neljas poes on konsooli saada, lennake peale
Haapsalu, Pärnu, Rakvere, Võru
Sain ka Rakverest ühe ligi, tänud!
Nüüd peab mõtlema mis regiooni alla teha kasutaja
Ma ei ole veel kasutajat teinud, regioonide vahel suured erinevused? On soovitusi-eelistusi neile?
USA regioon kui tahad odavamalt digitaalseid mänge osta aga siis pead huiama prepaid kaartidega sest eesti kredakaardiga siis tasuda ei saa
Soome regioon kui tahad enda deebet + / krediitkaardiga maksta sest eesti kaardiga saad selle regiooni konto puhul maksta (ehk pole vajadus pre paid kaartide jauramise järele) ent mängud kallimad
USA regioon kui tahad odavamalt digitaalseid mänge osta aga siis pead huiama prepaid kaartidega sest eesti kredakaardiga siis tasuda ei saa
Soome regioon kui tahad enda deebet + / krediitkaardiga maksta sest eesti kaardiga saad selle regiooni konto puhul maksta (ehk pole vajadus pre paid kaartide jauramise järele) ent mängud kallimad
+ Euroopa regiooni mängudele (mida kohalikus kaubandusvõrgus ja järelturul müüakse) pead DLC ostma Euroopa PS Store'st, kuna USA omad ei tööta Euroopa mänguversioonidega. _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Ma ei saa sellest aru, kas tõesti on nii rasked ajad hetkel, et ikka iga viimane nahk kaasmaalastelt võtta. Pean silmas neid ärikaid, kes siis järelturul (ka. HV foorumis) müüvad Euronicsist saadud kinnises pakendis konsoole.
Jah, ma tean et seda teemat on läbi ja lõhki juba arutatud. Aga kui kaua saab, ma saan aru et algus aegadel kus küsiti 80% katet, siis lihtsalt võeti "lollidelt" raha, kes ei suutnud oodata. Haige ajastu kus me elame, muud midagi.
No aga mis seal vahet on ? Kui inimene kellel on reaalselt vaja ei viitsi kulutada oma aega ja närve, et saada asi oma hinnaga, siis lihtsalt maksad peale ja kõik. Müüsin ise ka siin pool aastat tagasi 7 masinat ära ja, et neid sebida Amazonidest jne on täiesti pooleldi 2 töökoht ja tunde mis kulus oli ikka päris palju. Ja küsida selle eest 130-150 kulli vahelt ei näe ma väga probleemi ja ei näinud ka ostjad probleemi, sest ütlesid ise, et minu aeg ja närvid on rohkem väärt kui see kerge scalpimine.
Need kirujad siin kes ikka veel oma konsooli ootavad ja nutavad, see on reaalsuses täiesti enda tegemata töö. Võimalusi saada on olnud juba sadu. Lihtsalt peab olema valmis natuke kasutama google transate ja lootma ka natukene õnnele.
Palun loe veel korra mu kirjutatud läbi.
Ma räägin tänaseks päevaks kohalikust poest konsooli ära ostmine, et see müüa 10% kasumiga inimesele, kes lihtsalt ei saanud jaole tänu eeloleva inimese "ahnusele".
Ning see et sa kunagi välismaa poest ostsid konsoole kokku, et neid kodumaal müüa, on arvestatav ajakulu ja mõistan selle kasumi taga ajamisest.
Aga kõik ei peagi aru saama, inimesed ja maailmavaated on erinevad.
No mina nägin siin foorumis 1 kuulutust ja see kuulutus on pannud hinnale otsa 70-80 euri ja üldse hakata sellise hinnaga asjade üle vinguma on ikka väga naljakas maailmavaade.
Meil siin samas foorumis oli 1 tegelane kes botiga tõmbas neid Teliast ja mujalt hunnikutes kokku ja pani ainult sümboolsed 60 euri juurde ajal kui neid oli tõesti veel keeruline saada ja kus inimesed ikka vingusid. Kuidas tema julgeb niipalju krahmata teiste eest jne.
Pigem need inimesed kes siin foorumis üritavad heade hindadega müüa peaksid lõpetama selle kuna nagunii hakkab suht hala pihta. Lihtsam pane moluraamatu turgu 100-150 otsa ja samal päeval on sul nolk uksetaga sula pihus ei kauple isegi sentigi ja kutt rahul.
