Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 11 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 152, 153, 154  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 29.08.2021 20:33:45 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Gap kirjutas:
Betamax kirjutas:
https://www.bleepingcomputer.com/news/microsoft/windows-11-to-only-support-one-intel-7th-gen-cpu-no-amd-zen-cpus/

Mis see siis tähendab et 7700k on ka toetatud ? microsoft tuli mõistusele ?

Ei. Ainult HEDT variandid ja paar mobiilset kiipi.

nujah eks siis peab hakkama uut prose otsima thumbs_down.gif Väga nõme et see windows 11 on siis nii võimas et i7 prose ei suuda seda jooksutada ? 7700k ei ole ju nii vana ka.... mõnedel on veel vanemad prosed siin ... Mis prose siis sobiks mulle ? ei saa ju enam igat prose ka nendel uutel on juba uus socket ju ? siis peab emalplaati ka vahetama juu icon_neutral.gif icon_mad.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.08.2021 08:18:19 vasta tsitaadiga

Gap, Oota parem ära kui DDR5 tuleb. 7700K masinale saab ikka Win11 paigaldada. Lihtsalt see pole ametlikult toetatud ja pealegi Win10 tugi kestab kuni 2025 mis on piisav, et oodata ära DDR5 laiem levik ja madalamad hinnad.

EDIT: Väidetavalt kui ISO alla laadida ja clean install teha saab ka vanemale prosele peale asjada ilma häkkideta. Teatud miinimumnõuetele peab siiski vastama a'la 64bit prose jne aga nendele vastavad viimase 15 aasta prosed suures enamuses.
Mis ei ole toetatud on upgrade ja Win10 süsteem mis mittetoetatud prosel jookseb ei paku Win11 Windows Update kaudu.

Ehk siis TL;DR on see, et nt 7700K masinale tuleb Win11 paigaldada clean installiga. Windows update seda ei näita ja upgrade teha ei saa.
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 30.08.2021 12:14:54 vasta tsitaadiga

Mis häda on win11 peale kolida? "Uue GUI desktopi" tahad nautida, siis võta uuem linuxiline.
Hakata raha spets matma uue arvuti alla...
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 30.08.2021 13:36:16 vasta tsitaadiga

Praegu pole mõtet selleks uut masinat osta. Aga kui win 10 EOL lõpuks saabub, siis mingi hetk on vaja.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.08.2021 16:47:25 vasta tsitaadiga

Microsoft to Ban Unsupported Machines from Windows 11 Updates
https://www.techpowerup.com/286127/microsoft-to-ban-unsupported-machines-from-windows-11-updates

Loodetavasti seda muudetakse. Turvalisus on tähtsam. Viimane asi mida vaja on turvaaukudega Win11 clean installe mittetoetatud raual.
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 30.08.2021 16:51:20 vasta tsitaadiga

Ilmselt on vanemate prosede kõrvalejätmise põhjuseks see, et uuematele on miski funktsionaalsus sisse ehitatud, mida vanematel lihtsalt pole. Ehk asi ei jää otseselt, vaid jääb kaudselt perfi taha kinni. Kuna W11 reaalselt ikka töötab vanematel prosedel ka, siis ju see funktsionaalsus on ka softiliselt lahendatud, aga saab olulise perfikaotuse seetõttu.
TPM samuti. See on võimalik nii eraldi moodulina, aga see on ka piisavalt uutesse prosedesse integreeritud. Intelil siis PTT selle nimeks.

Lihtsalt mu arvamus asjast. Kindlasti mõni prose-ekspert suudab välja tuua, mis uuematel olemas ja vanematel mitte, mis võivad W11 puhul oluliseks osutuda.

