Mähkimist on kõvasti juurde pandud,uusi juppe relvi varustust lisatud factory sai laiendust scav carma lisati uued taskid juurde aga batch nii mõttetu et pole viitsinud mängu käimagi panna.
Wipe tehti ilmselt ainult selle tõttu et player baas kuivas kokku ja streamerid ei mänginud enam ja üle perse lasti midagi välja,varsti tuleb uus teha kuna lighthouse tulemas ja unity 2019 engine järgmise aasta algul ilmselt ka streets map.
Suht keeruliseks läinud. Ma muidugi enne wipe mängisin üldse esimest korda mängu pikemalt (kui 1,5 kuud saab lugeda pikemaks ajaks).
Taskid on küll samad, aga asja teeb raskemaks see, et Flea market on alles lvl 20 pealt. Ma nt ei saa esimest Gunsmithigi tehtud hetkel, kuna lihtsalt pole seda otsikut saanud shotgunile.
Mängin üksi, mistõttu nt Prapori "Delivery from the past" on ka üsna raske ära teha. Algul vaja ühelt mapilt dokumendid saada, siis elusalt ekstraktiga ning siis need dokumendid teisel mapil õigesse kohta panna ja samuti elusalt minema saada.
Sa saad ju selle dokumendi ära panna kui sa questi peale lähed peale seda kui kätte oled saanud. Ei pea kohe järgmine raid Factorysse viima seda. _________________ mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
voipi puudumine natuke rikub asja aga nikita ütles eilses podcastis et ilmselt järgmine batch lisatakse
see voip soosib neid 12 aastaseid igast jama karjuma, pigem tundub halb idee. olen ise aastaid pelanud ja kahjuks või õnneks ei tunne puudust. nad võiksid pigem rohkem voiceline lisada
Discord olemas ju omavahel rääkimiseks... Ingame Ma ei tea oli see ehk vajalik eelmisel sajandil.
Võõrastega omavahel röökimiseks Ma ei tea meh... Kohati annaks juurde aga pigem lõpuks paneks mute ilmselt kõigele _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
voipi puudumine natuke rikub asja aga nikita ütles eilses podcastis et ilmselt järgmine batch lisatakse
see voip soosib neid 12 aastaseid igast jama karjuma, pigem tundub halb idee. olen ise aastaid pelanud ja kahjuks või õnneks ei tunne puudust. nad võiksid pigem rohkem voiceline lisada
Olen ka mõelnud sellele. Samas oleks lahe, aga nüüd olles paar aastat mänginud siis pigem võib-olla väldiks seda just sama põhjuse pärast.
Endal lvl 15 käes, üleeile oli vaba päev ja mõtlesin, et pole suvel väga mänginud ning võtan ühe päeva endale ja lasin siis 14h jutti
2x Reshala otsa sattunud, mõlemal korral võitjana välja tulnud, ühe korra solona, ühe korra sõbraga duodes. Sain sealt fat geari peale ja selle geariga läksin Delivery from the pasti tegema ja oi kui lihtne oli kõigist läbi joosta kui kõik herneid tulistavad _________________ mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
kus tavaliselt eesti eft seltskond pesitseb, mis serverites mäng käib, sommidel ?
tra, viimaseid 2 (scav) reidi reservis cheaterid bunkeris varastasid mult looti läbi seina, oli viimane suur camel kott koos 3 raideri pealt korjatud stuffiga lihtsalt kadus, kuulsin vaid sammud seina taga ja + head+jaws , redditis mingi pläma käib kah
viimase nimi oli Kittying, koroonaga
Valisin kõik kus ping alla 100. Eile serverid tegid imelikke trikke, packetloss oli konstantselt 60-70%, olenemata mapist.
Koodereid ise veel enda meelest kohanud ei ole. _________________ mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
Kuidas sellega lood on, et kui vaja mingil X mapil asjad ära teha ja siis Survive ja Extract, aga enne extracti saad surma. Kas siis peab samale mapile tagasi minema või piisab suva mapil ellujäämisest ja extractimisest? Nt käisin just Reservis "Fuel Matter" tegemas, aga extracti juures sain kenasti headshoti. Kaarti mängisin esimest korda ja ega niisama sinna tagasi ei kipu uudistama.
Kindel, et peab tegema? Mu meelest olenes taskist, osadel piisas kui asjad tegid ära ja isegi kui said surma siis läksid tagasi ning lihtsalt jooksid sedapuhku exitisse ja tehtud... Aga see taskide alt näha, et kas on roheline või ei. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
No taskid on justkui tehtud, nüüd lihtsalt vaja siis samal kaardil ellu jääda ja extractida. "Run through" vist ei tohi ka olla...
Ongi veel natuke puudu, siis saab lv20 ja Flea marketi lahti
E: alguses ei saanud sellest uuest Scav repi süsteemist aru ja killisin suht kõike, mis ette jäi. Sai mingi 0,5 negatiivset repi kokku ja nüüd olen tasapisi tagasi nulli saanud.
