ikka jah. Vähemalt mina näitan... Kuna tegu ringilt lahkumisega... Ega minu mure pole, et ring sedasi ehitatud. Kui märk on siis näitab ka suunda _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
selle märgi järgi peaks sisemisel real sõites vasakule suunda näitama. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Ringteel liiklemine on määratletud kohustusmärgiga 424 "Ringliiklus". Kui sa väljud ringteelt, siis sa ju teed manöövri ringteel kohustuslikust liikumissuunast kõrvale ning sellest peab suunamärguandega märku andma (pole oluline, kui palju sa sealjuures rooli või lenksu keerad). Jah, ma tean, et seal ongi liiklusmärk, mis kohustabki otse sõitma ja see ongi seesama, et sa ei tohi seal sõidureal enam ringteele jääda, sest ringteel ei ole kahte sõidurada teatud hetkest - seega teed manöövri. Ringteel ei toimu manöövrit siis, kui sa sõidad oma reas mööda ringteed ning selle puhul ei pea suunda (vasakule) näitama.
Kui sa pead silmas ametniku selgitust, siis liikluskorraldusvahendite paiknemisele kehtib meil standard ja sellest lähtuvalt on deklareeritud ka liikluskoraldusvahendite mõjualad. Ma kunagi kuskil otsisin selle välja, aga enam kahjuks peast ei mäleta. Isegi liiklusmärgi asetus, nähtavuse tingimused nurk jms on kõik olulised. Ei ole jah päris nii, et mingi suvaline märk kehtib suvalises kohas. Näiteks anda teed märk peab asetsema juhi suhtes alati paremal. Vasakpoolne märk ei kehti. _________________ Rakvere parasiit
viimati muutis Rasmus 30.06.2021 20:26:42, muudetud 1 kord
Kas peaks parkla (oma maja hoovis) plekimölkimise politseis igaks juhuks ka registreerima? Vastaspool 99% tõenäosusega teada aga ilmselt täna enam kätte ei saa _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ringteel liiklemine on määratletud kohustusmärgiga 424 "Ringliiklus". Kui sa väljud ringteelt, siis sa ju teed manöövri ringteel kohustuslikust liikumissuunast kõrvale ning sellest peab suunamärguandega märku andma (pole oluline, kui palju sa sealjuures rooli või lenksu keerad). Jah, ma tean, et seal ongi liiklusmärk, mis kohustabki otse sõitma ja see ongi seesama, et sa ei tohi seal sõidureal enam ringteele jääda, sest ringteel ei ole kahte sõidurada teatud hetkest - seega teed manöövri. Ringteel ei toimu manöövrit siis, kui sa sõidad oma reas mööda ringteed ning selle puhul ei pea suunda (vasakule) näitama.
Maanteeamet vastas teisiti, kui kunagi keegi siinsetest päringu tegi. Konkreetsel juhul otse sõites maanteeameti sõnul ei pea suunda näitama. Ma paraku ei mäleta, kas ringil sõitmist jätkates oli Maanteeameti sõnul suuna näitamine kohustuslik või soovituslik. Nüüd on tegemist Transpordiametiga, kes ei usu, võib uue päringu teha, arvatavasti on vastus sama.
Kui sa pead silmas ametniku selgitust, siis liikluskorraldusvahendite paiknemisele kehtib meil standard ja sellest lähtuvalt on deklareeritud ka liikluskoraldusvahendite mõjualad. Ma kunagi kuskil otsisin selle välja, aga enam kahjuks peast ei mäleta. Isegi liiklusmärgi asetus, nähtavuse tingimused nurk jms on kõik olulised. Ei ole jah päris nii, et mingi suvaline märk kehtib suvalises kohas. Näiteks anda teed märk peab asetsema juhi suhtes alati paremal. Vasakpoolne märk ei kehti.
Tuleb siis edaspidi mõõdulindiga sõita ja märkide paiknemised üle mõõta. Minu arvates on see märk erakordselt segadust tekitav. Sama võib väita ka seetõttu, et Facebooki gruppides oli arvamus üheselt, et see märk kehtib ka sõiduteel, ehk siis siis võib ju õigesti öelda, et liiklejad on rumalad ja ei tunne standardeid, aga tegelikult on tegemist praagiga.
