Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Toidu ja (mittealkohoolse) joogi teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 728, 729, 730 ... 1016, 1017, 1018  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
piraat262
HV veteran
piraat262

liitunud: 11.01.2006




sõnum 26.01.2021 18:59:59 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
kanafilee on mõttetu asi, mis meelde tuli. kuiv ja maitsetu. see raibe on nii kuiv, et isegi supi sees oskab supi ära kuivatada.


õpi küpsetama
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
NATAS999
HV Guru

liitunud: 02.04.2007




sõnum 26.01.2021 19:01:33 vasta tsitaadiga

piraat262 kirjutas:
NATAS999 kirjutas:
kanafilee on mõttetu asi, mis meelde tuli. kuiv ja maitsetu. see raibe on nii kuiv, et isegi supi sees oskab supi ära kuivatada.


õpi küpsetama
pole minu küpsetatud. nad peaks aretama sellise kana, millel on ainult koivad/kintsud ja tiivad.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hiid
HV Guru
Hiid

liitunud: 23.03.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.01.2021 19:46:01 vasta tsitaadiga

piraat262 kirjutas:
NATAS999 kirjutas:
kanafilee on mõttetu asi, mis meelde tuli. kuiv ja maitsetu. see raibe on nii kuiv, et isegi supi sees oskab supi ära kuivatada.


õpi küpsetama

jahh
kilekotti ja tuld icon_lol.gif

_________________
Hapud viinamarjad
Kommentaarid: 655 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 508
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
piraat262
HV veteran
piraat262

liitunud: 11.01.2006




sõnum 26.01.2021 20:11:12 vasta tsitaadiga

Ilmselt kilekotis põlema panduna ta ongi kanafileed saanud. Sõin just eilset kana-karrikastet riisiga, mõnus pehme liha. Rupskite poole tüürima veel ei aja - nagu eelpool öeldud, siis normaalne toit on piisavalt soodne veel.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Winterwind
One
Winterwind

liitunud: 19.05.2002




sõnum 26.01.2021 20:12:46 vasta tsitaadiga

ot:
Killer85 kirjutas:
Winterwind kirjutas:
Killer85 kirjutas:
Tõin selle ketserliku jutu peale poest füüsaleid icon_lol.gif

Neid tuleb suvel ise kasvuhoones kasvatada, üks taim annab ikka korralikult saaki.


Täitsa hea mõte, ei tulnudki selle peale, et meie kliimas ka kasvavad.
Peaks kevade poole pulli pärast ühe rõdule kasvama panema. Mida võtta, istik või seeme?

Võtsin eelmisel kevadel prooviks ühe pisikese taime, krt see andis nii palju saaki, et ei jõudnud ära süüagi kõike, oleks veel rohkem saanud kui oleks viitsinud jamada.
Korralike külmadeni välja veel andis saaki kasvuhoones. Algul ei tahtnud vedama hakata aga hiljem ei saanud pidama.
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Oisu.
HV kasutaja

liitunud: 02.03.2012




sõnum 26.01.2021 21:26:05 vasta tsitaadiga

inczp kirjutas:
Rupskid rupskitesks - saab neistki maitsvaid roogasid. Seakõrvad, -jalad, -kärss - täiesti normaalsed tarbida. Lihtsalt mõned neist on puht psühholoogiliselt vastuvõetamatud toiduna, nt neerud. Kuigi mõnes piirkonnas neerudest tehtud toite armastatakse. Kui vaadata nt kasvõi mõnd inglise seriaali, ütleme nt Poirot, siis seal ju mingid neerupirukad ja -hautised suisa piduroad. Samas sööme ju ka vorste, mis on soolikatesse aetud - no ei söö ju niisama seda soolikat keegi üksinda vabatahtlikult (ei pea silmas kodu- ja metsloomi), aga näed kui on tehtud vorst, on väga maitsev. Isegi põide on seda vorstimaterjali ajalooliselt aetud, ei mäleta kas sellist varianti olen meil müügil näinud. Aga see-eest mingid rahvused, enamsti kuskil Aasias, teevad soolikatest kõiksugu hautisi ja asju.