Mina hakkan siin edaspidi Amazonist muretsetud konsoole müüma kallimalt kui Eesti omasid. Juulikuust saati antakse seal neid ainult Prime omanikele ning alati olnud limiit, et 1 per konto. Samas Eestis skalperid saavad Euronicsist/Teliast neid kokku krabada niipalju kui süda lustib, mingit piirangut pole. Niiet ma näen rohkem vaeva ja soovin saada suuremat "palka" selle eest. Tänan mõistva suhtumise eest
Kurb on see, et koguaeg peab keegi äri tegema ja inimene, kes PS reaalselt nautida/kasutada tahab, peab seda ostma scalperite käest.
Nagu sai ka eelnevalt mainitud, et kui siiamaani ei ole saanud, siis ei ürita ka need inimesed. Paratamatult inimesed kipuvad arvama, et kõik asjad peavad neile hõbekandikul kätte toodama.
Ma olen näiteks huvipärast niisama vahtinud viimastel nädalatel 5 6 korda poola Amazoni ja nendest pooled korrad on mingi bundle sees olnud valmis tellima Eshopiga.
Reaalsuses on koguaeg konsoole saada kui natuke otsida ja vaeva näha aga lihtsalt ei viitsita tegelda.
Isegi kui scalperid ei ostaks neid konsoole, siis te ei saaks nagunii ikka neid, sest tahtjaid on endiselt kordades rohkem kui seadmeid mis müüki tulevad ja sellise tempoga on varsti juba esimestel konsoolidel garantiid läbi ja hakkavad uuele ringile minema ja see jama võib kesta veel aastaid enne kui asi on reaalselt letipeal igakell saadaval.
Ise pooldan kah pigem seda, et toome ikka nt Amazonist Eestisse konsoole juurde, mitte ei liiguta olemasolevad Eesti poodide konsoole siin ringi vaheraha võttes.
Samas inimesi on tõesti erinevaid. Mõni saab aru, et talle on aeg tähtsam ja ei soovi passima ja oodata kuni saab mõnele dropile jälile ning on nõus juurde maksma puht selle eest, et keegi tema eest selle suudab kätte saada Eesti poest. Samas olen kohanud ka selliseid kes alguses täiega kauplevad ja tahavad MSRP'ga saada minu käest konsooli (millega ka ükski Eesti pood ei müü), ma ütlen, et palun väga, telli ise Amazonist MSRP'ga, ma isegi annan märku millal seal dropid. Teen siis seda ja ikka tullakse, et kas ma ise neile ei saa ära tellida aga ilma, et peaks mulle peale maksma. Ok, teen seda. Kohapeal üle andes aga siis hakatakse kohe rääkima, et kuidas ma nüüd garanteerin, et see kinnises karbis konsool ka töötab. Et lähevad koju, kui ei tööta, siis tahavad, et ma vahetaks kohe välja või raha tagasi mitte ei soovita garantiiga tegeleda (ei tea, et meil mõni pood vahetaks kohe välja). Niiet pmst tahavad, et sa teeks nende eest kogu töö ära, võtad kõik riskid enda peale aga samas selle eest sentigi ei taheta anda.
Samuti olnud ka selline juhtum (FBs müües) kus alguses kaubeldi pidevalt ja iga kord kui hinda olin nõus alla laskma siis loobuti ainult, et tulla päev hiljem tagasi ja veel vähem pakkuda. Lõpuks ütlesin, et kle, praegu ka Telias täitsa saadaval, mine osta sealt, saad kohe kätte, odavalt kui minu Amazoni konsool, tema enda nimel, 0 riski. Tema aga järsku, et kle, ostab ikka minult kallimalt ära. Sellisega ei julgenud küll kaupa teha.
Need siis lihtsalt jutud elust enesest, ma ei kurda, mul suva kes mida müüb
Ise pooldan kah pigem seda, et toome ikka nt Amazonist Eestisse konsoole juurde, mitte ei liiguta olemasolevad Eesti poodide konsoole siin ringi vaheraha võttes.
