Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo 2 [Resurrected] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 58, 59, 60  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ernits
HV veteran
Ernits

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.08.2021 23:39:47 vasta tsitaadiga

Mul uhas ka GPU peal. 1440p default seadetes tuli 120-130 fps ära ja videol vendid huugasid.
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sn4itek
HV kasutaja
Sn4itek

sõnum 21.08.2021 00:54:53 vasta tsitaadiga

Korralik GPU imeja ikka jah. GPU istus fannid 100% 80C peal ja GPU mälud 105C. Isegi Battlefront 2 ja Battlefield 5 ei saanud sellega hakkama icon_lol.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 21.08.2021 10:52:21 vasta tsitaadiga

Kindel, et see pole jälle rohi rohelisem ja taevas sinisem efekt?

Jah, mäng pole kaugeltki veel küps, kuid D2 pole kohe kindlasti kunagi olnud algusest peale kiire ja võimete üles ehitamine vastavalt karakteri omadustele võtab kah ikka omajagu aega.

Muidugi alati võib mitmikmängus teiste tugevamate sabas sörkida ja tasuta lõunat nautida, kuid vähemalt minu jaoks personaalselt röövib see suure osa D2 olemusest icon_rolleyes.gif

Ernits
HV veteran
Ernits

sõnum 21.08.2021 10:52:51 vasta tsitaadiga

Üksi mängides annab players 8 puudumine tunda küll icon_biggrin.gif
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 21.08.2021 19:45:07 vasta tsitaadiga

Täna päeval jõnksutas ikka väga korralikult. Kas tõesti Offline Mode Single Playerile ei tule? Teades Activisioni serverite kvaliteeti(WZ serverid 1.5a hiljem ikka läägivad), siis ei kutsu küll ostma.

Kas tõesti kraami peab müüma üks haaval üle lohistades? RMB ei tööta igaljuhul...

Loot muutus ka ikka väga igavaks, 1 kord sain terve ACT I jooksul vibu välja vahetada, ning ACT II pole ka midagi osta.

Ei tea kas lägi tõttu, aga vahepeal laseb täitsa huupi 45kraadi teise nurka Amazoniga...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 21.08.2021 19:51:00 vasta tsitaadiga

Vael, shift+click müümiseks. Lägine oli jah, ma enda sita netiga üksi pelades jään hätta icon_sad.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 21.08.2021 19:57:04 vasta tsitaadiga

offline single player tuleb küll. eraldi modena. tõenäoliselt sisselogida tuleb ikka (blizzard app jms), aga mäng käib enda masinas. siis muidugi ilma sõpradeta ja võimaluseta chari online tuua.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 22.08.2021 11:52:06 vasta tsitaadiga

Praegu on prioriteet ilmselgelt mitmikmängu testimisel, seepärast ka avalik beta ja ma ütleks, et see testimine võiks laieneda veel ka täismängule mingi perioodi jooksul n. nädal tasuta. Ühelt poolt selleks, et mängu võimalikult hästi toimima saaks ja teisalt, et tuua võimalikult palju vanu mängijaid tagasi ja uusi juurde. Igaüks saaks siis ise otsustada, kas talle mäng meeldib ja ma arvan, et päris paljud, kes kohe raha välja käima ei kipu, siis mängu proovides, seda siiski teevad.

Tegin eeltellimuse juba esimese suletud ringi testimise jooksul (kuigi ei poolda reeglina mängude eeltellimist), sest mäng näitas piisavalt potentsiaali ja olen juba kaua aega oodanud D2 taaselustamist, et seda saaks mängida kaasaegsetel platvormidel ilma liigse susserdamiseta. Uus graafika oli seejuures väga meeldiv üllatus nagu kirsiks tordil ja väga konkreetseks vihjeks D3 suunas, et saab küll väga palju paremini, kui inimestel õige nägemus ja jagub tahtmist seda realiseerida thumbs_up.gif

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 22.08.2021 11:53:04 vasta tsitaadiga

d2r uue graafika juures on väga suur asi see, et kogu look and feel on väga hästi d2 olemuse järgi.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 22.08.2021 12:12:17 vasta tsitaadiga

Ainuke moment graafikas, mille nad oleks võinud puutumata jätta ja mis natuke torgib on karakterite vanus.

