Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kuidas pooldaksid kanepi legaliseerimist Eestis? |
Pooldaksin meditsiinilistel põhjustel kasutamist |
|
18% |
[ 53 ] |
Pooldan täielikku legaliseerimist |
|
36% |
[ 106 ] |
Ei poolda |
|
33% |
[ 99 ] |
Olen erapooletu |
|
12% |
[ 36 ] |
|
hääli kokku : 294 |
|
autor |
|
degrass
HV kasutaja

|
28.07.2021 19:49:24
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Arstidele meeldib vererõhku ja veresuhkrut niisama mõõta selleks, et see on lihtne. Igasugused muud uuringud ja analüüsid maksavad ju raha ja neid päris naljaviluks tegema ei hakata. |
Ma ei tea, kuidas teistega on, kuid mina vahetaksin sellise suhtumise peale, et uuring on kallis vms, perearsti.
K6igepeal loobub ta oma sissetulekust, kuid mis k6ige olulisem, suhtub hooletult patsiendi omasse.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
28.07.2021 19:54:16
|
|
|
degrass kirjutas: |
napoleon kirjutas: |
Arstidele meeldib vererõhku ja veresuhkrut niisama mõõta selleks, et see on lihtne. Igasugused muud uuringud ja analüüsid maksavad ju raha ja neid päris naljaviluks tegema ei hakata. |
Ma ei tea, kuidas teistega on, kuid mina vahetaksin sellise suhtumise peale, et uuring on kallis vms, perearsti.
K6igepeal loobub ta oma sissetulekust, kuid mis k6ige olulisem, suhtub hooletult patsiendi omasse. |
Ma räägin mingist rutiinsest kontrollist. Või siis lähed hoopis mingi muu murega, aga ikka mõõdetakse vererõhku ka.
Kui patsiendil on mingid kaebused siis loomulikult tehakse vajalikud uuringud ja analüüsid et välja selgitada mis selle täpne põhjus on. Mõtlesin pigem seda, et kui sul on näiteks kõhuvalu, siis igaks juhuks sind ju kopsuröntgenisse ja kõrvaarsti juurde ei saadeta.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
28.07.2021 20:11:43
|
|
|
napoleon, ma m6tlengi rutiinset kontrolli mis tehakse kord aasta-paari tagant
Mis mind häirib on häirib, on see p6him6te, üldine suhtumine asjadesse, kuna on kallis, siis me ei tee seda vms
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
28.07.2021 20:14:19
|
|
|
Noh jah. Mina arvan et kui mul midagi viga pole, siis mida vähem mind torgitakse ja väntsutatakse seda parem. Isegi verd ei käi ma andmas kuna ei meeldi mulle see torkimine ja väntsutamine. Ainuke erand on vaktsiinid, neid ikka vajadusel lasen teha kuigi loomulikult mitte kõikide maailma hädade vastu vaid ainult nende vastu millega on reaalne võimalus, et võin kokku puutuda.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
28.07.2021 21:47:17
|
|
|
Hiid kirjutas: |
oma jorri käige korra aastas näitamas ka ikka  |
Arstile või kellele?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
28.07.2021 22:07:57
|
|
|
Naisele
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
28.07.2021 22:12:49
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Naisele  |
Kord aastas võõrale naisele ka.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
metskotkas
HV kasutaja

|
29.07.2021 13:09:39
|
|
|
Mürk tuleb kehast välja lasta vähemalt kord nädalas.
_________________ “We hardly ever realize that we can cut anything out of our lives, anytime, in the blink of an eye.” |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
29.07.2021 13:15:26
|
|
|
ot: |
Massimõrvarid  |
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kyrvas
HV vaatleja