MMx, pmst sul vaja ainult pmc tappa, igasugust looti jalaga segada, võta mida tahad kaardilt ja tormi punkrisse.
ma ei tea miks sa omaksed tapad
kui sa pmc-ga mängid siis tapa ke da ja mida tahad.
suht lihtne loogika mängus, mõnedele ikka käib üle jõu
eft on hea mäng, kui sul ingame questid on igavad võib endale mingi lisa quest välja mõelda ja täita
t-7 käes ja -17388000 rubla, aru ma iesaa miks härra jaeger nii ahne
Huvitav kui hästi see mäng Steam Deckil jookseks? _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
keegi koos peli tahab teha vahepeal, siis võib DMida. botide ja camperitega mängida ei viitsi. pole ise parim player, survival rate seal 50-60 vahel kõigub, aga sitaks ei löö ning ära ei jookse kui firefight pihta hakkab, pigem lähen all in ja vaatan mis saab. _________________ mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
Kui ise player scav olla ja teist player scav-i killida siis läheb ka rep alla?
Kuidagi väääga lebo on scavina ringi joosta Kõik vahvad vaid otsa suht, pmst pole relva vajagi _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kui ise player scav olla ja teist player scav-i killida siis läheb ka rep alla?
Kuidagi väääga lebo on scavina ringi joosta Kõik vahvad vaid otsa suht, pmst pole relva vajagi
Ükskõik millise scavi tapad scavina, siis saad -rep. Scavbosside ja nende käsilaste tapmise eest saad sitaks miinust. Reservis võid raidereid tappa, siis rep ei kao, aga ei tohi Gluhari käsilastega sassi neid ajada. _________________ mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
Mul mingi jama viimasel ajal veefiltritega. Panin ~2h tagasi uue filtri. Näitas, et kestab 7H ja nüüd näitab, et järgi veel alla tunni. (ehk siis reaalselt kestab mingi 3 tundi ja ma ei saa isegi 1 kanistrit vett sellega)
E: tundub, et mingi ajutine probleem või siis mingite X filtrite bug... nüüd jälle korras
Võimalusi on mitmeid. Vali mingi map, mine offline ja proovi endale kaart selgeks teha (alustuseks tee endale väljapääsud selgeks, et aja lõppedes ikka kaardilt välja ka saad). Või siis tõesti youtube igast videoõpetusi täis.
Tegu on keerulise mänguga, alguses kindlasti sured palju. Tasuks ehk proovida Task'e teha, siis mängul mingi point ka sees.
Kiivrile ära hakka raha raiskama esialgu. Enamasti ei aita need odavamad muhvigi. Saad näkku laksu kirja ja surnud anyway. Lisaks algajal veits keerulisem kuna hetkeks juba ammu enamus vendi gearitud normilt.
Kui teine monitor olemas siis hoia seal kaarti kus exitid kirjas ja ürita taske teha. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kiivrile ära hakka raha raiskama esialgu. Enamasti ei aita need odavamad muhvigi. Saad näkku laksu kirja ja surnud anyway. Lisaks algajal veits keerulisem kuna hetkeks juba ammu enamus vendi gearitud normilt.
Kui teine monitor olemas siis hoia seal kaarti kus exitid kirjas ja ürita taske teha.
Kui teine monitor olemas siis hoia seal kaarti kus exitid kirjas ja ürita taske teha.
Mängusisesed kaardid on jah suht jamad. Samuti ei ole sul võimalik mängu sees kuidagi kindlaks teha, kus sa kaardil parajasti asud (ei ole mingit blinkivat punast tulukest või noolekest), ainuke võmalus on lihtsalt võrrelda kaarti ja objekte, mida sa parajasti näed.
Kas see Hold aim sight enam ei toimi, et hoiad hiire klahvi all ja siis sihik ees ja kui lased lahti siis läheb eest? Proovisin koik variandid ise seal läbi ja tulemusteta. Millised graafika seaded kellelgi mängus on?
Kas see Hold aim sight enam ei toimi, et hoiad hiire klahvi all ja siis sihik ees ja kui lased lahti siis läheb eest? Proovisin koik variandid ise seal läbi ja tulemusteta. Millised graafika seaded kellelgi mängus on?
Hold down-i pead seadistustest ise sättima kas on hoia või vajuta peal. Graafika jaoks võta suvaline yt video ja pane selle järgi. _________________ www.crawl.ee Eesti R/C Rock Crawlerid.
Hold down-i pead seadistustest ise sättima kas on hoia või vajuta peal. Graafika jaoks võta suvaline yt video ja pane selle järgi.
Keegi mainis et kui scavi-ga mängid siis teist scavi ära tapa muidu saad negatiivse reputatsiooni. Kuidas sellega lood on?
Hold down-i pead seadistustest ise sättima kas on hoia või vajuta peal. Graafika jaoks võta suvaline yt video ja pane selle järgi.
