Kui konsool töötab ainult paar kraadi suurema temperatuuriga ei näe ma probleemi. Ventikas hakkab kindlasti rohkem undama, vaiksest konsoolist saab "lennuk" nagu PS4 on
keimps1 kirjutas:
Rumal küsimus võib-olla aga kui vajadus pikema HDMI kaabli järele kui see mis kaasas, siis ei ole vahet milline osta? Või peaks midagi silmas pidama?
Jälgi, et oleks Ultra High Speed kaabele ehk siis HDMI 2.1 kaabel, 4K ja 120HZ on märksõnad.
Pigem tuleks alustuseks endale selgeks teha, et kui pikka kaablit vaja. Kui just vahepeal pole midagi muutunud, siis tavalised Ultra High Speed kaablid olid max 3m. Üle selle oli vaja juba optilist varianti vaadata mis on tunduvalt kallimad. Kui telekas nagunii HDMI2.1 ei toeta, siis ei näe mõtet hetkel ka sellist raha välja käia ja piisab täiesti HDMI2.0 kaablist.
(Pmst on võimalik, et passiivsed HDMI2.1 kaablid saavad olema kuni 5m pikad aga selleks peaks ostma ikka mõne tuntud tegija käest ning ka siis eelnevalt reviewsid otsida. Aasta alguses otsides mäletamist mööda ei leidnud ühtegi 5m kaablit mis ka päriselt toimiks kõikide HDMI2.1 funktsioonidega kuigi tootelehed nii väitsid; kõik olid fake).
keimps1, HDMI versioon 2.1 kui 4k@120hz tahad saada. Kui telekas ei toeta, võid ka vanemat kaabli versiooni kasutada.
LG C9, et toetab 2.1 ehk siis peaks vaatama vastavat kaablit, mis laseks seda läbi. Ja pole üldse pikka vaja, mul jääb tegelikult mingi 10 cm puudu soovitud asukohast. PS istub hästi madala kapi peale, ma ei ole mõõtnud kui pikk PS4 Prol oli aga tundub, et pikem.
Ainult väljamineva õhu pealt ei saa anda hinnangut jahutuse efektiivsusele, ma olen oma kodusel lauaarvutil korduvalt tõstnud vente ringi ja saanud väga erinevaid tulemusi väljamineva õhu tempi osas, aga sellega ei saa üks ühele võrdlust teha komponentide tempi osas.
Loota tasuks, et äkki Gamers Nexusel on piisavalt igav, et nad viitsivad teha oma video, aga ma pisut kahtlen selles.
Foxxx, küljeplaadid vibreerivad kui ketta pealt mänge installida _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Ilge draama on mingi pisirevisioni üle, PS4 prost tehti vähemalt 3 revisionit, kedagi eriti isegi ei huvitanud need, töötasid sama hästi kõik kolm, lihtsalt mõni veidi valjemalt. Alustaks äkki sellest, et ei topi oma konsooli kuskile ilma ventilatsioonita kappi ja ei kuumene ükski neist üle.
KOTOR remake, Project Eve, Forspoken, Wolverine, Gran Turismo 7, Spider Man 2, God Of War Ragnarok. võimatu leida PS5 sellel ja järgmisel aastal Eestis. FUCK
Ma olen 9 kuud proovinud leida PS5 but no luck. Konsoolid lähevad sekunditega
Vähe otsisid. Või siis valest kohast. Vahepeal oli neid siis HV foorumis päris palju müügis korraga ja suht mõistliku hinnaga. Ja ikka peab nentima seda, et need, kes hirmsasti tahtsid seda on juba saanud, sest nad on ülekeskmisest rohkem energiat kulutanud konsooli leidmiseks/saamiseks.
Ma olen 9 kuud proovinud leida PS5 but no luck. Konsoolid lähevad sekunditega
Oled proovinud MSRP hinnaga leida but no luck.
Muidu saab üsna tihti, võin kasvõi praegu kohe sulle müüa, vaevalt ju soovid, niiet ei saa päris öelda, et ei leia.
Selles see teie viga ongi. Vaataks te nt Amazoni poole, siis oleks ammu käes ning odavalt kui nendest nimetatud poodidest. Aga eks oodake ja jälgige poode kuhu tulevad konsoolid kord 1-2 kuu tagant, siis saab vähemalt edasi kurta.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.