei viitsind jebida selle piraatlusega.
Alguses käiski EMT side läbi soome. Sest kohapeal keskust ei olnud. Radiolinjal oli 1994 keskus kohapeal olemas. Siiani Ädala uulitsas ja varukeskus teletorni keldris. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
Kas keegi ei mahtunud lapsevankriga mööda või millest selline ruigamine? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ju siis... _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
Tibi tahtis algatuseks tagurdades külje maha sõita ja tuli hiljem abisema, et oioi, avariiiiii oleks juhtunud.." _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Halloo, see on E61 ju. Omanik tahtis autost viimased mälestuspildid teha enne kui roim täitsa laiali lendab. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kas nii tohib parkida, keset teed?
E61 rõve juu, tagant eriti. Isegi see 7ne on ilusam... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
viimati muutis iir 13.10.2021 12:44:19, muudetud 1 kord
ota, ma saan praegu aru nii, et " ilusa" autoga võib jalakäijate tunnelisse ja maarjamäe memoriaali onakat panema minna aga koledaga ei või? st. seadus kehtib vaid koledatele?
kui su naine on "ilus" kulmineerub see mingitel hetkedel ejakulatsiooniga aga kui sa mingit autot "ilusaks " pead, kas siis peab ka mingeid riideesemeid vahetama? _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
ota, ma saan praegu aru nii, et " ilusa" autoga võib jalakäijate tunnelisse ja maarjamäe memoriaali onakat panema minna aga koledaga ei või? st. seadus kehtib vaid koledatele?
kui su naine on "ilus" kulmineerub see mingitel hetkedel ejakulatsiooniga aga kui sa mingit autot "ilusaks " pead, kas siis peab ka mingeid riideesemeid vahetama?
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
Maarjamäel pildistamine lõi ka isikliku moraalimeetri punasesse aga keset ööd kuskile jalakäijatetunnelisse ronimises küll mingit ilget kuritööd ei näe. Ise seda ei teeks aga kui kellelegi see tõesti niiii ilus pilt tundub, siis andku minna (kui sinna saamisega mingit haljasalade üles kündmist ei kaasne).
Aga laurx, kes ütles, et ilusa autoga võib ja koledaga ei või?
Ja minul isiklikult küll iga ilusa naise nägemine ejakulatsiooniga ei kulmineeru. Sama ka ilusate autodega.
Vanaks hakkad jääma. Ma SI süsteemis defineeriks seda ilusat kuidagi. Ja nende tunnelite kohta võiks siiski mingi eetika säilida. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Ma olen paar õhtut soojuskaameraga autoga ringi sõitnud. Päris palju näeb sealt jalakäijaid, keda muidu tähele ei panekski, kui kaamerapildile kastikesi ümber ei tekiks. Õnneks enamus ei jaluta tee peal.
Jep - mul ka miski selline asi olemas. Ei ole kindel kas on soojus või infrapuna. Vast ikka IR (2014 BMW). Uuematel soojus siis äkki? Seda pilti mida saab ekraanile näidata küll sõidu ajal ei jõua jälgida. Aga inimeste/metsloomade tuvastus käib minu teada sama süsteemi pealt ja see on ühe kitsepaugu mul kenasti ära hoidnud _________________ There is no place like 127.0.0.1
The night vision assistant is an assistance system for the larger model series from Audi. The heart of this system is a thermal imaging camera at the front of the vehicle. It has an angle of view of 24 degrees, and its protective window is cleaned by a separate nozzle and heated when cold. As a far infrared system (FIR), the camera reacts to the heat radiated by objects in the recorded scene. A computer transforms the information from the camera into black-and-white images and displays them on the central display located between the instruments.
Soojuskaamerad. Tavaline IR öövaatlus ei näitaks suurt midagi kui vähegi mingit muud valgust kaadris on.
Spoileris pilt Audi kaamerapildist Vana-Tartu mnt/Tartu mnt ristmikul ninaga lennujaama poole. Nähtav korsten peaks olema Iru ~8.5km eemal. Selgelt näha ka köetava õhusõidukite remondi/hooldusangaari soojad uksed.
Üks asi, millest lollide suitsideerujate vastu abi on. Seeaasta on helkureid ja asju palju vähem kui eelmistel. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Üks asi on jah jalakäija, kes võiks natuke vaadata ja kanda helkurit pimedal ajal, eriti halvasti valgustatud kohas ja tumedate riietega. Aga see vastu sõitev auto...sellist tulede näkku laskmist ikka ei teeks ju, reguleerigu oma esituled ära, sest antud juhul see ju pimestas
Aga laurx, kes ütles, et ilusa autoga võib ja koledaga ei või?
Ja minul isiklikult küll iga ilusa naise nägemine ejakulatsiooniga ei kulmineeru. Sama ka ilusate autodega.
Mitu hommikut on üks hall Mazda 3 kanalis ja linnas oma kultuuriga silma jäänud...
Täna oli Liivalaias maha võetud
Jube tahtmine oli minna neid pollareid tänada.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.