Oleks oodanud pisut nooruslikumat lähenemist, mõnd karakterit suures plaanis vaadates tuleb küll kerge masendus peale icon_biggrin.gif

vutt
HV kasutaja

sõnum 22.08.2021 14:41:52 vasta tsitaadiga

Eile sai siis antud 3 sõbraga hommikutundideni välja. Üldiselt on D2 feel täiesti olemas. On küll rida pisiasju (on screen map värvid ja miks mitte kaardi nurgas näitamisel UW ekraani musti ribasid ära kasutada, jne) mida võiks improvida. Oli ka paar klassikalist "rubber banding" momenti kus tegelena paar sammu tagasi visati.
Mis aga üldse ilus ei ole on kliendi crashid. 8h sessiooni jooksul kräshisid kõik 3 mängijat vaheldumisi nii 1-1,5h vahedega. Õnneks ei juhtunud see kõigil kolmel korraga nii et mängu progress ei läinud kaotsi.

Kokkuvõtte: Preorderit ei tee, vaatan-ootan GoLive ära aga wishlisti läheb mängi kindlasti. Vicarious Visions tiimi delivery väärib tunnustust - selge samm Blizzardilt õiges suunas...
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 22.08.2021 14:47:53 vasta tsitaadiga

Sai nüüd ise toksatud ja mis seal salata, alguses paned käima siis näeb välja selline nagu mäletaks, et oli - toksad legacy toggle nuppu ja siis alles paistab kui kole pilt vanal oli. Muidugi tolajal miski 15 tollise kineskoopkuvari taga niihull polnudki, aastal 2000 kui D2'he oma püssi 600Mhz celeroni peal käima panin oli täitsa vau võrreldes esimesega. icon_biggrin.gif Tegelt ei saa öelda, et pole hirmus kaua mänginud, necroga sai alles eelmine aasta läbi teht aga jah.

Enivei asi näeb välja kena - meeldib, et on lisatud lisadetaile nagu näiteks koobastes mingid puulobudik hurtsikud jms. Teeb maailma elavamaks ja detailsemaks. Ütleme nii, et visuaalse poolepealt midagi ette heita polegi. Mäng tundub aeglasem kuna igasugu animatsiooni freime on juures aga sellega harjub ära ja tegelt on ju ilusam ja sujuvam.

Mis nüüd gameplaysse puutub siis kas mina olen loll vms. aga algus tundub natuke raskem? Vastased tahavad rohkem hoope saada, elud nagu läheks vähe kiiremalt kui mäletan normal diffi peal, sortsu mana recovery tundub aeglasem? Samas ei saa olla kuna ju mingeid reegleid pole muudetud - äkki too beta normal on vaikimisi mingi players korda 2 vms.? Selge see, et asi praegu beta ja buge asju on mida vaja välja siluda - ise kohtasin suht kiiresti korra seda eelpool mainitud teleportimise putukat aga juhtus aint korra.

Kui aga küsida, et kas asi on raha ja ostmist väärt? No mina ütleks sedasi, et kui kunagi olid D2 fänn ja mängisid kõvasti (endal ikka tuhandeid tunde kindlasti selle all) ning plaanid ka praegu vähemalt mingil määral mängida ja esmamuljelt tundub täitsa äge siis kindlasti - kasvõi austusest tootjate vastu, et on tegu mänguga millesse oled matnud kunagi rohkem tunde kui paljudesse teistesse mängudesse kokku.