Vähemalt on teada, et kusagil on mingi norm, mille tõttu on õigus sõiduteel sõita. Juhuks, kui Politsei kinni peaks pidama.
viimati muutis sakinaga 30.06.2021 20:53:22, muudetud 1 kord
Kas peaks parkla (oma maja hoovis) plekimölkimise politseis igaks juhuks ka registreerima? Vastaspool 99% tõenäosusega teada aga ilmselt täna enam kätte ei saa
kui midagi suuremat ei ole, siis savi ju. Tarbeese _________________ Hapud viinamarjad
Üldse oli mõttetu seda märki sinna toppida, sisuliselt ei muutnud mitte midagi. Nüüd on tehtud mingi suur number sellest. Varem oli sama märgi asemel kergliiklustee lõpp, millest edasi muutus kvartali esine kõnniteeks, kus teadupärast niisama rattaga kihutada ei või. Märk ei muuda asja, endiselt sõidetakse seal rattaga, on see siis kõnnitee või mis iganes.
Poh kaskko on _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Link _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Troll võiks juba ära lõpetada! _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
Kas peaks parkla (oma maja hoovis) plekimölkimise politseis igaks juhuks ka registreerima? Vastaspool 99% tõenäosusega teada aga ilmselt täna enam kätte ei saa
Ei ole teada, kas tegemist on liikluskindlustusjuhtumiga või kaskokindlustusjuhtumiga. Esimese puhul kahju ei hüvitata, kui toimumiskoht on avalikule liiklusele suletud. Kaskokindlustuse puhul tuleb lugeda lepingutingimusi ja tegutseda vastavalt. _________________ Rakvere parasiit
Politsei juba tuleb, kahjur jäi camerasse ka _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
kas oisul möödub nädalat ilma, et käiks rekkat kraavis/tunnelis lõhkumas või koduteedel oma autosid äestamas? Pole vist tegelast, kellel juhtuks km kohta rohkem äpardusi. _________________
kas oisul möödub nädalat ilma, et käiks rekkat kraavis/tunnelis lõhkumas või koduteedel oma autosid äestamas? Pole vist tegelast, kellel juhtuks km kohta rohkem äpardusi.
Rekkade puhul tavaliselt ju keegi teine raspeldab tunneleid.
kas oisul möödub nädalat ilma, et käiks rekkat kraavis/tunnelis lõhkumas või koduteedel oma autosid äestamas? Pole vist tegelast, kellel juhtuks km kohta rohkem äpardusi.
Rekkaga raavis Rekkaga kolm sada tuhat kahe aastaga puhtalt Norras (polaarjoonest põhjapool) e maailma otsas. Ei ole kokku löönud aga päevas mitukümmend (50 + ) km kitsastes ja madalates tunnelites. Sealjuures tihti ülegabariidiga...
Ma arvan, et see on kõik seoses ka läbitud kilomeetrite arvuga. Ma sõidan ka mootorsõidukitega üsna palju ja seetõttu juhtub ka rohkem pisemaid apsakaid siin-seal. _________________ Rakvere parasiit
Mul siin hiljuti jooksis kass auto eest läbi. Linnapiiril, kiirus oli ca 60. Sellel läks küll üks elu üheksast loosi Nii lähedalt pani, et kadus kapoti varju. Põntsu ei käinud, ju pääses mõne sentimeetriga. _________________ “We hardly ever realize that we can cut anything out of our lives, anytime, in the blink of an eye.”
Ai-ai. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
Looduse- linnuteemat polegi foorumis?
Liiklusvahendiga seotud, ehk sobib siia kah.
Milles asi?
Reede, ja meil kolkapealinna väisamise päev.
Väljudes Uuemõisa Konsumist ja navigeerides parklat pidi oma sõiduvahendi poole, märkan oma autu esiotsa juures askeldamas vareseperet: mamma(ilmselt? ) kahe pojaga.
Ja mis teevad? Õngitsevad auto esiotsalt sitikate/putukate laipu!
Minu auto juurde tulek segas neid niipalju, et kolisid järgmise vankri esiotsa kallale, ja siis edasi.
Vot ütle lindu, ah!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.