|
29.07.2021 17:19:17
|
|
|
A man is at a doctor's office about to have his prostate checked.
The doctor says "Okay, Steve, let's not get an erection again during the procedure."
The man looks at the doctor confused, and says "My name isn't Steve, it's Dave."
The doctor says "I know. I'm Steve."
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
29.07.2021 21:44:45
|
|
|
käin aeg-ajalt doonoriks, et mõningaid teste tehtaks ning vererõhku ja hb d teada saada. kui migni haigus on tuld, lubati helistada. siiani pole helistatud. oleks sportlane, peaks kõrge hb (keskmiselt 160, max mõõdetud 180) pärast tõendama, et loomulik on. vererõhk on kah ideaalne olnud siiani... niisama perearsti aega raiskama s ei käi,
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Tasub kooliks valmistuma hakata. |
|
Kommentaarid: 1138 loe/lisa |
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
01.08.2021 22:19:23
|
|
|
https://www.reuters.com/investigates/special-report/health-china-bgi-dna/
Ja kohalik vaatenurk:
https://epl.delfi.ee/artikkel/94174835/kaarel-krjutskov-tahelepanu-hiinlased-noolivad-eesti-rasedate-ja-loodete-geeniandmeid
tsitaat: |
Loote NIPT uuring maksab Haigekassa kulupõhise piirhinna järgi 250 eurot. Nädal enne esimest COVID lainet kohtusin Tartus BGI esindajaga, kes pakkus koostöövõimalust. BGI oleks meile DNA testi müünud 100 euroga ning meie oleks kõigile Eesti naistekliinikutele selle edasi müünud 250 euroga. Vahetasime viisakusi ja saatsin ta ilma kokkuleppeta ja taksoga tagasi bussijaama. Tegelikult ma ei tea, kas ta bussijaama läks, sest just ühes Tartu erakliinikus soovitatakse patsientidele nimelt hiinlaste NIFTY testi.
|
Hiina NIFTY testiga käib lisatasu eest kaasa kindlustus, mille kohaselt on patsiendil väidetavalt õigus taotleda 50 tuhande euro suurust hüvitist, kui peale testimist sünnib kromosoomhaigusega laps. Neil ongi seda vaja, sest Hiinlaste NIFTY test jätab alus-uuringute kohaselt iga sajanda(!) Downi sündroomiga loote leidmata. NIPT test kui äärmiselt täpne meditsiiniteenus ei maga ideaalsel juhul Downi sündroomiga loodet üldse maha või seda juhtub harvem kui 1:10 000 kõigist Downi sündroomiga loodetest.
|
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
07.08.2021 23:03:42
|
|
|
Ei loe küll artiklist välja, et see II sambaga seotud oleks. Vastutuskindlustus on ju midagi muud kui teine sammas või mis iganes muu enda kindlustamine
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
07.08.2021 23:13:14
|
|
|
Seost on täpselt niipalju, et kindlustusseltsid on ettevaatlikud toimetama turul kus seadusandja võib ootamatult 180 kraadiseid pöördeid teha.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
11.08.2021 12:58:24
|
|
|
Millest sa järeldad et sind mingi "naturaalne immuunsus" aitas? Viibisid 24h mitme aktiivse gripihaigega samas ruumis kus ülejäänud kõik haigestusid?
Mul on siis ka tugev "naturaalne immuunsus" nagu sadadel tuhandetel teistelgi inimestel kes pole kunagi elu jooksul grippi haigestunud. |
Olen olnud, lisaks on kahtlaselt pikk perood see, kus ma ei ole mitte ühtegi viirushaigusesse nakatunud (need, mis levivad õhu kaudu), tõenäosus räägib muude võimaluste vastu
Tundub, et sa ei pese käsi ja/või sööd igast räpast jura sisse. |
Lapseeas käis suust läbi igasugu kraami, enamus taimi, mis kusagil kasvas, tsink, seatina, inglisetina, vask, elavhõbe, igasugu muud tundmatud asjad, vahel ajas oksele ka Kesse lapsena siis käsi pesta viitsis ? Leivatükk kukkus õues tänavale, sitta kah, võtsid üles, puhusid peale ja sõid edasi. Siis meeldis mulle validoolitablette krõbistada, hea värske, nagu piparmündikomm. Tänapäevaste standardite järgi on ime, et ma veel elus olen.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
11.08.2021 13:16:12
|
|
|
Markos kirjutas: |
Väga arukas jutt, erinevalt siinsetsest usuvendadest. |
Selle teema kõige suurem usuvend räägib siinsetest usuvendadest.
WTF nagu, sa räägid ju iseendast jälle.
Skisofreenia on ikka väga levinud.
Lapseeas käis suust läbi igasugu kraami, enamus taimi, mis kusagil kasvas, tsink, seatina, inglisetina, vask, elavhõbe, igasugu muud tundmatud asjad, vahel ajas oksele ka |
See seletab nii mõndagi.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
11.08.2021 13:26:39
|
|
|
Siis meeldis mulle validoolitablette krõbistada, hea värske, nagu piparmündikomm. |
Ma sõin ka oma vanatädi ravimikapi neist lagedaks. Tolajal ju polnud mentoseid ja tic-tace jne. Mingid piparmündidražeed vist olid, aga ma ei tea, kas neid polnud saada või oli neid kallim mulle osta kui lasta mul ravimikappi harvendamas käia... Validool pole mingi ravim, vaid sisuliselt mentoolimaitseline suhkrutablett. Tänapäeval müüaksegi seda "toidulisandi" nime all.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
11.08.2021 14:55:17
|
|
|
Markos on mingi üliinimene nagu näha. Isegi suvalt sisse söödud ravimid teda ei tapa. Ju siis oli õige mõtteviisiga ega polnud laisk, et ära surra
Edit: foorumis on mingi Antifa filter peale pandud, et "üliinimene" saksa keelest otse meie keelde korrigeeritakse?
|
|
Kommentaarid: 733 loe/lisa |
   |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
11.08.2021 15:11:49
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Markos on mingi üliinimene nagu näha. Isegi suvalt sisse söödud ravimid teda ei tapa. Ju siis oli õige mõtteviisiga ega polnud laisk, et ära surra
Edit: foorumis on mingi Antifa filter peale pandud, et "üliinimene" saksa keelest otse meie keelde korrigeeritakse?  |
Suhkrutabletiga on isegi üliinimest raske tappa..
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
11.08.2021 15:37:52
|
|
|
netcat kirjutas: |
Edit: foorumis on mingi Antifa filter peale pandud, et "üliinimene" saksa keelest otse meie keelde korrigeeritakse?  |
Suhkrutabletiga on isegi üliinimest raske tappa.. |
Kui ta just diabeetik pole…
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru

|
11.08.2021 15:50:53
|
|
|
Etz kirjutas: |
Kui ta just diabeetik pole…  |
aga sel juhul ta ei mahu Betamaxi übermenschi mõiste alla
Leedu otsus on üsna jõuline
https://www.err.ee/1608304284/leedu-ei-luba-vaktsineerimata-inimesi-enam-suurtesse-poodidesse
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
11.08.2021 16:41:56
|
|
|
Mnator kirjutas: |
Etz kirjutas: |
Kui ta just diabeetik pole…  |
aga sel juhul ta ei mahu Betamaxi übermenschi mõiste alla
...
|
See üliinimese ja naturaalse immuunsuse teooria on natuke vildakas. Kui mingi noroviirus ja parasiidid külge hakkavad, siis miks ei peaks koroonaviirus neist erinev olema?
|
tagasi üles |
|
 |
|