Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
piraat262
HV veteran

liitunud: 11.01.2006
|
26.01.2021 18:59:59
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
kanafilee on mõttetu asi, mis meelde tuli. kuiv ja maitsetu. see raibe on nii kuiv, et isegi supi sees oskab supi ära kuivatada. |
õpi küpsetama
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
3 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
liitunud: 02.04.2007
|
26.01.2021 19:01:33
|
|
|
piraat262 kirjutas: |
NATAS999 kirjutas: |
kanafilee on mõttetu asi, mis meelde tuli. kuiv ja maitsetu. see raibe on nii kuiv, et isegi supi sees oskab supi ära kuivatada. |
õpi küpsetama |
pole minu küpsetatud. nad peaks aretama sellise kana, millel on ainult koivad/kintsud ja tiivad.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

liitunud: 23.03.2002
|
26.01.2021 19:46:01
|
|
|
piraat262 kirjutas: |
NATAS999 kirjutas: |
kanafilee on mõttetu asi, mis meelde tuli. kuiv ja maitsetu. see raibe on nii kuiv, et isegi supi sees oskab supi ära kuivatada. |
õpi küpsetama |
jahh
kilekotti ja tuld
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

liitunud: 11.01.2006
|
26.01.2021 20:11:12
|
|
|
Ilmselt kilekotis põlema panduna ta ongi kanafileed saanud. Sõin just eilset kana-karrikastet riisiga, mõnus pehme liha. Rupskite poole tüürima veel ei aja - nagu eelpool öeldud, siis normaalne toit on piisavalt soodne veel.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
3 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

liitunud: 19.05.2002
|
26.01.2021 20:12:46
|
|
|
ot: |
Killer85 kirjutas: |
Winterwind kirjutas: |
Killer85 kirjutas: |
Tõin selle ketserliku jutu peale poest füüsaleid  |
Neid tuleb suvel ise kasvuhoones kasvatada, üks taim annab ikka korralikult saaki. |
Täitsa hea mõte, ei tulnudki selle peale, et meie kliimas ka kasvavad.
Peaks kevade poole pulli pärast ühe rõdule kasvama panema. Mida võtta, istik või seeme? |
Võtsin eelmisel kevadel prooviks ühe pisikese taime, krt see andis nii palju saaki, et ei jõudnud ära süüagi kõike, oleks veel rohkem saanud kui oleks viitsinud jamada.
Korralike külmadeni välja veel andis saaki kasvuhoones. Algul ei tahtnud vedama hakata aga hiljem ei saanud pidama. |
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
liitunud: 02.03.2012
|
26.01.2021 21:26:05
|
|
|
inczp kirjutas: |
Rupskid rupskitesks - saab neistki maitsvaid roogasid. Seakõrvad, -jalad, -kärss - täiesti normaalsed tarbida. Lihtsalt mõned neist on puht psühholoogiliselt vastuvõetamatud toiduna, nt neerud. Kuigi mõnes piirkonnas neerudest tehtud toite armastatakse. Kui vaadata nt kasvõi mõnd inglise seriaali, ütleme nt Poirot, siis seal ju mingid neerupirukad ja -hautised suisa piduroad. Samas sööme ju ka vorste, mis on soolikatesse aetud - no ei söö ju niisama seda soolikat keegi üksinda vabatahtlikult (ei pea silmas kodu- ja metsloomi), aga näed kui on tehtud vorst, on väga maitsev. Isegi põide on seda vorstimaterjali ajalooliselt aetud, ei mäleta kas sellist varianti olen meil müügil näinud. Aga see-eest mingid rahvused, enamsti kuskil Aasias, teevad soolikatest kõiksugu hautisi ja asju. |
Vorst on jah see kõige kvaliteetsemast lihast tehtud
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

liitunud: 07.09.2004
|
26.01.2021 21:36:47
|
|
|
piraat262 kirjutas: |
Ilmselt kilekotis põlema panduna ta ongi kanafileed saanud. Sõin just eilset kana-karrikastet riisiga, mõnus pehme liha. |
Miks sa arvad, et see just filee oli?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

liitunud: 25.03.2004
|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
CTR
HV vaatleja
liitunud: 02.02.2012
|
26.01.2021 22:35:42
|
|
|
Väga lihtne on head ja mahlast kanafileed teha, ei pea isegi midagi lõikuma vm..
1) pakist välja
2) (tavaliselt) sool-pipar-broilerimaitseaine peale
3) piisava suurusega keraamilise kausi sisse
4) mõni mm vett, et kinni ei küpseks
5) ahju ca 180C juures.. 20-30min ja valmis.
6) naudi mahlast liha
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

liitunud: 11.01.2006
|
26.01.2021 22:37:43
|
|
|
step 5 jaoks on termomeeter ideaalne asi.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
3 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