Samas kui D2 pole kunagi mängind ja beeta proovimine erilist huvi ei ärata siis vast mitte. Samuti kui kunagi mänginud kõvasti aga praegu tegelikult ei ole kuskilt sellist aega võtta, et natuke korralikumalt asjasse sukelduda ning otseselt ei huvita siis samuti vast mitte. Asja uba on ikkagi selles, et pealispinna all on seesama mäng ja kui ta end toona täiesti ammendas siis ega tegelikult ju midagi oluliselt uut pole. Suures plaanis ikkagi puhas nostalgialaks ja fanservice.

Muidugi, paha ei teeks kui natuke MF'i mudida, et muuta algsed setid kuidagi kättesaadavamateks. See on eluaeg D2 jama olnud, et on terve trobikond low level haruldasemat manti mida tegelt pole mingit lootust kokku saada kui just mingi saja semuga MP's ei mängi kes siis nõus lahkelt jagama kõike mida nende enda main charile vaja pole.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 22.08.2021 17:10:40 vasta tsitaadiga

vutt kirjutas:
Oli ka paar klassikalist "rubber banding" momenti kus tegelena paar sammu tagasi visati.
Mis aga üldse ilus ei ole on kliendi crashid. 8h sessiooni jooksul kräshisid kõik 3 mängijat vaheldumisi nii 1-1,5h vahedega. Õnneks ei juhtunud see kõigil kolmel korraga nii et mängu progress ei läinud kaotsi.
rubber banding on d2 serveripoole lugu, enemasti näeb seda siis, kui serverid on üle koormatud. see on just see kasutusjuht, mida open beta testima on mõeldud.
mängu progress bnet multiplayeri korral ei ole eriti märkimisväärne asi, kui just waypointe vahele pole jätnud, siis uuesti samasse kohta joosta pole eriline probleem. kliendi crashe olen ka mina näinud aga oluliselt vähem, kogu selle beetade vältel äkki 10-15 tunni jooksul vaid paar korda. vähemalt üks neist tuli kuskilt serveri ikaldustest. serveripoolseid probleeme samas on olnud ikka kamaluga, aga nagu öeldud - serveri koormustestimise korral on see normaalne.
Auron kirjutas:
Mis nüüd gameplaysse puutub siis kas mina olen loll vms. aga algus tundub natuke raskem? Vastased tahavad rohkem hoope saada, elud nagu läheks vähe kiiremalt kui mäletan normal diffi peal, sortsu mana recovery tundub aeglasem? Samas ei saa olla kuna ju mingeid reegleid pole muudetud - äkki too beta normal on vaikimisi mingi players korda 2 vms.?
ei ole raskem. täpselt nii nagu d2. võib-olla asi selles, et kogu beeta aja tiksud esimese paarikümne leveli peal, kus nii skillset kui varustus on piiratum kui harjunud oled. nii pikalt samas piirkonnas nii actide kui charleveli osas üldjuhul ju ei veetnud.
Auron kirjutas:
Muidugi, paha ei teeks kui natuke MF'i mudida, et muuta algsed setid kuidagi kättesaadavamateks. See on eluaeg D2 jama olnud, et on terve trobikond low level haruldasemat manti mida tegelt pole mingit lootust kokku saada kui just mingi saja semuga MP's ei mängi kes siis nõus lahkelt jagama kõike mida nende enda main charile vaja pole.
seda algset kraami ikka kukub. kõigi nende (või just vajalike) kätte saamine polegi ette nähtud. kui 4-5 chari teed ja/või vahepeal mõne kõrgema leveli chariga ka ringi jooksed, siis tegelikult enamik neist on üsna kiirelt ära nähtud. ka kõrgema otsa set-unique asjad dropivad rohkem mängides mingil hetkel ära.
pigem huvitav kuidas high ruunidega lood olema saavad. võrreldes set/unique asjadega on nende droprated ikka väga väikesed. nende droppimist mäletan väga paljude mängutundide peale loetud kordi ja enamik kasutatud hr sai mitte leitud vaid vahetatud. eks see levinud kahtlus oli, et need on dupetud kraam või lihtsalt mõne jooksnud boti korjatud (baalruni botid näiteks). krt seda teab, kuidas tegelikult on.

tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 22.08.2021 17:41:56 vasta tsitaadiga

Uuel graafikal censuur liiga märgatav. Act2 lossi levelites laibad palju tagasihoidlikumad ja char valikus sorci tissid rohkem peidetud. Muidu jah äge kuidas koopa p6rand ja seinad niiskusest läigivad jne. Vähe goorisem v6iks küll olla, see ikka diablo ju.

viimati muutis 486 23.08.2021 10:16:25, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 39
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 22.08.2021 18:09:04 vasta tsitaadiga

Eks see ole see peenike piir, kui eesmärk toodet laiemalt turustada, siis sõidavad sisse kõiksugu ajuvabad regulatsioonid icon_rolleyes.gif

Suures plaanis on graafika ikka väga hästi õnnestunud, pole just palju sarnaseid näited sedavõrd vanade mängude taaselustamisest, kui uus graafika tundub nii loomulik ja ootuspärane, et tuleb lausa vana graafika nuppu pressida veendumaks, et kõike seda juba varem olemas ei olnud.

Alguses saigi ringi käidud nagu muuseumis, ühe objekti ja kolli juurest teise juurde ja jälle zuum peale icon_lol.gif

Vael
HV Guru

sõnum 23.08.2021 16:16:09 vasta tsitaadiga

Arcane Sanctuary peegeldusez olid tõesti muljetavaldavad, kahtlustasin juba RT-d.

Aga üldiselt oli mäng väga katki.
'AI täitsa katki, ostetud kaaslane passis 90% ajast kuskil koopa urgas ja ei teleportinud ka nagu originaalis. Vastased jooksid ka nurka passima.
Amazonil tuli ACT II lõpuni mängu algul leitud vibuga joosta, kiivrit/muud rüüd sai ainult korra vahetatud. 2 ACT peale ikka täielik lacuster loot.

Activision serverid ka usaldust ei ärata, näiteks Warzones on tihti 20-30% packetloss. Varem oli üldse 200% packetloss mängu UI näidatud; kuidas?!
Kuna 1.5a pole suudetud olukorda parandada, siis ma ei usu et kuu aja pärast väljatuleva mänguga ka midagi ette võetakse. WZ näiteks ka pidevalt glitche ja OP Relvasid täis.

Kuna usaldus täiesti puudub selle firma vastu, siis ootan ära mis kuu kaks peale väljalaset olukord on...

Paistab et valem on neil ees aga kasutada seda ei osata. Graafika ja muusika- üldse õhustik- oli küll hea ja tuttav.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Ernits
HV veteran
Ernits

sõnum 23.08.2021 16:18:51 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, mis looti sa normal act II lõpuks ootad icon_biggrin.gif Vanas D2-s on pigem tavaline, et normal players8-ga läbi joosta ja nightmares hakkab midagi asjalikku droppima. Pigem kukkus mul betas madala otsa runesid omajagu icon_rolleyes.gif
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 23.08.2021 17:11:34 vasta tsitaadiga

Ütleks, et avalik beta oli mõnevõrra stabiilsem küll, ühtegi kokku jooksmist seekord ei esinenud ja kuigi ping oli numbriliselt parem, siis nö. kummi venitamise efekti tuli omajagu ette.

Normal tõepoolest oma paari esimese äktiga eriline väljakutse pole, mängi kuidas tahad, suurt vahet pole icon_rolleyes.gif

Ma kah midagi väga huvitavat ei leidnud, kuid kui striimereid vaadata, siis neil ikka üht-teist oli, mänguaega muidugi kah neil üüratult rohkem.