Samas inimesi on tõesti erinevaid. Mõni saab aru, et talle on aeg tähtsam ja ei soovi passima ja oodata kuni saab mõnele dropile jälile ning on nõus juurde maksma puht selle eest, et keegi tema eest selle suudab kätte saada Eesti poest. Samas olen kohanud ka selliseid kes alguses täiega kauplevad ja tahavad MSRP'ga saada minu käest konsooli (millega ka ükski Eesti pood ei müü), ma ütlen, et palun väga, telli ise Amazonist MSRP'ga, ma isegi annan märku millal seal dropid. Teen siis seda ja ikka tullakse, et kas ma ise neile ei saa ära tellida aga ilma, et peaks mulle peale maksma. Ok, teen seda. Kohapeal üle andes aga siis hakatakse kohe rääkima, et kuidas ma nüüd garanteerin, et see kinnises karbis konsool ka töötab. Et lähevad koju, kui ei tööta, siis tahavad, et ma vahetaks kohe välja või raha tagasi mitte ei soovita garantiiga tegeleda (ei tea, et meil mõni pood vahetaks kohe välja). Niiet pmst tahavad, et sa teeks nende eest kogu töö ära, võtad kõik riskid enda peale aga samas selle eest sentigi ei taheta anda.
Samuti olnud ka selline juhtum (FBs müües) kus alguses kaubeldi pidevalt ja iga kord kui hinda olin nõus alla laskma siis loobuti ainult, et tulla päev hiljem tagasi ja veel vähem pakkuda. Lõpuks ütlesin, et kle, praegu ka Telias täitsa saadaval, mine osta sealt, saad kohe kätte, odavalt kui minu Amazoni konsool, tema enda nimel, 0 riski. Tema aga järsku, et kle, ostab ikka minult kallimalt ära. Sellisega ei julgenud küll kaupa teha.
Need siis lihtsalt jutud elust enesest, ma ei kurda, mul suva kes mida müüb
See ongi ainuke variant, et tuua juurde, sest meie turule kukuvad kogused on sellised mis ei rahulda ka 10 aastaga vajadust ära.
Neid suudetakse lõhkuda ka ikka päris kiirelt. 2 inimest kes mult ostsid on juba uurinud kus saaks hdmi pesa vahetada. Reaalsus on see, et neid läheb varsti emexisse rohkem kui peale tuleb.
Visatakse kodukindlustuse alla lihtsalt ja võimalusel soetatakse uus.
Kas kellegi veel PS5 puldi analoog kangid "krudisevad/kriuksuvad"?
Muidu töötab kenasti aga kõrva ja näpuga tuntav "krudin" on sees.
Kogemust kellelgi kas taoliste probleemidega garantii korras vahetatakse välja või peab asi ikka päris tuksis olema?
rokman008, nope
Pult küll konsoolist eraldi ostetud.
Ärikatele vaid nii palju, et nahh vaja seda turgu solkida?
tsitaat:
Kui inimene kellel on reaalselt vaja ei viitsi kulutada oma aega ja närve, et saada asi oma hinnaga, siis lihtsalt maksad peale ja kõik
Vaata, teistel inimestel on elu. Pole võimalust seda teist töökohta võtta nagu sa ise enda eluolu kirjeldasid. Ja miks siis teised ilma jäävad? Tee silmad lahti - just sinusuguste pärast.
Robin hood või asi
rokman008, nope
Pult küll konsoolist eraldi ostetud.
Ärikatele vaid nii palju, et nahh vaja seda turgu solkida?
tsitaat:
Kui inimene kellel on reaalselt vaja ei viitsi kulutada oma aega ja närve, et saada asi oma hinnaga, siis lihtsalt maksad peale ja kõik
Vaata, teistel inimestel on elu. Pole võimalust seda teist töökohta võtta nagu sa ise enda eluolu kirjeldasid. Ja miks siis teised ilma jäävad? Tee silmad lahti - just sinusuguste pärast.
Robin hood või asi
Kui pole aega kulutada nädalas paar tunnikest, et saada konsool siis ilmselgelt ei tohiks ka aega olla mängudega tegeleda. Milleks üldse seda konsooli vaja on siis?
No kui raske on aru saada, et selle paari tunniga on võimalik teenida 5x sama palju kui scalper tahab. Mina ostan uut techi mida pole saada pigem kallilt kui üldse mitte.
mitte ainult vask - alumiiniumribisid on kõvasti vähem ja need on lihtsama ehitusega, lisaks paistab ka heatpipede kuju oluliselt lihtsustatud olema. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Rumal küsimus võib-olla aga kui vajadus pikema HDMI kaabli järele kui see mis kaasas, siis ei ole vahet milline osta? Või peaks midagi silmas pidama? _________________ www.asicom.ee
Kui konsool töötab ainult paar kraadi suurema temperatuuriga ei näe ma probleemi. Ventikas hakkab kindlasti rohkem undama, vaiksest konsoolist saab "lennuk" nagu PS4 on
keimps1 kirjutas:
Rumal küsimus võib-olla aga kui vajadus pikema HDMI kaabli järele kui see mis kaasas, siis ei ole vahet milline osta? Või peaks midagi silmas pidama?