liitunud: 04.11.2001
|
26.01.2021 22:44:08
|
|
|
inczp kirjutas: |
Rupskid rupskitesks - saab neistki maitsvaid roogasid. Seakõrvad, -jalad, -kärss - täiesti normaalsed tarbida. Lihtsalt mõned neist on puht psühholoogiliselt vastuvõetamatud toiduna, nt neerud. Kuigi mõnes piirkonnas neerudest tehtud toite armastatakse. Kui vaadata nt kasvõi mõnd inglise seriaali, ütleme nt Poirot, siis seal ju mingid neerupirukad ja -hautised suisa piduroad. Samas sööme ju ka vorste, mis on soolikatesse aetud - no ei söö ju niisama seda soolikat keegi üksinda vabatahtlikult (ei pea silmas kodu- ja metsloomi), aga näed kui on tehtud vorst, on väga maitsev. Isegi põide on seda vorstimaterjali ajalooliselt aetud, ei mäleta kas sellist varianti olen meil müügil näinud. Aga see-eest mingid rahvused, enamsti kuskil Aasias, teevad soolikatest kõiksugu hautisi ja asju. |
suitsuvorstilt eemaldan soolikast naha enne, kui seda söön
muudel vorstidel lasen ikka tulega sellel korralikult laguneda
aga eks need lihatööstuse ultrajäätmed olegi nautlejatele vaestest piirkondadest või siis michelini restoranides, kus serveeritakse delikatessina
magustoit, mille komponendiks oli keedetud piima nahk või hailiha (hail puuduvad neerud ja kogu liha on kusehaisuga)
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jerry
4K külmavana

liitunud: 01.02.2003
|
26.01.2021 22:45:45
|
|
|
CTR kirjutas: |
Väga lihtne on head ja mahlast kanafileed teha, ei pea isegi midagi lõikuma vm..
1) pakist välja
2) (tavaliselt) sool-pipar-broilerimaitseaine peale
3) piisava suurusega keraamilise kausi sisse
4) mõni mm vett, et kinni ei küpseks
5) ahju ca 180C juures.. 20-30min ja valmis.
6) naudi mahlast liha |
paki all pead silmas sulgesid
_________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel |
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

liitunud: 14.04.2003

|
26.01.2021 22:46:41
|
|
|
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

liitunud: 23.03.2002
|
26.01.2021 22:48:48
|
|
|
tsitaat: |
broilerimaitseaine
|
ma neid glutamaadisegusid ei oska hinnata, mida SantaMaria pakub ja rahvas armastab
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

liitunud: 25.03.2004
|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

liitunud: 04.12.2002
|
27.01.2021 13:16:18
|
|
|
Aasiasse ei pea minema, ppisab näiteks Sitsiila saarele minekust, et rupskite populaarsusest aimu saada.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

liitunud: 13.01.2010
|
27.01.2021 14:46:07
|
|
|
libe kirjutas: |
hail puuduvad neerud |
Fake news.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
äss
Kreisi kasutaja

liitunud: 12.07.2008
|
27.01.2021 18:38:29
|
|
|
laurx kirjutas: |
Poolkoivad pooleks tunniks soola ja ürdiseguga kaussi, hiljem natukeseks pannile ja hiljem ahjuplaadile. 180, 30-40min. Vahet pole kui palju teen, hommikuks on 2-3 koiba pannil. |
Koivad suurde potti koos maitseainetega keema. Vastavalt maitsele kas pärast keetmist sööd kohe või paned pannile/ahju. Järgmine päev keedad ülejäänud osast suppi.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

liitunud: 04.11.2001
|
27.01.2021 19:01:22
|
|
|
netcat kirjutas: |
libe kirjutas: |
hail puuduvad neerud |
Fake news. |
tõsi
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

liitunud: 18.01.2006
|
27.01.2021 19:37:24
|
|
|
libe kirjutas: |
netcat kirjutas: |
libe kirjutas: |
hail puuduvad neerud |
Fake news. |
tõsi |
On siis neerud või pole? Ei viitsi googeldada.
Ise usun et on neerud!
|
|
Kommentaarid: 312 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

liitunud: 13.01.2010
|
27.01.2021 19:38:37
|
|
|
SSD kirjutas: |
libe kirjutas: |
netcat kirjutas: |
libe kirjutas: |
hail puuduvad neerud |
Fake news. |
tõsi |
On siis neerud või pole? Ei viitsi googeldada.
Ise usun et on neerud! |
On küll neerud.
Hail on tõesti kusine maitse, aga sel on teine põhjus, mitte see et tal neere poleks
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

liitunud: 04.11.2001
|
28.01.2021 00:54:20
|
|
|
netcat kirjutas: |
SSD kirjutas: |
libe kirjutas: |
netcat kirjutas: |
libe kirjutas: |
hail puuduvad neerud |
Fake news. |
tõsi |
On siis neerud või pole? Ei viitsi googeldada.
Ise usun et on neerud! |
On küll neerud.
Hail on tõesti kusine maitse, aga sel on teine põhjus, mitte see et tal neere poleks |
tõsi
ega enne viitsinud uuridagi, nüüd targem
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
inczp
HV kasutaja
liitunud: 09.06.2014
|
30.01.2021 21:52:29
|
|
|
Kuidas teil ahjukartulite tegemisega on. Promovad hirmsasti seda, et enne ahjupanekut tuleks neid eelnevalt keeta, et siis saab õiged ahjukad. Minu arust saab siis lihtsalt üleküpsetatud keedukartulid, umbes need mida pakutakse ka toidukohtades ahjukartulite pähe.
Arvan isiklikult, et paremad ahjukartulid ikkagi saab, kui nad panna ahju toorest peast s.t et enne mitte keeta.
Sinna juurde nt soola peekon.
|
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
liitunud: 20.03.2006
|
30.01.2021 21:59:02
|
|
|
mina ei keeda enne, otse kerge õli ja maitseainega ahju
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jerry
4K külmavana

liitunud: 01.02.2003
|
30.01.2021 22:01:12
|
|
|
kõige parem saab siis, kui on elamises puuküttega ahi. Kui söed on enamvähem kustunud, siis lükkad need kolde servadesse ja keskel paned malmpanni toorete kartulitega, kuhu peale on pandud lihalõigud
kergelt viskad peale veel suureteralist soola
_________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel |
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
|