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.08.2021 17:31:07 vasta tsitaadiga

act2 max alvl on 18, levinumal alad on alvl17. superuniquedest duriel vist on mlvl22 ja mõni act2 superunique on mlvl23. ehk siis, max itemlevel on 23, reaalsemalt pigem vähem.
ehk siis võtta ette unique itemite list, mis oleks ilvl 23 või väiksem, neid väga palju ei ole.

edit:
tegelikult on päris omajagu, enamik neist tavaliselt mängus on meh kuubis aga piiratud kontekstis osa on täitsa okei.
- paar amuletti, paar sõrmust.
- armorit: 2 saapad, 3 vööd, 4 kindad, 4 mütsi, 7 shieldi ja 9 armorit.
- relvi: 7 kirvest, 4 vibu, 2 ambu, 3 pistoda, 5 nuia, 3 polearmi, 2 skeptrit, 4 oda, 4 staffi, 9 mõõka ja 3 võlukepikest.

ruunidest suurim, mida normaalselt kukub, on ral. ort ja thul võib-olla cubed veel kokku, edasi on juba räige grind.
runewordide osas piirab sama palju ka auklike itemite kukkumiseks vajalik level.

tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 23.08.2021 17:39:53 vasta tsitaadiga

Crashe pole omal ühtegi ette tulnud, aga tõepoolest oli seekord rubberbandingut märksa rohkem tunda, kui CBT ajal.
Aga üldiselt pole mäng katki ühti. Mitmed eelmainitud "bugid" nagu sant loot või xp on, kuidas nüüd viisakalt öeldagi, n00bide probleemid.

Seekord uue buildiga läbi joostes hakkasin aga rohkem märkama, kui hea see remasterdatud muusika ikka on. Näiteks või harem leveli oma.
Tegin pulli pärast samade kõlarite taga ühe originaalse D2 runni otsa, vahe mäekõrgune.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 23.08.2021 19:18:25 vasta tsitaadiga

Vael kirjutas:
.Amazonil tuli ACT II lõpuni mängu algul leitud vibuga joosta, kiivrit/muud rüüd sai ainult korra vahetatud. 2 ACT peale ikka täielik lacuster loot.

Sama tegelt täheldasin isegi. Ma ei räägi isegi set ja unique asjadest - kuigi ise orikat ikka tuhandeid tunde mänginuna, kõik tegelsed lv99 peale mänginuna ja sama tegelaste erinevaid builde hulgi teinuna kukkus keskeltläbi kasvõi esimeses actis paar uniiki ja setti ikka suht kindlalt. Nüüd betat tehes ei saand esimeses actis ühtegi. Ehk siis isegi rare jubinatest rääkida siis neid kukkus kahe käe sõrmede jagu mis on ikka jõhkralt vähe.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.08.2021 19:53:01 vasta tsitaadiga

paar unique või set asja esimese acti läbi mängimisel kukkumine minu kogemust küll ei peegelda. vähemalt mitte bnetis.
jah, ka beetas oli mul noko, mingi unique kirves, mõned set itemid ja võib-olla midagi veel aga mul oli see char beeta lõpuks l29 ka icon_smile.gif
kollaseid kukkus ikka väga palju, enamik neist küll võrdlemisi kasutud.

tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 23.08.2021 20:16:16 vasta tsitaadiga

Ei noh, see oli ju ka kõigest varbaga vee katsumine praegu, oleksin suhteliselt pettunud, kui üksnes nii põgusa kogemuse varal oleks juba kogu kirst lõpumängu kola täis icon_biggrin.gif
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 23.08.2021 21:12:15 vasta tsitaadiga

Kuidas mängija ping solos mängitavust mõjutab?
Mul "emm" nett ja kui mõned youtuubitavad ja teised telekat vaatavad siis on ping 700.
Läägav Chargadin oleks masendav.

tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 23.08.2021 21:32:38 vasta tsitaadiga

kui nett sakib, siis valid singleplayer/offline'i. muidugi siis peadki üksi nühkima, aga sisu on sama.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo 2 [Resurrected] mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 58, 59, 60  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.