Viimati sai korraks W11 kasutatud HP ProBook x360 11 G1 EE peal icon_smile.gif Toimis küll, vähemalt niipalju kui kasutada oli vaja.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.08.2021 16:59:55 vasta tsitaadiga

The_Boss, Ei no kõrvalejätmine on üks asi aga turvauuenduste ärakeelamine on halb. Seni on isegi piraaditud versioonid ikka turvauuendusi saanud, kuna MS on mõistnud, et pole hea mõte jätta miljoneid masinaid kaitseta.
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 30.08.2021 17:06:21 vasta tsitaadiga

Ma kirjutasin 5 minutit, seega polnud vastus sulle icon_smile.gif Täitsa nõustun, et turvauuendused peaks ikka jätkuma.
kaimpss
HV vaatleja

sõnum 30.08.2021 23:07:33 vasta tsitaadiga

Panin ka siis selle Windows 11 huvi pärast peale. Pettumus see windows 11 on ikka nii uimane, nagu oleks kiviajas tagasi ja see menüüriba on ka ma ei tea mis, kas veel väiksemalt ei tahetud teha seda..... thumbs_down.gif Läheb sama kiiresti windows 10 peale vähemalt seal asjad avanevad kiiremini. icon_lol.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 30.08.2021 23:19:34 vasta tsitaadiga

kaimpss, Sa pole ainuke, on neid kes hoiavad kinni 10st, Win7st, neid kes XP peal tahaks olla, kõik muu vahepealne on mingi üleminekupask millega püütakse innovaatilised olla.
Mida 11 teha püüab? sujuvat kasutaja üleminekut või tulekut MACile/MACilt?
Mulle jääb mulje ikkagi, et riistvara on liiga hästi kestnud ja alates Win7st on siiani kõik toiminud, masinad 10+ aasta vanused ja jookseks ka 11 aga tuleb lihtsalt kellegi survel linnuke panna, et ega ikka ei sobi küll, osta uus masin kui 11 soovid.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 31.08.2021 19:18:38 vasta tsitaadiga

Windows 11 Releases October 5th, Free Upgrade from Windows 10
https://www.techpowerup.com/286190/windows-11-releases-october-5th-free-upgrade-from-windows-10

Kuupäev nüüd teada. Samas teades MS-i kvaliteeti, siis sellel kuupäeval saame vist Beta. Läheb veel pool aastakest kuni stabiilne on. Ise vist lähen üle. Praegune Win10 on nii katki, et seda parandab ainult clean installiga aga tundub suht mõttetu Win10 puhtalt paigaldada hetkel selleks, et pool aastat hiljem jälle uuesti sama läbi teha Win11-ga.
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 01.09.2021 06:07:27 vasta tsitaadiga

indrpo, ise oleks ka win 8.1 peal rahulikult edasi tiksunud kui dx12 poleks win10 peale lukku keeratud. Win7 vähemalt tegi mõnda asja paremini, edasi pole mingit arengut olnud. GUI seadistamiseks ja desktopi vahtimiseks on linuxilised etemad;)

Selleks ajaks kui win10 EOL tuleb on kvantarvutid kasutusel;)

Tomorrow, 6k ongi tglt paras clean install intervall...
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 01.09.2021 07:19:21 vasta tsitaadiga

Vael, 6 kuud icon_smile.gif

Mu põhiline W8 install elas üle kõik uuendused kuni W10ni ja käis selle aja jooksul läbi ühest lauakat ja kahest läpparist. Peaks selle oktoobris vist W11 peale uuendama ja nüüd neljandasse masinasse edasi liigutama icon_biggrin.gif ei ole miskit clean installi vaja läinud.

W7 ja vanemad said küll regulaarselt clean install.

Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 01.09.2021 14:29:10 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Ehk siis TL;DR on see, et nt 7700K masinale tuleb Win11 paigaldada clean installiga. Windows update seda ei näita ja upgrade teha ei saa.

Ma 7700K masina omanik Insider Beta channelis Windows 11-ga. Huvitav, mis oktoobris juhtub - kas nad suruvad Windows 10 installima ja siis uuesti Windows 11 selle peale? Või saan ma rahulikult hingata?

kaimpss kirjutas:
Panin ka siis selle Windows 11 huvi pärast peale. Pettumus see windows 11 on ikka nii uimane, nagu oleks kiviajas tagasi ja see menüüriba on ka ma ei tea mis, kas veel väiksemalt ei tahetud teha seda..... thumbs_down.gif Läheb sama kiiresti windows 10 peale vähemalt seal asjad avanevad kiiremini. icon_lol.gif

Ta on suht unoptimized jah, sellega lihtsalt läheb aega, et ta nii uimane ei oleks. See suht tarkvara loomus, eriti Microsoftis.