Keegi mainis et kui scavi-ga mängid siis teist scavi ära tapa muidu saad negatiivse reputatsiooni. Kuidas sellega lood on?
Vastab tõele. Mine EFT Eesti Discordi, googeldades leiad vast, pole praegu käepärast kanalit ja püüa leida sealt keegi kes viitsib sulle alguse kätte näidata.
Ma pole eales vist ühtegi offline raidi teinud, mängisin alguses paari sõbraga kes juba mängu tundsid ja ei ole see midagi nii keeruline kui oled shootereid varem mänginud.
Alguses võid tuimalt kogu pasa ülesse ka korjata, asjade väärtust õpid ajapikku. _________________ mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
Pestily, Onepeg ja Veritas on need keda ma aegajalt jälgin. Scav rep on tõesti asi mida tasub hoida. Mida suurem rep, seda parem varustus su scav-il kui mängu lähed. Ning vist oli see ka, et PMC-na mängu minnes max scav rep juures scavid on su sõbrad nö. _________________ www.crawl.ee Eesti R/C Rock Crawlerid.
Pestily, Onepeg ja Veritas on need keda ma aegajalt jälgin. Scav rep on tõesti asi mida tasub hoida. Mida suurem rep, seda parem varustus su scav-il kui mängu lähed. Ning vist oli see ka, et PMC-na mängu minnes max scav rep juures scavid on su sõbrad nö.
Seda PMCi asja kahtlen kuigi kinnitada ei saa. Tean, et max repiga on võimalik scav bosse followma panna endale kui oled scavina mängus.
Nali naljaks olen juba mitu päeva "custom" kaarti teinud ja ei suuda mina orienteeruda kus ma olen või ei ole paar kohta on meelde jäänud kus on mis, a väljapääsude leidmine on puhas null, olgugi et teisel monitoril kaart lahti.....noob noh
Nali naljaks olen juba mitu päeva "custom" kaarti teinud ja ei suuda mina orienteeruda kus ma olen või ei ole paar kohta on meelde jäänud kus on mis, a väljapääsude leidmine on puhas null, olgugi et teisel monitoril kaart lahti.....noob noh
Alguse asi. Proovi mingeid ehitisi vms jälgida ja nende järgi orienteeruda. Alguses ise ka räigelt otsisin ja nii arusaamatu tundus kõik aga natukene mängid siis käib click ja hakkab selgeks jääma.
Kui väga häda käes, siis ma võin teejuhiks tulla Ma tean pmst kõiki kaarte peast
Discord: Tarmo#0001 _________________ www.crawl.ee Eesti R/C Rock Crawlerid.
Ja grindimine alaku
Uued muudatused päris head, ei pea kartma, et paari päeva pärast mingid full higised lvl 6 armoriga jõmmid vastu tulevad.
Päris huvitavad firefightid on olnud hetkel. _________________ mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
Eile oli mõnus mängida. Kõik suht võrdsed ja julgeb võitlust ka pidada. Eilne 1 vs 3 mul oli ikka täielik joppamine. Kahju et ei salvestanud. Customsis kuulen mingi tüüp mu peakohal suht. Lähen siis kõrgemale näen tüüpi ja tõmban valangut. No selge sain vist maha kuna karjus sedasi. Siis näen mingi teine tüüp jookseb üles mäkke, annan sellele valangut aga pääses. Liigun siis sinnapoole kus keegi karjus ja selgub krt veel üks vend seal grana just heitmas. Tõmbasin kiirelt maha. Sain just mõelda okei korras. Ja ei, juba mingi uus vend ligineb. No tõmbab selle ka maha ja korra vaatab ümbrust. Vist pole kedagi ja lähen seda viimast venda lootima. Siis ei tea kust tuleb välja see minema jooksnud tüüp ja annab rämedat valangut mulle. Mul mõlemad jalad puruks, käsi puruks, teibe käsi verd tilkumas. Kuidagi sain põõsa varju ja joppamise peale tõmbasin tolle tüübi ka maha. Jõudsin kiirelt verejooksu kinni tõmmata kui kuulen juba jälle keegi tuleb, endal relva viimane salv mingi 2 kuuliga. Joppas jälle, et põõsas olin, vend mind ei näinud ja kui läks viimase tüübi laipa uurima sai kena headshoti.
Vaatasin siis enda seisu, lähim exit teises mapi otsas ja jumala kindel, et sinna ma elusalt ei jõua oma puruks jalgadega. Hakkasin siis tüüpe lootima ja vapsee ühel terve medica arsenal kaasas millega täiesti tervek end ravida 👍
Eluga ma sealt välja tulin.
Krt annaks veel selliseid lahinguid. Eks ilmselt varsti tõmbab ära jälle, et mingitel vendadel ulme armorid peal ning enamuste kuulidega ei tee muhvigi ja ise oled ühest kuulist kutu.😐
Tea kas tulevikus mingit süsteemi pole loota kus mängu visatakse sarnaste levelitega mängijad _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.