Vorst on jah see kõige kvaliteetsemast lihast tehtud rofl.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
softis
HV Guru
softis

liitunud: 07.09.2004




sõnum 26.01.2021 21:36:47 vasta tsitaadiga

piraat262 kirjutas:
Ilmselt kilekotis põlema panduna ta ongi kanafileed saanud. Sõin just eilset kana-karrikastet riisiga, mõnus pehme liha.


Miks sa arvad, et see just filee oli?

_________________
www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

liitunud: 25.03.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 26.01.2021 22:21:02 vasta tsitaadiga

Keel tarrendis, maksakaste, kopsupirukas, ahjupotis hautatud süda.. kah rupskid. Sült.
Ma olen poolt.

_________________
Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
Kommentaarid: 1130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 716
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
CTR
HV vaatleja

liitunud: 02.02.2012




sõnum 26.01.2021 22:35:42 vasta tsitaadiga

Väga lihtne on head ja mahlast kanafileed teha, ei pea isegi midagi lõikuma vm..
1) pakist välja
2) (tavaliselt) sool-pipar-broilerimaitseaine peale
3) piisava suurusega keraamilise kausi sisse
4) mõni mm vett, et kinni ei küpseks
5) ahju ca 180C juures.. 20-30min ja valmis.
6) naudi mahlast liha
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
piraat262
HV veteran
piraat262

liitunud: 11.01.2006




sõnum 26.01.2021 22:37:43 vasta tsitaadiga

step 5 jaoks on termomeeter ideaalne asi.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

liitunud: 04.11.2001




sõnum 26.01.2021 22:44:08 vasta tsitaadiga

inczp kirjutas:
Rupskid rupskitesks - saab neistki maitsvaid roogasid. Seakõrvad, -jalad, -kärss - täiesti normaalsed tarbida. Lihtsalt mõned neist on puht psühholoogiliselt vastuvõetamatud toiduna, nt neerud. Kuigi mõnes piirkonnas neerudest tehtud toite armastatakse. Kui vaadata nt kasvõi mõnd inglise seriaali, ütleme nt Poirot, siis seal ju mingid neerupirukad ja -hautised suisa piduroad. Samas sööme ju ka vorste, mis on soolikatesse aetud - no ei söö ju niisama seda soolikat keegi üksinda vabatahtlikult (ei pea silmas kodu- ja metsloomi), aga näed kui on tehtud vorst, on väga maitsev. Isegi põide on seda vorstimaterjali ajalooliselt aetud, ei mäleta kas sellist varianti olen meil müügil näinud. Aga see-eest mingid rahvused, enamsti kuskil Aasias, teevad soolikatest kõiksugu hautisi ja asju.
suitsuvorstilt eemaldan soolikast naha enne, kui seda söön
muudel vorstidel lasen ikka tulega sellel korralikult laguneda

aga eks need lihatööstuse ultrajäätmed olegi nautlejatele vaestest piirkondadest või siis michelini restoranides, kus serveeritakse delikatessina

magustoit, mille komponendiks oli keedetud piima nahk või hailiha (hail puuduvad neerud ja kogu liha on kusehaisuga)

_________________
☠
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Jerry
4K külmavana
Jerry

liitunud: 01.02.2003



Online

sõnum 26.01.2021 22:45:45 vasta tsitaadiga

CTR kirjutas:
Väga lihtne on head ja mahlast kanafileed teha, ei pea isegi midagi lõikuma vm..
1) pakist välja
2) (tavaliselt) sool-pipar-broilerimaitseaine peale
3) piisava suurusega keraamilise kausi sisse
4) mõni mm vett, et kinni ei küpseks
5) ahju ca 180C juures.. 20-30min ja valmis.
6) naudi mahlast liha


paki all pead silmas sulgesid icon_lol.gif

_________________
Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Kommentaarid: 133 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 107
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

liitunud: 14.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.01.2021 22:46:41 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif
_________________
This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV icon_wink.gif Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hiid
HV Guru
Hiid

liitunud: 23.03.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.01.2021 22:48:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:

broilerimaitseaine

ma neid glutamaadisegusid ei oska hinnata, mida SantaMaria pakub ja rahvas armastab icon_redface.gif

_________________
Hapud viinamarjad
Kommentaarid: 655 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 508
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

liitunud: 25.03.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 26.01.2021 23:11:09 vasta tsitaadiga

