https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-R68XTGAMING-OC-16GD
Olen kõik reviewd ja specid läbi vaadanud aga ei leia infot, mis on selle kaardi idle miinimumpöörded? Zotac-i ja MSI toodanguga olen tünga saand siiamaani. Vendid uluvad 1100 RPM peal samal ajal kui GPU temperatuur on 25c.
Seda saab fan tuningu all ise kontrollida ju tho? Fan tuning ja ZERO RPM fan speed kontrolleritega?
https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-R68XTGAMING-OC-16GD
Olen kõik reviewd ja specid läbi vaadanud aga ei leia infot, mis on selle kaardi idle miinimumpöörded? Zotac-i ja MSI toodanguga olen tünga saand siiamaani. Vendid uluvad 1100 RPM peal samal ajal kui GPU temperatuur on 25c.
Seda saab fan tuningu all ise kontrollida ju tho? Fan tuning ja ZERO RPM fan speed kontrolleritega?
Viidet kontrollerile? Võtsin Zotac suppordiga ühendust ja nad kinnitasid et mitte mingi valemiga ei saa alla 33% lasta, piirang on BIOS-i sisse kirjutatud.
Kes siin pikemalt 6800/xt/6900xt otsas ratsutanud ja eksperimenteerinud, on siis undervoltimisest kasu õhkjahutusega, saab kaardi vaiksemaks või kiiremaks undervoltiga ? Mis see parim kombo paistab olevat?
Kes siin pikemalt 6800/xt/6900xt otsas ratsutanud ja eksperimenteerinud, on siis undervoltimisest kasu õhkjahutusega, saab kaardi vaiksemaks või kiiremaks undervoltiga ? Mis see parim kombo paistab olevat?
Ise kasutan 6800XT naq tead. Olen kasutand ka 6900XT.
Minu kogemus 6800XT UV paremini, -100mV no problemo, suht safe. 6900XT alla -50mv ma ei saanud stable.
Eks fän profiil on igaühe enda teha, millest olenevad ka tempid. Alguses kasutasin Wattman, nüüd OSD pärast MSI Afteka peal.
PL kasutan -6 ehk 240w max. Out of the box oli 256w ja PL põhjas 300w. GPU 2500 / MEM 2100
6800XT -6% power limit(max 240W) ja 2500mhz@1,05V jookseb jahedalt ja perfo parem kui stockis oli, TimeSpy's isegi parem kui 6900XT stockis.
Elame näeme aga positiivne uudis on see küll. Seda enam annab veel rohkem väärtust 6800XT'le kuigi nagunii sain selle võileiva hinnaga võrreldes mis praegu 3080 hinnaga toimub.
Ei tea, mis selle TOXIC-u hinnaks tuleb &, kuidas saadavus on
Naljakas veidi vaadata neid announce-e kui saadavus selline...
Tahaks loota, et Toxic tuleb lahtise biosiga, ning mhz enam ei piirata. Muidu pole sellel tootel pointi... oleks lihtsalt järgmine custom mudel, mis piiratud kunstlikult... ja Toxic'u legacy määritud.
viimati muutis Viilutaja 16.02.2021 19:40:55, muudetud 1 kord
Ilmselt selleks teevadki, et elamised müüki pandaks... turuseisu tõttu ka huvitav, mis hinna külge kruvivad.
Vaevalt et sellepärast teevad. Lihtsalt kurb vaadata seda olukorda ja kahju et eestlased on täielikud lambad. Videokaart on ikkagi midagi sellist milleta saab elada.
Kes AMD käest otse ostnud, siis mis võtteid kasutasite?
ESWD? ostaeu? Maksite Paypal-iga ja seal lihtsalt see aadress?
Seal seda pole võimalik panna, et ostja andmed on ühed ja tarneaadress teine, st. ka teise nimega? _________________
Seal seda pole võimalik panna, et ostja andmed on ühed ja tarneaadress teine, st. ka teise nimega?
Hmm, ESWD ja ostaeu ei toeta Soomet - keegi Soome lehelt on ostnud AMD käest? _________________
Kas kellelgi 5500xt'ga on kogemusi?
Praegu pole muidugi saada, aga tundub, et polarise asendus perfi osas.
Polarise launchist ma 480 peal istunud, aga hetkel tundub 4gb 5500xt põnev, kuna 4 gigast kaarti vast kaevurid ka ei taha, aga sellest hoolimata ei ole saada. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Seal seda pole võimalik panna, et ostja andmed on ühed ja tarneaadress teine, st. ka teise nimega?