Tomorrow kirjutas:
Microsoft to Ban Unsupported Machines from Windows 11 Updates
https://www.techpowerup.com/286127/microsoft-to-ban-unsupported-machines-from-windows-11-updates

Loodetavasti seda muudetakse. Turvalisus on tähtsam. Viimane asi mida vaja on turvaaukudega Win11 clean installe mittetoetatud raual.

Microsoft on seda korduvalt mu arust teinud, et ütlevad, et enam ei toeta. Ja siis toetavad ikka veel 10 aastat otsa. Ka eelmiste versioonidega. See on rohkem ähvardustaktika kui midagi päriselt juhtuvat siin.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 02.09.2021 07:15:54 vasta tsitaadiga

Kodukasutaja kukenikk on 1, ärikliendile müüdud asjad teine teema. Kriitilisi asju tuleb xp le gi aegajalt.
Group deploy ilmselt käib samamoodi kui 8, w7 pealt tuntud tööriistu on tänagi w10 sees alles..

heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 04.09.2021 12:20:23 vasta tsitaadiga

https://www.windowscentral.com/report-ad-caused-missing-taskbar-windows-11

icon_lol.gif
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 06.09.2021 05:30:39 vasta tsitaadiga

Milleks seda uut windowsi vaja jälle oli?
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 06.09.2021 10:25:31 vasta tsitaadiga

Sa ei pea ju seda kasutama.
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 06.09.2021 11:05:40 vasta tsitaadiga

Kõigil nagu mingi häda käes, et kui uus asi väljas on, siis kindlasti peab (juba enne selle release) sinna üle minema ja siis vinguma ka veel, et mis selle mõte üldse on icon_biggrin.gif
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 06.09.2021 11:36:56 vasta tsitaadiga

Ei ma esitasin küsimuse milleks on vaja uus asi välja lasta kui vana toimib. Ei ole mu postituses küll vingumist kuskil. Ja pile mul ka probleem uute asjadega kaasa minna
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 06.09.2021 12:08:54 vasta tsitaadiga

Seda juba eespool öeldud ju. Tegu pole uue asjaga, aga piisavalt palju visuaali, turvat ja natuke veel muudetud, et tehti otsus uus nimi panna. Tegu ikkagi win 10 uuendusega, mis lihtsalt eraldub 10-st.
Killer85
HV veteran

sõnum 06.09.2021 12:09:52 vasta tsitaadiga

Selline väärt küsimus tuleks ikka Redmondisse saata, mis siin HVs uurida.
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 06.09.2021 14:15:57 vasta tsitaadiga

Muhekas kirjutas:
Ei ma esitasin küsimuse milleks on vaja uus asi välja lasta kui vana toimib. Ei ole mu postituses küll vingumist kuskil. Ja pile mul ka probleem uute asjadega kaasa minna

"Toimimine" on nii subjektiivne hinnang operatsioonisüsteemi tööle kui ka kindlasti mitte ainus eesmärk, mis Microsoftil Windowsi brändiga on.

Öeldakse, et lolle küsimusi pole olemas, aga ma kiidan Sind püüdluse eest rajada teed kaunis lähedale sellele.
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 06.09.2021 17:29:31 vasta tsitaadiga

Azatris kirjutas:
Muhekas kirjutas:

"Toimimine" on nii subjektiivne hinnang operatsioonisüsteemi tööle kui ka kindlasti mitte ainus eesmärk, mis Microsoftil Windowsi brändiga on.

Öeldakse, et lolle küsimusi pole olemas, aga ma kiidan Sind püüdluse eest rajada teed kaunis lähedale sellele.

Miks sa solvama pead?

napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 06.09.2021 17:42:16 vasta tsitaadiga

Muhekas, eks seal oli natuke põhjust ka.
Ühest küljest on see inseneri põhitõde, et töötavat asja ära torgi ju õige ehk pole vaja parandada midagi mis katki ei ole.
Teisest küljest elu läheb edasi ja on loomulik, et tehnika loob järjest uusi võimalusi. MS-DOS ju ka töötas. Võib vist isegi öelda, et paremini kui windows kuna tegemist oli suht primitiivse OS-ga kus oli vähe asju mis katki saavad minna. Ometi ei taha peaaegu keegi tänapäeval enam MS-DOS-i kasutada.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 11 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 152, 153, 154  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.