Poolkoivad pooleks tunniks soola ja ürdiseguga kaussi, hiljem natukeseks pannile ja hiljem ahjuplaadile. 180, 30-40min. Vahet pole kui palju teen, hommikuks on 2-3 koiba pannil.
_________________
Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
Kommentaarid: 1130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 716
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
alpha
HV veteran
alpha

liitunud: 04.12.2002




sõnum 27.01.2021 13:16:18 vasta tsitaadiga

Aasiasse ei pea minema, ppisab näiteks Sitsiila saarele minekust, et rupskite populaarsusest aimu saada.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

liitunud: 13.01.2010




sõnum 27.01.2021 14:46:07 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
hail puuduvad neerud


Fake news.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
äss
Kreisi kasutaja
äss

liitunud: 12.07.2008




sõnum 27.01.2021 18:38:29 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
Poolkoivad pooleks tunniks soola ja ürdiseguga kaussi, hiljem natukeseks pannile ja hiljem ahjuplaadile. 180, 30-40min. Vahet pole kui palju teen, hommikuks on 2-3 koiba pannil.

Koivad suurde potti koos maitseainetega keema. Vastavalt maitsele kas pärast keetmist sööd kohe või paned pannile/ahju. Järgmine päev keedad ülejäänud osast suppi.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

liitunud: 04.11.2001




sõnum 27.01.2021 19:01:22 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
libe kirjutas:
hail puuduvad neerud


Fake news.
tõsi
_________________
☠
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SSD
HV Guru
SSD

liitunud: 18.01.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.01.2021 19:37:24 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
netcat kirjutas:
libe kirjutas:
hail puuduvad neerud

Fake news.
tõsi

On siis neerud või pole? Ei viitsi googeldada.
Ise usun et on neerud!
Kommentaarid: 312 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 266
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

liitunud: 13.01.2010




sõnum 27.01.2021 19:38:37 vasta tsitaadiga

SSD kirjutas:
libe kirjutas:
netcat kirjutas:
libe kirjutas:
hail puuduvad neerud

Fake news.
tõsi

On siis neerud või pole? Ei viitsi googeldada.
Ise usun et on neerud!


On küll neerud.
Hail on tõesti kusine maitse, aga sel on teine põhjus, mitte see et tal neere poleks
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

liitunud: 04.11.2001




sõnum 28.01.2021 00:54:20 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
SSD kirjutas:
libe kirjutas:
netcat kirjutas:
libe kirjutas:
hail puuduvad neerud

Fake news.
tõsi

On siis neerud või pole? Ei viitsi googeldada.
Ise usun et on neerud!


On küll neerud.
Hail on tõesti kusine maitse, aga sel on teine põhjus, mitte see et tal neere poleks
tõsi
ega enne viitsinud uuridagi, nüüd targem

_________________
☠
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
inczp
HV kasutaja

liitunud: 09.06.2014




sõnum 30.01.2021 21:52:29 vasta tsitaadiga

Kuidas teil ahjukartulite tegemisega on. Promovad hirmsasti seda, et enne ahjupanekut tuleks neid eelnevalt keeta, et siis saab õiged ahjukad. Minu arust saab siis lihtsalt üleküpsetatud keedukartulid, umbes need mida pakutakse ka toidukohtades ahjukartulite pähe.
Arvan isiklikult, et paremad ahjukartulid ikkagi saab, kui nad panna ahju toorest peast s.t et enne mitte keeta.
Sinna juurde nt soola peekon.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
prtv
HV Guru

liitunud: 20.03.2006




sõnum 30.01.2021 21:59:02 vasta tsitaadiga

mina ei keeda enne, otse kerge õli ja maitseainega ahju
_________________
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 73
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Jerry
4K külmavana
Jerry

liitunud: 01.02.2003



Online

sõnum 30.01.2021 22:01:12 vasta tsitaadiga

kõige parem saab siis, kui on elamises puuküttega ahi. Kui söed on enamvähem kustunud, siis lükkad need kolde servadesse ja keskel paned malmpanni toorete kartulitega, kuhu peale on pandud lihalõigud
kergelt viskad peale veel suureteralist soola icon_razz.gif

_________________
Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Kommentaarid: 133 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 107
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Toidu ja (mittealkohoolse) joogi teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 728, 729, 730 ... 1016, 1017, 1018  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.