Jälgi, et oleks Ultra High Speed kaabele ehk siis HDMI 2.1 kaabel, 4K ja 120HZ on märksõnad.
Pigem tuleks alustuseks endale selgeks teha, et kui pikka kaablit vaja. Kui just vahepeal pole midagi muutunud, siis tavalised Ultra High Speed kaablid olid max 3m. Üle selle oli vaja juba optilist varianti vaadata mis on tunduvalt kallimad. Kui telekas nagunii HDMI2.1 ei toeta, siis ei näe mõtet hetkel ka sellist raha välja käia ja piisab täiesti HDMI2.0 kaablist.
(Pmst on võimalik, et passiivsed HDMI2.1 kaablid saavad olema kuni 5m pikad aga selleks peaks ostma ikka mõne tuntud tegija käest ning ka siis eelnevalt reviewsid otsida. Aasta alguses otsides mäletamist mööda ei leidnud ühtegi 5m kaablit mis ka päriselt toimiks kõikide HDMI2.1 funktsioonidega kuigi tootelehed nii väitsid; kõik olid fake).
keimps1, HDMI versioon 2.1 kui 4k@120hz tahad saada. Kui telekas ei toeta, võid ka vanemat kaabli versiooni kasutada.
LG C9, et toetab 2.1 ehk siis peaks vaatama vastavat kaablit, mis laseks seda läbi. Ja pole üldse pikka vaja, mul jääb tegelikult mingi 10 cm puudu soovitud asukohast. PS istub hästi madala kapi peale, ma ei ole mõõtnud kui pikk PS4 Prol oli aga tundub, et pikem.
Ainult väljamineva õhu pealt ei saa anda hinnangut jahutuse efektiivsusele, ma olen oma kodusel lauaarvutil korduvalt tõstnud vente ringi ja saanud väga erinevaid tulemusi väljamineva õhu tempi osas, aga sellega ei saa üks ühele võrdlust teha komponentide tempi osas.
Loota tasuks, et äkki Gamers Nexusel on piisavalt igav, et nad viitsivad teha oma video, aga ma pisut kahtlen selles.
Foxxx, küljeplaadid vibreerivad kui ketta pealt mänge installida _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Ilge draama on mingi pisirevisioni üle, PS4 prost tehti vähemalt 3 revisionit, kedagi eriti isegi ei huvitanud need, töötasid sama hästi kõik kolm, lihtsalt mõni veidi valjemalt. Alustaks äkki sellest, et ei topi oma konsooli kuskile ilma ventilatsioonita kappi ja ei kuumene ükski neist üle.
KOTOR remake, Project Eve, Forspoken, Wolverine, Gran Turismo 7, Spider Man 2, God Of War Ragnarok. võimatu leida PS5 sellel ja järgmisel aastal Eestis. FUCK
Ma olen 9 kuud proovinud leida PS5 but no luck. Konsoolid lähevad sekunditega
Vähe otsisid. Või siis valest kohast. Vahepeal oli neid siis HV foorumis päris palju müügis korraga ja suht mõistliku hinnaga. Ja ikka peab nentima seda, et need, kes hirmsasti tahtsid seda on juba saanud, sest nad on ülekeskmisest rohkem energiat kulutanud konsooli leidmiseks/saamiseks.
Ma olen 9 kuud proovinud leida PS5 but no luck. Konsoolid lähevad sekunditega
Oled proovinud MSRP hinnaga leida but no luck.
Muidu saab üsna tihti, võin kasvõi praegu kohe sulle müüa, vaevalt ju soovid, niiet ei saa päris öelda, et ei leia.
Selles see teie viga ongi. Vaataks te nt Amazoni poole, siis oleks ammu käes ning odavalt kui nendest nimetatud poodidest. Aga eks oodake ja jälgige poode kuhu tulevad konsoolid kord 1-2 kuu tagant, siis saab vähemalt edasi kurta.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.