Hmm, ESWD ja ostaeu ei toeta Soomet - keegi Soome lehelt on ostnud AMD käest?
&, kas ma olen ainus, kel PayPal-i ei kuvata seal või on nad selle ära korjanud?
Riiki valides viskab tala ka ja sama "next" vajutades, ei tea, kas asi selles, et see 3950x, mis seal on, pole ostetav, või milles?
Seda on siin varem mainitud, et need kes said kätte ka mina ostsid läbi saksa promokoodi lingi. Seal tuli panna krediitkaardi andmed ja tarneaadess.
Soome lehe kohta ei oska midagi öelda, keegi vist pole sealt tellinud otse AMD'lt.
Kuna ise pole 10+ aastat AMD kaarti omanud, siis küsiks mõne targema käest nõu. Nimelt uuendasin 2080ti pealt 6900xt peale ning kõik super - hyper aga CS Go fps ei taha kuidagi mängitav olla. Kõigub seal 40 ja 100 vahel. Kõik teised mängud jooksevad ilusti. Igaks juhuks proovisin veel portal 2, et veenduda Valve mängumootori korrasolekus AMD kaardiga.
Ainuke asi mille arvutis välja vahetasin oli videokaart ja eelmisega jooksis 240fps piiratult G9 monitoriga.
Kõik graafikakaardiseaded on default ning mingit power saverit peale keeratud pole. DDUga lasin enne AMD peale minekut asja üle.
Kasutusel viimased AMD ajurid.
Mida veel proovinud pole on win reinstall ja vanemad ajurid. Ehk on kellelgi sama jama ja oskab nõu anda.
Ei ole. Proovisin rage modiga ka. Ikka sama jama. Kõik muu jookseb hästi ja 3d markid õiges suurusjärgus. Eks teen full formati ära homme õhtul ja siis annan infot kas aitas. Täiesti müstika teema. Asi pole ka resos kuna iga resoga sama jama.
Minul näiteks Battlefield 5 jookseb RX 6800ga kehvemini kui RTX 3070ga. Kuigi reviewde järgi just selles mängus peaks 6800 kõvasti parem olema. Mingid korralikud stutterid sees 150fpslt 40-50 peale korraks. Vahet pole mis ingame sätted.
Tegin ka puhta installi ning proovisin erinevaid draivereid. Kõik sätted ka Radeon softis läbi näppinud, ei aita miski... Huvitav on see, et DX11 peale pannes läheb asi veel hullemaks, 50-90fpsi peale Mul väga muid mänge pole, kus testida, aga BF1s ja Warzones tundub asi korras olevat.
Minul näiteks Battlefield 5 jookseb RX 6800ga kehvemini kui RTX 3070ga. Kuigi reviewde järgi just selles mängus peaks 6800 kõvasti parem olema. Mingid korralikud stutterid sees 150fpslt 40-50 peale korraks. Vahet pole mis ingame sätted.
Tegin ka puhta installi ning proovisin erinevaid draivereid. Kõik sätted ka Radeon softis läbi näppinud, ei aita miski... Huvitav on see, et DX11 peale pannes läheb asi veel hullemaks, 50-90fpsi peale Mul väga muid mänge pole, kus testida, aga BF1s ja Warzones tundub asi korras olevat.
On sul Freesync sees? Kui jah, siis proovi ilma selleta korraks.
Proovisin siis kõik enda peas olevad võimalused läbi , uuele kettale uus windows, mitte ühtegi muud proge peale cs go ja amd ajurite, clear cmos . FPS ikka kuni 100 sõltuvalt kohast. Samas ühes mapis on 400. Ilmselt tegemist hetkel mingi amd enda jamaga ja loodetavasti kui kaarte rohkem turul, siis fixitakse ka selle mängu viga. Vaevalt need mõned üksikud 6900xt mehed nüüd kõik cs go pärast kettas on. Samas asi võib olla milles iganes. Minu proses 7900x avx 512 ei sobi kokku . Kõik on võimalik. Igatahes 2080ti sama configa töötas probleemivabalt . Tegemist siis ühe mänguga.
Mingi csgo seadete kamm pole? Multicore rendering sees, power saving väljas jms.?
Radeon seadates mängu põhiselt ka mingeid seadeid pole? _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.